νομίζω ότι με την κατάσταση που επικρατεί στο Αλκμένους 113 πρέπει να παίξει ΜΑΥΡΟ
πήγα σήμερα το μεσημέρι και ήταν διαθέσιμες Βίκυ και Μαριάννα (...με την οποία έχω περάσει άπειρες φορες στο Δ22 και περνούσα πάντα καλά... και αυτή ήταν μια χαρα )
τις βλέπω και λέω οτι θέλω να περάσω με την Μαριάννα (η οποία με κοίταξε μάλλον με θυμήθηκε και ψιλοχαμογέλασε)...
μου λεει η τσατσα μισό λεπτό
βγαίνει έξω και τι μου λεει ;;
με την Μαριάννα όχι ...αν θέλεις πέρασε με την Βίκυ
της λεω με την Μαριάννα θέλω ...
οχι μου λεει ... μόνο με την Βίκυ
δεν μου έχει ξανατύχει πότε αυτό !!
δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό ...αλλά σίγουρα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
αν συνεχίσουμε και πηγαίνουμε εκεί είναι σαν να αποδεχόμαστε αυτό το face control
γνώμη μου οτι πρέπει να παίξει δυνατό μπουκοτάζ !!..αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας
Εκεί στην Αλκαμένους τι φάση δηλαδή πας βλέπεις πια θες, επιλέγεις μια κοπέλα και αν θέλει περνάς? Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε μπουρδέλο να βγάζει τα λεφτά ο πελάτης και να του ρίχνει άκυρο η κοπέλα και να του λένε πέρνα με την άλλη κοπέλα που έχουμε, δηλαδή επιλέγουν και με πια κοπέλα θα περάσεις κουμάντο στην τσέπη σου και στην κάβλα σου κάνουν?
Βασικά δεν έχει λογική λεφτά χάνουν και αυτοι που εφαγαν πόρτα απο την κοπέλα δεν θα ξαναπάμε οπότε τον χάνουν παντελώς ως πελάτη.
Επίσης εκεί δεν είναι πιάτσα να έχει την ίδια ροή από κόσμο όπως στη φυλής γιατί είναι αποκομενο από τα άλλα μπουρδέλα οπότε μόνο να χάσουν έχουν και αυτό θα το βρούνε μπροστά τους που δεν θα έχουν ροή μετά και να δεις πλάκα μετά που θα τους τραβάνε με το ζόρι να μπουν και φταίνε οι αγαπουλιδες για όλο αυτό.
Μου θυμίζει παλιά τα club που έριχναν πόρτα αβέρτα και όλοι λέγανε έχει σκληρή πόρτα αυτό το μαγαζί για να κάνει όνομα, αλλά εδώ μιλάμε για μπουρδέλο γιατί να το κάνουν όμως άραγε που αποσκοπεί?