Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (1 μέλη και 93 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.886
Πόντοι
491
Ιάσωνος 20γ η απουσια της Μπαρμπαρας ειναι εμφανής, ουτε ενα Πακι στο σαλονι, πηγε στα κεντρικα η μικρη.
Στη θεση της μια αλλη λατινα αδιαφορη.
Παίζει να κήρυξαν μηνιαία νηστεία τύπου ραμαζάνι αυτοί με τη συγκεκριμένη έλλειψη. :grin:
Γλίτωσε η κοπέλα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.238
Πόντοι
4.510
...

Αναλογως τις επαγγελαμτικες της υποχρεωσεις και στην επαρχια οπου δουλευει.Συνηθως ομως αν την πετυχεις θα ειναι πρωινη βαρδια.
Ναι το γνωρίζω ότι είναι πάντα πρωί

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
485
Πόντοι
20
νομίζω ότι με την κατάσταση που επικρατεί στο Αλκμένους 113 πρέπει να παίξει ΜΑΥΡΟ

πήγα σήμερα το μεσημέρι και ήταν διαθέσιμες Βίκυ και Μαριάννα (...με την οποία έχω περάσει άπειρες φορες στο Δ22 και περνούσα πάντα καλά... και αυτή ήταν μια χαρα )

τις βλέπω και λέω οτι θέλω να περάσω με την Μαριάννα (η οποία με κοίταξε μάλλον με θυμήθηκε και ψιλοχαμογέλασε)...

μου λεει η τσατσα μισό λεπτό
βγαίνει έξω και τι μου λεει ;;
με την Μαριάννα όχι ...αν θέλεις πέρασε με την Βίκυ
της λεω με την Μαριάννα θέλω ...
οχι μου λεει ... μόνο με την Βίκυ

δεν μου έχει ξανατύχει πότε αυτό !!
δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό ...αλλά σίγουρα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

αν συνεχίσουμε και πηγαίνουμε εκεί είναι σαν να αποδεχόμαστε αυτό το face control

γνώμη μου οτι πρέπει να παίξει δυνατό μπουκοτάζ !!..αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας
Εμένα που δεν με έχει αποδεχτεί ούτε μια φορά τι να πω :grin: ... Πέρασα προχθές να ξαναδοκιμάσω μετά απο μήνες μήπως με αποδεχθεί στο δωμάτιο, με βλέπει και αφού την επιλέγω λέει μέσα στην τσα2 Nuuuu Nuuuu. Όμως ξέρει να κόβει το μάτι της πρέπει να της το δώσω αυτό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.995
Πόντοι
46.232
Καλημέρες απο Μεταξουργείο!

Ποια θα γαμήσουμε σήμερα?

20250223_120803.jpg
20250223_120800.jpg
20250223_120719.jpg
Screenshot_20250223_234503.jpg

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
201
νομίζω ότι με την κατάσταση που επικρατεί στο Αλκμένους 113 πρέπει να παίξει ΜΑΥΡΟ

πήγα σήμερα το μεσημέρι και ήταν διαθέσιμες Βίκυ και Μαριάννα (...με την οποία έχω περάσει άπειρες φορες στο Δ22 και περνούσα πάντα καλά... και αυτή ήταν μια χαρα )

τις βλέπω και λέω οτι θέλω να περάσω με την Μαριάννα (η οποία με κοίταξε μάλλον με θυμήθηκε και ψιλοχαμογέλασε)...

μου λεει η τσατσα μισό λεπτό
βγαίνει έξω και τι μου λεει ;;
με την Μαριάννα όχι ...αν θέλεις πέρασε με την Βίκυ
της λεω με την Μαριάννα θέλω ...
οχι μου λεει ... μόνο με την Βίκυ

δεν μου έχει ξανατύχει πότε αυτό !!
δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό ...αλλά σίγουρα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

αν συνεχίσουμε και πηγαίνουμε εκεί είναι σαν να αποδεχόμαστε αυτό το face control

γνώμη μου οτι πρέπει να παίξει δυνατό μπουκοτάζ !!..αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας
Εκεί στην Αλκαμένους τι φάση δηλαδή πας βλέπεις πια θες, επιλέγεις μια κοπέλα και αν θέλει περνάς? Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε μπουρδέλο να βγάζει τα λεφτά ο πελάτης και να του ρίχνει άκυρο η κοπέλα και να του λένε πέρνα με την άλλη κοπέλα που έχουμε, δηλαδή επιλέγουν και με πια κοπέλα θα περάσεις κουμάντο στην τσέπη σου και στην κάβλα σου κάνουν?
Βασικά δεν έχει λογική λεφτά χάνουν και αυτοι που εφαγαν πόρτα απο την κοπέλα δεν θα ξαναπάμε οπότε τον χάνουν παντελώς ως πελάτη.
Επίσης εκεί δεν είναι πιάτσα να έχει την ίδια ροή από κόσμο όπως στη φυλής γιατί είναι αποκομενο από τα άλλα μπουρδέλα οπότε μόνο να χάσουν έχουν και αυτό θα το βρούνε μπροστά τους που δεν θα έχουν ροή μετά και να δεις πλάκα μετά που θα τους τραβάνε με το ζόρι να μπουν και φταίνε οι αγαπουλιδες για όλο αυτό.
Μου θυμίζει παλιά τα club που έριχναν πόρτα αβέρτα και όλοι λέγανε έχει σκληρή πόρτα αυτό το μαγαζί για να κάνει όνομα, αλλά εδώ μιλάμε για μπουρδέλο γιατί να το κάνουν όμως άραγε που αποσκοπεί?

Τελευταία τροποποίηση:

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
602
Πόντοι
81
Μου θύμισε τη φόλα που είχα φάει από την Μαρία ουγγρα του Φ84Α το 2022 αν τη θυμάσαι.Τότε είχα γράψει ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε ιερόδουλη σε όλη τη Φυλής......
Τώρα τον τίτλο τον περνει η Μαρία τσεχα με δόξα κ τιμή!!!!
Φολομαρια παντως το πιο ωραιο μουνι που εχω πετυχει σε μπουρδελο μακαρι να ξαναγυρναγε να με φολιαζε

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
624
Πόντοι
81
Περασμα κατα τις 6 το απογευμα απο Ιασωνος 20β οροφος οπου ηταν η λατινα Γιουλη.
Πολυ ομορφη νεαρη με γεματο λατιν κορμι τοσο οσο. Δυστυχως εχει αρνητικες κριτικες και δεν ηθελα να χαλαστω.

Ιασωνος 20γ η απουσια της Μπαρμπαρας ειναι εμφανη, ουτε ενα Πακι στο σαλονι, πηγε στα κεντρικα η μικρη.
Στη θεση της μια αλλη λατινα αδιαφορη.

Ιασωνος 30α ότι σχολαγε η Μαρια το ξωτικο με τα τατουαζ και παραλαμβανε βαρδια η Αλβανιδα ΖωΙτσα.

Ιασωνος 31 μολις εφευγε η Ελληνιδα Ρεα που ηταν απο το πρωι ενω δεν ειχε ερθει ακομα αλλη κοπελα.

Ιασωνος 37 ισογειο το κοντοπουτανο Αννα.
Ρωτησα την υπηρεσια για τη Βανεσσα και μου ειπε οτι η εγκυμοσυνη της παει μια χαρα, εχει κοριτσακι.

Πορνομολ πανω αριστερα η σεξυ Χριστινα Ρωσσιδα, αδυνατισμενη αρκετα, εδιωξε τα κιλα των χριστουγενων καθως οπως μου ειχε πει δε μπορουσε να σταματησει να τρωει μελομακαρονα τα οποια δεν υπαρχουν στη Ρωσια.
Μηπως η συγκεκριμένη δούλευε Μ. Αλεκου 21 ισόγειο πριν κανα 4 μηνό ειχα περάσει και όντως ηταν πολυ καλή τότε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom