Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (39 μέλη και 291 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.083
Πόντοι
46.232
Μηπως αυτη η Μονικα ειναι μια μικροκαμωμενη κοκκινομαλα Ρουμανα καπου 1,58-1,60 που δουλευε Περδικας 1 γωνια σκαλια βραδια (και καποιες φορες Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος - σκαλια)?
Δούλευε πρίν στα Μαραθώνος και πιο πριν στο Κολωνού 30β ,παλιά ήταν γνωστή με το προσωνυμιο Μόνικα το φωτομοντέλο...το έχω ξανααναφερει σε πρόσφατη ενημέρωση μου.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.083
Πόντοι
46.232
Επίσης εντυπωσιακό που το φ74 αριστερά και φωκ7 υπόγειο δούλεψαν με καινούργιες λατίνες για καμμιά βδομάδα και εξαφανιζόλ, να δούμε βέβαια μήπως ξανά ανοίξουν σήμερα ή προσεχώς.
λογικό μύστη μου, αφού τα μαγαζιά εμπλέκονταν στην υπόθεση που έσκασε πριν 10-12 μέρες, έψαχναν γενικά λατίνες, κάποιοι τσάτσοι και τσατσαδες κάθισαν μέχρι και 5 μέρες μέσα στα κρατητήρια...έγιναν πολλά, ακόμα και σε μαγαζιά που φαινοντοτσαν κλειστά μέσα υπήρχε κλιμάκιο από την ιντερπολ και έψαχνε υλικό από κάμερες.

Τελευταία τροποποίηση:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.816
Πόντοι
736
Δοκίμασα την Ειρήνη χτες,δεν είδα κάποια επιλεκτική αντιμετώπιση όπως έχουν αναφέρει κάποιοι.
Ωραία σώμα,σλαβικο-γεματο για πολύ γαμησι.
Απλό πρόγραμμα αλλά τον έπαιξε ωραία για να σηκωθεί,την γαμησα καλά, βαθειά και δυνατά χωρίς να πει τίποτα.
Το μόνο κακό είναι που τα δωμάτια είναι δίπλα στο κουζινακι και ακούγονται όλα,όχι ότι ντράπηκα αλλά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
8.014
Πόντοι
2.036
λογικό μύστη μου, αφού τα μαγαζιά εμπλέκονταν στην υπόθεση που έσκασε πριν 10-12 μέρες, έψαχναν γενικά λατίνες, κάποιοι τσάτσοι και τσατσαδες κάθισαν μέχρι και 5 μέρες μέσα στα κρατητήρια...έγιναν πολλά, ακόμα και σε μαγαζιά που φαινοντοτσαν κλειστά μέσα υπήρχε κλιμάκιο από την ιντερπολ και έψαχνε υλικό από κάμερες.
Ξέρεις ποια μαγαζιά ήταν σίγουρα ? Να δούμε σε πόσες ταινίες πρωταγωνιστουμε.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.912
Πόντοι
491
Δοκίμασα την Ειρήνη χτες,δεν είδα κάποια επιλεκτική αντιμετώπιση όπως έχουν αναφέρει κάποιοι.
Ωραία σώμα,σλαβικο-γεματο για πολύ γαμησι.
Απλό πρόγραμμα αλλά τον έπαιξε ωραία για να σηκωθεί,την γαμησα καλά, βαθειά και δυνατά χωρίς να πει τίποτα.
Το μόνο κακό είναι που τα δωμάτια είναι δίπλα στο κουζινακι και ακούγονται όλα,όχι ότι ντράπηκα αλλά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα.
Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ όταν παίρνω τη Μπέκυ (Φ65Α/Β) γιατί πάντα βογκάει δυνατά, φωνάζει ααχ κλπ, αλλά δε με χαλάει καθόλου :grin:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.899
Πόντοι
32.478
Και η οποία είναι Παντελώς Άχρηστη!!! :skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:
:vomit:

Πρέπει να γράψω αύριο πρωί για να γλιτώσει κόσμος.
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι συμφωνώ απόλυτα. Αν και έχει κορμαρα και θα στεκόταν άνετα Φυλής και πέριξ. Έχει φολεψει πολύ. Πριν 5-6 χρόνια ήταν καλή. Και έκανε ελεύθερο στοματικό με 10 ευρώ. Νομίζω και τελειωτικό στο στόμα, τώρα όμως ξύπνησε κι αυτή. Λιγότερες υπηρεσίες με περισσότερα λεφτά.
Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
252.083
Πόντοι
46.232
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι συμφωνώ απόλυτα. Αν και έχει κορμαρα και θα στεκόταν άνετα Φυλής και πέριξ. Έχει φολεψει πολύ. Πριν 5-6 χρόνια ήταν καλή. Και έκανε ελεύθερο στοματικό με 10 ευρώ. Νομίζω και τελειωτικό στο στόμα, τώρα όμως ξύπνησε κι αυτή. Λιγότερες υπηρεσίες με περισσότερα λεφτά.
Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε.
Αυτή είναι, αν σε βοηθάει είναι αυτή που εμφανίζεται συνέχεια φορώντας μία καλτσοδετα(δεν είμαι σίγουρος αν το λένε έτσι)στο δεξί της πόδι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.899
Πόντοι
32.478

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.899
Πόντοι
32.478
Αυτή είναι, αν σε βοηθάει είναι αυτή που εμφανίζεται συνέχεια φορώντας μία καλτσοδετα(δεν είμαι σίγουρος αν το λένε έτσι)στο δεξί της πόδι.
Αυτήν ακριβώς λέω. Πριν κάνα χρόνο την πήρα στο άθλιο υπόγειο του Κ27 και έχυσα με το ζόρι.
Παλιά δεν έκανε και τελειωτικό στο στόμα με 10 ευρώ ή λάθος θυμάμαι;;;

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.912
Πόντοι
491
Πολύ μου άρεσε η κωλάρα της Αλάνα. Την επόμενη φορά θα την καρφώσω.
Βγήκε 2η και η χοντρή τσα2 την έλεγε φυσική.. Για τα κυβικά της ήταν όντως πολύ πρόκληση, συνήθως άλλες σ' αυτά τα κιλά είναι χάλια.. (συγγνώμη για το σπαμ :sad2:)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
185
Like
40.107
Πόντοι
32.548

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
183
Like
22.899
Πόντοι
32.478
Χθες το βραδάκι σε βόλτα σε Φυλής και πέριξ πολύς λαός. Πιτσιρικαρια φουλ και δεν έμπαινε κανένας. Μενίδι, Ζεφυρι και λοιποί. Έβγαιναν οι κοπέλες τις έβλεπαν και μετά κάθονταν αμίλητοι σαν χάνοι και περίμεναν. Τι φάση κι αυτή. Γι αυτό τρελαίνονται και κάποιες υπηρεσίες και λένε διάφορα. Δεν έχουν και άδικο εδώ που τα λέμε.
Καλύτερα πρωί για τσάρκα με την ησυχία σου.
Επίσης Φωκαίας 19 Λίζα και Κάρλα. Η Λίζα βγήκε από το δωμάτιο έχει κόψει το μαλλί και έχει αλλάξει χτένισμα και έκανε επιθετικό σαλοναρισμα γελώντας και λέγοντας ποιος θέλει να περάσει για παρτουζάρα. Καμία σχέση με την σοβαρή Λίζα που ξέραμε. Εκτός και είχε πιει τίποτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom