Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (22 μέλη και 190 επισκέπτες)

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά μικρή βολτα λιγα λεπτα πριν της13.00 με ξεκινημα απο

Βεργας6B Πατριτσια νεαρή ευσωμη με φαρδιά κωλαρα ιδιαίτερα ευσωμη μελαχρινή με κοντό μαλλί αλλά πολύ ευδιαθετη και ευχάριστη στο σαλόνι
Φωκαιας24 Φλωρη το χόμπιτ που βγήκε στο σαλόνι τρώγοντας και Καρολίνα με τις ωραίες πεσμένες βυζαρες αλλά ωραίο σωμα με πιασιματα και αρκετό καυλαντισμα στο σαλόνι έκαναν παρτουζα στα30€
Φωκαίας 27Β κάτω Χριστίνα νεαρή ξανθιά κοπελα
με μακρί μαλλί φοβερό σωμα απο τις πλεον αξιόλογες Επανω Τζίνα με καστανό μακρί μαλλί ωραίο σωμα έχει δουλέψει και Λιοσιων73Α,Φυλής109Α
Φωκαιας19 Μάγια το μελαχρινή πρωην στουντιοκοριτσο με το πολύ ωραίο προσωπο και σωμα πολύ καλη εμφανισιακά
Φυλης 65Α Νατάσα η μικρή κοπελιτσα που δουλεύει και απογευμα μικροσωμη αδυνατουλα παραξενη στο σαλόνι με πλησιασε με αργά βήματα σταθηκε εμπρός αμήχανα με κοιτούσε ενω εγώ είχα χαθεί στις απέραντες ματαρες της με φίλησε στο λαιμό και έφυγε
Φυλης59ισογειο Άντζελα καστανοξανθη αλβανιδα μιλφ παλιά καραβανα στο χώρο
Φυλης74 δεξια Νανση με τις μεγαλες φυσικές αλλά νερουλες βυζαρες

Αυτά τα ολίγα για την ωρα καλό μεσημέρι φιλοι μου
η νανσυ ωραια αλλα δυστυχως σταματησε να δινει κωλο

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μίνι αναφορούλα σήμερα 10/01/2015 από την πρωινή βάρδια,
από 2 μοντελάδικα που δεν είδα να αναφερθούν:

Φυλής 56, η τσα2 ανακοίνωσε την Μαρία το νεαρό καινούργιο πιπίνι,
         αλλά επειδή έψαχνα κάτι συγκεκριμένο δεν κάθισα να την
         θαυμάσω ώστε να σας την περιγράψω.

Φυλής 54Β, η Βαλέρια, το καστανόξανθο πιπίνι με τα μπλέ μάτια,
          την μοντελέ κορμάρα με τα μακριά πόδια, το πεταχτό κωλαράκι
          και το υπέροχο 2,5-άρι στήθος της. Γύρω στο 1,70-1,75.
          Το μουνάκι της είναι απίστευτα πανέμορφο όσον αφορά το
          σχήμα και το χρώμα του, είναι για φωτογράφηση σε Penthouse
          Magazine, είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Και μαζί της ήταν μια μελαχρινή νεαρή με ίσια μαύρα μαλλιά
          με κανονικό σώμα γύρω στο 1,65 μάλλον, με όνομα Νάντια.

Το Αλινάκι έλειπε όπως είπε η τσα2 (για περίοδο ανέφερε).

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Φυλής 54Β, η Βαλέρια, το καστανόξανθο πιπίνι με τα μπλέ μάτια,
           την μοντελέ κορμάρα με τα μακριά πόδια, το πεταχτό κωλαράκι
           και το υπέροχο 2,5-άρι στήθος της. Γύρω στο 1,70-1,75.

Και μαζί της ήταν μια μελαχρινή νεαρή με ίσια μαύρα μαλλιά
           με κανονικό σώμα γύρω στο 1,65 μάλλον, με όνομα Νάντια.

Το Αλινάκι έλειπε όπως είπε η τσα2 (για περίοδο ανέφερε).

:-

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
:cum: :cum: :cum:

Μπράβο σε όλους...ωραίοι...

Πόρνε μου, το τέλειο στυλιάρι σου, μια φορά πριν καιρό που εντελώς τυχαία
είχα περάσει από εκεί, το ρώτησα αν κάνει 69 και μου απάντησε θετικά.
Μάλλον εσένα σε έχει 'τιμωρία' για κάποιο λόγο, όπως έχουν κι εμένα 'τιμωρία'
κάποιες γνωστές μου...χεχεχε

Υ.Γ. Το κορμί της πάντως είναι ο ορισμός του Fit Στυλιαριού 0% λιπαρά, εγκρίνω με χίλια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925

Η αναμονή θα σε επιβράβευε, μοντελέ κορμάκι με 1,5 στήθος και πολύ πολύ γλυκό προσωπάκι έχει τεθεί σαν επόμενος στόχος

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
πριν μερικες μερες καταθεση στην γνωστη και μη εξαιρετεα εστελ απο φωκαιας 27. :cum: :cum: :cum:. περασα μαζι της για 2η φορα μετα απο την επανεμφανιση της και συμφωνα με τα λεγομενα οσων την ηξεραν και παλιοτερα τωρα ειναι πιο δεκτικη απο οτι παλια. εχω την ιδια αποψη. στο σαλονι το μωρο κανει κατι παιχνιδια με το στυλο σαν επαγγελματιας χορευτρια. πραγμα που δεν το συναντας συχνα στα μαγαζια. σε καβλωνει απο το σαλονι κιολας. πολλοι τη βρισκουν φολα γιατι βιαζεται η δεν ξερω και εγω τι αλλο. οσοι εχουν την απαιτηση για προγραμματα πανω απο 10 λεπτα τοτε ας μπουνε στη θεση αυτου που περιμενει απ εξω γιατι και σ αυτη τη θεση βρισκομαστε συχνα. εγω δεν γουσταρω πχ να περιμενω απ εξω 20 λεπτα μεχρι να γαμησει ο προηγουμενος οποτε νομιζω οτι καπου 10 λεπτα ειναι ενας λογικος χρονος για καταθεση. σ αυτα τα 10 λεπτα που περασα με την εστελ λοιπον δεν εχω παραπονο απο αυτο που μου εδωσε και δεν κλαιω σε καμια περιπτωση το 20αρι. στην αρχη με το που μπηκε αρχισε να τριβει την κωλαρα της πανω μου και συνεχισε με την ιδια παιχνιδιαρικη διαθεση που ειχε στο σαλονι σαν να ειμαι εγω ο στυλος απο τα παιχνιδια που εκανε εξω. πιασιματα αφθονα και ελευθερα. βιασυνη σε καμια περιπτωση. πιο πολυ βιαζομουν εγω να την τρυπησω παρα αυτη. τσιμπουκακι μετριο και χωρις πολυ ορεξη αυτο ειναι αληθεια. αλλα το στησιμο που κανει στα 4 και η συμμετοχη της για μενα ειναι ατου που λιγες το εχουνε στην πιατσα σε συνδυασμο με αυτα τα προσοντα. σπασιμο μεσης στα 4 απιθανο. θεα μαγευτικη. στα μειον η μεγαλη ποσοτητα κρεμας επισης. γενικα ομως η σχεση τιμης αποδοσης αρκετα μεγαλη.   

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
πριν μερικες μερες καταθεση στην γνωστη και μη εξαιρετεα εστελ απο φωκαιας 27. :cum: :cum: :cum:. περασα μαζι της για 2η φορα μετα απο την επανεμφανιση της και συμφωνα με τα λεγομενα οσων την ηξεραν και παλιοτερα τωρα ειναι πιο δεκτικη απο οτι παλια. εχω την ιδια αποψη. στο σαλονι το μωρο κανει κατι παιχνιδια με το στυλο σαν επαγγελματιας χορευτρια. πραγμα που δεν το συναντας συχνα στα μαγαζια. σε καβλωνει απο το σαλονι κιολας. πολλοι τη βρισκουν φολα γιατι βιαζεται η δεν ξερω και εγω τι αλλο. οσοι εχουν την απαιτηση για προγραμματα πανω απο 10 λεπτα τοτε ας μπουνε στη θεση αυτου που περιμενει απ εξω γιατι και σ αυτη τη θεση βρισκομαστε συχνα. εγω δεν γουσταρω πχ να περιμενω απ εξω 20 λεπτα μεχρι να γαμησει ο προηγουμενος οποτε νομιζω οτι καπου 10 λεπτα ειναι ενας λογικος χρονος για καταθεση. σ αυτα τα 10 λεπτα που περασα με την εστελ λοιπον δεν εχω παραπονο απο αυτο που μου εδωσε και δεν κλαιω σε καμια περιπτωση το 20αρι. στην αρχη με το που μπηκε αρχισε να τριβει την κωλαρα της πανω μου και συνεχισε με την ιδια παιχνιδιαρικη διαθεση που ειχε στο σαλονι σαν να ειμαι εγω ο στυλος απο τα παιχνιδια που εκανε εξω. πιασιματα αφθονα και ελευθερα. βιασυνη σε καμια περιπτωση. πιο πολυ βιαζομουν εγω να την τρυπησω παρα αυτη. τσιμπουκακι μετριο και χωρις πολυ ορεξη αυτο ειναι αληθεια. αλλα το στησιμο που κανει στα 4 και η συμμετοχη της για μενα ειναι ατου που λιγες το εχουνε στην πιατσα σε συνδυασμο με αυτα τα προσοντα. σπασιμο μεσης στα 4 απιθανο. θεα μαγευτικη. στα μειον η μεγαλη ποσοτητα κρεμας επισης. γενικα ομως η σχεση τιμης αποδοσης αρκετα μεγαλη.    

Την επόμενη που θα πας κράτησέ μου κανά δίκιλο κρέμα, να φτιάξω γαλατόπιτα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Την επόμενη που θα πας κράτησέ μου κανά δίκιλο κρέμα, να φτιάξω γαλατόπιτα.

+1.000.000...αχαχαχαχαχαχαχα, Έλοιωσα. Και έχω μεγάλη λίστα αναμονής από πιπίνες,
οπότε δε βλέπω μεσοπρόθεσμα να τεστάρω τη φολάρα την Εστέλ για να έχω ιδία άποψη.

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
+1.000.000...αχαχαχαχαχαχαχα, Έλοιωσα. Και έχω μεγάλη λίστα αναμονής από πιπίνες,
οπότε δε βλέπω μεσοπρόθεσμα να τεστάρω τη φολάρα την Εστέλ για να έχω ιδία άποψη.

Εγώ το έγραψα το παραπάνω σκωπτικό σχόλιο, γιατί την "τέσταρα" όταν είχε πρωτοέρθει Φυλής και ήταν πάρα πολύ βιαστική και με όσο για 2 γαλατόπιτες κρέμα στο μουνί της.Κοινώς αερογάμι.  :-

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πόρνε μου, το τέλειο στυλιάρι σου, μια φορά πριν καιρό που εντελώς τυχαία
είχα περάσει από εκεί, το ρώτησα αν κάνει 69 και μου απάντησε θετικά.
Μάλλον εσένα σε έχει 'τιμωρία' για κάποιο λόγο, όπως έχουν κι εμένα 'τιμωρία'
κάποιες γνωστές μου...χεχεχε

Υ.Γ. Το κορμί της πάντως είναι ο ορισμός του Fit Στυλιαριού 0% λιπαρά, εγκρίνω με χίλια.

Καλά στα @@ μου την γράφω...αυτή χάνει.... ;) :grin: :-*

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Σήμερα κατέβηκα στο Μεταξουργείο στην πρωινή βάρδια.Συνολικά έγιναν 3 καταθέσεις οι οποίες και ολοκληρώθηκαν κανονικά με 3 εκτονώσεις.Οι 2 έγιναν στην ίδια κοπέλα με πολύ καλές εντυπώσεις ομολογουμένως.
Τα σπιτάκια που μπήκα δεν ήταν πάρα πολλά αλλά χάριν της ενημερώσεως θα τα αναφέρω.
Όλα τα Μ.Α 20&22 παραμένουν κλειστά και σφραγισμένα.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν κοπέλα καινούρια γεματούλα,με μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,γεματούλα,με λευκό δέρμα και βυζάρες.Αδιάφορη.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό κατευθύνθηκα στοχευμένα μετά την πληροφορία του extraman (ελπίζω να είναι νόμιμος εξτρατζής και όχι παράνομος) για καινούρια κοπέλα με φουλ.Πράγματι βρήκα 2 κοπέλες την Ναταλύ η οποία είναι λεπτούλα,με λευκό δέρμα,μακριά ξανθά μαλλιά και κοντούλα.Είναι η κοπέλα που εργάστηκε στα Φυλής 71 όροφος,Φυλής 66Δ,Διδύμου 8 υπόγειο για ένα διάστημα και για πολύ λίγο και σε διάφορα άλλα μαγαζιά. Μαζί της η καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία με όνομα Μαρία,λεπτή, με καστανό μαλλί κοντό προς το καρέ,μικρά στήθη,τραχύ πρόσωπο.Και για τις 2 κοπέλες ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κώλος. Πέρασα λοιπόν με την Μαρία μία στην αρχή και μία προς το τέλος της βόλτας και έμεινα ικανοποιημένος..Ευχαριστώ τον συναγωνιστή για την πληροφορία που μοιράστηκε μαζί μας.Ότι είπε ισχύει.Λεπτομέρειες θα ανεβάσω εντός ολίγου.
Στο Ιάσωνος 46 ήταν 2 κοπέλες η Αλίνα γεματούλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και γυαλιά δασκάλας και η Νικόλ πιο νεαρή και γεμάτη και αυτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Το πρόγραμμα είναι απλό.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο μία καινούρια γεματούλα με ξανθά μαλλιά,βυζιά τριάρια και λευκό δέρμα. Απλό.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό δεν θυμάμαι καλά τι είδα.Πρέπει να ήταν μία επίσης μέτρια με μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό.
Στο Μ.Α 25 δίπλα απο το καφενείο στο δεξιό σπιτάκι όπως μπαίνουμε ήταν η Σάνδρά απο τα Ιάσωνος 46 όροφος και Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή.Μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα, δέρμα μελαμψό.Απλό πρόγραμμα. Στο αριστερό σπιτάκι πέτυχα την Εύα απο το Φυλής 40 ή οποία έχει αποχωρήσει απο το μαγαζί και εργάζεται μόνο η Μόνικα.Λεπτή,κοντή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους, μικρά στήθη,μελαμψή με τραχύ πρόσωπο.Στα 10 ευρώ κάνει απλό, ενώ για γυμνό τσιμπούκι και κώλο μου ζητήθηκε να καταβάλλω το ποσό των 15 ευρώ.Υπερβολικό ποσό για την περιοχή.Να προσθέσω ότι η Εύα σε αυτό το μαγαζί δεν παρέχει την υπηρεσία του τελειωτικού τσιμπουκιού γιατί τάχα μου έχει πρόβλημα με το δόντι της. Πέρασα με 10 ευρώ και με την συμφωνία για γυμνό τσιμπούκι αλλά μέσα στο δωμάτιο η Εύα δεν το έκανε και με απογοήτευσε.Πέρασα καλά αλλά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική απο ότι στο Φυλής 40.Μάλλον λόγω χαμηλότερης τιμής.Θα ανεβάσω λεπτομέρειες για λόγους συγκρίσεως τις αποδόσεως με διαφορετικές τιμές.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ανοιχτός ήταν μόνο ο όροφος και εργαζόταν ώριμη ημεδαπή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,αθίγγανη,με πρόσωπο σπασμένο.Η συγκεκριμένη έχει εργαστει και Αχιλλέως 40.Και στα δύο μαγαζιά έχει εργαστεί και σαν υπηρεσία αλλά και σαν ιερόδουλος.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.   
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν 2 κοπέλες η Άντζελά απο Αλβανία,λεπτή,με ξανθό μαλλί περμανάντ και χαρακτηριστική αραίωση στα μπροστινά δόντια.Απλό πρόγραμμα.  Η δεύτερη ήταν η Τζώρτζια,γεματούλα,με ξανθά μακριά μαλλιά και κώλο στο πρόγραμμα.Η Τζώρτζια επέστρεψε λοιπόν και έχει εργαστεί και στα Κωλοκυνθούς 63 και Κολωνού 27 υπόγειο.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο κοπέλα λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά και μελαμψό δέρμα.Η Τζέσσικα.Νοστιμούλα.Φορούσε λευκά εσώρουχα.Απλό.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο η Σύλβια,κοπέλα κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο η Αλβανίδα Ροζαλίντα,μιλφ κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Κώλος.Η Ροζαλίντα έχει εργαστεί και στα Μ.Α 22& ΜΑ 20.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο η μιλφ Λίλυ την οποία και είδ για πρώτη φορά,σώμα με πιασιματάκια,με λευκό δέρμα,ξανθά μαλλιά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά.Τατού πάνω απο το στήθος.Δεν μου έκανε καμία εντύπωση εμφανισιακά.Απλό πρόγραμμα.Να προσθέσω προς τιμήν της ότι είχε καθήσει αρκετή ώρα στο δωμάτιο όσο περιμέναμε στο σαλόνι.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Κάτω περιφέρεια γεμάτη και μεγάλα βυζιά,μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Γυμνό τσιμπούκι.Μέτρια εμφανισιακά αλλά κάπως τρωγόταν λόγο προγράμματος.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο 2 καινούρια πιπίνια τα καλύτερα που είδα για σήμερα.Το πρώτο ήταν λεπτό,με δέρμα κατάλευκο,καστανόμαυρα κατσαρά μακριά μαλλιά,ωραίο σώμα και πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.Το δεύτερο ήταν λίγο πιο κοντό,λεπτό,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,ωραίο σώμα και πρόσωπο και ήταν πιο έκφυλο απο το πρώτο που έβγαζε μία αθωότητα και μία ντροπαλότητα.Το δεύτερο έκανε και κώλο. Πιο όμορφο ήταν το πρώτο αλλά και το δεύτερο δεν πήγαινε πίσω.
Αυτά τα λίγα για σήμερα.Να περνάτε καλά!

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ το έγραψα το παραπάνω σκωπτικό σχόλιο, γιατί την "τέσταρα" όταν είχε πρωτοέρθει Φυλής και ήταν πάρα πολύ βιαστική και με όσο για 2 γαλατόπιτες κρέμα στο μουνί της.Κοινώς αερογάμι.  :-
δεκτο. απλως προσωπικα νομιζω οτι 10 λεπτα με μια γκομενα τυπου εστελ και 20 λεπτα με μια μπαζοφολα που κανει παπαδες στο τσιμπουκι η δε βαζει τοση κρεμα δεν απεχουν και πολυ μεταξυ τους.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο,έκτακτη καταδρομική με φίλο εξωθεσμικό.....
Συνάντηση με μύστες...BMWPOWER + millepetrozza... :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλής

65Β Εμμανουέλα (η γνωστή/με απλό πρόγραμμα)

69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69  :helpplea: )

71 πάνω Τζουλιάνα (η ξανθιά,με φουλ πρόγραμμα + πρωΧτικό  :grin:)

86 πάνω Λαβίνια (το σούπερ πιπίνι,απλό πρόγραμμα  :-*)

86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα  :tits2: )

56 Άννα (Ιλόνα,με ωραία εσώρουχα...και αυτή  :cum:)

Την πήρε ακόμα μια φορά ο εξωθεσμικός....μια χαρά πέρασε... :)

66Α Ρενάτα (Η καύλα/ελαφάκι,σε απλό πρόγραμμα)

Ετιμήθη από εμένα,με αρκετά καλές εντυπώσεις...μετά από καιρό..... :zfuck:

Διδύμου

Τζωρτζιάνα (ΑΠΛΌ ΧΩΡΊΣ 69 - με ωραία,λευκά εσώρουχα   :kissass:)

P.S:

Όσες κοπέλες,κάνουν εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - στα 20€...έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα από εμένα...
Καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πριν λίγο,έκτακτη καταδρομική με φίλο εξωθεσμικό...
...
P.S: Όσες κοπέλες,κάνουν εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - στα 20€...έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα από εμένα...Καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν...

+1.000.000, Τ' ακούτε Κορίτσια ??? ΕΤΣΙ, Συμφωνώ και Επαυξάνω !!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

ευλαμπιε τους περισσοτερους δεν τους χαλαει καθολου να ειναι 20 λεπτα η κοπελα στο δωματιο, ισα ισα ειναι μια ενδειξη οτι σεβεται τον πελατη και τα λεφτα του

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και το ζυμαρακι Ορορα  :tits: κανει 69 τιμηθηκε εχθες με καλες εντυπωσεις επεστρεψε ανανεωμενη αλλα κλεβει λιγο στο γαμησι

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
ευλαμπιε τους περισσοτερους δεν τους χαλαει καθολου να ειναι 20 λεπτα η κοπελα στο δωματιο, ισα ισα ειναι μια ενδειξη οτι σεβεται τον πελατη και τα λεφτα του

δεν αντιλεγω αλλα ας ζυγισουμε λιγο τα πραγματα και ας ειμαστε ρεαλιστες. δεν ειναι δυνατον να εχουμε την απαιτηση απο μια μουναρα που εχει στην ουρα την αρτα με τα γιαννενα να τα δινει ολα στο δωματιο και να μενει με εμας μιση ωρα και να τα κανει ολα με ενα 20αρι. ειναι ο νομος της προσφορας κ της ζητησης. μια λιγοτερο ωραια γκομενα που θα εχει και λιγοτερους πελατες προσπαθει να τραβηξει περισσοτερη πελατεια κανοντας περισσοτερα πραγματα στο δωματιο, κατι που ειναι λογικο. ετσι καθενας στην μεγαλη αγορα που λεγεται μπουρδελοπιατσα διαλεγει και παιρνει.  

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
δεν αντιλεγω αλλα ας ζυγισουμε λιγο τα πραγματα και ας ειμαστε ρεαλιστες. δεν ειναι δυνατον να εχουμε την απαιτηση απο μια μουναρα που εχει στην ουρα την αρτα με τα γιαννενα να τα δινει ολα στο δωματιο και να μενει με εμας μιση ωρα και να τα κανει ολα με ενα 20αρι. ειναι ο νομος της προσφορας κ της ζητησης. μια λιγοτερο ωραια γκομενα που θα εχει και λιγοτερους πελατες προσπαθει να τραβηξει περισσοτερη πελατεια κανοντας περισσοτερα πραγματα στο δωματιο, κατι που ειναι λογικο. ετσι καθενας στην μεγαλη αγορα που λεγεται μπουρδελοπιατσα διαλεγει και παιρνει.  

:thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom