[size=11pt]
Λιοσίων και πέριξ, Λεωφ. Ιωνίας, Περγάμου και πέριξ[/size]
10:47-12:49 (πρώτη βάρδια)
Σε όσα ήταν ανοιχτά όταν πέρασα
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Η λυγερόκορμη, ξανθιά, πανέμορφη Ντενίσα. Σε απλό.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Η Ρομπέρτα, μια νεαρή με ίσιο καστανοκοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Λιοσίων 73Α: Η νεαρή Λάουρα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα –φορούσε μια κοντή γραβάτα–, μικρό στήθος, αψηλή και καλοφτιαγμένη.
Λιοσίων 79 όροφος: Η Σουζάνα, από
Μεταξουργείο, με ξανθό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιμακια. Σε απλό.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Η Ντιάνα, μία μιλφ με ίσιο σκούρο-καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η μιλφ Αλεξάνδρα, σε «σούπερ στοματικό», με ίσια ξανθωπά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με ψαχνό.
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερά η Τζούλια.
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η Τζένη, με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, τσουπωτή. Σε απλό.
Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): Δύο κοπέλες: Η νεαρή Καίτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, καλλίκορμη και καλλίπυγη. Σε απλό. Η 'Ελλη, μεγαλύτερη, μ' έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, συμπαθητικό λεπτό κορμί και κώλο επίσης. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Βέργας 3 (όροφος): Δύο κοπέλες: Η νεαρή Χρύσα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, ωραίο κορμί μ' ένα τατουάζ αριστερά στον βουβώνα και καλοσχηματισμένο κώλο. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. Η ουκρανή Μίλα, μία καστανή νταρντανομίλφ. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ επίσης.
Βέργας 2: Η Μόνικα, αψηλή με σκουροκάστανο ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, φαρδιά κωλάρα και χοντρές μπουτάρες. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Η ρωσίδα γκιλφ Μαριάνα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί. «Εκτός πρωκτικό»
Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η ξανθιά Σοφία, «αυτή που είναι 4 χρόνια!». Μου μιλούσε πίσω απ΄το υφασμάτινο διαχωριστικό... Σε απλό.
Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): Κλασικά, η νεαρή άβυζη Αλεξάνδρα, με το γλυκό πρόσωπο, την κωλάρα και τις μπουτάρες. Σε απλό.
Αδάνων 2: Κλασικά η φαρδομούρα Ζάνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Λιοσίων 91: Η Κλαούντια, από Ιάσονος 44, με την κωλάρα και τις μπουτάρες. Σε απλό.
Προύσης 22: Η μιλφ Αλίκη, με ίσιο καστανό καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο πεσμένο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σε «στοματικό».
Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Κλασικά η Τζούλια με τα θηριώδη βυζιά. Σε απλό.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η γκιλφ Ρίτσα μου παρουσίασε την γκιλφ 'Αννα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Η φεγγαροπρόσωπη μιλφογκίλφ, κοντομαλλούσα ξανθιά Αγάπη, με το "τετράγωνο" κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Μπέτυ.
Κωνσταντινουπόλεως 206: Η 'Αννα, από το Κων/πόλως 166 ημιυπόγειο, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλή, καλλίκορμή. Σε «στοματικό».
Ξανθίππης 2: Σταθερή κι εδώ η Μαρίνα, με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, ομορφοεκφυλούλα, με μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, ψιλοάκωλη, ωραία πόδια. Σε απλό.
Λεωφ. Ιωνίας 12: Η μίλφ 'Αννα, από Καλύμνου 48 όροφο, με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, μεσαίο προς μεγάλο πεσμένο στήθος, στιβαρό κορμί. Σε απλό.
Αλκαμένους 113: Η Βανέσσα, μία μιλφ με καστανόξανθο μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.
Αλκαμένους 117: Η νεαρή ρωσιδούλα Νίκη, με ίσιο ξανθό μαλλί (τίγκα στη λάκ...) μέχρι την πλάτη ψηλά, ομορφούλα, με μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, χαμηλό ανάστημα, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): Η θηριώδης, μεγάστηθη Κλεοπάτρα, από Ιουλιανού 71.
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Μαίρη και η Κάρλα. Απλό στα 20 ευρώ και στα 30 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, με την Κάρλα στο ποσό αυτό να προσφέρει και ΚΩΛΟ.
Ρεμούνδου 20: Κλασικά η νεαρή, ομορφούλα, καλλίστηθη Λώρη. Σε απλό.
Περγάμου 1: Η μελαχρινή, γεροδεμένη 'Ελενα (Γιακούζα). Σε απλό.
Πιπίνου 118: Στο στούντιο αυτό είδα την Εύα, με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο πεσμένο στήθος, αψηλούτσικη, με κανονικό σώμα και φαρδουλή κωλάρα. Απλό στα 50, εξήντα εννέα στα 60, σεξ-σόου ή ελεύθερο στοματικό στα 70, αυταρχικό ή φουλ στα 80 και φουλ μαζί με αυταρχικό στα 100.
Προς το τέλος της τσάρκας, για να μερώσω την πείνα μου, έφαγα στο "νησί"...
Πληρώνοντας...
για Φανουρης Τζουρας!
[...]
Το είδα λίγο αργά... Καλό!
Σε ευχαριστώ,φίλε μου...@Φανούρης Τζούρας...εύχομαι να έχεις δυνάμεις...ώστε να συνεχίσεις αυτό που - σε ευχαριστεί να - κάνεις...
[...]
Να 'σαι καλά Μπίλλυ!
Πολύ καλή η
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5874545#msg5874545]χθεσινή[/url] σου ενημέρωση!
Μάλιστα.
Φίλε Promiscuous, εάν ποτέ δεις τον Πίκερ, πες του σε παρακαλώ, εάν κάποια φορά περάσει από δω, να μην ξεχάσει να πάρει ένα δωράκι που του έχω...
[...]
Την έχω πετύχει και στο 37Α λίγο παλιότερα... κοινώς γυρολόγος της Ιάσονος και αυτή όπως την άλλη την milf με το πρωκτικό αλλά η πρώτη λίγο πιο σταθερή σε αυτό που την είδες σήμερα!
Άψογος και σήμερα και όπως πάντα παρόλο τον άσχημο καιρό, Εύγε!
Θενξ, όπως και για την υπενθύμιση! ;)
Τη σημερινή ενημέρωση την αφιερώνω στον Eric Castel.
Δεν ξέρω εάν την Τρίτη 11 του τρέχοντος μηνός και ώρα 18:10 ήταν στη Ρεμούνδου ή όχι, όπως επίσης δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε στον xilnik (και όχι μόνο σ' αυτόν), αλλά σίγουρα ήταν ένας πολύ δυνατός ενημερωτής με μεράκι κι έδειχνε για μεγάλος γνώστης της πιάτσας. Με αυτόν τον τρόπο βοήθησε αρκετούς από εμάς. Γι' αυτή του την προσφορά τού αφιερώνω τη σημερινή μου τσάρκα.
Επίσης, μέσα στη βδομάδα πληρώθηκαν...
Η Ιζαμπέλλα, απ' τον
όροφο της Κεραμεικού 15, μια εικοσιτριάχρονη Ρουμάνα, με ίσιο καστανό μαλλί σε κοντή αλογοουρά, μετριοκαλό προσωπάκι, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Η Συλβάνα, απ' το
Ιάσονος 37 (όροφος), μία νεαρή μελαχρινή Ρουμάνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, καλοσχηματισμένο κορμάκι, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Η Ρόζα, απ' το
αριστερό Κολωνού 15, μια επίσης νεαρή Ρουμάνα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, καλογραμμένο πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλό ανάστημα, συμπαθητικό κορμάκι. Σε απλό.