Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (3 μέλη και 114 επισκέπτες)

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ναι, αν θυμάμαι την λεπτομέρεια, την έχει λίγο πάνω από τα χείλη της.

Bingo, θελω να την παρω αυτη αλλα εχω υποψιες οτι "θα φαω ακυρο". Ετοιμαζομαι να βγω το Σαββατο βολτα παλι  :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Πόντια-ξεπόντια κάθησε εκεί που είσαι!!!Εκτός και αν δεν έχεις παλτό να βάλεις!!!  ;)

να σε καλα το επιασα το υπονωουμενο ;)! 'αλλα ειναι πλεον αργα.. το συνταγμα της υδονης παρελαβνει μπροστα μου, πρεπει να καταταγω :grin:... πιο κρυο και μαλακιες ;)
Θα ενημερωσω αργοτερα!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
:think:
Κάθε Σάββατο βγαίνεις βόλτα;Είσαι κάπου εσώκλειστος;

Μπορει και αυριο να παω αμα μου την δωσει. Αυτο που δεν θελω ομως ειναι να βρω κλειστα οπως σημερα που για καποιο περιεργο λογο, αναφερθηκαν πολλα κλειστα. Σαββατο δεν πιστευω να γινονται τετοια.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Εύκολο είναι να πας να δεις αυτοπροσώπως, στον ίδιο δρόμο είναι!  :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
να σε καλα το επιασα το υπονωουμενο ;)! 'αλλα ειναι πλεον αργα.. το συνταγμα της υδονης παρελαβνει μπροστα μου, πρεπει να καταταγω :grin:... πιο κρυο και μαλακιες ;)
Θα ενημερωσω αργοτερα!!

Αναφερω οτι λογο αυξημενης υδονης και πολλων επισκεψεων σε διαφορους οικους η καταγραφη των ονοματων κατεστει αδυνατη :s&m_1: :S :s&m_1: Στοχοπειηθηκε για το αμεσο μελλον η Καρινα ασιατικων χαρακτιριστηκων και ομορφης τσουπωτης κορμοστασιας και απο οτι μου ειπε ο (κατ εμε γαματος) κυρ Νικος φρεσκιας στο κουρμπετι. Επετσωθη η Ροξανη απο Τροφονιου 11ισογειο με μετριοψυλλοκαλες εντυπωσεις και συνωπτηκες διαδηκασιες.  

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Νέο αίμα στο site !!!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Πόντια-ξεπόντια κάθησε εκεί που είσαι!!!Εκτός και αν δεν έχεις παλτό να βάλεις!!!  ;)

Ηθελα δεν ηθελα σε ποντια επεσα!!!! (απο την μερια της μαμας,κατα τα λεγωμε της) :grin: :grin: :grin: :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ηθελα δεν ηθελα σε ποντια επεσα!!!! (απο την μερια της μαμας,κατα τα λεγωμε της) :grin: :grin: :grin: :2funny:

:grin:
Τουλάχιστον ήταν ψιλοκαλή η "Πόντια" που κατέληξες-όχι σαν αυτή που ήθελες να πας. ;)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Παιδια η χρυσουλα απο βεργας 3 πανω λειπει αυτον τον καιρο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom