Σημερα στην πρωινη αλλαγη
Εκανα δυο επιτυχημενες καταθεσεις , μια στην αρχη της τσαρκας στην μιλφαρα Σονια για κυριως πιατο και μια στο τελος της τσαρκας στην πιπινα Καρολινα για επιδορπιο!
Παμε λοιπον να δουμε τι ειδα σημερα το πρωι
Βεργας 6 ημιυπογειο ΣΟΝΙΑ 7/10 η Βασιλισσα του τσιμουκιου! Ειχα να την δω απο περυσι απο τον χειμωνα αλλα δεν μου φανηκε να αλλαξε σε εμφανιση , κιλα κτλ. Προκειται για μια Ρωσιδα μιλφαρα με μαυρο σγουρο μαλλο λιγο πανω απο τους ωμους , μεγαλες ωραιες βυζαρες που ομως ειναι πεσμενες , κανονικο αναστημα , μετριο σε ομορφια προσωπο και σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ανακοινωθηκε.Τιμηθηκε
σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.Ειχε πολλα συνεχομενα δωματια και εχασα αρκετο χρονο στον συγκεκριμενο οικο , να πω την αληθεια το περιμενα λογω Κυριακης.Επισης να πω οτι το δωματιο δεν ειχε ουτε κλιματιστικο , ουτε σομπα.Βεβαια ολα αυτα τα ξεχαστηκαν με την καλη αποδοση και την καλη διαθεση της μιλαφρας.Περισσοτερα στην κριτικη.
Φυλης 59 ισογειο ΑΝΤΖΕΛΑ 6/10 απο Λελας Καραγιανη 35 κτλ. Σαλοναρισε μονη της και ανηγγειλε το προγραμμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.Προκειται για μια ευγενικη Αλβανιδα μιλφ με καστανοξανθο μαλλι , μετριο σε ομορφια προσωπο και σωμα με πιασηματα.
Ο οροφος ηταν κλειστος οπως σχεδον τις περισσοτερες φορες.
Φωκαιας 9 και Φυλής 72 Πολυκαταστημα
ευθεια
ΑΝΝΑ 7/10 καστανοξανθη νεαρη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι , κανονικο αναστημα , μικρα στητα βυζακια , κανονικο κορμι με μια μικρη χαλαρωση στα κωλομερια και μετριο σε ομορφια προσωπο.Μοιαζει πολυ με την Αννυ την πορνοσταρ απο
Φωκαίας 27Β! Σε καποια στιγμη απορησα αν ειναι ιδιες! Με μια πιο προσεκτικη ματια καταλαβα οτι προκειται περι διαφορετικων γυναικων.Αυτη ειναι πιο κοντη απο την πορνοσταρ.Παντως αν κρινω απο το προσωπο της πρεπει να ειναι Αλβανιδα.Η ευγενικη τσατσα ανακοινωσε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.Δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα η κοπελα.
αριστερα ΤΖΟΥΛΙΑ 5/10 η αδιαφορη μελαμψη τσιγγανοειδης κοντη νεαρη κοπελα.ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.
δεξια κλειστο
Φωκαίας 27Β ισογειο ΕΛΕΝΗ 7/10 Ειναι η κοπελα που εχει γραφτει οτι παλαιοτερα εργαζονταν Δευκαλιωνος 63.Δουλευει περιπου ενα τριμηνο στο συγκεκριμενο μαγαζι.Προκειται για μια νεαρη ξανθια Ρουμανα με ισιο μαλλι που φτανει μεχρι τους ωμος , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα , σχετικα ομορφο προσωπο και κανονικο σωμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ+ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.Συμπαθητικη κοπελιτσα που εχει καλες κριτικες αλλα εμενα δεν μου εκανε κλικ.Ηταν αρκετη ωρα στο δωματιο και σαλοναρισε με χαμογελο.Η ευγενικη τσατσα που παλιοτερα ηταν Φυλης 134 ελεγε τα καλυτερα για την κοπελα.
Διδυμου 18 ημιυπογειο ΕΛΕΝΗ 1/10 το απαξιωτικο γκρανυ
του Kostakis και η
ΜΑΡΙΑ 4/10 μια μελαχρινη αδιαφορη μιλφ που πρωτη φορα ειδα.Ειναι η μιλφ που δουλευε το καλοκαιρι Διδυμου 20 , Αλκιβιαδου 16α ? Η τσατσα ανακοινωσε οτι η προσφορα της ημερας ειναι η παρτουζα στα 30 ευρω!!!
Παιδια ειναι ευκαιρια! Οποιος προλαβει! Αυριο δεν θα εχει τετοια τιμη!!!
Ανακοινωθηκε ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ προγραμμα και για τις δυο κοπελες και ΛΕΣΒΙΑΚΟ σε περιπτωση παρτουζας! Ηρθαν και οι δυο ορεξατες και τριφτηκαν πανω μου.Περισσοτερο με αηδιασαν παρα με καυλωσαν.Εφυγα τρεχοντας!
Αγκυρας 12α αριστερα ΝΑΤΑΣΣΑ 6/10 σχετικα νεαρη ξανθια Ρωσιδα με μετρια φατσα , κοντου αναστηματος , μικρα βυζακια και κανονικο σωμα με καποιες ραγαδες.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.
Δροσοπουλου 98 , Θασου , Λελας Καραγιαννη κλειστα.
Ιασωνος 44 αριστερα ΝΑΤΑΛΙΑ 5/10 απο Φυλης 40 , 71 οροφος , Διδυμου 8β κτλ.Προκειται για ξανθια σχετικα νεαρη κοπελα με αδιαφορο προσωπο ,μακρυ μαλλι , μικρα βυζακια , κοντο αναστημα και πολυ αδυνατο σωμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκαν.
Ιασωνος 44 δεξια ΜΑΡΙΑ 5/10 Πηγα και εγω και ειδα την κοπελα που γραφτηκε οτι εχει καλες επιδοσεις στο δωματιο.Προκειται για μια μελαχρινη σχετικα νεαρη κοπελα με αδιαφορο προσωπο ,μακρυ μαυρο μαλλι , μικρα βυζακια , ψηλο αναστημα και πολυ αδυνατο σωμα.Ειναι αυτο που λεμε στυλιαρι.Ηταν αρκετη ωρα στο δωματιο και η τσατσα με διαβεβαιωνε οτι η κοπελα ειναι καλη.Δεν μου εκανε ομως κλικ.
και τελος
Φωκαιας 24 ΦΛΩΡΗ 5/10 το γνωστο χομπιτ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε απο τον ευγενικο κυρ Αρη.Δευτερη κοπελα ηταν η
ΚΑΡΟΛΙΝΑ 7/10.Προκειται για μια κοντη ξανθια νεαρη Ρωσιδα με μακρυ μαλλι , μεγαλα ωραια βυζια που ομως ειναι πεσμενα , σχετικα ομορφο
και αγγελικο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα και σωμα με πιασηματα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.Τιμηθηκε με καλες εντυπωσεις και σε gfe
κλιμα η Καρολινα! Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.