Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (3 μέλη και 112 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Παιδια η χρυσουλα απο βεργας 3 πανω λειπει αυτον τον καιρο?

Στη θέση της είναι κανονικά,στον όροφο-σήμερα το πρωί δουλεύει μαζί με τη Μίλα.

Στα υπόλοιπα κορίτσια του ίδιου καταστήματος,στο ισόγειο δεξιά είναι η Στέλλα και αριστερά η Καίτη με την Έλλη.

Επισκέπτης
Συναδελφοι χρονια πολλα και καλη  χρονια
Μια ερωτηση χθες σε σπιτακι στην εξηκιου 20(αν δε κανω λαθος)στη 2βαρδια εργαζοταν μια αλεξενδρα πειραιωτισσα (καλη στο δωματιο) ζουμπουρλιδικο μωρο.μου ειπε οτι δουλευε εκτατα χθες εκει και κανονικα δουλευει στη παιωνιου 1βαρδια.ισχυει αυτο;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συναδελφοι χρονια πολλα και καλη  χρονια
Μια ερωτηση χθες σε σπιτακι στην εξηκιου 20(αν δε κανω λαθος)στη 2βαρδια εργαζοταν μια αλεξενδρα πειραιωτισσα (καλη στο δωματιο) ζουμπουρλιδικο μωρο.μου ειπε οτι δουλευε εκτατα χθες εκει και κανονικα δουλευει στη παιωνιου 1βαρδια.ισχυει αυτο;

Ισχύει.Στο Παιωνίου 47 είναι τα πρωινά αλλά όταν λείπουν κοπέλες δουλεύει και εκεί που είπες.

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια καλά σε όλους,αυτή την στιγμή γαμιέται με δέκα ευρώ μια Μαρία στο Ιάσωνος 44,ψηλή καστανή με βυζί
πινέζα.Κορμί αδύνατο και μονοκόμματο.Εξτρατζού Ρουμάνα μέτριας εμφάνισης με άγρια χαρακτηριστικά.
Κάνει ελεύθερο στοματικό,69,γλωσσόφιλα,γλύφει αρχίδια,δίνει κώλο και σπερμολούζεται στο πρόσωπο.
Δεν ειπώθηκε τελειωτικό στον οισοφάγο.Αν ξεκινάει έτσι θα πάει καλά,η κωλοτρυπίδα της έχει δουλευτεί
όμως από άγαρμπους μαστόρους.Είναι αρχάρια και δεν ξέρει πολλά,δεν γαμιέται πολύ έντεχνα ακόμα.
Η ξανθιά δίπλα της που δεν λέω όνομα γιατί είναι τεμπελίκι πρώτης γραμμής,έχει πάθει νταράκουλο σήμερα
γιατί η Μαρία (καλλιτεχνικό) μπαινοβγαίνει στα δωμάτια.Είναι ήρεμη και πολύ υπάκουη σε όλα της.
Δεν γκρινιάζει και είναι δεκτική.Συνολικά ως πακέτο αξίζει τον κόπο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χρόνια καλά σε όλους,αυτή την στιγμή γαμιέται με δέκα ευρώ μια Μαρία στο Ιάσωνος 44,ψηλή καστανή με βυζί
πινέζα.Κορμί αδύνατο και μονοκόμματο.Εξτρατζού Ρουμάνα μέτριας εμφάνισης με άγρια χαρακτηριστικά.
Κάνει ελεύθερο στοματικό,69,γλωσσόφιλα,γλύφει αρχίδια,δίνει κώλο και σπερμολούζεται στο πρόσωπο.
Δεν ειπώθηκε τελειωτικό στον οισοφάγο.Αν ξεκινάει έτσι θα πάει καλά,η κωλοτρυπίδα της έχει δουλευτεί
όμως από άγαρμπους μαστόρους.Είναι αρχάρια και δεν ξέρει πολλά,δεν γαμιέται πολύ έντεχνα ακόμα.
Η ξανθιά δίπλα της που δεν λέω όνομα γιατί είναι τεμπελίκι πρώτης γραμμής,έχει πάθει νταράκουλο σήμερα
γιατί η Μαρία (καλλιτεχνικό) μπαινοβγαίνει στα δωμάτια.Είναι ήρεμη και πολύ υπάκουη σε όλα της.
Δεν γκρινιάζει και είναι δεκτική.Συνολικά ως πακέτο αξίζει τον κόπο.

Τι έξτρα,κάνει δικέ μου
?

;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Καινούρια-δεύτερη μέρα στη δουλειά.
Χθες την είχαν βαφτισμένη Μόνικα.

Δουλεύει μαζί με την Ναταλία την πολύ αδύνατη με το φουλ από Φυλής!

Οδήγησέ μας extraman! :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
αααα, το πιπινάκι από το τουρκμενιστάν. το είχα πάρει. μέτριο. τυπικό.

τυπικο ξετυπικο  μου μπηκε στο ματι σαν σκουπιδακι, το οποιο θα το βγαλω με φροντιδα και προδερμ...αυτο μου βγαζει :dancing:!! Νασε καλα φιλος ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Bεργας 3 σημερα το μεσημερι
Αυτη η θεα,να εχεις την καιτουλα απο πανω σου,τα δυο κορμια αγκαλιασμενα,και να βλεπεις αυτη την εικονα στους καθρεπτες,σε πλαγια και πισω οψη,δεν ξερω αν μπορει ν αποτιμηθει..
Πηγα ολιγο εξασθενημενος εξ αιτιας μιας ελαφρας ιωσης και εφυγα περισσοτερο φρεσκος και ανανεωμενος
Μια καταθεση που την ειχε περισσοτερο αναγκη το μυαλο παρα το σωμα
Κατα τα λοιπα,επειδη προτιμω παντα να δινω τα ευσημα στους σταθερους ενημερωτες,να πω τα μπραβο μου στον dude που τρεχει ακουραστα το θρεντ σε καθημερινη βαση,στους προφεσσορα,φανουρη αλλα και στον smirni μεσω των κριτικων του

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Νωρίτερα Ιάσωνος 10 στον όροφο,Άννυ  νεαρή Ρωσσίδα,ξανθιά με κιλάκια, συμπαθητκό πρόσωπο,αμήχανη,μάλλον νέα στον χώρο,super gfe,τη χάζευα που είχε... λιγώσει,στενοχωρήθηκα  που τέλειωσα υγρήγορα...
Ξαναπέρασα πάλι σήμερα το μεσημέρι,τζίφος,πάλι κλειστό... Τελικά ξέρει κανένας από τους παλιούς για ποια μιλάω,ή είναι κανένας... κομήτης;Δίνω πάλι περιγραφή:Ρωσίδα μάλλον,κανονική προς ψηλή,ξανθοκοκκινωπή,όχι μοντελέ σώμα,με πιασιματάκια και ατέλειες,δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά,στοιχειωδώς Αγγλικά.Από τεχνική και συμπεριφορά πουτάνας μηδέν,εντελώς amateur μου φάνηκε.
Τελικά δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι,μπήκα στο Κολωνού 30 στον όροφο για την Ελένη,κανονικό ύψος και σώμα,λευκή λεία επιδερμίδα,(προσέχει τη διατροφή της μάλλον,δεν το’χει ρίξει στα τσιγάρα και στα ξύδια!),γινόταν λαϊκό … προσκύνημα,από το ένα δωμάτιο στο άλλο,κόβει μονέδα στο μαγαζί!Πέρασα σούπερ,αργούσα να τελειώσω λόγω καταθέσεων τις προηγούμενες μέρες,πρόλαβε και μ’έβρεξε δις,με ανάλογη μαλακία φυσικά... Η απόλυτη καύλα για μένα!
Καλό Σ/Κ,χειμωνιάτικα ζεστό προβλέπεται,να ρεφάρουμε από τα προηγούμενα ψωλόκρυα!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί περίπου 11:00

Φυλής
40 η Μόνικα με ωραίο φυσικό στηθάκι συμπαθητικό πρόσωπο με φουλ πρόγραμμα
54 πάνω η ξανθιά ψηλή Ντενίσα με ωραίο στητό βυζί 1,5-2 και ωραίο κώλο
54 κάτω η Βαλέρια ξανθιά κορμάρα και όμορφο πρόσωπο και μαζί της μία μελαχρινή με μικρό στήθος και 69
56 η Μαρία μελαχρινή με πολύ γλυκό πρόσωπο χαμογελαστή,  στήθος 1+ με 69
72 αριστερά η μελαχρινή ρουμανοαθίγγανη Αντέλα με 2,5 στήθος αδιάφορη αλλά με φουλ
72 δεξιά η Αννα ένα χαριτωμένο πιπίνι με 2αρι στήθος και ακα + 69 (πληρώθηκε)
84 α η ξανθό πιπίνι χαμηλού ύψους με μοντελέ κορμάκι στήθος άγαλμα και ακα + 69
71 β η ξανθιά μοντέλα Αντζελα κορμάρα φόλα
59 ισόγειο μελαχρινή αδιάφορη με κιλάκια φουλ

Φωκαίας
25 κάτω η Τζούλια καστανούλα με φουλ
27 υπόγειο η Καρολίνα με πεσμένο στήθος 2,5 γλυκιά και η Άννα στυλιάρι με στηθάκι 1,5 με ακα + 69
17 α ένα μελαχρινό στυλιάρι ψηλό χωρίς στήθος με ακα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Bεργας 3 σημερα το μεσημερι
Αυτη η θεα,να εχεις την καιτουλα απο πανω σου,τα δυο κορμια αγκαλιασμενα,και να βλεπεις αυτη την εικονα στους καθρεπτες,σε πλαγια και πισω οψη,δεν ξερω αν μπορει ν αποτιμηθει..
Πηγα ολιγο εξασθενημενος εξ αιτιας μιας ελαφρας ιωσης και εφυγα περισσοτερο φρεσκος και ανανεωμενος
Μια καταθεση που την ειχε περισσοτερο αναγκη το μυαλο παρα το σωμα

το ειχες τεράστια αναγκη!!! :rockon:
οπως και τον καφε μαζι ,στη γνωστη καφετερια το ΣΚ με τα"  μωρα ". Αναμενω  :sunglasses:

Κατα τα λοιπα,επειδη προτιμω παντα να δινω τα ευσημα στους σταθερους ενημερωτες,να πω τα μπραβο μου στον dude που τρεχει ακουραστα το θρεντ σε καθημερινη βαση,στους προφεσσορα,φανουρη αλλα και στον smirni μεσω των κριτικων του

bravo-009.gif

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι,μπήκα στο Κολωνού 30 στον όροφο για την Ελένη,κανονικό ύψος και σώμα,λευκή λεία επιδερμίδα,(προσέχει τη διατροφή της μάλλον,δεν το’χει ρίξει στα τσιγάρα και στα ξύδια!)
Έχει πουθενά κριτικές (ή δούλευε/δουλεύει σε κανένα άλλο μαγαζί);

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ξαναπέρασα πάλι σήμερα το μεσημέρι,τζίφος,πάλι κλειστό... Τελικά ξέρει κανένας από τους παλιούς για ποια μιλάω,ή είναι κανένας... κομήτης;Δίνω πάλι περιγραφή:Ρωσίδα μάλλον,κανονική προς ψηλή,ξανθοκοκκινωπή,όχι μοντελέ σώμα,με πιασιματάκια και ατέλειες,δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά,στοιχειωδώς Αγγλικά.Από τεχνική και συμπεριφορά πουτάνας μηδέν,εντελώς amateur μου φάνηκε.

Την ημέρα εκείνη που την είδες για πρώτη φορά,την είδα και εγώ.

Το επόμενο απόγευμα δούλευε στο Λεωνίδου 28 ισόγειο.

Από τότε δεν την έχω ξαναπετύχει και προσπαθώντας να μάθω κάτι παραπάνω δεν βρήκα άκρη.

ΥΓ: Είναι καλό το Ελενάκι και ότι πρέπει-για Επιρρεπείς και μη!  ;)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Περασμα πριν λιγο απογευματινη βαρδια απο Φυλης.Αρκετος κοσμος κυκλοφορουσε και στο δρομο και μεσα στα σπιτακια.Στο Φυλης 65 Α -βενζιναδικο ειδα μια πολυ νεαρη κοπελα,μικροκαμωμενη.Ηρθε διστακτικα στην αρχη και αρχισε να τριβεται πανω μου.Σε στιχομυθια που ειχα με τη τσατσα τη κοιταζε στα ματια προσπαθωντας να καταλαβει τι λεγαμε,δειγμα οτι δε μιλαει καθολου ελληνικα.Αν και δεν ηταν κατι το αξιοισημειωτο παρα μια συμπαθητικη κοπελιτσα ισως ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση γιατι δειχνει αμαθη και μικρη στην ηλικια.Το θεμα ομως ειναι ποσο μικρη,μη μας πιασει κι ο νομος.Μετα πηγα στο Ιουλιανου 71.Καταθεση στη μιλφ Μαρινα.Μπαινοντας εδωσα τα χρηματα στη γνωστη ξανθια Ρωσιδα υπηρεσια και οταν τη ρωτησα 20 δεν ειναι,αυτη μου αποκριθηκε,ναι μονο.Θα σου λεγα τιποτα της λεω και γελαγε.Αμα παραπονιουνται για αναδουλειες ας το πανε 15,δε θα παθουν τιποτα.Οσο για τη Μαρινα πρωτη φορα μαζι της.Προκειται για μια Ρωσιδα με δυομισαρια βυζια και ηταν πολυ καλη στο δωματιο.Προφανως δασκαλεμενη απο τη Φωτεινη.Αγκαλιες στα ορθια,γλυψιμο παντου και καλο στοματικο.Στο τελος τελειωτικο στο στηθος.Φανηκε να αγχωνεται λιγο με το χρονο αδικαιολογητα αφου δεν υπηρχε αλλος πελατης σε σαλονι η δωματιο να περιμενει.Η αληθεια ειναι παντως οτι καθισα αρκετη ωρα.Καλη επιλογη.Το σωμα της και τα βυζια της για το συγκεκριμενο σπιτι που εχω συνηθισει να πηγαινω με βυζαρουδες με πιασιματα δα ελεγα οτι ειναι πιο αδυνατο σε σχεση με οσες εχουν περασει παλιοτερα απο κει.Αρνητικο οτι μυριζει τσιγαριλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom