Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (29 μέλη και 210 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Τα μπάζα δεν έχουν σταματημό  :2funny: αυτά όμως γράφω μόνο  :2funny: αυτή την φορά μέσα στην εβδομάδα
πήρα το τυπικό φωτιστικό Πατρίτσια από Διδύμου 7.Καλή περίπτωση αν την τυλίξουμε με φωτάκια  :birdman:
και την αφήσουμε στην άκρη του κρεβατιού  :uglystupid: πηδώντας μια άλλη στο δωμάτιο.
Εντελώς ανέραστη  :badair: αλλά όμορφη που την έχει δει θεά.  :jerking:
Πίπα μάπα και με κάργα δόντια σε πεσμένο εργαλείο  :2funny: στο γαμήσι μονο που δεν κοιμήθηκα. >:(
Εκτος ολα αυτα εκοψε και το 69...Βασικα μονο για να την γλυφης ειναι διοτι εχει τελεο μουνακι και πολυ καθαρη κολοτρυπηδα...Εφοσον το σταματησε ομως δεν την ξανατιμησα  :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σημερα στην πρωινη αλλαγη

ΜΑΡΙΑ 4/10 μια μελαχρινη αδιαφορη μιλφ που πρωτη φορα ειδα.Ειναι η μιλφ που δουλευε το καλοκαιρι Διδυμου 20 , Αλκιβιαδου 16α ?

:thumbsup:

Για αυτήν πρόκειται-την είδαμε το Σάββατο το πρωί μαζί με τον Zero.

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι με θυμήθηκε που την είχα πάρει στο Αλκιβιάδου 16α!

ΥΓ: Να ενημερώσω ότι η Τζωρτζιάνα στο Διδύμου 7β είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε στο Κολωνού 30 όροφος.

Επαναλαμβάνω για τον μάχημο Πορνορεπόρτερ:είναι η ίδια κοπέλα-ασχέτως αν αυτός την πέρασε για νέα όταν την είδε στην Διδύμου.

Επίσης:Με ρωτούν πολλοί τι απέγινε η μελαχροινή Έλλη η επονομαζόμενη "καμμένη" από Βέργας 2 και Εξηκίου 18γ-παλαιά Έλλη του Μεταξουργείου(Ιάσωνος 19α).

Απαντώ:Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο #1 αξιολογητή και μάχημο Πορνορεπόρτερ ο οποίος την εγάμησε,την κριτίκαρε αλλά όταν την είδαμε μαζί του υπενθύμησα ποια είναι διότι δεν την αναγνώρισε!!!

(Τι στο διάολο;Με τηλεπάθεια γαμάει αυτός ο άνθρωπος;Ποιος είναι;Ο ΛΕ.ΠΑ;;; )

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.678
Πόντοι
42.697

Για αυτήν πρόκειται-την είδαμε το Σάββατο το πρωί μαζί με τον Zero.

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι με θυμήθηκε που την είχα πάρει στο Αλκιβιάδου 16α!

σπανια ξεχνανε οι κοπελες αυτους που εχουν περασει
παντως αν και ασχημουλα στο προσωπο εχει φοβερη κωλαρα η Μαρια, για πολλα χαστουκια!

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
495
Πόντοι
21
συγνωμη ρε παιχτες που ρωτω αλλα καθοτι μη ψαγμενος εις βαθος μπουρδελιαρικο και επειδη μου αιωρειται μια απορια, η τσατσα η ευα που ηταν σημερα στο 17 ψηνεται για ιστοριες...γιατι εχω ριξει ενα καρο κοπλιμεντα οποτε την βλεπω αλλα δεν την εχω ρωτησει ποτε .
ειναι μεγαλη καυλα η μανταμ ....

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
συγνωμη ρε παιχτες που ρωτω αλλα καθοτι μη ψαγμενος εις βαθος μπουρδελιαρικο και επειδη μου αιωρειται μια απορια, η τσατσα η ευα που ηταν σημερα στο 17 ψηνεται για ιστοριες...γιατι εχω ριξει ενα καρο κοπλιμεντα οποτε την βλεπω αλλα δεν την εχω ρωτησει ποτε .
ειναι μεγαλη καυλα η μανταμ ....
Αν γουστάρει ίσως κάτσει!  :fuck1:

Επισκέπτης
Aυτή η Άννυ η πορνοστάρ που λέτε είναι οντως πορνοστάρ;  :2funny: δεν λέω όμορφη κοπελιά
αλλά στο δωμάτιο κοιτάει να πάρει υπηρεσίες κι οχι να δώσει.  :2funny:
Ρε ποιος την κουβάλησε εκεί αυτήν; λέω την σακαφιόρα  :2funny: στον όροφο Φωκαίας 27
μην τυχόν και μπερδευτείτε.  :headbang: Θα ξαναπάω εκεί όταν έρθει καμιά άλλη.  :dancing:
Ας πάει και κανείς άλλος για να πει.  :cool2:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
To χω αναγκη  :zfuck:
tumblr_n143sgm87g1tpv44co1_500.gif

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Live στην απογευματινη αλλαγη

Τροφωνιου 11 ισογειο ΡΩΞΑΝΗ 8/10 Σχετικα νεαρη Ρωσιδα με αρκετα ομορφο προσωπο , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα , μαυρο μαλλι που ειναι λιγο πανω απο τους ωμους και ωραιο αδυνατο σωμα.Φορουσε ενα ωραιο μαυρο διχτυωτο! :cum: Ειναι η κοπελα που εργαζονταν πριν απο λιγο καιρο Φωκαιας 17α στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.ΑΠΛΟ προγραμμα ανακοινωθηκε.Δεν ακουσα για σταση 69.Η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουργια κοπελα και θελει να μαζεψει πελατες!

Τροφωνιου 13 ισογειο Δυο απαξιωμενα και τρομακτικα γκιλφ! :blahblah1: :badair: Η πρωτη 1/10 ηταν μια με κοντο αγορε μαλλι , σκυλε ασχημο προσωπο , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Πρωτη φορα την ειδα.Η δευτερη 3/10 ηταν μια μελαχρινη με μακρυ μαλλι , μετρια φατσα ,κανονικο στηθος , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι.Την εχω ξαναδει πολλες φορες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.Στα νιατα της παντως , δηλαδη πριν απο 30 χρονια , πρεπει να ηταν ομορφη! :rockon:

Τροφωνιου 13 οροφος ΕΛΕΝΑ 5/10 μια κοντη νεαρη στρουμπουλη κοπελα με αδιαφορο προσωπο , μεγαλο και πεσμενο φυσικο στηθος :tits: και μεγαλη κωλαρα.Ειναι αυτο που λεμε πληθωρικη γυναικα! Η τσατσα ελεγε κατι μαλακιες , η κοπελα κανει τα παντα κτλ. Οποτε δεν εβγαλα ακρη για το προγραμμα.Πρεπει να ειναι η κοπελα που εχει αναφερθει οτι εχει δουλεψει στο στουντιο της Τατοιου με το ονομα Κλαουντια.Δεν μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη.Σαλοναρισε παντως χαμογελαστη και με υποσχομενο βλεμμα.

Φυλης 54β ισογειο ΝΑΝΤΙΑ :smitten: 8/10 Καινουργια νεαρη  Ρωσιδα.Προκειται για μια γυναικα με αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μελαχρινο  μακρυ μαλλι , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι.Δεν ειναι ομως στυλιαρι.Εχει σωμα στο στυλ της Αλινας απο την ιδια αλυσιδα αλλα για μενα εχει πιο ομορφο προσωπο η Ναντια.Μου αρεσε  αρκετα στο σαλοναρισμα και δεν αντεξα στη γοητεια της! :smitten: Τιμηθηκε :zfuck: πριν απο λιγο με σχετικα καλες εντυπωσεις! Η συνευρεση ηταν σε amateur φαση.Θα ακολουθησει κριτικη.Ποιος γραφει 3 κριτικες ?!!! :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Live στην απογευματινη αλλαγη

Τροφωνιου 13 ισογειο Δυο απαξιωμενα και τρομακτικα γκιλφ! :blahblah1: :badair: Η πρωτη 1/10 ηταν μια με κοντο αγορε μαλλι , σκυλε ασχημο προσωπο , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Πρωτη φορα την ειδα.Η δευτερη 3/10 ηταν μια μελαχρινη με μακρυ μαλλι , μετρια φατσα ,κανονικο στηθος , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι.Την εχω ξαναδει πολλες φορες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.Στα νιατα της παντως , δηλαδη πριν απο 30 χρονια , πρεπει να ηταν ομορφη! :headbang3

Είδες την Άννα την Βουλγάρα την ομολογουμένως τρομακτική και την μελαχροινή, γκιλφ πλέον, Ειρήνη.
Γυναικάρα παλιότερα αλλά και τώρα-για την ηλικία της δηλαδή-καλοστεκούμενη.
Έχει απίστευτη, νεανική επιδερμίδα και πολύ καλή στα ενδότερα τότε που περνούσα μαζί της.

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Ρε παιδιά η ξανθιά κοντή τσατσά στον όροφο του Φωκαίας 17 που μανατζάρει την Αιγύπτια  :2funny:
από την Αλβανία  :2funny: δεν ήταν πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια κοπέλα στο Φυλής 40;  :think:
έχω φοβερή μνήμη,δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.794
Πόντοι
7.885
Τόμι και Κλεόβουλε δεν είστε ρομαντικοί χύστες  :rockon: :rockon:.Αυτή η παρτούζα στην καλτ υπόγα πρέπει να τιμηθεί  :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε παιδιά η ξανθιά κοντή τσατσά στον όροφο του Φωκαίας 17 που μανατζάρει την Αιγύπτια  :2funny:
από την Αλβανία  :2funny: δεν ήταν πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια κοπέλα στο Φυλής 40;  :think:
έχω φοβερή μνήμη,δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα.

Και στα χαμηλά της Διδύμου!  ;)

Επισκέπτης
Ναι συναγωνιστή σωστά  :2funny: και να σημειωσω ότι κάπου την είδα να παίζει και Κίνο παλιά  :think:
μέχρι και το δελτίο είδα και το σύστημα  :sunglasses: αλλά δεν την χαιρέτησα γιατί ειμαι τσεντλεμαν.  :thumbsup:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ναι συναγωνιστή σωστά  :2funny: και να σημειωσω ότι κάπου την είδα να παίζει και Κίνο παλιά  :think:
μέχρι και το δελτίο είδα και το σύστημα  :sunglasses: αλλά δεν την χαιρέτησα γιατί ειμαι τσεντλεμαν.  :thumbsup:

Δεν έχει πρόβλημα ρε συ!

Την άλλη φορά που έκανα τσάρκα με φίλο μου,είχε αναδουλειά οπότε πλησιάζω και τής λέω στο αυτί:

"Δεν αρχίζεις εσύ ξανά τη δουλειά να τα κονομήσεις;".

"Ναι,τώρα έτσι όπως είμαι,σωθήκαμε",μού απαντάει.

Οπότε γυρνάω στον φίλο μου και του λέω μπροστά της:
"Να'ξερες αυτή τι έκανε στα νιάτα της" και γελούσε ακούγοντάς με!!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Τόμι και Κλεόβουλε δεν είστε ρομαντικοί χύστες  :rockon: :rockon:.Αυτή η παρτούζα στην καλτ υπόγα πρέπει να τιμηθεί  :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny:

extra full..θα στιψω 5 πορτοκαλαδες,θα κουμπωσω 3 εχινακιες,2 αδρεναλινες,μια ασπιρινη....και θα μυιθω.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν λιγο γαμησακι με βανεσα απο αλκαμενους 113 και ιασωνος 43 την μαρινα ! η βανεσα σουπερ μουναρα και η μαρινα επισης ! το αστειο με την μαρινα ειναι οτι μου ειπε οτι ειναι απο την ισπανια !

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
1η βαρδια...
Διδυμου 8 ισογειο η αννιτα...πολυ γλυκια ρωσιδα.......σε ελευθερο στοματικο.....να επισημανω την θαυμασια πιπα της....εχει τιμηθει πολλες φορες,μονο και μονο για το στοματικο της ...στο σεξ ειναι πιο χαλαρη.......επισης πολυ καλη και τιμια κοπελα..
Συμφωνω! :thumbsup:
Ωραια ενημερωση!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom