n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 261.294
- Πόντοι
- 46.232
Πορνό μετανάστης από κάτω
Αλλά γιατί να κουράζεται να διαβάσει μια σελίδα πίσω...Σήμερα εκεί ήταν μαζί με την Ελένη
Εκεί στην Αλκαμένους τι φάση δηλαδή πας βλέπεις πια θες, επιλέγεις μια κοπέλα και αν θέλει περνάς? Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε μπουρδέλο να βγάζει τα λεφτά ο πελάτης και να του ρίχνει άκυρο η κοπέλα και να του λένε πέρνα με την άλλη κοπέλα που έχουμε, δηλαδή επιλέγουν και με πια κοπέλα θα περάσεις κουμάντο στην τσέπη σου και στην κάβλα σου κάνουν?νομίζω ότι με την κατάσταση που επικρατεί στο Αλκμένους 113 πρέπει να παίξει ΜΑΥΡΟ
πήγα σήμερα το μεσημέρι και ήταν διαθέσιμες Βίκυ και Μαριάννα (...με την οποία έχω περάσει άπειρες φορες στο Δ22 και περνούσα πάντα καλά... και αυτή ήταν μια χαρα )
τις βλέπω και λέω οτι θέλω να περάσω με την Μαριάννα (η οποία με κοίταξε μάλλον με θυμήθηκε και ψιλοχαμογέλασε)...
μου λεει η τσατσα μισό λεπτό
βγαίνει έξω και τι μου λεει ;;
με την Μαριάννα όχι ...αν θέλεις πέρασε με την Βίκυ
της λεω με την Μαριάννα θέλω ...
οχι μου λεει ... μόνο με την Βίκυ
δεν μου έχει ξανατύχει πότε αυτό !!
δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό ...αλλά σίγουρα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
αν συνεχίσουμε και πηγαίνουμε εκεί είναι σαν να αποδεχόμαστε αυτό το face control
γνώμη μου οτι πρέπει να παίξει δυνατό μπουκοτάζ !!..αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας
Φολομαρια παντως το πιο ωραιο μουνι που εχω πετυχει σε μπουρδελο μακαρι να ξαναγυρναγε να με φολιαζεΜου θύμισε τη φόλα που είχα φάει από την Μαρία ουγγρα του Φ84Α το 2022 αν τη θυμάσαι.Τότε είχα γράψει ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε ιερόδουλη σε όλη τη Φυλής......
Τώρα τον τίτλο τον περνει η Μαρία τσεχα με δόξα κ τιμή!!!!
Μηπως η συγκεκριμένη δούλευε Μ. Αλεκου 21 ισόγειο πριν κανα 4 μηνό ειχα περάσει και όντως ηταν πολυ καλή τότε!Περασμα κατα τις 6 το απογευμα απο Ιασωνος 20β οροφος οπου ηταν η λατινα Γιουλη.
Πολυ ομορφη νεαρη με γεματο λατιν κορμι τοσο οσο. Δυστυχως εχει αρνητικες κριτικες και δεν ηθελα να χαλαστω.
Ιασωνος 20γ η απουσια της Μπαρμπαρας ειναι εμφανη, ουτε ενα Πακι στο σαλονι, πηγε στα κεντρικα η μικρη.
Στη θεση της μια αλλη λατινα αδιαφορη.
Ιασωνος 30α ότι σχολαγε η Μαρια το ξωτικο με τα τατουαζ και παραλαμβανε βαρδια η Αλβανιδα ΖωΙτσα.
Ιασωνος 31 μολις εφευγε η Ελληνιδα Ρεα που ηταν απο το πρωι ενω δεν ειχε ερθει ακομα αλλη κοπελα.
Ιασωνος 37 ισογειο το κοντοπουτανο Αννα.
Ρωτησα την υπηρεσια για τη Βανεσσα και μου ειπε οτι η εγκυμοσυνη της παει μια χαρα, εχει κοριτσακι.
Πορνομολ πανω αριστερα η σεξυ Χριστινα Ρωσσιδα, αδυνατισμενη αρκετα, εδιωξε τα κιλα των χριστουγενων καθως οπως μου ειχε πει δε μπορουσε να σταματησει να τρωει μελομακαρονα τα οποια δεν υπαρχουν στη Ρωσια.
Παιδιά αυτή η ΡΕΑ ξέρουμε αν δουλεύει ΣΚ;Μηπως η συγκεκριμένη δούλευε Μ. Αλεκου 21 ισόγειο πριν κανα 4 μηνό ειχα περάσει και όντως ηταν πολυ καλή τότε!
Δεν αξίζει η Σονια όλο κουτό πονηριές είναι καλύτερα στην Πωλινα Καλύμνου που τον δέχεται αδιαμαρτυρητα και το γουστάρει.Δέχεται κωλογαμήσι η θεία Σόνια, αλλά χαλαρά...
Άμα πας ν' ανεβάσεις ρυθμούς σε κόβει![]()
Ελένη είναι η ξανθιά Ρωσίδα που έδινε και κωλο ; Περίπου πριν από δυο χρόνια ήταν εκεί . Μήπως θυμάσαι ;;;Σήμερα εκεί ήταν μαζί με την Ελένη
Μηπως αυτη η Μονικα ειναι μια μικροκαμωμενη κοκκινομαλα Ρουμανα καπου 1,58-1,60 που δουλευε Περδικας 1 γωνια σκαλια βραδια (και καποιες φορες Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος - σκαλια)?Κατάθεση πριν απο λίγο στη Μόνικα στο Βέργας 7 υπόγειο μιας και η Λικα ειχε άλλες δυο πούτσες πριν από εμένα να φάει και βαριομουν να περιμένω. Ρε τι πιπαρα κάνει αυτή η Μόνικα! Αξιζε το ρίσκο! Λεπτομέρειες στην κριτική. Φωτο από το δωμάτιο.
![]()
Οχι, Ρωσίδα ειναι Μόνικα.Μηπως αυτη η Μονικα ειναι μια μικροκαμωμενη κοκκινομαλα Ρουμανα καπου 1,58-1,60 που δουλευε Περδικας 1 γωνια σκαλια βραδια (και καποιες φορες Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος - σκαλια)?
Το "φωτομοντέλο" είναι μύστη μου. Είχε ξεκινήσει στο Κολωνού 30β, αν θυμάμαι καλά...Οχι, Ρωσίδα ειναι Μόνικα.
Δεν την εχω δεί ποτέ στο Μεταξουργείο.
Αχ η Κατερίνα Σέρβα που ήταν Ρουμάνα, ανεπανάληπτη.Ωραία έγλειφε η Κατερίνα Σέρβα, για όποιον τη θυμάται, που δούλευε Αλκιβιάδου και μετά Διδύμου.
Δούλευε πρίν στα Μαραθώνος και πιο πριν στο Κολωνού 30β ,παλιά ήταν γνωστή με το προσωνυμιο Μόνικα το φωτομοντέλο...το έχω ξανααναφερει σε πρόσφατη ενημέρωση μου.Μηπως αυτη η Μονικα ειναι μια μικροκαμωμενη κοκκινομαλα Ρουμανα καπου 1,58-1,60 που δουλευε Περδικας 1 γωνια σκαλια βραδια (και καποιες φορες Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος - σκαλια)?
λογικό μύστη μου, αφού τα μαγαζιά εμπλέκονταν στην υπόθεση που έσκασε πριν 10-12 μέρες, έψαχναν γενικά λατίνες, κάποιοι τσάτσοι και τσατσαδες κάθισαν μέχρι και 5 μέρες μέσα στα κρατητήρια...έγιναν πολλά, ακόμα και σε μαγαζιά που φαινοντοτσαν κλειστά μέσα υπήρχε κλιμάκιο από την ιντερπολ και έψαχνε υλικό από κάμερες.Επίσης εντυπωσιακό που το φ74 αριστερά και φωκ7 υπόγειο δούλεψαν με καινούργιες λατίνες για καμμιά βδομάδα και εξαφανιζόλ, να δούμε βέβαια μήπως ξανά ανοίξουν σήμερα ή προσεχώς.