Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (4 μέλη και 82 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
τωρα live
ΦΥΛΗΣ
71α Αννα απλο
71 Κατριν απλο
61 Τζουλια απλο
74 αριστερα Τζοαννα απλο
ΦΩΚΑΙΑΣ
24 Αγαπη απλο
27α Χριστινα απλο κ μια στο δωματιο
27β κατω Ανκα κ Αλεξια απλο
27β πανω Αννα Κου κ Αλεξανδρα απλο

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Μινι Τσαρκα μεταξυ 21-22:00...

M.Aλεξανδρου 28α Νταρντανα ψηλη,μαυρομαλλα με ασπρο δερμα , μετριο προσωπο αλλα κωλο για δυνατο  :knockinb: 10/ακα.

Ιασωνος 44 αριστερα γλυκουλα ασπριδερη , σχετικα ψηλη ξανθομαλουσα μαλλον απο παραπετασμα. Την :fuck2: για 10 ευρω , προσφερει ακα αλλα δεν. Νορμαλ φιφα , στα 4 για 5 λεπτα και τελειωμα ετσι. Μετρια συμμετοχη αλλα με καβλωσε το λευκο δερμα της κ το σλαβικο αιμα.
Στο διπλα μια μετρια ξανθο σκουρο μαλλι δεν μου αρεσε.

Ιασωνος 37α Βρισκω να καθησω στον καναπε φατσα απο την πορτα. Περιμενω 5 λεπτα , τιποτα. Αρχισε να γεμιζει το μαγαζι , πρεπει να ειχε 10-12 ατομα! Περασαν 20 λεπτα γεματα εφυγαν 3-4 ηρθαν παραπανω συναγωνιστες...κοιτουσαμε ο ενας τον αλλον. Λεμε τι θα βγει ρε πουστη μου? Η Salma Hayek? ...τελικα βγαινει η υπηρεσια και βγαινει ενα σκαμπο μετριο...δεν ξεραμε ποιος να πρωτοβγει εξω απο τα νευρα. Αποτι καταλαβα μαζευτικαμε 2-3...ηρθαν καναδυο ακομη και ψαρωσαν ολοι.Σου λεει για να ειναι τοσος κοσμος εδω κατι καλο θα παιζει...

Κολωνου 32α Δυο γεματουλες , η μελαχροινη πιο πολυ. Γλυκουλες και σχετικα μικρες ηλικιακα. Αυτη με το λευκο δερμα ηταν πιο γαμησαμπλ...10/ακα.

Λεωνιδιου 6 μια πολυ μετρια ξανθια. btw με το που μπαινεις μεσα λοξα αριστερα 10:00 εχει μια αφισα με μια μελαχροινη καβλιαρα. Αυτη η αφισα ηταν στο Ιασωνος 37α για πανω απο 12 χρονια μαζι με μια αλλη αφισα μιας ξανθιας πρασινοματας. Σε εκαναν τουρμπο καθως περιμενες.

Αυτα τα ολιγα...  :2funny:

*γεμισε αγαπη η καρδια μου βλεποντας πως το καφενεδακι στην Ιασωνος ειχε στολισει δεντρακι  :smitten:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μινι Τσαρκα μεταξυ 21-22:00...

M.Aλεξανδρου 28α Νταρντανα ψηλη,μαυρομαλλα με ασπρο δερμα , μετριο προσωπο αλλα κωλο για δυνατο  :knockinb: 10/ακα. Πάολα

Ιασωνος 44 αριστερα γλυκουλα ασπριδερη , σχετικα ψηλη ξανθομαλουσα μαλλον απο παραπετασμα. Την :fuck2: για 10 ευρω ,ΔΕΝ προσφερει ακα αλλα δεν. Νορμαλ φιφα , στα 4 για 5 λεπτα και τελειωμα ετσι. Μετρια συμμετοχη αλλα με καβλωσε το λευκο δερμα της κ το σλαβικο αιμα. Μανταλένα
Στο διπλα μια μετρια ξανθο σκουρο μαλλι δεν μου αρεσε. Σόνια

Ιασωνος 37α Βρισκω να καθησω στον καναπε φατσα απο την πορτα. Περιμενω 5 λεπτα , τιποτα. Αρχισε να γεμιζει το μαγαζι , πρεπει να ειχε 10-12 ατομα! Περασαν 20 λεπτα γεματα εφυγαν 3-4 ηρθαν παραπανω συναγωνιστες...κοιτουσαμε ο ενας τον αλλον. Λεμε τι θα βγει ρε πουστη μου? Η Salma Hayek? ...τελικα βγαινει η υπηρεσια και βγαινει ενα σκαμπο μετριο...δεν ξεραμε ποιος να πρωτοβγει εξω απο τα νευρα. Αποτι καταλαβα μαζευτικαμε 2-3...ηρθαν καναδυο ακομη και ψαρωσαν ολοι.Σου λεει για να ειναι τοσος κοσμος εδω κατι καλο θα παιζει... Αλεξάνδρα (του billy13 με την σουβλερή μύτη)

Κολωνου 32α Δυο γεματουλες , η μελαχροινη πιο πολυ. Γλυκουλες και σχετικα μικρες ηλικιακα. Αυτη με το λευκο δερμα ηταν πιο γαμησαμπλ...10/ακα.
Την Φλώρη Και την Αννίτα μάλλον είδες αλλά αυτές δεν κάνουν ακα ;)

Λεωνιδιου 6 μια πολυ μετρια ξανθια. btw με το που μπαινεις μεσα λοξα αριστερα 10:00 εχει μια αφισα με μια μελαχροινη καβλιαρα. Ιονέλα
:thumbsup:

Υ.Γ. Στην 2η διόρθωση διορθώθηκα και εγώ από μήνυμα μέγιστου εξω-εσωθεσμικού πόρνου-ρεπόρτερ! :cheesy:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1

Τι να σου πω αρχοντα...αυτα θυμαμαι. Για να το λες σιγουρα εσυ θα εχεις δικιο. Η πλακα ειναι οτι ουτε τα ονοματα δε θυμαμαι καλα καλα  :headbang: Για το ακα η οχι επειδη ποτε δεν κανω κ επειδη 9 στις 10 το κανουν ακα μπερδευτικα. Παντος η Σονια μου αρεσε πολυ σαν κοπελα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
συνοψίζοντας , Σάββατο βραδάκι βόλτα στην 2η βάρδια  μαζί με τον πολύ καλό μου φίλο crazy ivan , που όταν μου είπε να πάμε βόλτα για να καταθέσει δεν μπορούσα να μην κατέβω .

Διδύμου 20 Μαρία  μελαχρινή με πιασίματα 2άρι βυζί ακα κ κωλο
Διδύμου 18α Σοφία μελαχρινή μίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με  ακα τελειωτικο
Διδύμου 18β Ιζαμπελα η ευγενική χοντρή κοπέλα με την τεράστια κωλάρα , 2άρι βυζί , με κώλο
Διδύμου 16α Ειρήνη ξανθιά μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασήματα και 2άρι βυζί , με ακα και Βανέσσα στο δωμάτιο , με ακα.
Διδύμου 7β Ορορα καστανό τούμπανο ζυμαράκι κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Διδύμου 7α Αννα  ξανθιά κορμάρα κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8β Ναταλία ξανθιά κοντή λεπτή με μικρό βυζί , με  ακα κ κώλο(την τίμησε ο crazy ivan)
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα ξανθιά με πιασήματα 2άρι βυζί , με  ακα τελειωτικό.
Φυλής 54 Βαλέρια καστανοκοκκινα μαλλιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα  κ Αλίνα καστανό πιπίνι κανονικό σώμα υπέροχο κωλαράκι μικρό βυζί ,  απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ναταλία ξαθιά με πιασίματα και 3άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας  9. δεξιά  Ναντια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας  9 αριστερά Βανεσσα  μελαχρινό ζυμαράκι κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί ,απλο πρόγραμμα  κ Αντελα. καστανόξανθη κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κώλο.

λίγα λεπτά μετά τις 00.00 στην 3η βάρδια

Φυλής 71α Αννα  μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 Κατρίν  ξανθιά κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά με κανονικό σώμα σιλικονάτες τορπίλες ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Τζοαννα καστανή ψηλή νταρντάνα με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Αννα ξανθιά κορμάρα κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 Αγάπη ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Χριστίνα ξανθιά μουνάρα κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα  κ μια κοπέλα  στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27Β κάτω Ανκα  το μελαχρινό ζυμαράκι με το αλαβάστρινο κορμάκι , φοβερό κωλαράκι μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα , κλασσικά σαλονάρισε γυμνή και  Αλεξία μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Αννα Κου μελαχρινή κανονικό σώμα 2.5άρια πεσμμένα βυζία ,απλό πρόγραμμα  κ Αλεξάνδρα μια μελαχρινή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.

καλό ξημέρωμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
Πολύ καλός όπως πάντα! Τα σπιτάκια και τις κοπέλες που μπήκα και είδα και εγώ σήμερα τα κάλυψες πρώτος εσύ.Τώρα που διαβάζω την ενημέρωση σου και την ενημέρωση μου αισθάνομαι σαν να έκανα copy paste.
όπως είπε και συναγωνιστής πιο πάνω , μια δεύτερη ματιά/γνώμη  πάντα βοηθάει  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
γύρω στις 20.35 ο φίλος xilnik έκανε ένα πόστ σχετικά με το σπιτάκι στην Αχιλλέως 48α , του απάντησα με sms άμεσα στο κινητό , αλλά μπορεί και άλλοι που δεν γνωρίζουν τον οίκο να μπερδευτούν, γι αυτό
όσοι δουν αυτήν την εικόνα  
CAM00089.jpg

δηλαδή τα φώτα ανοιχτά στο Αχιλλέως 48α , ο οίκος δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει , γιατί???
γιατί πολύ απλά με την διαμορφωση που έκαναν στο σαλόνι και στα δωμάτια , πιά ο οίκος είναι  ο καινούργιος οίκος Μαραθώνος 59 , απλά εκεί που παλία ήταν η έξοδος διαφυγής/κινδύνου τώρα είναι
η είσοδος του νέου οίκου. Οι παλιοί χύστες με το που μπούν στο σαλόνι και ειδικά στα δωμάτια δεν μπορεί να μην καταλάβουν ότι είναι ο ίδιος οίκος. Θυμάμαι πιο παλιά όταν λειτουργούσε σαν Αχιλλέως 48α
ξεκώλιαζα την Τίκα....

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Συναγωνιστές σήμερα διεξήχθη πόρνιασμα άκρως ηδυπαθές!!
Ενημέρωση δε γράφω μόνο κριτικές με αυτές που πέρασα καθώς οι προηγούμενοι με κάλυψαν απολύτως.

Θέλω να παραθέσω μόνο μερικά σκηνικά:

Φωκαιας 24 Λαβινια(πρωην Λαρισα οταν ξεκινησε)ξανθο λεπτο πιπινι με μικρο βυζι , με ακα και Φλορη μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι , με ακα και κωλο δε δίνει κώλο το έχει κόψει είπε, κανουν και παρτουζα.

Η Λαβίνια είναι μια ποντικομούρα πιτσιρίκα που και έξω να την πετύχαινα σημασία δε θα της έδινα.Απορώ πως στέκεται στα μαγαζιά τόσο καιρό με τις χάλια υπηρεσίες που προσφέρει.

Πέτυχα την Έλλή από Βέργας 3 αριστερό με τα πολιτικά όταν έφευγε.Φορούσε ένα πολύ sic and proper μαύρο συνολάκι.Μπλούζα με γιακά, γυναικεία κάπα, φαρδιά παντελόνα και μπαλαρίνες.Έμοιαζε περισσότερο με στέλεχος πολυεθνικής παρά με πουτάνα που γαμιέται από τον κώλο.Σκεφτόμουν λοιπόν ότι αν την πετύχαινα στο μετρό θα κόλωνα να της μιλήσω μην τυχόν και μου πετάξει καμιά χρηματοοικονομική ανάλυση και μου κάνει το σαγόνι να κρέμεται σαν ξεχαρβαλωμένη πετούγια.Τελικά τα ράσα κάνουν τον παππά... :o :o :o

Η ξανθιά Σοφία από Βέργας 6 ισόγειο εξακολουθεί και είναι μέσα στην ξυνίλα.Και είναι έτσι από τότε που την είχα πετύχει προ κρίσης στο Περγάμου 27 όροφος.Αφού δεν το μπορείς το επάγγελμα κυρά μου τι το κάνεις;Κρέμασε τα στριγκάκια σου να ησυχάσεις κι εσυ κι εμείς :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Στο Αλκιβιάδου 16Β απογευματινή βάρδια έριξα την πιο απολαυστική μου απαξίωση στην ξυνή τσατσά.
Μπαίνω και μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο.
Ποια κοπέλα είναι ρωτάω.Εσύ ποια ξέρεις μου λέει.Και πριν προλάβω να πω τίποτα μου λέει: "αμφιβάλλω φυσικά αν ξέρεις καμία".
Γυρνάω, την κοιτάω με ελαφρό μειδίαμα, βγάζω το πορτοφόλι μου και ανασύρω ένα εικοσάρικο.
Το βλέπεις, της λέω.Μόλις το έχασες.Δεν κάνω μόνο βόλτα αλλά δε μου αρέσει το υφάκι.Και πάω προς την πόρτα.
Η τύπισσα τρελαίνεται και με παίρνει από πίσω προσπαθώντας να μου πει ότι παρεξήγησα και ότι απλώς δε με έχει ξαναδεί και γι΄ αυτό μου είπε ότι μάλλον δε θα ξέρω την κοπέλα.Καλά καλά ναι της λέω.
Και για να μου την πει λέει χεσμένο το έχω το εικοσάρικο.Και κάνει την κίνηση ότι το γράφω στα αρχίδια μου.
Τότε κι εγώ από τα σκαλιά της εξώπορτας γυρνάω, χεσμένο το έχεις το εικοσάρικο ε;Ξαναβγάζω το πορτοφόλι μου, τραβάω 2 πενηντάρικα και της λέω: και το κατοστάρικο χεσμένο το έχεις; :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Βουβαίνεται και ανοίγω την πόρτα και φεύγω όλος χαρά :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μαύρο στην κάθε καριόλα που νομίζει ότι υπάρχουμε μόνο για να τροφοδοτούμε τον προυπολογισμό της και οτι μας κάνει και χάρη που μας ανοίγει την πόρτα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αν δεν της αρέσει να πάει να κάνει την καθαρίστρια ή την αποκλειστική για 200 ευρώ και να γλείφει τη μαραμένη ψωλή του κάθε κωλόγερου τσάμπα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
...
Στο Αλκιβιάδου 16Β απογευματινή βάρδια έριξα την πιο απολαυστική μου απαξίωση στην ξυνή τσατσά.
Ποια κοπέλα είναι ρωτάω.Εσύ ποια ξέρεις μου λέει.Και πριν προλάβω να πω τίποτα μου λέει: "αμφιβάλλω φυσικά αν ξέρεις καμία".
Γυρνάω, την κοιτάω με ελαφρό μειδίαμα, βγάζω το πορτοφόλι μου και ανασύρω ένα εικοσάρικο.
Το βλέπεις, της λέω.Μόλις το έχασες.Δεν κάνω μόνο βόλτα αλλά δε μου αρέσει το υφάκι.Και πάω προς την πόρτα.
Η τύπισσα τρελαίνεται και με παίρνει από πίσω προσπαθώντας να μου πει ότι παρεξήγησα και ότι απλώς δε με έχει ξαναδεί και γι΄ αυτό μου είπε ότι μάλλον δε θα ξέρω την κοπέλα.Καλά καλά ναι της λέω.
Και για να μου την πει λέει χεσμένο το έχω το εικοσάρικο.Και κάνει την κίνηση ότι το γράφω στα αρχίδια μου.
Τότε κι εγώ από τα σκαλιά της εξώπορτας γυρνάω, χεσμένο το έχεις το εικοσάρικο ε;Ξαναβγάζω το πορτοφόλι μου, τραβάω 2 πενηντάρικα και της λέω: και το κατοστάρικο χεσμένο το έχεις; :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Βουβαίνεται και ανοίγω την πόρτα και φεύγω όλος χαρά :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Μαύρο στην κάθε καριόλα που νομίζει ότι υπάρχουμε μόνο για να τροφοδοτούμε τον προυπολογισμό της και οτι μας κάνει και χάρη που μας ανοίγει την πόρτα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αν δεν της αρέσει να πάει να κάνει την καθαρίστρια ή την αποκλειστική για 200 ευρώ και να γλείφει τη μαραμένη ψωλή του κάθε κωλόγερου τσάμπα.
Αποδοκιμάζω αυτό το μήνυμα!
Σκατοπολτός!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αποδοκιμάζω αυτό το μήνυμα!
Σκατοπολτός!

Ίσως λίγο περισσότερες λεπτομέρειες;;;

Αν εννοείς ότι εδώ είναι ενημέρωση και μόνο τότε δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους mod να το σβήσουν.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
και εγω τοαποδοκιμαζω ειναι απαραδεκτο το μηνυμα συμφωνο με κυριο πυραυλο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Χτες στη 2η βάρδια κατά τις 21:00,Λεωνίδου 28 ισόγειο,δεν είχα πολύ χρόνο για βόλτα,κι ''έπεσα'' πάνω στη Τζουλιάνα την ''Ιταλίδα''.Δεν θυμήθηκα κάποια κριτική,τσίμπησα με τα ωραία της τα μάτια και το μοντελέ κορμί,και την... έφαγα τη φόλα!Απάτη σκέτη,κοροϊδεύει,μακριά... Δεν θα γράψω κριτική,θα αρκεστώ στη μνήμη του πεταμένου δεκάευρου...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Ήταν μια ακόμη νύχτα με την Ξένια Χωματιανού (ισόγειο).

Ήδη μετράει δύο μήνες στην Ελλάδα.

Η διεύρυνση του πνεύματός της είναι ταχεία: Μιλά όλο και καλύτερα τα ελληνικά, καταλαβαίνει λεπτά νοήματα, εκφράζεται όλο και καλύτερα.

Ταυτόχρονα, διευρύνεται ταχύτατα το μουνί της. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέρες που βιώναμε τη συναρπαστική αίσθηση του άγουρου μουνιού.
Αναμενόμενον, φυσιολογικόν... Βάλε - βγάλε την ψωλή, ξεχειλώνει το μουνί.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συναγωνιστές σήμερα διεξήχθη πόρνιασμα άκρως ηδυπαθές!!

Αλκιβιάδου και πέριξ...οι οίκοι,δουλεύουν με συγκεκριμένο κόσμο...
Με τα + και τα -...του..
Όσες φορές "έχουμε" περάσει,"μας" κοιτάζουν με μισό μάτι...
Αυτός είναι ο λόγος που "έχουμε" απαξιώσει αυτά τα τσαρδιά και 2ον...οι μη συμβατές με τα γούστα "μας" κορασίδες (στυλιάρια εννοώ)... :S
Ποτέ στην ζωή μου,δεν είδα κοπέλα που να μου αρέσει...
Αν βάλω 10-20 χρόνια + ακόμα στο "περιπλανώμενο κουφάρι" μου,ίσως αλλάξω γούστα και μου αρέσουν οι συγκεκριμένες... :grin:

γύρω στις 20.35 ο φίλος xilnik έκανε ένα πόστ σχετικά με το σπιτάκι στην Αχιλλέως 48α , του απάντησα με sms άμεσα στο κινητό , αλλά μπορεί και άλλοι που δεν γνωρίζουν τον οίκο να μπερδευτούν, γι αυτό
όσοι δουν αυτήν την εικόνα  
δηλαδή τα φώτα ανοιχτά στο Αχιλλέως 48α , ο οίκος δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει , γιατί???
γιατί πολύ απλά με την διαμορφωση που έκαναν στο σαλόνι και στα δωμάτια , πιά ο οίκος είναι  ο καινούργιος οίκος Μαραθώνος 59 , απλά εκεί που παλία ήταν η έξοδος διαφυγής/κινδύνου τώρα είναι
η είσοδος του νέου οίκου. Οι παλιοί χύστες με το που μπούν στο σαλόνι και ειδικά στα δωμάτια δεν μπορεί να μην καταλάβουν ότι είναι ο ίδιος οίκος. Θυμάμαι πιο παλιά όταν λειτουργούσε σαν Αχιλλέως 48α
ξεκώλιαζα την Τίκα....

Σωστός,να συμπληρώσω...ότι πριν κλείσει αυτός ο οίκος...έχοντας περάσει 1η βάρδια...ένα πρωί - εδώ και χρόνια -...μου είχαν παρουσιάσει την πιο αλλήθωρη/γυφτοειδή κορασίδα ever...
Moυ μιλούσε και κοιτούσε την πόρτα... :rolleyes:
Πετάγεται η υπηρεσία και μου λέει: "Γιατί δεν περνάς"..;  :S

Ευχαρίστησα και έφυγα... :badair:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Αλκιβιάδου και πέριξ...οι οίκοι,δουλεύουν με συγκεκριμένο κόσμο...
Με τα + και τα -...του..
Όσες φορές "έχουμε" περάσει,"μας" κοιτάζουν με μισό μάτι...
Αυτός είναι ο λόγος που "έχουμε" απαξιώσει αυτά τα τσαρδιά ..
...
... χωρίς όμως να έχετε πέσει στο επίπεδο της κάθε ψυχοπαθούς βοηθού, όπως την πάτησε ο κ. alths_epi_kyrias.
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
... χωρίς όμως να έχετε πέσει στο επίπεδο της κάθε ψυχοπαθούς βοηθού, όπως την πάτησε ο κ. alths_epi_kyrias.
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.

Έτσι ακριβώς... ;)
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με την κάθε νευρωτική υπηρεσία...

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
307
Like
4.658
Πόντοι
16.491
Χτες στη 2η βάρδια κατά τις 21:00,Λεωνίδου 28 ισόγειο,δεν είχα πολύ χρόνο για βόλτα,κι ''έπεσα'' πάνω στη Τζουλιάνα την ''Ιταλίδα''.Δεν θυμήθηκα κάποια κριτική,τσίμπησα με τα ωραία της τα μάτια και το μοντελέ κορμί,και την... έφαγα τη φόλα!Απάτη σκέτη,κοροϊδεύει,μακριά... Δεν θα γράψω κριτική,θα αρκεστώ στη μνήμη του πεταμένου δεκάευρου...
Φιλαρακι δεν με ειχες διαβασει θα την ειχες γλυτωσει.Μιλαμε πιο φολα πεθαίνεις η γκομενα είναι για φαπες  :s&m_1:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Ταυτόχρονα, διευρύνεται ταχύτατα το μουνί της. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέρες που βιώναμε τη συναρπαστική αίσθηση του άγουρου μουνιού.
Αναμενόμενον, φυσιολογικόν... Βάλε - βγάλε την ψωλή, ξεχειλώνει το μουνί.
:2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom