Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (14 μέλη και 144 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Περασμα πριν λιγο απογευματινη βαρδια απο Φυλης.Αρκετος κοσμος κυκλοφορουσε και στο δρομο και μεσα στα σπιτακια.Στο Φυλης 65 Α -βενζιναδικο ειδα μια πολυ νεαρη κοπελα,μικροκαμωμενη.Ηρθε διστακτικα στην αρχη και αρχισε να τριβεται πανω μου.Σε στιχομυθια που ειχα με τη τσατσα τη κοιταζε στα ματια προσπαθωντας να καταλαβει τι λεγαμε,δειγμα οτι δε μιλαει καθολου ελληνικα.Αν και δεν ηταν κατι το αξιοισημειωτο παρα μια συμπαθητικη κοπελιτσα ισως ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση γιατι δειχνει αμαθη και μικρη στην ηλικια.Το θεμα ομως ειναι ποσο μικρη,μη μας πιασει κι ο νομος.Μετα πηγα στο Ιουλιανου 71.Καταθεση στη μιλφ Μαρινα.Μπαινοντας εδωσα τα χρηματα στη γνωστη ξανθια Ρωσιδα υπηρεσια και οταν τη ρωτησα 20 δεν ειναι,αυτη μου αποκριθηκε,ναι μονο.Θα σου λεγα τιποτα της λεω και γελαγε.Αμα παραπονιουνται για αναδουλειες ας το πανε 15,δε θα παθουν τιποτα.Οσο για τη Μαρινα πρωτη φορα μαζι της.Προκειται για μια Ρωσιδα με δυομισαρια βυζια και ηταν πολυ καλη στο δωματιο.Προφανως δασκαλεμενη απο τη Φωτεινη.Αγκαλιες στα ορθια,γλυψιμο παντου και καλο στοματικο.Στο τελος τελειωτικο στο στηθος.Φανηκε να αγχωνεται λιγο με το χρονο αδικαιολογητα αφου δεν υπηρχε αλλος πελατης σε σαλονι η δωματιο να περιμενει.Η αληθεια ειναι παντως οτι καθισα αρκετη ωρα.Καλη επιλογη.Το σωμα της και τα βυζια της για το συγκεκριμενο σπιτι που εχω συνηθισει να πηγαινω με βυζαρουδες με πιασιματα δα ελεγα οτι ειναι πιο αδυνατο σε σχεση με οσες εχουν περασει παλιοτερα απο κει.Αρνητικο οτι μυριζει τσιγαριλα.
Αν την εχει παρει κανεις ας μας πει....μην φαμ εκαμια φολα....συνηθος δεν ειναι καλες μεσα αν κανουν ναζια στο σαλονι... :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Περασμα  σημερα κατα τις  7 απογευατινη βαρδια φυλης στο 84 ΙΣΟΓΕΙΟ ειδα ενα πιπινακι 1,75 τακουνατο με πλουσιο στηθος Η Υπηρεσια ανακοινωσε 69
και 88 και 44 και ρωτησα τι ειναι αυτα και μου ειπε περνα μεσα να δεις(υποψιαζομια ισπανικια)

μελαχρινουρι με μακρυ μαλλι σφιχτο σωματακι με κανονικο σωματακι
θα  περανγα απλα με τα μικρα εχω φαει απιστευτες φολες οποτε σπανια ρισκαρω να παω με κατω απο 30-35

το κοριτσακι το λεγανε ΑΝΔΡΙΑΝΑ οποιος ξερει κατι παραπανω  απο υπηρεσιες κ.λ.π αναφερει

επιβεβαιώνω...
τα ίδια έκανε και σε εμένα την πρώτη φορά πριν σταματήσει και την πάτησα, μετά από καιρό την ξαναπέτυχα και πάλι τα ίδια και ξαναμπήκα ο μαλάκας πιστεύωντας ότι έχει διορθωθεί, αλλά μούφα η δουλειά.
Μακριά

ωραίος dude  :thumbsup:

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν την εχει παρει κανεις ας μας πει....μην φαμ εκαμια φολα....συνηθος δεν ειναι καλες μεσα αν κανουν ναζια στο σαλονι... :rockon:
αν ειναι η νατασα απο ουκρανια, με το σκουλαρικι γυρω απ το στομα ειναι τελεια στο δωματιο!!

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το μαλακιασμένο...επειδή δεν την έχω πάρει ποτέ,μια φορά σε τσάρκα με πολύ γνωστό συναγωνιστή...μου τσίριξε μέσα στο αυτί και με κούφανε..... :uglystupid:
Παραλίγο να της έσκαγα μπουκέτο.... :birdman:
Ήταν,τις μέρες πριν  πάρει τον πούλο...ήθελα να ξέρω γιατί επέστρεψε το βόδι...
ναι πολυ σπαστικη και φολαρα!!

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν την εχω παρει ... κατι θα ξερεις
την τριτη την πηρα, πρωτη μερα.. δεν εκανε απο πανω, πισοκολλητο, ηθελε να την παιξω μονος μου, γρι ελληνικα κ αγγλικα κ μιλουσε στη γλωσσα της και ηθελε να καταλαβω κιολας.. αλλα ειναι μουναρα..

Επισκέπτης
Καλημέρα και sorry αν ειναι άσχετο το θέμα που θα πω..πριν λίγες μέρες πήγα φυλής σε μια πουτάνα και κάναμε τρελό σεξ λοιπόν λέω όταν ξαναπάω να της ζητήσω να πάμε σε ξενοδοχείο...τι λέτε καλή ιδέα η όχι...έχω ελπίδες .....λέω να της πω 50ε για 3φορες σεξ....ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
την τριτη την πηρα, πρωτη μερα.. δεν εκανε απο πανω, πισοκολλητο, ηθελε να την παιξω μονος μου, γρι ελληνικα κ αγγλικα κ μιλουσε στη γλωσσα της και ηθελε να καταλαβω κιολας.. αλλα ειναι μουναρα..

αν δεν ηταν μουναρα δεν θα τα εκανε αυτα

Επισκέπτης
Καλημέρα και sorry αν ειναι άσχετο το θέμα που θα πω..πριν λίγες μέρες πήγα φυλής σε μια πουτάνα και κάναμε τρελό σεξ λοιπόν λέω όταν ξαναπάω να της ζητήσω να πάμε σε ξενοδοχείο...τι λέτε καλή ιδέα η όχι...έχω ελπίδες .....λέω να της πω 50ε για 3φορες σεξ....ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 

Νὰ ἐπανατοποθετήσητε τὴν ὡραίαν ἀρχικὴν σας ἐνσάρκωσιν (avatar), καὶ τότε θὰ σᾶς εἰπῶμεν.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πρωινές βάρδιες διδύμου 18 το υπόγειο ζητήστε την μαρια την Αλβανίδα ! Οτι πιο χυδαίο υπαρχει !

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πριν απο λιγο...
Ρεμουνδου 21 οροφος...η ιβαννα,ψηλη ομορφη ρωσσιδα με σουπερ κορμι ωραιο κωλο,καλη διαθεση...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Ρεμουνδου 21 κατω...η μαιρη...καστανη αδυνατη κοπελιτσα με καπως ατσουμπαλο σωμα γλυκια παρουσια...και η καρλα..σημερα ηταν αρκετα σεξυ με καβλωτικα εσωρουχα...αλλα ασχημη οδοντοστοιχεια...λεγεται οτι μεσα στα ενδωτερα ειναι τουρμπισια...σε φουλ προγραμμα..20 ευρω το κανονικο συν 10 ελευθερο συν δεκα κωλος...για την αλλη κοπελιτσα δε συγκρατησα προγραμμα...
Αλκαμενους 113...η μαρια με το κλασσικο διχτυωτο πορτοκαλι φορεματακι με φυσικες βυζαρες κοντο μαλλι μετριο προσωπο σε ελευθερο στοματικο και η πανεμορφη σημερα βανεσσα...μαλλον εχει αδυνατισει λιγο,και της παει...ομορφα εσωρουχα και γαματος κωλος..σε ελευθερο στοματικο και αυτη...
Περγαμου 27 ισογειο..η γλυκια υπηρεσια μου παρουσιασε την αννα...κοντο μαλλι μετριο προσωπο,μαυρισμενο κορμι απο σολαριουμ μαλλον..λατιν κωλαρα συμπαθητικο στηθος..γυρω στα 40-45...ελευθερο στοματικο.και ιδιαιτερα παιχνιδακια στο δωματιο...προσωπικα θα επελεγα την τσατσα.....
Διδυμου 16...η λιλιαν..που τελευταια ειναι λιγοτερο ευδιαθετη απο οτι την ειχα συνηθησει...και η αναστασια...εντυπωσιακη παρουσια σημερα...ξανθια με βυζαρες γλυκο προσωπο ολο υποσχεσεις..και με καμπυλες θυληκοτατες...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο και αυταρχικο,για αυτους που προσεχουν τον προστατη τους..
Διδυμου 18 υπογα...η μαρια...μια μιλφ 40-45 πολυ καυλιαρα με σουπερ κορμι μελαχροινη μακρια μαλλια,σαλοναρισε με πολυ διαθεση...σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο...εινα στα υποψιν...τα δωματια ηταν φουλ.
Παιωνιου 47 η γλυκια αλεξανδρα που ολο παω αλλα δε λεω να περασω λογω πορνοενστικτου....ξανθουλα με μπουκλες φοβερες καμπυλες...σουπερ κωλο,και συμπαθητικο στηθος  .ολο ναζι με υποσχεσεις να περασω καλα μεσα στο δωματιο...κανονικο προγραμμα με παιχνιδακια ευχαριστα μεσα στο δωματιο οπως παρουσιασε η υπηρεσια.
Βεργας 3 αριστερα...η ελλη και η καιτη...πρωτα βγηκε η ελλη καβλιαρα μιλφ γυρω στα 40 με λευκα εσωρουχα..ωραιο κωλο μετριο σωμα...με κοιταζε επιμονα..σαν να μου ελεγε ελα να σε γαμησω..τωρα...και μετα απο λιγο εμφανιστηκε και η καιτη...τι να πω για αυτα τα ματια..πανεμορφη κοπελα με φοβερο κορμο και υπεροχο κωλο....σε απλο προγραμμα μιας και εχει κοψει το ελευθερο στοματικο...και η ελλη σε φουλ του φουλ.
Βεργας3 δεξια η τζενη με τις βυζαρες και η στελλα επισης με βυζαρες..δεν τις ειδα απλα ακουσα το ονομα τους και αποχωρησα...η τζενη ειναι μια ξανθια μιλφ με 3.5 βυζια σε απλο προγραμμα...και η στελλα,τριαμισαρια-τεσσαρια βυζια και κωλαρα με κυταριτιδες και πιασηματα...
Εξηκιου 18 οροφος η αλεξανδρα...ελληνογερμανιδα κατα δηλωση της...ξανθια με κωλαρα booty..ωραια πιασηματακια...ζουμερη παρουσια...και παντα με φοβερα εσωρουχα....προγραμμα κανονικο με σπεσιαλ τσιμπουκι στα ενδωτερα...εαν ειστε καθαροι.
Βεργας 3 οροφος...η χρυσα και η μιλα....κλασσικα η μιλα εμφανιστηκε με διαθεση για σκληρο σεξ και η χρυσα πιο χαλαρη...η μιλα ψηλη νταρντανα..με καπως μονοκοματο κορμι,λεπτα χαρακτηριστικα στο προσωπο και καρε μαλλακι...και η χρυσα ξανθια με ομορφο κορμακι...τη προτιμουσα με τα λιγα παραπανω κιλα που ειχε πριν λιγους μηνες..σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Καλη συνεχεια...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πρωινή βόλτα και ξεκίνημα από Φυλής 40 όπου είναι-κλασικά-η Μόνικα.

Από εκεί στην Διδύμου όπου και το δρομολόγιο -εν μέρει-άλλαξε λόγω τυχαίας συνάντησης με ZeroTolerance με τον οποίο και συνεχίσαμε την τσάρκα...

▪Φωκαίας 9: Ευθεία, η καστανόξανθη πιτσιρίκα Άννα, με γλυκό προσωπάκι και με κανονικό σώμα με λίγα, ωραία, πιασίματα.

Αριστερά, το γυφτοτσουρκάκι η Αντέλα με φουλ πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 19: Η μελαχροινή ωραία Μάγια.

▪Φωκαίας 25α: Η όμορφη μελαχροινή πιπίνα Αντριάννα για την οποία έγινε τόσος λόγος...

▪Φωκαίας 25β: Η μελαχροινή Τζούλια με τα πίρσινγκ.Βαριέται που ζει-πόσο μάλλον να μπει και στο δωμάτιο...

▪Φωκαίας 17 υπόγειο: Η γνωστή Άννα η Πολωνέζα και η μελαχροινή Χριστίνα, η  μικρόσωμη Ρουμάνα με το φουλ πρόγραμμα-επέστρεψε με λίγα κιλά παραπάνω...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο: Η άλλη Χριστίνα, η κοντούλα με το μέτριο πρόσωπο και το λεπτό κορμί, που είναι πάντοτε πρωινή-με φουλ πρόγραμμα και αυτή.

▪Φωκαίας 27 όροφος: Η κοκκινομάλλα Τζίνα με συμπαθητικό πρόσωπο και με ωραίο σώμα-με δυνατό της σημείο την κωλάρα της.

▪Φωκαίας 24:Η Φλώρη, το μελαχροινό χόμπιτ και η ξανθιά γεματούλα Καρολίνα με το κοριτσίστικο προσωπάκι.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά μικρή βολτα λιγα λεπτα πριν της13.00 με ξεκινημα απο

Βεργας6B Πατριτσια νεαρή ευσωμη με φαρδιά κωλαρα ιδιαίτερα ευσωμη μελαχρινή με κοντό μαλλί αλλά πολύ ευδιαθετη και ευχάριστη στο σαλόνι
Φωκαιας24 Φλωρη το χόμπιτ που βγήκε στο σαλόνι τρώγοντας και Καρολίνα με τις ωραίες πεσμένες βυζαρες αλλά ωραίο σωμα με πιασιματα και αρκετό καυλαντισμα στο σαλόνι έκαναν παρτουζα στα30€
Φωκαίας 27Β κάτω Χριστίνα νεαρή ξανθιά κοπελα
με μακρί μαλλί φοβερό σωμα απο τις πλεον αξιόλογες Επανω Τζίνα με καστανό μακρί μαλλί ωραίο σωμα έχει δουλέψει και Λιοσιων73Α,Φυλής109Α
Φωκαιας19 Μάγια το μελαχρινή πρωην στουντιοκοριτσο με το πολύ ωραίο προσωπο και σωμα πολύ καλη εμφανισιακά
Φυλης 65Α Νατάσα η μικρή κοπελιτσα που δουλεύει και απογευμα μικροσωμη αδυνατουλα παραξενη στο σαλόνι με πλησιασε με αργά βήματα σταθηκε εμπρός αμήχανα με κοιτούσε ενω εγώ είχα χαθεί στις απέραντες ματαρες της με φίλησε στο λαιμό και έφυγε
Φυλης59ισογειο Άντζελα καστανοξανθη αλβανιδα μιλφ παλιά καραβανα στο χώρο
Φυλης74 δεξια Νανση με τις μεγαλες φυσικές αλλά νερουλες βυζαρες

Αυτά τα ολίγα για την ωρα καλό μεσημέρι φιλοι μου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
πρωινη ενημερωση απο την 1η βαρδια, καποια σπιτακια τα εχει καλυψει ηδη ο Κλεοβουλος  :sunglasses:

Αλκιβιαδου 16α
Κλασσικο η προμιλφ αδυνατη ομορφουλα Ρωσιδα Σοφια. Μικρο στηθος, κοντουλα, προσωπακι που μοιαζει με Μονικα Μπελουτσι. Στο δωματιο με τα φεγγαρια της, περισσοτερο τυπικη θα την χαρακτηριζα.
Μαζι της η Ελληνιδα νταρντανα Κατερινα. Μακρυ μαλλι ξανθο, πολλα κιλα, βυζαρες κωλαρες. Μιλφ. Και οι 2 σε ελευθερο στοματικο και παρτουζα.
Αλκιβιαδου 16β.
η ρωσοφωνη Νικα προμιλφ, με σχετικα καλο σωμα, καστανοξανθη και σε φουλ προγραμμα
Αλκιβιαδου 16γ
η Ντενισα. Μιλφ αλλοδαπη μελαχρινη σχετικα αδυνατη , αλλα με ατσουμπαλο σωμα. Προσωπο οκ. Σε φουλ προγραμμα και αυτη (και κωλο δηλ)
Ιουλίανου 71
Η Ρωσις μιλφογκιλφ Ναταλι- Τσιαντακης, σε ελευθερο στοματικο. Γεροδεμενη, με καστανοξανθο ισιο μελλι, μιλρο στηθος
Διδυμου 27 κλειστο
Διδυμου 22
η μινιον Ρουμανα Ελενα. Ξανθα βαμμενα μαλλια πιασμενα κωτσο, αδυνατη τιποτα το ιδιαιτερο. Η Αννα η μυστηρια θα επιστρεψει σε κανα μηνα ειπε η υπηρεσια...
Διδυμου 20
Μια ακομα αδιαφορη Ελενη. Ατσουμπαλο σωμα, νεαρη, μελαχρινη με μακρυ μαλλι, και αδιαφορο προσωπο. Σε ελευθερο στοματικο.
Διδυμου 18 ανωγειο
Η γκιλφ Ρωσιδα Αντριαννα γνωστη και μη εξαιρεταια σε ελευθερο στοματικο τελειωτικο
Διδυμου 18 υπογειο
Η μελαχρινη μιλφ Μαρια σε φουλ προγραμμα, Κοντη , μελαμψη με ωραιες καμπυλες και κωλαρα. Στηθη μικρα με πεταχτες ρωγες. Προσωπο σκυλέ ολε.
Εδω μου εκανε εντυπωση ο τσατσος, δεν τον ειχα ξαναδει. Ελληνας 45αρης ευγενικος, με μαλλι Βασιλη Τερλεγκα :P
Διδυμου 16
2 "κοπελες". Η ουκρανιδα νταρντανα Λιλιαν, με κωλαρα και μικρα στηθη. Νταρντανα, με καστανο μαλλι εκφυλο προσωπο σε ελευθερο στοματικο
Μαζι της η Αναστασια. Αλλοδαπη , κοντη με μεγαλα σιλικονατα στηθη, καρε μαλλι ξανθο.
Διδυμου 7α
Η Γιαννα. Νεαρη αλλοδαπη ψιλη κοπελα με σχετικα μεγαλο και στητο ομορφο στηθος
Διδυμου 7β
Η Τζωρτζια, κοντη πολυ αδυνατη με μικρο στηθος και καρε μαλλι μαυρο.Νεαρη αλλοδαπη.
Διδυμου 8α
Η Νατασα, αλλοδαπη νεαρη με ρωσικα χαρακτηριστικα προσωπου, μακρυ σγουρο μαυρο μαλλι, λευκη επιδερμιδα, μετριου αναστηματος και με σχετικες καμπυλες. Ομορφουλα
Διδυμου 8β
Η αλλοδαπη νεαρη Αννιτα. Ξανθια με σχετικα καλο σωματακι και πονηρη φατσουλά.
Φυλης 86 ισογειο
Η Νικολ. Νεαρη μαλλον ρουμανα με μακρυ μαλλι μαυρο στητο ωραιο στηθος, φοβερη κωλαρα και ενα τεραστιο τατου στη μεση.
Αγκυρας 12α
2 κοπελες.
Η προμιλφ Ελενη, ρωσιδα ζουμπουρλουδικη με καλο στηθος και καλη διαθεση στο σαλονι
Και μια γκιλφ που πρωτη φορα εβλεπα η Ναταλια. ΑΣδιαφορη τελειως, εμφανιστηκε με κορμακι, μακρυ μαλλι ξανθο, προσωπο αδιαφορο
Αγκυρας 12β
Η Ρωσιδα Νατασα, μιλφ με καποια κιλα παραπανω σε ανεκτο επιπεδο ομως, εμφανιστηκε απο το δωματιο χωρις βρακι. Σωμα με ατελειες αλλα εχει εναν αερα και ενα σαλοναρισμα που σε προδιαθετει να περασεις και μαλλον ειναι καλη στα ενδοτερα...

Θασου 13 κλειστο
Δροσοπουλου 98 κλειστο
Αχαρνων 85 κλειστο (εδω και καιρό)

Στη συνεχεια συναντησα τον Dude007 και καναμε συντομη βόλτα στη Φωκαιας οπου εκει ξεχωρισα την Τζινα στο Φωκαιας 27 οροφος. Πολυ ωραια κοπελα, με φοβερο κωλο και καλο σαλοναρισμα.
Επισης η Μαγια στο Φωκαιας 19 μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Ειχα να τη δω καιρο εχει αδυνατισει και εχει ομορφυνει και αλλο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πρωινη ενημερωση απο την 1η βαρδια, καποια σπιτακια τα εχει καλυψει ηδη ο Κλεοβουλος  :sunglasses:

Διδυμου 7β
Η Τζωρτζια, κοντη πολυ αδυνατη με μικρο στηθος και καρε μαλλι μαυρο.Νεαρη αλλοδαπη.

:cum: :cum: :cum:

Καλησπέρα παιδιά μικρή βολτα λιγα λεπτα πριν της13.00 με ξεκινημα απο

Πρωινή βόλτα και ξεκίνημα από Φυλής 40 όπου είναι-κλασικά-η Μόνικα.

Μπράβο σε όλους...ωραίοι...

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 21
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom