Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (32 μέλη και 189 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς η Μόνικα η λιθουανή καμπούρω καμηλοπάρδαλη  :2funny: από Μαραθώνος γωνία που είναι;
καλούλα ήταν αυτή  :humpleg: κι ένα τσιμπουκάκι θα της το εδινα  :pipa1: έτσι για να μου πει ξανά
ότι έχει κριτικές εδώ μέσα για να πουλήσει εφέ και στυλάκι στο μίζερο σαλονάκι της.  :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
αν κανεις γνωριζει καμια μουναρα που να καθεται μιση ωρα στο δωματιο και να κανει και ελευθερη πιπα και να μην ειναι φολα κατα το κοινως λεγομενο να μας το πει ρε παιδια και εγω θα στησω σκηνη απ εξω απο το μπουρδελο της

Ευλάμπιε αν γουστάρεις να κάτσεις στο δωμάτιο κανα μισάωρο τότε να περάσεις με την Μπάρμπορα στο Αδάνων 2 :tits: :cum: :cum:.Έχεις στανταράκι ένα 20λεπτο κουβέντα και κανα 10λεπτο γαμήσι  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:.Χθες που πέρασα να την τσεκάρω ήταν πολύ καύλα η καριόλα και ήμουν έτοιμος να περάσω αλλά δεν είχα καθόλου ανάγκη την ψυχανάλυσή της οπότε δρόμο :grin: :grin:.Με τους πακιστανούς-αραπάδες δεν έχει κουβέντες,απλά γαμήσι  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φυτιλιασα ενα ρομαντικο 60ρι σημερα.

1η καταθεση στο νεο μου στανταρακι την Αννουλα το Φυλης66Δ. Πολυ ρομαντικο γαμησι. Κωλο παλι δε μου εδωσε, αλλα με αποζημειωσε αλλιως  :cum:
2η καταθεση Τροφωνιου 13 οροφος σε μια καινουρια τυπισα, δε θυμαμαι ονομα, καστανοξανθη με καυλωτικο σωμα με υπεροχες καμπυλες και θεικα βυζομπαλα! 4αρια+!!  :tits:
Ξεκινησε καλα με ωραια προκαταρκτικα με φιλια στο σωμα μου, και στο λαιμο, ακολουθησε μια σχετικα καλη πιπα στην πορεια μου τα χαλασε. Ουτε 69 μ αφησε, ουτε γλυφοκωλαδα ουτε γλωσσοφιλα με αποτελεσμα να ξενερωσω.
Την προτεινω μονο σε ανωμαλους που εχουν αναγκη απλα προγραμματα. Για μας τους ρομαντικους μυστες, δυστυχως δεν κανει. Κριμα  :-

3η (διπλη) καταθεση για επιδορπιο στο ρομαντικο Κοτετσι(Ιασωνος 36) με τη Σακιρα τη σοκολατιτσα. Την εχω πελωρια ανακη, επεσαν τρελα γλειφομουνια, γλειφοκωλαδες κ γενικα πολυ ροαντικο γαμησι σε gfe κλιμα. Για μαυρουλα οι επιδοσεις της ειναι πολυ καλες.

Τα πορνοσεβη μου σε ολους τους ενημερωτες και ιδιαιτερα στο Μιμικο2000, τον καλυτερο ενημερωτη του ιστοτοπου!  :rockon:
Εχουμε πελωρια αναγκη Ιατρικες ενημερωσεις, ειναι η πρεζα μας, ξεροχυνουμε με ατακτη Γιατραρα  :cum:  :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η τύπισα με τα βυζόμπαλα ,στο Τροφωνίου 11 όροφος,είναι η Έλενα, η πρώην στουντιακή Κλαούντια από Τατοίου 58.
Ωραία και παιχνιδιάρα και το κυριότερο με βυζάρες!  :tits:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γαμω το κερατο μου ξεχασα οτι δουλευει αυτη στο 65, νομιζα οτι θα ειναι η Φολαρα η Αντζελινα και δεν μπηκα  :headbang:

Τελος παντων κ αυριο μερα ειναι  :zfuck:

Αφού,εκεί έξω σε είδα...πως και δεν είχες μπει.....?
Κρίμα και είχε καύλες πάλι.... :- :-*

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μονο στο 86 μπηκα.
Τα απαξιωνω τα κεντρικα, ολο ξεπετες και απλα προγραμματα παιζουν  :shit:

Όντως και εγώ για ρομαντικό Μετάξι ψηνόμουν,αλλά ο άκυρος εξωθεσμικός  :grin: μου είχε σπάσει τα @@....
Αναγκαστικά,κατέθεσα Φυλής...

xarry-kapotter

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση.2η Βάρδια.

Λιοσίων 76.
Εύα προμίλφ-μιλφ με μμικρό βυζί ωραίο σώμα. Μελαχρινή. Ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Βέργας 3.
Αριστερά: Δύο πιτσιρίκες,  λεπτά κορμιά Η μία με μακρί μαλλί κοτσίδα νομίζω κοκκινομάλλα, η άλλη πιο ψηλη μελαχρινή με ελεύθερο στοματικό.Την μελαχρινή την λένε Βερόνικα.
Δεξιά: Τζένη μιλφ με βυζάρες και μια κοντή μελαχρινή πιτσιρίκα με κάπως μεγάλα στήθη και αυτή (2.5-3 ).

Στα απέναντι της Βέργας, δύο μιλφογκιλφ μπάζα και μια μαύρη.

Τροφωνίου 11 ισόγειο.
Ρωξάννη, Ρωσίδα μελαχρινή 1.5-2 βυζί, Ωραίο κορμί, Εκφυλο πλασμα, Πολύ όμορφος κώλος.

Τροφωνίου 13 όροφος.
Γιάννα με κωλάρα.

Τροφωνίου 13 ισόγειο.
Ελένη γκιλφ απο Διδυμου 27 και μια άλλη γκιλφ μπάζο.

Τροφωνίου 13 όροφος.
Το βυζοαλέρτ Έλενα. Ξανθιά πιτσιρικά, πολύ καλό σώμα, κάνουν μπαμ τα 3.5-4άρια στητά βυζιά που έχει και δεν μπορείς να κοιτάξεις αλλού.Απλό πρόγραμμα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
επιστροφη πριν λιγο απο το Μεταξι με αποτυχημενη καταθεση στην Αλεξανδρα Ιασωνος 37α πανω. Μεγαλη φολα η τυπισσα... Ακολουθει κριτικη... ΜΑΚΡΙΑ!!!! Δωστε το 10αρικο σας σε κανεναν αστεγο καλυτερα...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
επιστροφη πριν λιγο απο το Μεταξι με αποτυχημενη καταθεση στην Αλεξανδρα Ιασωνος 37α πανω. Μεγαλη φολα η τυπισσα... Ακολουθει κριτικη... ΜΑΚΡΙΑ!!!! Δωστε το 10αρικο σας σε κανεναν αστεγο καλυτερα...

Τα έχουμε πει και για την συγκεκριμένη φολάρα αλλά δεν ακούτε! :s&m_1:

Δηλαδή φαντάσου να υπήρχε αιθαλομίχλη και στο Μεταξουργείο εκτός από Φυλής! ;)  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Μικρέ,ας πρόσεχες...500 φορές το έχω γράψει.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Της έχω αφιερώσει και κριτική.... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είχε αιθαλομίχλη μαν και δεν φαίνονταν η κριτική!  :grin:

Τύπε,μου φαίνεται...για τον εαυτό μας...τα γράφουμε... :S
:grin:

KjSYPDl.gif

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Τύπε,μου φαίνεται...για τον εαυτό μας...τα γράφουμε... :S
:grin:

KjSYPDl.gif

αν και  :offtopic:  η σκηνη που εβαλες απο τον Μεγαλο Λεμποφσκι με τον Τζον Τοτρουρο να χορευει ειναι ΕΠΟΣ!!!
οσες φορες και να τη δω γελαω! :2funny:

Επισκέπτης
Η Τζοανα από Έλλης 3 ξέρετε αν δουλεύει σήμερα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε παίδες ένα επι της λιοσίων που λέει studio (νομίζω 56)
η ταρίφα είναι 50άρικο ?

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1

Μικρέ,ας πρόσεχες...500 φορές το έχω γράψει.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Της έχω αφιερώσει και κριτική.... :)

Την ειχα διαβασει την κριτικη σου Billy αλλα το ειχα σταμπαρει εδω και κανενα μηνα αυτο το πιτσιρικι. Ε και περα απο αυτο ξερεις μωρε, οι κριτικες ειναι και λιγο υποκειμενικες... Τετοια φολα δεν εχω ξαναφαει ποτε, οποτε δεν περνουσε καν απο το μυαλο μου.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ρε παίδες ένα επι της λιοσίων που λέει studio (νομίζω 56)
η ταρίφα είναι 50άρικο ?

Μάλλον λες το Studio 73α.
Στουντέλο-δηλαδή μπουρδέλο με (εσωτερικές) προδιαγραφές στούντιο στα 20 ευρώ.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Κανονικό στούντιο είναι, φτηνό λόγω φαντάρων και με μπάνιο αλλά και καθαρή πετσέτα.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
περασε κανεις απο Μ. Αλεξανδρου 15 να μας πει πια εινε σημερα πρωι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο συγκεκριμενο ειχα παει πιο παλια την εποχη που  ειχαν δολοφονησει την ιεροδουλη στο βρωμικο μπουρδελο πιο περα στη Λιοσιων.Επικρατουσε ανησυχια και φοβος στη περιοχη.Χτυπαει λοιπον το κουδουνι του Λιοσιων 73 Α ενας τυπος και περναω και γω μεσα.Μας καθισει η τσατσα στο σαλονι αντικα στο βαθος αριστερα και μας λεει περιμενετε.Τον τυπο τον ειχα δει και προηγουμενως οταν τον ειχα πετυχει στο δρομο  αλλα εντωμεταξυ στο σαλονι αρχιζει να φορτσαρει.Παραμιλαει,κανει ασυναρτητες κινησεις,και μοιαζει απο στιγμη σε στιγμη να δειχνει οτι μπορει να γινει επιθετικος.Αφου φοβηθηκα και γω,αμαν λεω,λες να ναι αυτος ο φονιας, αμα εχει και κανα μαχαιρι κρυμενο,κοιταζα να δω απο που να φυγω.Κανω νοημα στην αμεριμνη τσατσα που καθοταν λιγο παραπερα να ερθει κοντα μου.Αφου ερχεται σε αποσταση αναπνοης της λεω σιγανα.Τι του ανοιξες τη πορτα αυτουνου,δε τον εβλεπεις οτι ειναι μουρλος;Κοιταζοντας τον καλυτερα συνειδητοποιει εντρομη τον κινδυνο και πανικοβλητη μου λεει τωρα τι θα κανω;Οποτε αφου περνανε λιγα δευτερολεπτα αγωνιας γυριζει και του λεει η κοπελα ειναι κλεισμενη για μια ωρα,πηγαινετε.Ανοιγει η πορτα και οπου φυγει φυγει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom