Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (6 μέλη και 159 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
επιστροφη πριν λιγο απο το Μεταξι με αποτυχημενη καταθεση στην Αλεξανδρα Ιασωνος 37α πανω. Μεγαλη φολα η τυπισσα... Ακολουθει κριτικη... ΜΑΚΡΙΑ!!!! Δωστε το 10αρικο σας σε κανεναν αστεγο καλυτερα...
Οντως ειναι φολαρα!!!  :s&m_1: Την εχω παρει παλαιοτερα Ιασωνος 30 ημιυπογειο.Πιπα δευτερολεπτων! :rockon: Πριν καν περασει το 5λεπτο με ρωτουσε αν τελειωσα γιατι ειχε να κανει παρτουζα στο επομενο δωματιο! :rockon: ΜΑΚΡΙΑ!!! :headbang2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Οντως ειναι φολαρα!!!  :s&m_1: Την εχω παρει παλαιοτερα Ιασωνος 30 ημιυπογειο.Πιπα δευτερολεπτων! :rockon: Πριν καν περασει το 5λεπτο με ρωτουσε αν τελειωσα γιατι ειχε να κανει παρτουζα στο επομενο δωματιο! :rockon: ΜΑΚΡΙΑ!!! :headbang2:

Θελω να παει κανενας πελατης που να ειναι τραμπουκος και με ελεφαντιαση!! Να την κανει να φτυσει αιμα!!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Θελω να παει κανενας πελατης που να ειναι τραμπουκος και με ελεφαντιαση!! Να την κανει να φτυσει αιμα!!!
Να πάνε δύο τύποι για παρτούζα, αφού η τύπισσα λέει οτι βγάζει και τέτοια γούστα! Γιατί δεν παίζει σε καμμία τσόντα κάλύτερα? Πιό πολλά λεφτά θα βγάλει και αφού είναι τόσο γρήγορη, πιο πολλές σκηνές θα "ξεπετάξει" στην ταινία!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χθες αν και αρχικα σκοπευα να παω Φυλης για Ιονελα και Εμμανουελλα, τελικα με επιασαν οι τσιγκουνιες μου και πηγα ρομαντικη Ντισνευ.  :cum:
2η βαρδια

1η καταθεση στο στανταρακι μου τη Φλωρα Μ.Αλεξανδρου 28. Πολυ ρομαντικο gfe γαμησι  :grin: . Αυτες οι γυφτισες τα δινουν ολα  :rockon:

2η καταθεση εγινε στο Ιασωνος 33 στη Μαρια τη μουναρα. Την εχω παρει απειρες φορες αλλα παραμενει τυπικη γαμωτο. Λιγο γλυφομουνι μαφηνει να κανω μονο κ αυτο μετα απο παρακαλια  :S . Γλωσσοφιλα με τιποτα.  :tickedoff:  Εαν εμπλουτισει λιγο το προγραμμα της θα γινω ο καλυτερος πελατης της. Λιγες με καυλωνουν οσο αυτη  :cum:
Η Αντζελα η κοντουλα με το ωραιο σωματακι με το καρε μαλλι και τα αραια μπροστινα δοντια ειναι καλη ...;;Μου χει καρφοθη στο μυαλο να την παρο μαρεση πολυ και στο σαλονι ειναι χαμογελαστη πρωινη βαρδια πεζι η συγκεκριμενη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξερω τυπε μου δε την εχω παρει ποτε...

Δωσε μας καμια ινφο για τη Μαρια τη Φυλακοβια και το ακα γαμησι τυπε μου, το χουμε αναγκη  :rockon: :rockon:
Πως προεκυψε; Εσυ το προτεινες η αυτη; Τσαμπα η με εξτραδακι;
Εκηνη λιγο πριν την παρο στα 4....Μου λεει με η χωρις λεω χωρις....Γυρηζη κια της τον καρφονο ,,,,Δεν μου ειπε αν θελει να χυσο μεσα κτλ...ε και εχυσα μεσα....σκουπιστικε...Δεν μου ειπε για εξτρα απο μονος μου της εδωσα 5 ευρο στο τελος με ευχαρηστησε και εφυγε  :rockon:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Μιλάμε για αποστολή αυτοκτονίας...κομάντο σκέτο είσαι..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μιλάμε για αποστολή αυτοκτονίας...κομάντο σκέτο είσαι..
Ειιμαι βεβαιος οτι ειναι καθαρη  :rockon: Καθαρα βαση ενστικτου , το εχω κανει αλλες 2 φορες με κοπολες που γαμουσα καιρο σε μπουρδελα...και ηταν καθαρες τελικα  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μυστη μου, εκ μερους της Πορνοκοινοτητας, σου απονεμω το Μεταλλιο Εξαιρετων Πορνοπραξεων!
Αξιος!  :rockon: :rockon: :rockon:
1200x.jpg
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ειιμαι βεβαιος οτι ειναι καθαρη  :rockon: Καθαρα βαση ενστικτου , το εχω κανει αλλες 2 φορες με κοπολες που γαμουσα καιρο σε μπουρδελα...και ηταν καθαρες τελικα  :rockon:

εύχομαι η τύχη να 'ναι πάντα μαζί σου....την χρειάζεσαι..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ακολουθεις τη συνταγη του Μαρη τυπε μου;
Η απλα βασιζεσαι στο γεγονος οτι την ξερεις χρονια και ειναι καθαρη;  :tooth: :rockon:

Η μαλακία για να γίνει, μερικές φορές απαιτεί χρόνο λιγότερο από κλάσμα δευτερολέπτου..Που να βασιστείς ρε Μπεμπά ? εδώ σε "κανονικές" δεν μπορείς να βασιστείς, στις κοπέλες αυτές θα το κάνεις ? Θα μου πεις βέβαια ότι μπορεί αυτή να είναι πιο συνειδητοποιημένη, σωστό κι αυτό. Αλλά αν την έκανε μία με τον φίλο μας και την έκανε άλλη μία χτες μα κάποιον άλλον που μπορεί να κουβάλαγε κάτι που δεν ήξερε ? τι γίνεται αγαπητέ ?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ελπίζω κι εγώ, γιατί πραγματικά σε τόσα άτομα που μπαίνουν εδώ, μην νομίζεις ότι το iq είναι σε όλους άνω του μετρίου....οπότε καταλαβαίνεις πως τρολάρισμα με τέτοια πράγματα, καλό είναι να μην γίνεται...και καλό θα είναι να το κάνουμε σαφές, όπως το έκανες...φιλικά πάντα.. ;)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ειιμαι βεβαιος οτι ειναι καθαρη  :rockon: Καθαρα βαση ενστικτου , το εχω κανει αλλες 2 φορες με κοπολες που γαμουσα καιρο σε μπουρδελα...και ηταν καθαρες τελικα  :rockon:
Και οροθετικη να ειναι εχεις 0,05% να κολλησες κατι αν πηγες μια φορα μονο. Αν συνεχιζες να το κανεις θα μεγαλωνε το ποσοστο σταδιακα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Εκηνη λιγο πριν την παρο στα 4....Μου λεει με η χωρις λεω χωρις....Γυρηζη κια της τον καρφονο ,,,,Δεν μου ειπε αν θελει να χυσο μεσα κτλ...ε και εχυσα μεσα....σκουπιστικε...Δεν μου ειπε για εξτρα απο μονος μου της εδωσα 5 ευρο στο τελος με ευχαρηστησε και εφυγε  :rockon:

Τεράστιο πορνορισπεκτ στον φίλο φορμετ για αυτό το ρομαντικό γαμήσι  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Είμαι σίγουρος ότι το είχε τεράστια ανάγκη  :grin: :grin:.Αυτή η Μαρία είναι μια με κοντό μαλλί,γυφτορουμούνα,με 1,5 βυζί  :uglystupid: :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
τυποι παλι μια στοχευμενη καταδρομικη στη Φωκαιας σημερα,για την κοντουλα μικροκαμωμενη χριστινα με φουλ προγραμμα που συνηθως ειναι στο 27 υπογειο.αντι για αυτην σημερα ηταν η αννα με ελευθερο στοματικο εαν θυμαμαι καλα,και απλο προγραμμα.στο 27 υπερυψωμενο ισογειο ηταν η ελληνοουκρανη χριστινα με φουλ και πολυ καλες υπηρεσιες που τιμηθηκε.επισης στο 25 οροφος ηταν η ανδριαννα,νταρντανα,ωραιο προσωπο,αλλα νομιζω καποιοι πορνορεπορτερ ειπαν οτι ειναι φολα.επισης σημερα στο φυλης 40 ηταν μονο η μονικα,ωραιο σωμα αλλα μετριο προσωπο με φουλ

ο ρομαντικος υπεραιωνοβιος τσατσος με το φεσι στο φωκαιας 24 ειχε δυο μικροκαμωμενα καυλακια που δεν δοκιμασα.το ενα μονο του στα 20,και τα δυο μαζι παρτουζα,στα δυο πιπινια το δευτερο σε μιση τιμη,30 δηλαδη   :grin:

τελικα και η μικροσωμη χριστινα με φουλ μαλλον αποδυκνειεται και αυτη αστικος μυθος οπως και η βικτωρια που μια ειναι και μια δεν ειναι  :S

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..τα σεβη μου,man..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Τεράστιο πορνορισπεκτ στον φίλο φορμετ για αυτό το ρομαντικό γαμήσι  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Είμαι σίγουρος ότι το είχε τεράστια ανάγκη  :grin: :grin:.Αυτή η Μαρία είναι μια με κοντό μαλλί,γυφτορουμούνα,με 1,5 βυζί  :uglystupid: :think:

Αδύνατη δείχνει και λίγο "φέτες"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom