Live στην απογευματινη αλλαγη
Τροφωνιου 11 ισογειο ΡΩΞΑΝΗ 8/10 Σχετικα νεαρη Ρωσιδα με αρκετα ομορφο προσωπο , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα , μαυρο μαλλι που ειναι λιγο πανω απο τους ωμους και ωραιο αδυνατο σωμα.Φορουσε ενα ωραιο μαυρο διχτυωτο!
Ειναι η κοπελα που εργαζονταν πριν απο λιγο καιρο Φωκαιας 17α στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.ΑΠΛΟ προγραμμα ανακοινωθηκε.Δεν ακουσα για σταση 69.Η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουργια κοπελα και θελει να μαζεψει πελατες!
Τροφωνιου 13 ισογειο Δυο απαξιωμενα και τρομακτικα γκιλφ!
Η πρωτη 1/10 ηταν μια με κοντο αγορε μαλλι , σκυλε ασχημο προσωπο , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Πρωτη φορα την ειδα.Η δευτερη 3/10 ηταν μια μελαχρινη με μακρυ μαλλι , μετρια φατσα ,κανονικο στηθος , κανονικο αναστημα και κανονικο κορμι.Την εχω ξαναδει πολλες φορες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της.Στα νιατα της παντως , δηλαδη πριν απο 30 χρονια , πρεπει να ηταν ομορφη!
Τροφωνιου 13 οροφος ΕΛΕΝΑ 5/10 μια κοντη νεαρη στρουμπουλη κοπελα με αδιαφορο προσωπο , μεγαλο και πεσμενο φυσικο στηθος
και μεγαλη κωλαρα.Ειναι αυτο που λεμε πληθωρικη γυναικα! Η τσατσα ελεγε κατι μαλακιες , η κοπελα κανει τα παντα κτλ. Οποτε δεν εβγαλα ακρη για το προγραμμα.Πρεπει να ειναι η κοπελα που εχει αναφερθει οτι εχει δουλεψει στο στουντιο της Τατοιου με το ονομα Κλαουντια.Δεν μου εκανε κλικ η συγκεκριμενη.Σαλοναρισε παντως χαμογελαστη και με υποσχομενο βλεμμα.
Φυλης 54β ισογειο ΝΑΝΤΙΑ 8/10 Καινουργια νεαρη Ρωσιδα.Προκειται για μια γυναικα με αρκετα ομορφο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα , μελαχρινο μακρυ μαλλι , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι.Δεν ειναι ομως στυλιαρι.Εχει σωμα στο στυλ της Αλινας απο την ιδια αλυσιδα αλλα για μενα εχει πιο ομορφο προσωπο η Ναντια.Μου αρεσε αρκετα στο σαλοναρισμα και δεν αντεξα στη γοητεια της!
Τιμηθηκε
πριν απο λιγο με σχετικα καλες εντυπωσεις! Η συνευρεση ηταν σε amateur φαση.Θα ακολουθησει κριτικη.Ποιος γραφει 3 κριτικες ?!!!