Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (21 μέλη και 177 επισκέπτες)

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν κανεις γνωριζει καμια μουναρα που να καθεται μιση ωρα στο δωματιο και να κανει και ελευθερη πιπα και να μην ειναι φολα κατα το κοινως λεγομενο να μας το πει ρε παιδια και εγω θα στησω σκηνη απ εξω απο το μπουρδελο της

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.200
Πόντοι
41.129
αν κανεις γνωριζει καμια μουναρα που να καθεται μιση ωρα στο δωματιο και να κανει και ελευθερη πιπα και να μην ειναι φολα κατα το κοινως λεγομενο να μας το πει ρε παιδια και εγω θα στησω σκηνη απ εξω απο το μπουρδελο της

όλα αυτά με ένα 20ρικο?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ε ναι...  αμα εχεις λεφτα και σπιτι σου την πας.

Ναι αλλά ανεβαίνει το κόστος!

Τώρα που είπαμε για παραπάνω λεφτά, τις προάλλες, γύρω στις 2:00 το βράδυ, συναγωνιστής διαπραγματεύονταν το "κλείσμο" της Αντριάννας( του γνωστού ωραίου στυλιαριού από το Ιάσωνος 10) για μία ώρα για 60 ευρώ!

Η υπηρεσία συμφώνησε με την προϋπόθεση το νταραβέρι να γίνει στις 4 οπότε θα έκλεινε το μαγαζί.

Έλα όμως που ο συναγωνιστής είχε τις ενστάσεις του και αναρωτιόνταν τι θα έκανε μέχρι εκείνη την ώρα.

Οπότε η υπηρεσία τού λέει "θα σε βάλω εγώ σε δωμάτιο, θα σε κλείσω μέσα και θα κοιμηθείς.Στις 4 θα σε ξυπνήσω για να την γαμήσεις"!!!  :rockon:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τώρα που είπαμε για παραπάνω λεφτά, τις προάλλες, γύρω στις 2:00 το βράδυ, συναγωνιστής διαπραγματεύονταν το "κλείσμο" της Αντριάννας( του γνωστού ωραίου στυλιαριού από το Ιάσωνος 10) για μία ώρα για 60 ευρώ!

Η υπηρεσία συμφώνησε με την προϋπόθεση το νταραβέρι να γίνει στις 4 οπότε θα έκλεινε το μαγαζί.

Έλα όμως που ο συναγωνιστής είχε τις ενστάσεις του και αναρωτιόνταν τι θα έκανε μέχρι εκείνη την ώρα.

Οπότε η υπηρεσία τού λέει "θα σε βάλω εγώ σε δωμάτιο, θα σε κλείσω μέσα και θα κοιμηθείς.Στις 4 θα σε ξυπνήσω για να την γαμήσεις"!!!  :rockon:
:tooth: :tooth: :tooth:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα τα λεφτά η τσατσά!!!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Στη Φυλής υπάρχει η Χριστίνα στην πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 27Β στο ίδιο μαγαζί με την Εστέλ,
υπέροχο κορμί αν σ' αρέσουν τα στυλιάρια γλυκό προσωπάκι καστανό ίσιο μακρύ μαλλί και φούλ
πρόγραμμα 69, ελεύθερο στοματικό (όχι τελειωτικό στο στόμα) και ΚΩΛΑΡΑΚΙ.
Σε σχέση με την Εστέλ διαλέγω Χριστίνα με κλειστά μάτια.

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγο,έκτακτη καταδρομική με φίλο εξωθεσμικό.....
Συνάντηση με μύστες...BMWPOWER + millepetrozza... :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής

65Β Εμμανουέλα (η γνωστή/με απλό πρόγραμμα)

69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69  :helpplea: )

71 πάνω Τζουλιάνα (η ξανθιά,με φουλ πρόγραμμα + πρωΧτικό  :grin:)

86 πάνω Λαβίνια (το σούπερ πιπίνι,απλό πρόγραμμα  :-*)

86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα  :tits2: )

56 Άννα (Ιλόνα,με ωραία εσώρουχα...και αυτή  :cum:)

Την πήρε ακόμα μια φορά ο εξωθεσμικός....μια χαρά πέρασε... :)

66Α Ρενάτα (Η καύλα/ελαφάκι,σε απλό πρόγραμμα)

Ετιμήθη από εμένα,με αρκετά καλές εντυπώσεις...μετά από καιρό..... :zfuck:

Διδύμου

Τζωρτζιάνα (ΑΠΛΌ ΧΩΡΊΣ 69 - με ωραία,λευκά εσώρουχα   :kissass:)

P.S:

Όσες κοπέλες,κάνουν εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - στα 20€...έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα από εμένα...
Καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν...
τυπε μου η ρενατα σου κανε 69?

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Στη Φυλής υπάρχει η Χριστίνα στην πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 27Β στο ίδιο μαγαζί με την Εστέλ,
υπέροχο κορμί αν σ' αρέσουν τα στυλιάρια γλυκό προσωπάκι καστανό ίσιο μακρύ μαλλί και φούλ
πρόγραμμα 69, ελεύθερο στοματικό (όχι τελειωτικό στο στόμα) και ΚΩΛΑΡΑΚΙ.
Σε σχέση με την Εστέλ διαλέγω Χριστίνα με κλειστά μάτια.
η εστελ την πρωτη φορα που την πηρα ητανε φολα (εκτος του οτι γαμας τετοιο μουνι) ,την δευτερη αφου της ειπα εγω τι να κανει και δεν καθομουν σα υπνωτισμενος μαλακας ητανε γαμω .
τωρα χριστινα δεν εχω παρει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη .
by the way η κοντουλα η χριστινα ποτε γυρναει στο φωκαιας 27 κατω ?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
by the way η κοντουλα η χριστινα ποτε γυρναει στο φωκαιας 27 κατω ?

Ρε τύπε τις ενημερώσεις τις γράφουμε για να τις διαβάζετε.Ήμαρτον.

Είπαμε και γράψαμε:σήμερα το πρωί ήταν εκεί,στο υπόγειο του Φωκαίας 27.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε μου η ρενατα σου κανε 69?

Τύπε μου, εάν η Ρενατούλα του έκανε 69, τότε αφού:
- Η Τζωρτζιάννα μου παρέχει 69 (δεν την έχω πάρει ακόμα),
- Η Ρενάτα με έχει 'τιμωρία' και δεν μου δίνει 69,
- Η Τζωρτζιάννα έχει 'τιμωρία' τον Μπίλλυ και δεν του δίνει 69,
θα δράσουμε ως εξής:

(...διαβάστε προσεκτικά...)

- Θα 'πάρω' Τζωρτζιάννα με 69,
- Θα 'πάρει' ο Μπίλλυ Ρενάτα με 69,

Και έτσι ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΠΟΡΝΟ-69-ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ :

HotVenom 69 Τζωρτζιάννα ,  Μπίλλυ 69 Ρενάτα ==> (συνεπάγεται 'εμμέσως' ότι: )

HotVenom Εμμέσως-69{μέσω Μπίλλυ} Ρενάτα ,  Μπίλλυ Εμμέσως-69{μέσω HotVenom} Τζωρτζιάννα

Υ.Γ. Να το 'γλύψεις' τρυφερά το 'μωρό μου' Πόρνε μου, και σου υπόσχομαι να πράξω
    τα αυτά στο 'μωρό σου' ...αχαχαχαχαχαχα

Διαβάσατε μια φαντασιακή σύζευξη Μαθηματικών και Πορνείας,
    την λεγόμενη: Μετά τα Φυσικά Πορνο-Μαθηματικά.

Υ.Γ.2. Bosco δικέ μου, με έψησες για Εστέλ. Θα την βάλω ψηλά στη λίστα,
     μετά το Τζωρζιαννάκι...χεχεχε

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες.Ξερει κανενας στο Ρεμουνδου 21α η Αντζελικα μεχρι τι ωρα δουλευει?Και 3 βαρδια ποια ειναι?

Επισκέπτης
Τα μπάζα δεν έχουν σταματημό  :2funny: αυτά όμως γράφω μόνο  :2funny: αυτή την φορά μέσα στην εβδομάδα
πήρα το τυπικό φωτιστικό Πατρίτσια από Διδύμου 7.Καλή περίπτωση αν την τυλίξουμε με φωτάκια  :birdman:
και την αφήσουμε στην άκρη του κρεβατιού  :uglystupid: πηδώντας μια άλλη στο δωμάτιο.
Εντελώς ανέραστη  :badair: αλλά όμορφη που την έχει δει θεά.  :jerking:
Πίπα μάπα και με κάργα δόντια σε πεσμένο εργαλείο  :2funny: στο γαμήσι μονο που δεν κοιμήθηκα. >:(

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες.Ξερει κανενας στο Ρεμουνδου 21α η Αντζελικα μεχρι τι ωρα δουλευει?Και 3 βαρδια ποια ειναι?

Η δεύτερη βάρδια είναι ως τα μεσάνυχτα.Το συγκεκριμένο μαγαζί ,τρίτη βάρδια(δηλαδή από τα μεσάνυχτα ως το άλλο πρωί) δεν έχει.

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τα μπάζα δεν έχουν σταματημό  :2funny: αυτά όμως γράφω μόνο  :2funny: αυτή την φορά μέσα στην εβδομάδα
πήρα το τυπικό φωτιστικό Πατρίτσια από Διδύμου 7.Καλή περίπτωση αν την τυλίξουμε με φωτάκια  :birdman:
και την αφήσουμε στην άκρη του κρεβατιού  :uglystupid: πηδώντας μια άλλη στο δωμάτιο.
Εντελώς ανέραστη  :badair: αλλά όμορφη που την έχει δει θεά.  :jerking:
Πίπα μάπα και με κάργα δόντια σε πεσμένο εργαλείο  :2funny: στο γαμήσι μονο που δεν κοιμήθηκα. >:(

Ευγενική προσφορά το ξυπνητήρι-κωλοφεράντζα από τσατσά Ιάσωνος 10.
Όνειρά μας γλυκά.  :sleeping:

Συνημμένα

• ξυπνητήρι.jpg
    ξυπνητήρι.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τα μπάζα δεν έχουν σταματημό  :2funny: αυτά όμως γράφω μόνο  :2funny: αυτή την φορά μέσα στην εβδομάδα
πήρα το τυπικό φωτιστικό Πατρίτσια από Διδύμου 7.Καλή περίπτωση αν την τυλίξουμε με φωτάκια  :birdman:
και την αφήσουμε στην άκρη του κρεβατιού  :uglystupid: πηδώντας μια άλλη στο δωμάτιο.
Εντελώς ανέραστη  :badair: αλλά όμορφη που την έχει δει θεά.  :jerking:
Πίπα μάπα και με κάργα δόντια σε πεσμένο εργαλείο  :2funny: στο γαμήσι μονο που δεν κοιμήθηκα. >:(

:thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom