Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (34 μέλη και 189 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την ειχα διαβασει την κριτικη σου Billy αλλα το ειχα σταμπαρει εδω και κανενα μηνα αυτο το πιτσιρικι. Ε και περα απο αυτο ξερεις μωρε, οι κριτικες ειναι και λιγο υποκειμενικες... Τετοια φολα δεν εχω ξαναφαει ποτε, οποτε δεν περνουσε καν απο το μυαλο μου.

Αφού με ξέρεις προσωπικά...δεν γράφω μαλακίες στις κριτικές.... ;)
Δεν πειράζει,απλά έφαγες μια φόλα....

Τα ίδια μου έλεγε και εμένα,για το κινητό..... :)
Άρα δεν υπήρξε υποκειμενική κριτική,από μέρους μου...
Δες γρήγορα-γρήγορα....3 ενημερώσεις που σας προειδοποιώ... ;)

Ιάσωνος 37Β - Αλεξάνδρα (φόλα,μακρυά....μάλλωνε με πελάτη και οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω  :jerking: :jerking: :jerking: )

Ιάσωνος 37Β - Αλεξάνδρα (φόλα...μακρυά από αυτήν  :rolleyes: )

Ιάσωνος 37 ισόγειο: Αλεξάνδρα (φόλα του κερατά  :uglystupid: ,την έχω πάρει 2 φορές...μακρυά).

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.720
Πόντοι
10.686
Νωρίτερα Ιάσωνος 10 στον όροφο,Άννυ  νεαρή Ρωσσίδα,ξανθιά με κιλάκια, συμπαθητκό πρόσωπο,αμήχανη,μάλλον νέα στον χώρο,super gfe,τη χάζευα που είχε... λιγώσει,στενοχωρήθηκα  που τέλειωσα υγρήγορα...
Μετά από αναζήτηση τριών ημερών τη βρήκα στο ισόγειο,(περνούσα απ'έξω και δεν έμπαινα μέσα,για να μην πέσω στη χοντρή με το στενό μαρκάρισμα,τυχαία άκουσα έξω ότι έχει δύο,μία ξανθιά,και τη χοντρή,μάλλον έγινε συγχώνευση ορόφων για περικοπή εξόδων,μέχρι να πιάσει δουλειά το ''σκυλί του πολέμου'' στον όροφο!).Με είδε και γούσταρε εμφανώς,από υπηρεσίες είπαμε δεν το'χει,αλλά το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο σε gfe φάση,με περισσότερη διάρκεια αυτή τη φορά!
Πέρασα να δω και το νέο αστέρι που διάβασα στις κριτικές,τη Μαρία στο Ιάσωνος 44,στα υπ'όψιν την ερχόμενη εβδομάδα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μετά από αναζήτηση τριών ημερών τη βρήκα στο ισόγειο,(περνούσα απ'έξω και δεν έμπαινα μέσα,για να μην πέσω στη χοντρή με το στενό μαρκάρισμα,τυχαία άκουσα έξω ότι έχει δύο,μία ξανθιά,και τη χοντρή,μάλλον έγινε συγχώνευση ορόφων για περικοπή εξόδων,μέχρι να πιάσει δουλειά το ''σκυλί του πολέμου'' στον όροφο!).Με είδε και γούσταρε εμφανώς,από υπηρεσίες είπαμε δεν το'χει,αλλά το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο σε gfe φάση,με περισσότερη διάρκεια αυτή τη φορά!
Πέρασα να δω και το νέο αστέρι που διάβασα στις κριτικές,τη Μαρία στο Ιάσωνος 44,στα υπ'όψιν την ερχόμενη εβδομάδα.

Οπότε μάλλον θα έλειπε για "τεχνικούς λόγους"!

Ωραίος ο Επιρρεπής-αρχίζει και βρίσκει στανταράκια στο Μεταξουργείο και περνάει καλά!  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μάλλον λες το Studio 73α.
Στουντέλο-δηλαδή μπουρδέλο με (εσωτερικές) προδιαγραφές στούντιο στα 20 ευρώ.
20 άρικο δλδ;!
οκ,
γιατί με το που διάβασα studio συνειρμικά μου ήρθε το 50άρικο, δεν πήγα καν στον κόπο και προσπέρασα...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
1η βαρδια...
Ρεμουνδου 21 οροφος η ιβαννα 3 μηνες εκει σχεδον παντα γεματα τα δωματια...ψηλο κοριτσι γλυκια παρουσια παντα με διαθεση..σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Περγαμου 27 ισογειο...η δουκισσα..μελαχροινη υπερβαρη κοπελα γλυκο προσωπο ομως...κωλαρες μπουταρες..και μαυρα εσωρουχα που καλυπταν ατελειες...και η μελινα που ηταν στο δωματιο...η μελινα ειναι μια ξανθια μιλφοτζιλφ που στεκεται πολυ καλα για την ηλικια της...ομορφη γυναικα με καλο κορμι λιγο σπασμενο και χαλαρωμενο ομως αρκετα θελκτικο....απλο προγραμμα ανακοινωθηκε αλλα μεσα πρεπει να κανουν και ελευθερο στοματικο.
Αλκαμενοιυς113... η μαρια..παλι μετο πορτοκαλι δυχτιωτο κοντο μαλλι βυζαρες αδιαφορη παρουσια για μενα...και η νικη προτζιλφ με κοντο καρε ξανθο μαλλι με ωραιες καμπυλες...και λευκα εσωρουχα αρκετα σεξυ...σε ελευθερο στοματικο και οι δυο η νικη τελειωτικο και αυταρχικο για μερακληδες...
Αλκαμενους 117..η κριστυ ουκρανεζα πρωην χορευτρια  σε στριπτιζ..αλλα και γνωστη απο την παρουσια της σε στουντιο της λελας καραγιαννη...και επειτα διδυμου 16 ιωαννινων 3....ξανθια γυρω στο 1.70 με πολυ ωραιο κωλο λευκη επιδερμιδα...μετριο στηθος ..συμπαθητικο προσωπο και πολυ ευγενικη...εχει τιμηθει 3-4 φορες παντα με αριστες εντυπωσεις....ελευθερο στοματικο τελειωτικο και αυταρχικο......(υγρη πιπα...πολυ υγρη...με δυνατη ακουστικη ματζορε..)
Διδυμου 20 μια ελενη..αδιαφορη παρουσια ψηλη μελαχροινη ατσουμπαλο κορμι...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο...χαλασε το μαγαζακι αυτο...
Διδυμου 22...αλλη μια ελενη μινιον οπως περιεγραψε η παντα ευγενικη υπηρεσια,,,ξανθουλα με ωραιο κωλαρακι για τους teen lovers...
Διδυμου 27....πηγα για την αλεξια που οπως διαβασα μετακομισε απο κωνσταντινουπωλεως 166...και μου βγηκε απο το δωματιο επειτα απο μιση ωρα αναμονης μια αλλη αλεξια, χοντρη με τετραγωνο κορμι μαυρα εσωρουχα εντελως ψυχρη...εφυγα τρεχοντας...
Διδυμου 18 υπογα...η γκραννυ ελενη ξανθια με αλυσιδωτα εσωρουχασιγουρα διανυει την 5η δεκαετια της ζωης της....βγηκε σαλονι και μου ειπε οτι γλειφει παντου...κανενα σημειο του σωματος δε θα μεινει στεγνο...σε φουλ προγραμμα..αλλα...και σε εξτρα φουλ????????....ειναι αυτο που νομιζω αραγε?...εξτρα φουλ πρωτη φορα το ακουω....και η μαρια μελαχροινη καυλιαρα με μακρια μαλλια ωραιο κορμι βγηκε και μου τριβοταν με την κολαρα της...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο και αυταρχικο....οταν παω παντα εχει πελατες....
Διδυμου 8 ισογειο η αννιτα...πολυ γλυκια ρωσιδα...ειχε ξεκινησει τη καριερα της απο διδυμου 18 πριν 6-7 χρονια ...εργαστηκε σε αλκιβιαδου 16γ 16β...και καποια φεγγαρια στο μεγαλου αλεξανδρου 28 μεταξουργειο...ξανθια γυρω στο 170 πολυ ομορφη...στο προσωπο μοιαζει αρκετα με την kate upton....πολυ απαλη επιδερμιδα πεντακαθαρη...με 2.5 3αρια βυζια μετριο κωλο χειλια σαρκωδη....σε ελευθερο στοματικο.....να επισημανω την θαυμασια πιπα της....εχει τιμηθει πολλες φορες,μονο και μονο για το στοματικο της ...στο σεξ ειναι πιο χαλαρη.......επισης πολυ καλη και τιμια κοπελα..
Φωκαιας 27 ισογειο...η χριστινα ελληνιδα οπως ειπε η υπηρεσια σε φουλ προγραμμα αδυνατη κοπελα...σαλοναρισε πολυ κουρασμενη και με κυκλους κατω απο τα ματια...αδιαφορη για μενα..
Φωκαιας 27 οροφος η αννα πιο ευχαρη κοπελα εδω ψηλη γλυκια αδυνατη σε απλο οπως ειπε η τσατσα.
Καλη συνεχεια στους απογευματινους...

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
καλησπερα Ρεμουνδου 21Α απογευμα τι εχουμε?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Διδυμου 27....πηγα για την αλεξια που οπως διαβασα μετακομισε απο κωνσταντινουπωλεως 166...και μου βγηκε απο το δωματιο επειτα απο μιση ωρα αναμονης μια αλλη αλεξια, χοντρη με τετραγωνο κορμι μαυρα εσωρουχα εντελως ψυχρη...εφυγα τρεχοντας...

Φωκαιας 27 ισογειο...η χριστινα ελληνιδα οπως ειπε η υπηρεσια σε φουλ προγραμμα αδυνατη κοπελα...σαλοναρισε πολυ κουρασμενη και με κυκλους κατω απο τα ματια...αδιαφορη για μενα..

[/quote]

καλησπερα για την Αλεξια μπορει και να την πετυχεις απογευμα εγω βραδυ την ειχα συναντησει και ειχε μεγαλα κεφια
Φωκαίας 27Β διπλα απο το27 Χριστινα Ελληνοουκρανη φοβερο σωμα πραγματικα στολιδι της φωκαιας ασυγκριτο πολλες χριστινες εχουν μαζευτει εκει παντως με αποτελεσμα καποιες φορες να ψαχνομαστε ωραια ενημερωση κλεοβουλε

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

καλησπερα για την Αλεξια μπορει και να την πετυχεις απογευμα εγω βραδυ την ειχα συναντησει και ειχε μεγαλα κεφια
Φωκαίας 27Β διπλα απο το27 Χριστινα Ελληνοουκρανη φοβερο σωμα πραγματικα στολιδι της φωκαιας ασυγκριτο πολλες χριστινες εχουν μαζευτει εκει παντως με αποτελεσμα καποιες φορες να ψαχνομαστε ωραια ενημερωση κλεοβουλε

:).thanks συνοδοιπορε αορατε...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη

Εκανα δυο επιτυχημενες καταθεσεις , μια στην αρχη  της τσαρκας στην μιλφαρα Σονια για  κυριως πιατο και μια στο τελος της τσαρκας στην πιπινα Καρολινα για επιδορπιο!

Παμε λοιπον να δουμε τι ειδα σημερα το πρωι

Βεργας 6 ημιυπογειο ΣΟΝΙΑ 7/10 η Βασιλισσα του τσιμουκιου! Ειχα να την δω απο περυσι απο τον χειμωνα αλλα δεν μου φανηκε να αλλαξε σε εμφανιση , κιλα κτλ. Προκειται για μια Ρωσιδα μιλφαρα με μαυρο σγουρο μαλλο λιγο πανω απο τους ωμους , μεγαλες ωραιες βυζαρες που ομως ειναι πεσμενες , κανονικο αναστημα , μετριο σε ομορφια προσωπο και σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ανακοινωθηκε.Τιμηθηκε :pipa2: σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.Ειχε πολλα συνεχομενα δωματια και εχασα αρκετο χρονο στον συγκεκριμενο οικο , να πω την αληθεια το περιμενα λογω Κυριακης.Επισης να πω οτι το δωματιο δεν ειχε ουτε κλιματιστικο , ουτε σομπα.Βεβαια ολα αυτα τα ξεχαστηκαν με την καλη αποδοση και την καλη διαθεση της μιλαφρας.Περισσοτερα στην κριτικη.

Φυλης 59 ισογειο ΑΝΤΖΕΛΑ 6/10 απο Λελας Καραγιανη 35 κτλ. Σαλοναρισε μονη της και ανηγγειλε το προγραμμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.Προκειται για μια ευγενικη Αλβανιδα μιλφ με καστανοξανθο μαλλι , μετριο σε ομορφια προσωπο και σωμα με πιασηματα.

Ο οροφος ηταν κλειστος οπως σχεδον τις περισσοτερες φορες.

Φωκαιας 9 και Φυλής 72 Πολυκαταστημα

ευθεια ΑΝΝΑ 7/10 καστανοξανθη νεαρη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι , κανονικο αναστημα , μικρα στητα βυζακια , κανονικο κορμι με μια μικρη χαλαρωση στα κωλομερια και μετριο σε ομορφια προσωπο.Μοιαζει πολυ με την Αννυ την πορνοσταρ απο Φωκαίας 27Β! Σε καποια στιγμη απορησα αν ειναι ιδιες! Με μια πιο προσεκτικη ματια καταλαβα οτι προκειται περι διαφορετικων γυναικων.Αυτη ειναι πιο κοντη απο την πορνοσταρ.Παντως αν κρινω απο το προσωπο της πρεπει να ειναι Αλβανιδα.Η  ευγενικη τσατσα ανακοινωσε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.Δεν μου εκανε κλικ εμφανισιακα η κοπελα.

αριστερα ΤΖΟΥΛΙΑ 5/10 η αδιαφορη μελαμψη τσιγγανοειδης κοντη νεαρη κοπελα.ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.

δεξια κλειστο

Φωκαίας 27Β ισογειο ΕΛΕΝΗ 7/10 Ειναι η κοπελα που εχει γραφτει οτι παλαιοτερα εργαζονταν Δευκαλιωνος 63.Δουλευει περιπου ενα τριμηνο στο συγκεκριμενο μαγαζι.Προκειται για μια νεαρη ξανθια Ρουμανα με ισιο μαλλι που φτανει μεχρι τους ωμος , μικρα στητα βυζακια , κανονικο αναστημα , σχετικα ομορφο προσωπο και κανονικο σωμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ+ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.Συμπαθητικη κοπελιτσα που εχει καλες κριτικες αλλα εμενα δεν μου εκανε κλικ.Ηταν αρκετη ωρα στο δωματιο και σαλοναρισε με χαμογελο.Η ευγενικη τσατσα που παλιοτερα ηταν Φυλης 134 ελεγε τα καλυτερα για την κοπελα.

Διδυμου 18 ημιυπογειο ΕΛΕΝΗ 1/10 το απαξιωτικο γκρανυ :new_shocked: του Kostakis και η ΜΑΡΙΑ 4/10 μια μελαχρινη αδιαφορη μιλφ που πρωτη φορα ειδα.Ειναι η μιλφ που δουλευε το καλοκαιρι Διδυμου 20 , Αλκιβιαδου 16α ? Η τσατσα ανακοινωσε οτι η προσφορα της ημερας ειναι η παρτουζα στα 30 ευρω!!! :headbang2: Παιδια ειναι ευκαιρια! Οποιος προλαβει! Αυριο δεν θα εχει τετοια τιμη!!! :rockon: :rockon: Ανακοινωθηκε ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ προγραμμα και για τις δυο κοπελες και ΛΕΣΒΙΑΚΟ σε περιπτωση παρτουζας! Ηρθαν και οι δυο ορεξατες και τριφτηκαν πανω μου.Περισσοτερο με αηδιασαν παρα με καυλωσαν.Εφυγα τρεχοντας! :badair:

Αγκυρας 12α αριστερα ΝΑΤΑΣΣΑ 6/10 σχετικα νεαρη ξανθια Ρωσιδα με μετρια φατσα , κοντου αναστηματος  , μικρα βυζακια και κανονικο σωμα με καποιες ραγαδες.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.

Δροσοπουλου 98 , Θασου , Λελας Καραγιαννη κλειστα.

Ιασωνος 44 αριστερα ΝΑΤΑΛΙΑ 5/10 απο Φυλης 40 , 71 οροφος , Διδυμου 8β κτλ.Προκειται για ξανθια σχετικα νεαρη κοπελα με αδιαφορο προσωπο ,μακρυ μαλλι , μικρα βυζακια , κοντο αναστημα και πολυ αδυνατο σωμα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ+ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκαν.
Ιασωνος 44 δεξια ΜΑΡΙΑ 5/10 Πηγα και εγω και ειδα την κοπελα που γραφτηκε οτι εχει καλες επιδοσεις στο δωματιο.Προκειται για μια μελαχρινη σχετικα νεαρη κοπελα με αδιαφορο προσωπο ,μακρυ μαυρο μαλλι , μικρα βυζακια , ψηλο αναστημα και πολυ αδυνατο σωμα.Ειναι αυτο που λεμε στυλιαρι.Ηταν αρκετη ωρα στο δωματιο και η τσατσα με διαβεβαιωνε οτι η κοπελα ειναι καλη.Δεν μου εκανε ομως κλικ.
και τελος

Φωκαιας 24 ΦΛΩΡΗ 5/10 το γνωστο χομπιτ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε απο τον ευγενικο κυρ Αρη.Δευτερη κοπελα ηταν η ΚΑΡΟΛΙΝΑ 7/10.Προκειται για μια κοντη ξανθια νεαρη Ρωσιδα με μακρυ μαλλι , μεγαλα ωραια βυζια που ομως ειναι πεσμενα , σχετικα ομορφο  :smitten: και αγγελικο προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα και σωμα με πιασηματα.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.Τιμηθηκε με καλες εντυπωσεις και σε gfe  :smitten:κλιμα η Καρολινα! Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μίνι Live περιπλάνηση 11/01/2015 στην απογευματινή βάρδυα της Φυλής:

-Φυλής 65Β ισόγειο η τσιγγανορομούνα η Εμανουέλλα η ποντικόφατσα με το στυλιαροκορμί.

-Φυλής 54Β η νέα μελαχρινή πιπίνα με λευκό δέρμα η Νάντια (η Βαλέρια είχε ρεπό είπε η τσα2)
          μαύρα μακριά ίσια μαλλιά, γλυκό προσωπάκι, μέτριο ύψος,
          μοιάζει κάπως με τη Ρενατούλα (διαπράττω ιεροσυλία τώρα αλλά οκ)
          αλλά στο λιγότερο εντυπωσιακό, άβγαλτο μωρό και δεν μιλάει Ελλήνικος.

-Διδύμου 7Β η Τζωρτζιάννα που σήμερα είπε οτι δεν κάνει 69 :-) ήταν και ένας
           ψηλός με φόρμα που την περίμενε να σαλονάρει (δεν πιστεύω να ήταν κάνας μπίλλης...χεχεχε),
           σωματάκι καλό στυλιαρέ αλλά πρόσωπο γάβ-γάβ.

-Φωκαίας 27 Α ημιυπόγειο, ένα ιπποποταμάκι και η κοντή έλενα η αλβάνια λάγκερ.

-Φωκαίας 27 Β ισόγειο με σκαλάκια, ΔΕΝ ήταν η Εστέλ (πολύ γκαντεμιά σήμερα)
             αλλά μια ασπρούλα αγελαδίτσα της φάγε νταρντανοχοντρή,
             και ένα όμορφο σκυλέ τσιγγανοστυλιάρι με πολύ καλό κορμί 0% λιπαρά,
             αλλά επειδή τα τσιγγανάκια είναι πολύ επίφοβα σε υπηρεσίες δεν το τόλμησα.

-Φωκαίας 27Β όροφος η Άννυ η Πορνοστάρ, όπου έγινε και η κατάθεση μια και στην πίπα
            το κορίτσι το έχει (ελεύθερο στοματικό deep throat με χύσιμο στο σώμα).
            Το κορμί της έχει πάψει να είναι στυλιάρι και έχει πάρει λίιιγα κιλάκια
            που την κάνουν πιο κάβλα, πρέπει να πηγαίνει και σολάριουμ, το κωλαράκι
            της είναι για πολλά φιλιά.

-Φωκαίας 17Α ισόγειο είδα την τσα2 Εύα και αφού φιληθήκαμε για την καλή χρονιά
            παρουσίασε την Παλιά Καραβάνα την Ιονέλλα με φούλ πρόγραμμα.

Αυτά τα ολίγα από μένα Κύριοι, σήμερα την πάτησα γιατί τόσο ο κύριος όσο και οι
δύο δευτερεύοντες στόχοι μου δεν 'χτυπήθηκαν'.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21

Φωκαιας 9 και Φυλής 72 Πολυκαταστημα

ευθεια ΑΝΝΑ 7/10 καστανοξανθη νεαρη κοπελα με μακρυ σγουρο μαλλι , κανονικο αναστημα , μικρα στητα βυζακια , κανονικο κορμι με μια μικρη χαλαρωση στα κωλομερια και μετριο σε ομορφια προσωπο.Μοιαζει πολυ με την Αννυ την πορνοσταρ απο Φωκαιας 27β! Σε καποια στιγμη απορησα αν ειναι ιδιες! Με μια πιο προσεκτικη ματια καταλαβα οτι προκειται περι διαφορετικων γυναικων.
μα ιδιες.... εμεινα και γω μαλακας, λεω ποτε προλαβε και εφυγε απο το αλλο και ηρθε εδω .

HOT VENOM και γω την πατησα σημερα ,γυρναγα σαν τον μαλακα μπας και μου κανει καμμια κλικ γιατι ειχα παει για την εστελ αλλα την πατησα.εψαχνα και την χριστινα την κοντη που συνηθως δουλευει κατω αλλα τζιφος,παρρεπιπτοντως αυτην την χριστινα εννοουσα dude και οχι αυτην που δουλευε σημερα στην πρωτη βαρδια στο ισογειο αν λες αυτην...σα πολλες χριστινες μαζευτηκαν μου φαινεται .

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μα ιδιες.... εμεινα και γω μαλακας, λεω ποτε προλαβε και εφυγε απο το αλλο και ηρθε εδω .

HOT VENOM και γω την πατησα σημερα ,γυρναγα σαν τον μαλακα μπας και μου κανει καμμια κλικ γιατι ειχα παει για την εστελ αλλα την πατησα.εψαχνα και την χριστινα την κοντη που συνηθως δουλευει κατω αλλα τζιφος,παρρεπιπτοντως αυτην την χριστινα εννοουσα dude και οχι αυτην που δουλευε σημερα στην πρωτη βαρδια στο ισογειο αν λες αυτην...σα πολλες χριστινες μαζευτηκαν μου φαινεται .

Για την ίδια Χριστίνα μιλάμε Bosco.

Την κοντούλα,πολύ αδύνατη,με το φουλ πρόγραμμα,που είχε ξανθό μαλλί και λίγο πριν φύγει το είχε βάψει μαύρο.

Επέστρεψε και χθες ήταν πρωινή.

Η άλλη Χριστίνα,του ισογείου,είναι η Ελληνοουκρανέζα,λεπτή και με φουλ πρόγραμμα και αυτή και έχει δουλέψει Δευκαλίωνος 63.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

-Διδύμου 7Β η Τζωρτζιάννα που σήμερα είπε οτι δεν κάνει 69 :-) ήταν και ένας
           ψηλός με φόρμα που την περίμενε να σαλονάρει (δεν πιστεύω να ήταν κάνας μπίλλης...χεχεχε),
           σωματάκι καλό στυλιαρέ αλλά πρόσωπο γάβ-γάβ.

Δεν φοράω φόρμες,ρε μαν.... :rolleyes:
ΠΟΤΈ δεν κάνει 69 και σε κανέναν...2 χρόνια την ψήνω.... :grin:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Μια άλλη φορά σε πρωινή βάρδια μου είπε ναί, αλλά μόλις το έγραψα εδώ μέσα,
φαίνεται θα το διάβασε και θα της το σφύριξε καμμιά κολλητή της και στράβωσε το μωρό...χεχεχε

Υ.Γ. Τα ξέρεις τώρα τί παίζει από κουτσομπολιό από τα κορίτσια για μας,
    πιο πολύ μας κουτσομπολεύουν αυτές μεταξύ τους παρά εμείς αυτές.
    Για να μην πούμε για τις πληροφορίες του Μήτσου 69 που μας έβαλε σε όλους τα γυαλιά...χεχεχε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πετυχα εγω σημερα στο τσαρδι φορμα κ αθλητικο παπουτσι κ αμανικο φουσκωτο./.. :tooth:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πετυχα εγω σημερα στο τσαρδι φορμα κ αθλητικο παπουτσι κ αμανικο φουσκωτο./.. :tooth:

:grin:

Μια άλλη φορά σε πρωινή βάρδια μου είπε ναί, αλλά μόλις το έγραψα εδώ μέσα,
φαίνεται θα το διάβασε και θα της το σφύριξε καμμιά κολλητή της και στράβωσε το μωρό...χεχεχε

ΔΈΝ κάνει 69,μπορεί να είχε αναδουλειά και στο είπε... :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

Εκανα δυο επιτυχημενες καταθεσεις , μια στην αρχη  της τσαρκας στην μιλφαρα Σονια για  κυριως πιατο και μια στο τελος της τσαρκας στην πιπινα Καρολινα για επιδορπιο!

Παμε λοιπον να δουμε τι ειδα σημερα το πρωι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
1η βαρδια...

Περγαμου 27 ισογειο...η δουκισσα..μελαχροινη υπερβαρη κοπελα γλυκο προσωπο ομως...κωλαρες μπουταρες..και μαυρα εσωρουχα που καλυπταν ατελειες...και η μελινα που ηταν στο δωματιο...η μελινα ειναι μια ξανθια μιλφοτζιλφ που στεκεται πολυ καλα για την ηλικια της...ομορφη γυναικα με καλο κορμι λιγο σπασμενο και χαλαρωμενο ομως αρκετα θελκτικο....απλο προγραμμα ανακοινωθηκε αλλα μεσα πρεπει να κανουν και ελευθερο στοματικο.

H Μελινα ειναι πολυ καλη περιπτωση μιλφ
Πολυ ωραιο στηθος, βελουδινη επιδερμιδα, φοβερα πατουσακια, σχετικα καλο σερβις

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Μικρέ,τώρα που το σκέφτομαι...καλή περίπτωση τσα2...είναι αυτή της Εμμανουέλας - η απογευματινή -... :zfuck:
Δεν σου κρύβω,ότι με καυλώνει....ψήνεται να μπει δωμάτιο αυτή?  :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom