Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (12 μέλη και 169 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Περασμα πριν λιγο απογευματινη βαρδια απο Φυλης.Αρκετος κοσμος κυκλοφορουσε και στο δρομο και μεσα στα σπιτακια.Στο Φυλης 65 Α -βενζιναδικο ειδα μια πολυ νεαρη κοπελα,μικροκαμωμενη.Ηρθε διστακτικα στην αρχη και αρχισε να τριβεται πανω μου.Σε στιχομυθια που ειχα με τη τσατσα τη κοιταζε στα ματια προσπαθωντας να καταλαβει τι λεγαμε,δειγμα οτι δε μιλαει καθολου ελληνικα.Αν και δεν ηταν κατι το αξιοισημειωτο παρα μια συμπαθητικη κοπελιτσα ισως ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση γιατι δειχνει αμαθη και μικρη στην ηλικια.Το θεμα ομως ειναι ποσο μικρη,μη μας πιασει κι ο νομος.Μετα πηγα στο Ιουλιανου 71.Καταθεση στη μιλφ Μαρινα.Μπαινοντας εδωσα τα χρηματα στη γνωστη ξανθια Ρωσιδα υπηρεσια και οταν τη ρωτησα 20 δεν ειναι,αυτη μου αποκριθηκε,ναι μονο.Θα σου λεγα τιποτα της λεω και γελαγε.Αμα παραπονιουνται για αναδουλειες ας το πανε 15,δε θα παθουν τιποτα.Οσο για τη Μαρινα πρωτη φορα μαζι της.Προκειται για μια Ρωσιδα με δυομισαρια βυζια και ηταν πολυ καλη στο δωματιο.Προφανως δασκαλεμενη απο τη Φωτεινη.Αγκαλιες στα ορθια,γλυψιμο παντου και καλο στοματικο.Στο τελος τελειωτικο στο στηθος.Φανηκε να αγχωνεται λιγο με το χρονο αδικαιολογητα αφου δεν υπηρχε αλλος πελατης σε σαλονι η δωματιο να περιμενει.Η αληθεια ειναι παντως οτι καθισα αρκετη ωρα.Καλη επιλογη.Το σωμα της και τα βυζια της για το συγκεκριμενο σπιτι που εχω συνηθισει να πηγαινω με βυζαρουδες με πιασιματα δα ελεγα οτι ειναι πιο αδυνατο σε σχεση με οσες εχουν περασει παλιοτερα απο κει.Αρνητικο οτι μυριζει τσιγαριλα.

νατασα μαλλον, ρωσιδι δεν μιλαει ελληνικα

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Περασμα  σημερα κατα τις  7 απογευατινη βαρδια φυλης στο 84 ΙΣΟΓΕΙΟ ειδα ενα πιπινακι 1,75 τακουνατο με πλουσιο στηθος Η Υπηρεσια ανακοινωσε 69
και 88 και 44 και ρωτησα τι ειναι αυτα και μου ειπε περνα μεσα να δεις(υποψιαζομια ισπανικια)

μελαχρινουρι με μακρυ μαλλι σφιχτο σωματακι με κανονικο σωματακι
θα  περανγα απλα με τα μικρα εχω φαει απιστευτες φολες οποτε σπανια ρισκαρω να παω με κατω απο 30-35

το κοριτσακι το λεγανε ΑΝΔΡΙΑΝΑ οποιος ξερει κατι παραπανω  απο υπηρεσιες κ.λ.π αναφερει

ΣΤΟ διπλα στον οροφο κλασικα η ΜΑΓΙΑ σε ξανθη εκδοση πλεον γλυκια κοντη και αδυνατη

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Περασμα  σημερα κατα τις  7 απογευατινη βαρδια φυλης στο 84 ΙΣΟΓΕΙΟ ειδα ενα πιπινακι 1,75 τακουνατο με πλουσιο στηθος Η Υπηρεσια ανακοινωσε 69
και 88 και 44 και ρωτησα τι ειναι αυτα και μου ειπε περνα μεσα να δεις(υποψιαζομια ισπανικια)

θα  περανγα απλα με τα μικρα εχω φαει απιστευτες φολες οποτε σπανια ρισκαρω να παω με κατω απο 30-35

το κοριτσακι το λεγανε ΑΝΔΡΙΑΝΑ οποιος ξερει κατι παραπανω  απο υπηρεσιες κ.λ.π αναφερει

Φολάρα.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
και  να  φανταστεις μου εκανε τα απιστευτα ναζια να μπω  αλλα εχω φαει τετοιες φολες με τα μικρα που δεν κανουν καθολου προκταρκτικα κ.λ.π
οποτε πρεπιν να εχω πληροφορια για να παω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
και  να  φανταστεις μου εκανε τα απιστευτα ναζια να μπω  αλλα εχω φαει τετοιες φολες με τα μικρα που δεν κανουν καθολου προκταρκτικα κ.λ.π
οποτε πρεπιν να εχω πληροφορια για να παω

Τα κλασικά κόλπα που κάνει η φολάρα.

Προχθές κάποιος δύστυχος συναγωνιστής προσπαθούσε να πάρει πίσω το 20ρικό του και του έκανε μάλιστα και ολόκληρη φασαρία.Και κερατάς και δαρμένος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τα κλασικά κόλπα που κάνει η φολάρα.

Προχθές κάποιος δύστυχος συναγωνιστής προσπαθούσε να πάρει πίσω το 20ρικό του και του έκανε μάλιστα και ολόκληρη φασαρία.Και κερατάς και δαρμένος.

Το μαλακιασμένο...επειδή δεν την έχω πάρει ποτέ,μια φορά σε τσάρκα με πολύ γνωστό συναγωνιστή...μου τσίριξε μέσα στο αυτί και με κούφανε..... :uglystupid:
Παραλίγο να της έσκαγα μπουκέτο.... :birdman:
Ήταν,τις μέρες πριν  πάρει τον πούλο...ήθελα να ξέρω γιατί επέστρεψε το βόδι...

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
H αλήθεια είναι παντως οτι γενικά Η ΦΥΛΉΣ ειναι τίγκα στα μοντελε πιπινακια αλλα με χαμηλές υπηρεσίες έλλειψη προκαταρκτικων και λιγοστό χρόνο

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ το καταλαβουνε αν θέλουν γεμάτα τα μαγαζια τους

εκτος  απο το κεντρο σήμερα της φυλής δλδ απο 40 εως 86 ΠΟΥ μπαινοβγαίνανε κάτι πιτσιρικάδες για μάτι ολα τα αλλα ηταν αδεια

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σήμερα πρωί περίπου 11:00

Φυλής
56 η Μαρία μελαχρινή με πολύ γλυκό πρόσωπο χαμογελαστή,  στήθος 1+ με 69
Εγω οταν την ειχα παρει δεν με ειχε αφησει να την γλυψω λεγοντας μου οτι εχει κοψει την σταση 69.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
H αλήθεια είναι παντως οτι γενικά Η ΦΥΛΉΣ ειναι τίγκα στα μοντελε πιπινακια αλλα με χαμηλές υπηρεσίες έλλειψη προκαταρκτικων και λιγοστό χρόνο

Φιλε, ειμαι μικρος και αβγαλτος, αλλα θα το πω. Αυτη την αυρα μου εβγαλαν οταν τις ειδα. Το περιγραφω με λεξεις κλειδια:

1)μοντελο
2)μην αγγιζεις
3)πεντε λεπτα

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Ολες οι κριτικες συνηγορουν οτι ειναι φολαρα και δεν σεβεται τα λεφτα του πελατη!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.150
Πόντοι
7.865
Την αγορά την καθορίζει πάντα ο καταναλωτής...Για να υφίστανται φολάρες,υφίστανται και κορόιδα...Δηλαδή τα φέρνουν οι πουτάνες και όλα πάνε καλά.Βέβαια,λογικό είναι να τα φέρνουν,γιατί είναι ωραία μουνάκια και ξεγελιέται εύκολα ο κόσμος,ιδίων αν σκέφτεται με το κάτω κεφάλι,αλλά όλα έχουν ένα τέλος.Όλο και περισσότεροι συμπουρδελιάρης και αδελφοί εν πόρναις ασπάζονται τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σελίδας,ευτυχώς και νεότερα ηλικιακά άτομα,τα οποία διαδίδουν σε παρέες τα περί φολών.Απλά πολλοί πάνε για μάτι και μέχρι εκεί.Θυμάστε την στουντιακή Μάγια στο Αλκιβιάδου 16Γ;Στην αρχή το έπαιζε δούκισσα Πλακεντίας,αλλά μετά έστρωσε,γιατί κατάλαβε ότι καλή η εμφάνιση,αλλά πρέπει να έχει και σέρβις,αλλιώς θα πεθάνει στην ψάθα.Δεν είναι τυχαίο το γεγονός,ότι πολλές φορές γαμούμε πουτάνες,όχι επειδή είναι μουνάρες,μοντέλες κτλ,αλλά επειδή ξέρουν να γαμιούνται.Π.χ. Ιζαμπέλλα απο Αλκιβιάδου 16Γ,Διδύμου 18Α,Έλλης 3 κτλ...Είναι χοντρή,με μέτρια φάτσα,αλλά και ευγενέστατη,φιλότιμη και ξέρει να γαμιέται.Άρα θέλουν δεν θέλουν οι πάλταροι ή θα στρώσουν ή θα πάρουν τον πούλο.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

σωστες οι κριτικές, και γω σημερα ημουν ετοιμος να μπω, για την ακριβεια μπηκα δωματιο αλλα τελευταία στιγμή μου έδωσαν σημα να μην μπω και ετσι εφυγα παρα την καυλα που σου βγαζει το μωρο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Φωκαιας 17Α μεταμεσονύχτια βάρδια τωρα ειναι μαζι με μια κοπελα και η Λαουρα, ρωτάω, μηπως ειναι μια λαουρα με θητεια σε εξηκιου και διδυμου ??  εμοιαζε στο προσωπο αν και εχει γινει στυλιαρι σε σχεση με την τοτε εποχη που δουλευε σε εξηκιου και διδυμου

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΦΩΚΑΙΑΣ 27Α τωρα η Αλέσια, πραγματικά μια οπτασία ειναι η κοπέλα ...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φωκαιας 17Α μεταμεσονύχτια βάρδια τωρα ειναι μαζι με μια κοπελα και η Λαουρα, ρωτάω, μηπως ειναι μια λαουρα με θητεια σε εξηκιου και διδυμου ??  εμοιαζε στο προσωπο αν και εχει γινει στυλιαρι σε σχεση με την τοτε εποχη που δουλευε σε εξηκιου και διδυμου

Δεν είναι αυτή.

Τα έχουμε πει:είναι το ωραίο στυλιάρι,με το όμορφο πρόσωπο,που ξεκίνησε από το Μεταξουργείο και το Λεωνίδου 28 όροφος με το όνομα Τζέσικα και μετά(όταν άλλαξε μαγαζί)το έκανε Λάουρα.

Μάλιστα,όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Μεταξουργείο,την παρουσίαζαν ως Γερμανίδα!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ το καταλαβουνε αν θέλουν γεμάτα τα μαγαζια τους

εκτος  απο το κεντρο σήμερα της φυλής δλδ απο 40 εως 86 ΠΟΥ μπαινοβγαίνανε κάτι πιτσιρικάδες για μάτι ολα τα αλλα ηταν αδεια
Δηλώνω άσχετος για τον συγκεκριμένο δρόμο,καθώς η επιλογή ήταν σχεδόν μονόδρομος για μένα,αλλά με το Χριστινάκι (ή Λουλούδι της Ανατολής) στο Φ.71β,απογευματινή βάρδια,μάλλον απίθανο να μην περάσεις σούπερ!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δηλώνω άσχετος για τον συγκεκριμένο δρόμο,καθώς η επιλογή ήταν σχεδόν μονόδρομος για μένα,αλλά με το Χριστινάκι (ή Λουλούδι της Ανατολής) στο Φ.71β,απογευματινή βάρδια,μάλλον απίθανο να μην περάσεις σούπερ!
Ειναι η μονη πλεον που περναο πραγματικα καλα σε κλιμα gfe αλλα και συνδιασμο pse χωρις να σε κουραζι... :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom