Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 132 άτομα (9 μέλη και 123 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
έφαγα στο "νησί"...

DSC06596.jpg
ωραιος Φανουρη. :rockon: :rockon:
Αυτο το εστιατοριο ομοιαζει (ειναι ιδια αισθητικης κ φιλοσοφιας) με το αλλο που βρισκοτανε πλατεια Αττικης,στα φαναρια της διασταυρωσης.
Εχει δυστηχως κλεισει,αλλα ειχε πολυ καλο φαγητο κ χαμηλες τιμες...χωρια που σε σερβιρε μια νεαρα Ρωσσιδα?Μολδαβη? κατι τετοιο...σχεδον απεναντι διαγωνια βρισκεται το στενο που οδηγει στην εισοδο του Ξανθιπης. :grin:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Σχετικα με την Λιζα απο φυλης 65 που ρωταει ο συναγωνιστης Tommy de Vito, εχω περασει μαζι της 2 φορες, οταν δουλευε Ξανθιππης 2 κ εχω καλες εντυπωσεις. Απλο προγραμμα αλλα ωραιο τυπακι με καλα στησιματα κ συμμετοχη gfe περισσοτερο. Γλυκεια κοπελιτσα αξιζει για μενα μια δοκιμη...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Θελω να δωσω μια πληροφορια για μια ενδιαφερουσα περιπτωση στο μεταξουργειο. Ειναι Ιασωνος στα πρωτα "σπιτακια", στα καινουρια σχετικα, δεξια δηλαδη οπως κοιταμε προς τον αυξοντα αριθμο των σπιτιων, το δευτερο που ανεβαινεις κατι σκαλες. Δουλευει πρωι 6 με 6 απο οτι μου ειπε και την λενε Βικυ. Ειναι κορμαρα, νταρνανογυναικα με πολυ ωραια αρμονικα πιασιματα και πολυ σφιχτο κορμι που χαιρεσαι να πιανεις. Την πετυχα χθες το πρωι κ την ειχα ξαναδει πριν 2 χρονια περιπου στο φυλης 134 και επισης μια δεκαετια πισω σε καποιο αλλο της φυλης που δεν θυμαμαι. Μου ειπε οτι εργαζοταν σε στουντιο γιαυτο χαθηκε. Παντα περνουσα καλα μαζι της... με θυμηθηκε κ αυτη επισης... τελος παντων ειναι δυνατο εργαλειο στο δωματιο κ θα γινει στανταρακι για οσο την πετυχαινω...αν γνωριζει και καποιος αλλος περισσοτερα ας μας πει...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ένα σύντομο πέρασμα στην πρωινή βάρδια του Σαββάτου.
Στο Εξηκίου 18 στον όροφο ήταν η μιλφ Αλεξάνδρα.Ψηλή,ελαφρώς γεματούλα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ισπανικό τελειωτικό.
Στο Εξηκίου 18 στο ισόγειο κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και καστανά μαλλιά.Προμίλφ
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Σοφία,Ρωσόφωνη,μιλφ,κοντή,κανονικών κιλών,με κατσαρά καστανόμαυρα μαλλιά.Γνωστή και απο τα Φώκαιας 25 όροφος καθώς και Αλκιβιάδου 16Α που έχει εργαστεί αλλά και απο το Έλλης 3.Και η δεύτερη ήταν η νταρντάνα Ρωσόφωνη Χριστίνα,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους η οποία έχει εργαστει σε πολλά μαγαζιά του Μεταξουργείου,της Αττικής,της Λιοσίων και πέριξ της Φυλής.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και για τις 2 κοπέλες.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η παλιά καραβάνα μιλφ Αννίτα, κανονικών κιλών προς το γεμάτο με καστανόξανθά μαλλιά σε αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι.Η Αννίτα εργάζεται χρόνια στο μαγαζί αυτό κατά μεγάλες περιόδους, επίσης την συναντάμε και στα Κολωνού 48 και Μ.Α 28 σαν ρεπατζού κυρίως.
Στο Διδύμου 8 όροφος η Αλεξάνδρα γνωστή σαν Σάνδρα στο Αλκαμένους 117 που δούλευε παλιότερα.'Εχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα απο τα Αγκύρας 12.Κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Σαν πρόγραμμα κάνει τα πάντα εκτός απο κώλο.
Στο 'Ελλης 3 ήταν κλασσικά η Τζοάννα κοπέλα της διπλανής πόρτας,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Με φουλ πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Δ ήταν η Τζουλιάννα απο το Φυλής 69 όροφος τα πρωινά αλλά και Αλκιβιάδου 16Γ τα απογεύματα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φώκαιας 9 στο ευθεία μπροστά ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Άννα,πρώτη μέρα στην δουλειά σύμφωνα με την υπηρεσία.Λεπτή,με καστανά μαλλιά φλατ και κάπως αμήχανη στο σαλόνι.Απλό πρόγραμμα.Νοστιμούλα.
Στο Φώκαιας 9 στο αριστερό επίσης καινούριες κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Σάρα,κοντούλα,νοστιμούλα,κανονικών κιλών,με μαύρα μακριά μαλλιά λευκό δέρμα.Απλό.Η δεύτερη ήταν αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,με τορνευτή κωλάρα και μεγάλη στραβή μύτη.Το όνομα της ήταν Αντέλλα.Πρόγραμμα φουλ ανακοινώθηκε αλλά δεν ζήτησα περεταίρω διευκρινήσεις για το αν είναι πραγματικό φουλ δηλαδή και με τελειωτικό τσιμπούκι.Και αυτή μου έκανε ψιλοκλικ.
Στο Φώκαιας 19 στο ισόγειο κλασσικά η Μάγια,λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Μαρία απο Αλβανία,κοντή,λεπτή, με κοντά ξανθά μαλλιά που εργαζόταν στα Φώκαιας 27.Δεν έκατσα να την δώ.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα.
Στο Φώκαιας 24 ήταν σε ντουέτο η Φλώρη το χόμπιτ και η Λαβίνια.Η πρώτη κοντή,λεπτή με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,και η δεύτερη λίγο πιο ψηλότερη,αρκετά αδύνατη με καστανόξανθα μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και για τις 2. Η Λαβίνια έχει εργαστεί και με το όνομα Λάουρα.Σε απόδοση είναι σαφώς καλύτερη η Φλώρη μιας και η Λαβίνια είναι ψιλομούφα μέσα στο δωμάτιο.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο το ντουέτο της Άννας της Πολωνέζας και της Χριστίνας της Ρουμάνας.Η Άννα η Πολωνέζα κανονικών κιλών με καρέ ξανθό μαλλί και η Χριστίνα αδύνατη με ξανθό μαλλί ως τους ώμους περίπου.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα σώμα για την πρώτη και το ίδιο συν κώλος για την Χριστίνα.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Χριστίνα.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με όμορφο σώμα.Κατά δήλωση της είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ουκρανέζα.Αλλά αμφιβάλλω.Μιλάει καλά Ελληνικά και σαν πρόγραμμα κάνει γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα και κώλο.Είναι δυναμίτης στο κρεββάτι,μιάς και πέρασα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Λάουρα.Κοντή,γεματούλα,με μαλλιά μαύρα κάπως στο αφανέ και κατσαρά μέχρι τους ώμους.Κώλος στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 όροφος η Ελένη απο Ρουμανία,λεπτή,με καστανόκόκκινα μαλλιά ως τους ώμους με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι σαν πρόγραμμα.
Στο Φυλής 67 ήταν η Λάουρα απο το Φυλής 69.Με μαύρα μαλλιά με τσουλούφι και κρεμαστές βυζαρές και τατού.Με γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών και μεγάλη τορνευτή κωλάρα.Η Μαρία η Γαλλίδα ήταν αυτή;Απλό.
Στο Φυλής 69 στον όροφο ήταν η Βίκυ,κανονικών κιλών,με μελαμψό δέρμα και καστανοκόκκινα μαλλιά ως τους ώμους.Είναι η Χριστίνα απο τα Φώκαιας 19, Διδύμου 8,Φυλής 40, Φώκαιας 24&27,Αλκιβιάδου 16Α,Αγκύρας 12&Διδύμου 20 και άλλα μαγαζιά.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Βανέσσα απο Ρουμανία,με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,με ωραία τορνευτή κωλάρα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Έχει εργαστεί και Φυλής 40 καθώς και Διδύμου 8 ισόγειο όπου και την είχα δοκιμάσει με μετριοκαλές εντυπώσεις.Η συγκεκριμένη είναι καλή στο πισωκολητό απο το γατάκι όμως και όχι απο πίσω.
Τέλος στάση στο Φυλής 40 όπου και ήταν η Μόνικα με κώλο και η Εύα με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλο.Προτίμησα κλασσικά την δεύτερη μιας και είναι στανταράκι μου και πέρασα για ακόμα μία φορά καλά.
Kαλό Σαββατοκύριακο!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
τωρα στην τρεχουσα 1η βαρδια
Πολύ καλός όπως πάντα! Τα σπιτάκια και τις κοπέλες που μπήκα και είδα και εγώ σήμερα τα κάλυψες πρώτος εσύ.Τώρα που διαβάζω την ενημέρωση σου και την ενημέρωση μου αισθάνομαι σαν να έκανα copy paste.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πολύ καλός όπως πάντα! Τα σπιτάκια και τις κοπέλες που μπήκα και είδα και εγώ σήμερα τα κάλυψες πρώτος εσύ.Τώρα που διαβάζω την ενημέρωση σου και την ενημέρωση μου αισθάνομαι σαν να έκανα copy paste.

παντα ειναι χρησιμο και ενα 2ο ματι ...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Κορινα...Κολωνου 23 πρωινη βαρδια...πολυ VFM περιπτωση, με σπεσιαλ περιποιηση στις μπαλες κ αξιομαχη σε ολες τις στασεις. Συστηνεται ανεπιφυλακτα απο εμενα, για 10 ευρω ειναι σουπερ!!!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης να αναφερω κ μια φολαρα που εφαγα απο τις λιγες, απο μια κορασιδα εν ονοματι Χριστινα, η οποια μου αρεσε πολυ εμφανισιακα. Ηταν πριν λιγες μερες νομιζω στις 13 του μηνος απογευμα στο Ιασωνος 37 κατω. Ηταν τα περισσοτερα κλειστα λογω αστυνομιας φανταζομαι κ οσα ηταν ανοιχτα γινοταν χαμος. Νομιζω η συγκρκριμενη κοπελα δουλευει κ στα 20αρια της οδου αν κρινω σωστα απο τις ενημερωσεις. Ειναι αρκετα ομορφη με ωραιο κορμι, καστανη κ με αερατο σαλοναρισμα. Ειπα εδω ειμαστε!! Μετα απο πολυ αναμονη ηρθε στο δωματιο με βαριεστημενο υφος κ κοιταζε το εργαλειο με υφος να κατσω η να φυγω τωρα...ξεκιναει με τα πολλα μια τελειως ανιαρη πιπα για λιγα δευτερολεπτα χωρις κανενα ενδιαφερον...ξενερωνω κ λεω δεν γαμιεται ας συνεχισω κ βλεπουμε. Της λεω να στηθει στα τεσσερα κ παιρνει μια σταση απο τις χειροτερες που εχω δει στην ζωη μου.Της ζηταω ευγενικα να αποχωρησει απο το δωματιο χωρις καν να επιχειρησω διυσδηση. Αυτη μου λεει γιατι; Της απαντω ευχαριστω αλλα δεν παει παρακατω... αποχωρησε νευριασμενη κ βγαινοντας ζηταω ευγενικα απο τον Τσατσο τα χρηματα μου πισω...ερχεται τοτε η "κυρια" κ γινεται ενας τσακωμος αλλο πραγμα...μονο κλωτσιες δεν πεσανε...ακομα το θυμαμαι κ γελαω. Ο Τσατσος τα ειχε χασει κ μου ελεγε διαφορα...τελος παντων μου επιστρεφει τα χρηματα κ οι βωμολοχιες πηγαιναν συννεφο απο την νεαρα κ απο εμενα επισης. Βγαινοντας διαπιστωσα οτι ολοι οι αναμενοντες στο σαλονι ετρεχαν πανικοβλητοι απο την τρομαρα τους κ δεν υπηρχε κανενας. Θελω να τονισω οτι ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος κ δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους σκηνικα.  Αλλα θεωρω απαραδεκτο να με κοροιδευουν κ να θελουν με ανυπαρκτες υπηρεσιες να πληρωθουν. Ενα μεγαλο ΜΑΥΡΟ η συγκεκριμενη απο εμενα για την συμπεριφορα της κ καλη συνεχεια στις "εμπειριες" μας..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
θελω να ευχαριστησω τα παιδια για της ενημερωσεις τους ειναι οι καλυτερες και βοηθανε παρα πολυ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Θελω να δωσω μια πληροφορια για μια ενδιαφερουσα περιπτωση στο μεταξουργειο. Ειναι Ιασωνος στα πρωτα "σπιτακια", στα καινουρια σχετικα, δεξια δηλαδη οπως κοιταμε προς τον αυξοντα αριθμο των σπιτιων, το δευτερο που ανεβαινεις κατι σκαλες. Δουλευει πρωι 6 με 6 απο οτι μου ειπε και την λενε Βικυ. Ειναι κορμαρα, νταρνανογυναικα με πολυ ωραια αρμονικα πιασιματα και πολυ σφιχτο κορμι που χαιρεσαι να πιανεις. Την πετυχα χθες το πρωι κ την ειχα ξαναδει πριν 2 χρονια περιπου στο φυλης 134 και επισης μια δεκαετια πισω σε καποιο αλλο της φυλης που δεν θυμαμαι. Μου ειπε οτι εργαζοταν σε στουντιο γιαυτο χαθηκε. Παντα περνουσα καλα μαζι της... με θυμηθηκε κ αυτη επισης... τελος παντων ειναι δυνατο εργαλειο στο δωματιο κ θα γινει στανταρακι για οσο την πετυχαινω...αν γνωριζει και καποιος αλλος περισσοτερα ας μας πει...
Θα λες για τη Βίκυ στο Ιάσωνος 2 στον όροφο.Όντως πολύ καλή για τα δεδομένα του Μεταξουργείου,αλλά με σπαστική αρσενική και θηλυκή υπηρεσία,βλ.τσάτσο-ά...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
27 ισογειο νεα κοπελα,χριστινα,λεπτη ξανθια μαλλον κοντοπουτανη,παραξενο αλλα γλυκο προσωπο,πιθανον μεταγραφη από μεταξουργειο
Μεταγραφή από επαρχία (Καλαμάτα, Χαλκίδα). Το γκροβεράκι της είναι πολύ φιλόξενο και στενό

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
[size=11pt]Λιοσίων και πέριξ, Λεωφ. Ιωνίας, Περγάμου και πέριξ[/size]

Λιοσίων 79 όροφος: Η Σουζάνα, από Μεταξουργείο, με ξανθό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιμακια. Σε απλό.

Περίεργο, γιατί και στο Καλλέργη 33 και σε αυτό που είναι και στα 20 ανακοινώνονταν ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο σώμα στη συγκεκριμένη.
Εύγε Φανούρη, εξαιρετική ενημέρωση και πάντα σταθερός!!!

τωρα στην τρεχουσα 1η βαρδια

Φωκαιας 19 Μαγια καστανο κατσαρο μαλλι κανονικο σωμα 2.5αρι βυζι ,με ακα τελειωτικο και κωλο.

Μήπως ήθελες να γράψεις αυταρχικό αντί για κώλο γιατί και στο Αλκιβιάδου 16Γ και εδώ μου ανακοινώνονταν όλα πλην κώλου...
Super ενημέρωση και πολλά μπράβο!!!

Υ.Γ.1 Κρίμα για την κοπέλα, είχα καιρό να την πετύχω να δουλεύει και τελευταία φορά πριν λίγους μήνες την είχα πετύχει τυχαία στην 3ης Σεπτεμβρίου στην Ομόμοια... R.I.P.!
Υ.Γ.2 Επίσης συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές ενημερώσεις από xlinik/TOMMY DEVITO/billy13/aoratos19/professorx/feelgood!
Y.Γ.3 Το σίγουρο και συμφωνώ και εγώ με τους προ-λαλήσαντες πως στο κομμάτι γνώσεων-ενημερώσεων ο Eric Castel "ήταν" μοναδικός!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
τωρα live απο Διδυμου
20 Μαρια ακα κ κωλο
18α Σοφια ακα τελειωτικο
18β Ιζαμπελα με κωλο
16α Βανεσα κ Ειεηνη με ακα
7β Ορορα απλο
7α Αννα απλο
8β Ναταλια ακα κ κωλο
8α Αλεξανδρα ακα τεκειωτικο

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπερα φιλοι μου μια αποψη απο μεταξι πριν λιγα λεπτα οποτε εχουμε τα εξης

Κωλονου53 Σιμονα ψηλη μελαχρινη ζουμερο σωμα μακρι μαυρο φουντωτο μαλλι και Λουιζα μελαχρινο πιπινι αδυνατο μετριου υψους μαυρο μαλλι σπαστο ωραια φατσα και διαθεση στο σαλονι
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Φωτεινη Γκμοχ την ειδα πισω απο την κουρτινα
Μεγαλου Αλεξανδρου28Α Παολα η πληθωρικη ευσωμη νεαρη κουκλιτσα το μονο αρνητικο ηταν οτι υπηρεσια ηταν αυτη η τρισαθλια αντιπαθεστατη απο Αλκιβιαδου αντικινητρο για να περασει κανεις
Μεγαλου Αλεξανδρου 25 αριστερα Αλεξανδρα μελαμψη με εντονα χαρακτηριστικα προσωπου αγριας ομορφιας μακρι μαλλι καστανοξανθο μαζι της ηταν και αλλη μια κοπελα που δεν την ειδα η Αλεξανδρα εχει δουλεψει λιγο παλιοτερα Ιασωνος44 στο Διαδρομο
Ιασωνος44 υπερυψομενο ισογειο Σονια ξανθια προμιλφ Αλβανιδα
Ιασωνος44 Διαδρομος Μανταλενα η ξανθια νταρντανα απο φυλης84β παλιοτερα αν θυμαμαι καλα
Ιασωνος46Β Σαρα ηταν στο δωματιο
Ιασωνος46 Εμα η ανοικτοχρωμη αδυνατη ψηλη σχετικα προμιλφ που εκανε ενα περασμα απο Διδυμου18Β οταν ξεκινησε
Ιασωνος37Β Αλεξανδρα νεαρο μελαμψο καστανοξανθο πιπινι κοντο αδυνατο αρκετα ευδιαθετη στο σαλονι
Ιασωνος37Α Συλβανα αδυνατο κοντο νεαρο τσιγγανακι η αλλη κοπελα ηταν δωματιο
Ιασωνος30Α Τζεσικα νεαρη μελαχρινη με ωραιο σωμα και προσωπο κανονικο υψος αξιολογη παρουσια
Λεωνιδιου28 επανω Λειλα η τουρκαλα μελαχρινη μετριο υψος μακρι μαυρο μαλλι ωραιο σωμα
Ιασωνος20Γ Αλινα η μιλφ Ρωσσιδα γυρολογος απο Αδανων2 παλιοτερα εξηκιου18 και διαφορα αλλα μαγαζια παλια καραβανα οι περισσοτεροι την γνωριζουν
Ιασωνος10 κατω Νινα η νεαρη κοπελα ηταν δωματιο και επανω Χριστινα νεαρη επισης απο ρουμανια κοντο μαλλι ως τους ωμους ωραιο σωματακι νομιζω οτι πριν απο αρκετο καιρο ειχε δουλεψει Κολωνου30Α
Ιασωνος2Β Ναταλια η χαζοχαρουμενη μελαμψη ρουμανα με κοντο κουρεμενο μαλλι σωμα με πιασιματα
Ιασωνος1Α Μαρινα Γκιλφ παρακμιακο Αδυνατη ψηλη ξεδοντιαρα
Ιασωνος1Β επανω Δεξια Μπονα η κοσοβαρα με περιεργη ασχημη μαπα κοντη εντελως αδιαφορη παρουσια και μια Σουζανα που ηταν δωματιο και αριστερα μια Ξανθια ψηλη προμιλφ απο ρουμανια μετριο προς καλο σωμα μακρια μαλλια μετριο προσωπο εκανε ελευθερο στοματικο οπως ανακοινωσε η τσατσα
Κολωνου15 Αριστερα ενα μελαχρινο νεαρο αδυνατο στυλιαρι ακριβως ιδιο σωματοτυπο με της Λουιζας απο Κολωνου53 πολυ καλο και δεξια Σαρα με κοντο καστανοκοκκινο μαλλί σωμα με πιασιματα

αυτα προς το παρον παιδια καλο σαββατοβραδο να εχετε

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Θα λες για τη Βίκυ στο Ιάσωνος 2 στον όροφο.Όντως πολύ καλή για τα δεδομένα του Μεταξουργείου,αλλά με σπαστική αρσενική και θηλυκή υπηρεσία,βλ.τσάτσο-ά...
Ναι...αυτην λεω. Παντως δεν ειχα καποια ενοχληση απο τον κυριο που ηταν υπηρεσια..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
μικρη συνεχεια
Φυλης 54 Βαλερια κ Αλινα απλο
Φυλης 66α Ναταλια απλο
Φωκαιας 9. δεξια Ναντια απλο
Φωκαιας 9 αριστερα Βανεσσα απλο κ Αντελα. με κωλο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.881
Πόντοι
42.697
Κ
Μεγαλου Αλεξανδρου28Α Παολα η πληθωρικη ευσωμη νεαρη κουκλιτσα το μονο αρνητικο ηταν οτι υπηρεσια ηταν αυτη η τρισαθλια αντιπαθεστατη απο Αλκιβιαδου αντικινητρο για να περασει κανεις

αυτη η χοντροσκατογρια ειναι ο ορισμος της σιχαμαρας

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Καλησπερα φιλοι μου μια αποψη απο μεταξι πριν λιγα λεπτα οποτε εχουμε τα εξης

Ιασωνος1Β επανω Δεξια Μπονα η κοσοβαρα με περιεργη ασχημη μαπα κοντη εντελως αδιαφορη παρουσια και μια Σουζανα που ηταν δωματιο και αριστερα μια Ξανθια ψηλη προμιλφ απο ρουμανια μετριο προς καλο σωμα μακρια μαλλια μετριο προσωπο εκανε ελευθερο στοματικο οπως ανακοινωσε η τσατσα Σάρα

Είχε κάνει ένα πολύ γρήγορο πέρασμα από το Ιάσονος 19... την είχα πάρει και εγώ και είχα φάει φόλα τότε! Υπάρχει και μια κριτική της από συναγωνιστή! Ψηλή δεν είναι πάντως, μήπως φορούσε πορνοτάκουνα :huh:

Κολωνου15 Αριστερα ενα μελαχρινο νεαρο αδυνατο στυλιαρι ακριβως ιδιο σωματοτυπο με της Λουιζας απο Κολωνου53 πολυ καλο και δεξια Σαρα με κοντο καστανοκοκκινο μαλλί σωμα με πιασιματα

Μόνικα
:thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom