Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Περασμα πριν λιγο απογευματινη βαρδια απο Φυλης.Αρκετος κοσμος κυκλοφορουσε και στο δρομο και μεσα στα σπιτακια.Στο Φυλης 65 Α -βενζιναδικο ειδα μια πολυ νεαρη κοπελα,μικροκαμωμενη.Ηρθε διστακτικα στην αρχη και αρχισε να τριβεται πανω μου.Σε στιχομυθια που ειχα με τη τσατσα τη κοιταζε στα ματια προσπαθωντας να καταλαβει τι λεγαμε,δειγμα οτι δε μιλαει καθολου ελληνικα.Αν και δεν ηταν κατι το αξιοισημειωτο παρα μια συμπαθητικη κοπελιτσα ισως ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση γιατι δειχνει αμαθη και μικρη στην ηλικια.Το θεμα ομως ειναι ποσο μικρη,μη μας πιασει κι ο νομος.Μετα πηγα στο Ιουλιανου 71.Καταθεση στη μιλφ Μαρινα.Μπαινοντας εδωσα τα χρηματα στη γνωστη ξανθια Ρωσιδα υπηρεσια και οταν τη ρωτησα 20 δεν ειναι,αυτη μου αποκριθηκε,ναι μονο.Θα σου λεγα τιποτα της λεω και γελαγε.Αμα παραπονιουνται για αναδουλειες ας το πανε 15,δε θα παθουν τιποτα.Οσο για τη Μαρινα πρωτη φορα μαζι της.Προκειται για μια Ρωσιδα με δυομισαρια βυζια και ηταν πολυ καλη στο δωματιο.Προφανως δασκαλεμενη απο τη Φωτεινη.Αγκαλιες στα ορθια,γλυψιμο παντου και καλο στοματικο.Στο τελος τελειωτικο στο στηθος.Φανηκε να αγχωνεται λιγο με το χρονο αδικαιολογητα αφου δεν υπηρχε αλλος πελατης σε σαλονι η δωματιο να περιμενει.Η αληθεια ειναι παντως οτι καθισα αρκετη ωρα.Καλη επιλογη.Το σωμα της και τα βυζια της για το συγκεκριμενο σπιτι που εχω συνηθισει να πηγαινω με βυζαρουδες με πιασιματα δα ελεγα οτι ειναι πιο αδυνατο σε σχεση με οσες εχουν περασει παλιοτερα απο κει.Αρνητικο οτι μυριζει τσιγαριλα.
νατασα μαλλον, ρωσιδι δεν μιλαει ελληνικα