Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τι έγινε ρε παιδιά και είναι κλειστά όλα τα μαγαζά σε φύλης και λιοσίων;Κρυώνουν οι πουτάνες;
Πολύ κρύο φίλε μου!
Τι έγινε ρε παιδιά και είναι κλειστά όλα τα μαγαζά σε φύλης και λιοσίων;Κρυώνουν οι πουτάνες;
Και εγώ κρύωνα και έψαχνα κάπου να μπω να ζεσταθώ, αλλά ήταν όλα κλειστά πριν μιαμιση ώρα. Μπας και δεν είναι αυτό και φταίνε οι μπάτσοι;
Από την Λουμινίτσα στην Γιασμίν;;;
τιμηθηκε πριν μια ωρα η χριστινα στο φωκαιας 27Α, ακολουθει κριτική ... μαζι της η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ αλεξια
Το' χει η γκλάβα μου να πέφτω σε κακοτοπιές...Έχει το σωστό nickname
Ποια ήταν η κυρία καθαρή ?Στην βόλτα μου το Σαββατο που περασε, μπηκα σε ενα σπιτακι και λόγω οτι η κοπελα εκανε ντουζ εκείνη την ωρα, ........
η χριστινα το στυλιαρι με φουλ ηταν τυπε,η μηπως η βυζαρου;
Ποια ήταν η κυρία καθαρή ?
Περιεργη χωροταξικη διαταξη η σημερινη.Φυλης ολη κλειστη,Φωκαιας και τα δυο γωνιακα Φωκαιας και Φυλης ανοικτα.Διδυμου κλειστα,Ελλης κλειστο,Αγιου Πετρου ανοικτο.Αλκιβιαδου ανοικτα,Αλκαμενους και Περγαμου κλειστα.Λιοσιων μερικα ανοικτα,οπως και Εξηκιου και Τροφωνιου μερικα ανοικτα.Αδανων ανοικτο.Ρεμουνδου κλειστο της Ιβανας.Ανοικτο ηταν μονο το διπλανο ισογειο οπου παρουσιαστηκε κοντυλω Βουλγαρα ονοματι Καρλα μετριας εμφανισης με μαυρα εσωρουχα.Αυτα για οποιον σκεφτεται να εκδραμει.Βασικα πηγα καρφωτος για μασαζ στη κοπελα με τα 25 ευρω στη περιοχη Αγιος Παντελεημονας αλλα και στα δυο τηλεφωνα που πηρα χτυπαγε χτυπαγε,αλλα δεν απαντησε ποτε.Και επειδη περασα τυχαια απο τον Πανελληνιο,απεναντι στην οδο Μαυροματαιων 39,σε μια παλια πολυκατοικια με κηπο και αυλοπορτα,διεκρινα ενα υπογειο σπιτακι με φως αναμενο μπουρδελου και μια εικονα γυναικας απο περιοδικο βαλμενη πλαγιως στην εισοδο.Πρωτη φορα το βλεπω,ξερεις κανεις τιποτα;
Για μασαζ με τα 25 εχουν αναφερθει συναδελφοι στο νημα μασαζ κατ οικον που εχουν ηδη κανει επισκεψη.Δεν αφηνει λενε πολλα πολλα αλλα εγω λεω παρ ολα αυτα να δοκιμασω αν το σηκωσει το τηλεφωνο.Οσο για το υπογειο τι αλλο να πω;Ειπα που το ειδα το συγκεκριμενο και ρωταω αν ξερει κανεις κατι παραπανω.Μη χτυπησουμε το κουδουνι και βγει οτι ειναι σπιτι και οχι μπουρδελο και τρεχουμε.για δωσε info για μασαζ με 25 και το υπογειο σπιτακι
....Και επειδη περασα τυχαια απο τον Πανελληνιο,απεναντι στην οδο Μαυροματαιων 39,σε μια παλια πολυκατοικια με κηπο και αυλοπορτα,διεκρινα ενα υπογειο σπιτακι με φως αναμενο μπουρδελου και μια εικονα γυναικας απο περιοδικο βαλμενη πλαγιως στην εισοδο.Πρωτη φορα το βλεπω,ξερεις κανεις τιποτα;
Μα καλά δεν έχουν δουλειά τα μπουρδέλα και υπολειτουργούν και τα στούντιο, ειδικά οι καταραμένοι οι Γερμάνοι, αυξάνονται και πληθύνονται, δεν είναι περίεργο αυτό; Πως εξηγείται;Στην βόλτα μου το Σαββατο που περασε, μπηκα σε ενα σπιτακι και λόγω οτι η κοπελα εκανε ντουζ εκείνη την ωρα, περιμενα να την δω καθως και έπιασε την κουβεντα ο τσατσος (ενας στην Φυλης 60ρης). Λεγαμε για αργιες κτλ και τον ρωτησα αν των Φωτων, ειναι κλειστα
Μου λεει "Το μουνι δεν εχει αργίες"
Ομως οπως μου ειπε "Απο αυτες τις γιορτινες μέρες περιμενουμε να δουλεψουμε λιγο διοτι τις υπολοιπες... αστα... καθομαστε."
Χωρις πολλα πολλα πιστευω αργα η γρηγορα οτι τα σπιτακια θα δουλευουν οπως και τα μπουζουκια, δηλαδη μονο Σαββατο.
Για μασαζ με τα 25 εχουν αναφερθει συναδελφοι στο νημα μασαζ κατ οικον που εχουν ηδη κανει επισκεψη.Δεν αφηνει λενε πολλα πολλα αλλα εγω λεω παρ ολα αυτα να δοκιμασω αν το σηκωσει το τηλεφωνο.Οσο για το υπογειο τι αλλο να πω;Ειπα που το ειδα το συγκεκριμενο και ρωταω αν ξερει κανεις κατι παραπανω.Μη χτυπησουμε το κουδουνι και βγει οτι ειναι σπιτι και οχι μπουρδελο και τρεχουμε.
Μα καλά δεν έχουν δουλειά τα μπουρδέλα και υπολειτουργούν και τα στούντιο, ειδικά οι καταραμένοι οι Γερμάνοι, αυξάνονται και πληθύνονται, δεν είναι περίεργο αυτό; Πως εξηγείται;