Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (22 μέλη και 184 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Και επισης... Γνωριζει κανεις που βρισκεται η Ροζα απο το Μεταξι; Στο κολωνου 15 δεν ηταν ουτε χθες βραδυ, ουτε σημερα πρωι-απογευμα.
1η βάρδια είναι τώρα πλέον στα 11 ή 15! Ίσως έτυχε σήμερα ή λείπει λόγο τεχνικών...

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
λοιπον προτεινω εαν συμφωνει και ο διαχειριστης να γινει επανενταξη του καστελ στο φορουμ...και οπως λεει το ρητο..."υπερ παντων ολων το μουνι"...
  Η  σιωπή είναι χρυσός . Παλιά λαϊκή παροιμία.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
λοιπον... το 99,9% ΗΤΑΝ πολυ αισιοδοξο... δυστυχως πεσαμε 100% εξω καθως προκειται για αλλη κοπελα. Κατα τ'αλλα ωραιος διακριτικος χωρος, αρκετα καλα καβατζωμενο αλλα οχι απομερο! Η κοπελα παντως αδιαφορη.

αλλο θεματακι.
Στο Φ84 πανω στην απογευματινη βαρδια ειδαμε μια μελαχροινη πιτσιρικα για την οποια ανακοινωνεται κωλος. Την ιδια την ειχα πετυχει Φ71 πανω πριν καμια περιπου βδομαδα. Τι πληροφοριες εχουμε για την εν λογω??

Και επισης... Γνωριζει κανεις που βρισκεται η Ροζα απο το Μεταξι; Στο κολωνου 15 δεν ηταν ουτε χθες βραδυ, ουτε σημερα πρωι-απογευμα.
Γιαυτο αφησα 1 πιθανοτητα να μην ειναι τυποι μου..και της μοιαζει παρα πολυ , τελοσπαντον προχωραμε  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
2η βάρδια...Μεταξουργείο και Φυλής/Φωκαίας...

F2pAa2W.jpg

Q4P0kv0.jpg

ΙΑΣΩΝΟΣ

2 δεξιά: Αντριάννα (η μελαχροινή Ρουμάνα με την χαζόφατσα - του Καρεκλοκένταυρου - δουλεύει συνήθως Ιάσωνος 19α).

1γ: Σάρα (η ωραία ξανθιά).

20α: Γιασμίν (η μελαχροινή γυρολόγος τσούρκα-φολάρα).

20β: Πάολα (η ωραία ξανθιά - με ατσούμπαλο σώμα - από το Φυλής 109 α).

20γ: Αλίνα (η ξανθιά χοντρή Ρωσίδα μιλφ).

19β: Λειλά (η Τουρκάλα του Στρατηγού Farkeli,αν δεν απατώμαι).

30 υπόγειο: Τζούλια (η μαυρούλα) + Άντζελα (η κοντή Αλβανίδα με το κενό στα δόντια)

30 όροφος: Τζέσικα και ξανθιά μπαζοΑλίνα.

1η μου κατάθεση εδώ,στο στανταράκι μου...την Τζέσικα...με πολύ καλές εντυπώσεις και πάλι... :zfuck:
Μπήκα στο άλλο δωμάτιο και είδα την αλβανική τεχνοτροπία,του κρυφού φωτισμού.... :grin:

EJ40OZU.jpg

33: Κωνσταντίνα η Σαλονικιά (που συστήθηκε με το άλλο της όνομα Υβέτ)  :jerking:  και η Άννα (η τερατώδης Βουλγάρα από Τροφωνίου 13β στη Λιοσίων που παρουσιάστηκε σαν Ελένη).

37 όροφος: Συλβάννα (η μικρή γυφτοειδής τσούρκα,ωραία παρουσία).

37 ισόγειο: Αλεξάνδρα (φόλα του κερατά  :uglystupid: ,την έχω πάρει 2 φορές...μακρυά).

44α: Σόνια (η ξανθιά που παλιά ήταν Φυλής 84).

44β: Μανταλένα (η ξανθιά νταρντάνα).

43: Μαρία (η μικρή αδύνατη μελαχροινούλα) και Ιωάννα (η ξανθιά χοντρούλα).

Μεγ.Αλεξάνδρου 25: Δεξιά η Αλβανογύφτισσα Σάντρα μαζί με την παλιά μελαχρινή Κλαούντια.

Αριστερά η Άσπα με την χοντρούλα Άντρεα.
Η Άσπα,κάνει μόνο πρωκτικό και τσιμπούκι.... ;)
Κάνει και 69,για μερακλήδες... :rockon:

n.smirni76,τελικά το Ασπάκι...εσένα έψαχνε...όχι εμένα που έλεγες...την ρώτησα και μου είπε να σου πω,ότι σε περιμένει.....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Λεωνίδου 28 ισόγειο: Τζούλια (μελαχρινή αδύνατη,ωραίο μωρό)

Εδώ συνάντησα τον karampinas...είχε φέρει φαγητό,στα "κορίτσα"....πρόλαβε και μου είπε μια ιστοριούλα.... :rockon: :rockon: :rockon:

wq6K3Mw.jpg

7ReertM.jpg

zatmu1p.jpg

ΚΟΛΩΝΟΎ

53: Λουίζα (η οποία συνήθως δουλεύει τα πρωινά στο απέναντι μαγαζί, δηλαδή στο Κολωνού 48).
& μελαχροινή χοντρή Λίλη  :helpplea:

2η κατάθεση για σήμερα...με το μωράκι Λουίζα...πέρασα άψογα...αλλά η γαμημένη τσα2...χτύπησε την πόρτα σχεδόν στα 7 λεπτά (τα υπόλοιπα στην κριτική).... :jerking: :jerking: :jerking:

Το δωμάτιο του τσαρδιού,που τίμησα την μικρούλα...

EWrYFgz.jpg

32α: Αλεξάνδρα (η μελαχροινή ωραία γκλαμουράτη).

32β(only greek): Άννα (η μελαχροινή Ρουμάνα με το ωραίο σωματάκι αλλά το περίεργο πρόσωπο-ο φίλος μου ο Σμύρνης την λέει "Άννα ο ροφός").

30 όροφος: Όλγα (η μικρόσωμη ξανθιά).

30 ισόγειο: Βανέσα (με τις βυζάρες και τα πολλά τατού). :tits2:

27α: Ναταλία (η ομορφούλα καστανόξανθη) και η Σόνια (με το γεμάτο κορμί).

27γ: Βανέσα (η μικρούλα με το ωραίο κωλαράκι).

23β: Ιωάννα (η μελαχρινή χοντρή).

23α: Χριστίνα (η καινούρια μελαχρινή ομορφούλα).

15β: Άννα-(Κατερίνα το στυλιάρι-γυρολόγος).

15α: Αλεξάνδρα, (η παλιά τρελοΝτενίσα). :S

11 υπόγειο: Ζωή, (η γνωστή κοντή λεπτή Αλβανίδα).

11 ισόγειο: Μιρέλα.(η κοκκινομάλλα Ρουμάνα με ζουμερό κορμί και ωραίες βυζάρες).

11 όροφος: Ελένη (η καινούρια μου άρεσε-της πόναγε το δόντι και δεν πέρασα - με το ωραίο κορμί).

ΦΥΛΉΣ

66δ: Τζουλιάννα (μπάζο).

80: Μαρία (η κοντή μελαχροινή με τον ωραίο γεμάτο κώλο) και Άννα, (μελαχρινή ψηλή με ωραίο κορμί).

65β: Λίζα (η μελαχρινή μουνάρα).

84 όροφος: Μάγια (με ωραία πορτοκαλί εσώρουχα και καλή διάθεση σήμερα).  :-*

67: Αντίνα (με τα βυζιά/τορπίλες).

69 ισόγειο: Σαμπρίνα και Μαίρη (καινούρια μελαχροινή γεματούλα).

71α: Μαρία (η Γαλλίδα με την κωλάρα  :kissass: ).

ΦΩΚΑΊΑΣ:

19: Μάγια (το μελαχροινό πρώην στουντιοκόριτσο).

25α: Λάουρα (καινούρια χοντρή μικρούλα).

27 ισόγειο: Έστελ (ότι και να πω είναι λίγο για αυτήν την κοπέλα...είναι τελείως μουνάρα...με φυσικές βυζάρες...σαλονάρισε ξεβράκωτη εντελώς 3 φορές μέχρι να φύγουμε...λόγω συζήτησης με την υπηρεσία) .
Νομίζω το πιο εντυπωσιακό μωρό της τσάρκας.... :fuck2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.881
Πόντοι
42.697
πολυ ωραιο  φωτορομαντζο μπιλυ!  :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.881
Πόντοι
42.697
n.smirni76,τελικά το Ασπάκι...εσένα έψαχνε...όχι εμένα που έλεγες...την ρώτησα και μου είπε να σου πω,ότι σε περιμένει.....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΩΧ!
δεν τον βλεπω καλα τον σμυρνη αν τον ψαχνει Ο ΑΣΠΑΣ!!! :fuck1: :zfuck:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μπραβο στον billy πολυ ωραια ενημερωση με παραθεση χαρακτηριστικων φωτο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΩΧ!
δεν τον βλεπω καλα τον σμυρνη αν τον ψαχνει Ο ΑΣΠΑΣ!!! :fuck1: :zfuck:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

πολυ ωραιο  φωτορομαντζο μπιλυ!  :cum:
:thumbsup:

Μπραβο στον billy πολυ ωραια ενημερωση με παραθεση χαρακτηριστικων φωτο
:thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξεροχυνω  :cum: :rockon: :rockon: :rockon:

Μυστη μου η Υβετ τι προγραμμα ανακοινωσε;

Η Μαιρη που λες στο 69 δεν ειναι καινουρια. Ειναι η Μαιρη η φολα που ειχε εξαφανιστει εδω και κανα χρονο. Εχει δουλεψει σε ολα τα μαγαζια(Φωκαιας17,19, Φυλης 65,67,71,80 και αλλα) Τον τελευταιο καιρο ειχε παχυνει υπερβολικα. Τωρα που επεστρεψε εχει αδυνατησει και εχει γινει μουναρα παλι.  :cum:

;)
Η Υβέτ ανακοίνωσε 10 απλό και 15€,πρωκτικό...
Μπέμπα δεν την θυμάμαι...καθόλου...χοντρούλα ήταν και με τατουάζ...;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kριμα, ηλπιζα να δινει κωλο στο 10ρικο...

Mυστη ο Ασπας εδινε μουνακι σημερα η ειχε παλι περιοδο;  :grin:
Οταν καναπας πες του να διαβασει το θρεντ που λεμε για wet shaving, γιατι την τελευταια φορα που τον ειδα ηταν λιγο αξυριστος  :S

Μικρέ παντού τρίχες είχε...κωλαράκι και τσιμπούκι ανακοίνωσε...
Νομίζω κάνει και 69...
Με ρώτησε,αν θα περάσω δωμάτιο.... :tooth:
Ευχαρίστησα και έφυγα...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Ρε παιδια...για την Φωτεινη θα μου πει κανεις? Ποσα ποστ πρεπει να γραψω δηλαδη? Εχω διαβασει οτι ειναι το πρωι αλλα το ξερει κανεις για στανταρ? Μη χασουμε το μεροκαματο τζαμπα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τατοο δε θυμαμαι αν εχει δεν προσεξα.
Παλια ηταν μουναρα! Ειχε ξεκινησει απο Φυλης92 υπογειο μαζι με το στυλιαρι τη Μαγια/Μπαρμπορα/Λαουρα.
Μετα παχυνε αρκετα.
Τωρα εφτιαξε παλι καπως.

Άλλη πρέπει να είναι.Εκείνη η παλιά δεν είχε τατού μεγάλο στο χέρι που είχε η σημερινή...
Ξανατσέκαρε και μας,λες... :rockon:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Billy εσυ δεν εχεις κανενα info? κανεις δεν ξερει?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

19β: Λειλά (η Τουρκάλα του Στρατηγού Farkeli,αν δεν απατώμαι). Αυτη ειναι

33: Κωνσταντίνα η Σαλονικιά (που συστήθηκε με το άλλο της όνομα Υβέτ)  :jerking:  και η Άννα (η τερατώδης Βουλγάρα από Τροφωνίου 13β στη Λιοσίων που παρουσιάστηκε σαν Ελένη). Πως καταντησε ετσι!

44α: Σόνια (η ξανθιά που παλιά ήταν Φυλής 84). Φιλοτιμη ιεροδουλη

53: Λουίζα (η οποία συνήθως δουλεύει τα πρωινά στο απέναντι μαγαζί, δηλαδή στο Κολωνού 48).
& μελαχροινή χοντρή Λίλη  :helpplea:

2η κατάθεση για σήμερα...με το μωράκι Λουίζα...πέρασα άψογα...αλλά η γαμημένη τσα2...χτύπησε την πόρτα σχεδόν στα 7 λεπτά (τα υπόλοιπα στην κριτική).... :jerking: :jerking: :jerking: Ειναι πιεστικα  τα πραγματα με τον χρονο σε αυτον τον οικο.Στο 10λεπτο παντα φωναζουν.Αλλα στο 7λεπτο ειναι ιεροσυλια!

32β(only greek): Άννα (η μελαχροινή Ρουμάνα με το ωραίο σωματάκι αλλά το περίεργο πρόσωπο-ο φίλος μου ο Σμύρνης την λέει "Άννα ο ροφός"). Οντως εχει παραξενη αδιαφορη φατσα αλλα ειναι καλη μεσα στο δωματιο και κανει ωραια πιπα

30 όροφος: Όλγα (η μικρόσωμη ξανθιά). Για αγαπησιαρικα γαμησια!!!

80: Μαρία (η κοντή μελαχροινή με τον ωραίο γεμάτο κώλο) και Άννα, (μελαχρινή ψηλή με ωραίο κορμί). Αυτην την Αννα την εχει παρει καποιος? :think: Ενδιαφερον πορνιδιο!

65β: Λίζα (η μελαχρινή μουνάρα). Ωραιο μουνι!!! :bigdick:  Ξερουμε κατι για επιδοσεις στα πορνοενδοτερα?  :think:

27 ισόγειο: Έστελ (ότι και να πω είναι λίγο για αυτήν την κοπέλα...είναι τελείως μουνάρα...με φυσικές βυζάρες...σαλονάρισε ξεβράκωτη εντελώς 3 φορές μέχρι να φύγουμε...λόγω συζήτησης με την υπηρεσία) .
Νομίζω το πιο εντυπωσιακό μωρό της τσάρκας.... :fuck2: Δεν με τρελαινει η συγκεκριμενη! Δεν την θεωρω καραμουναρα!
Ωραια ενημερωση! :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Billy εσυ δεν εχεις κανενα info? κανεις δεν ξερει?

Δεν κατεβαίνω πρωί,φίλε μου!

Και να πω ότι η Ανδριάνα...το τρελό μωρό,με τα γυαλάκια/στυλιάρι...από Ιάσωνος 10 πάνω...έφυγε για μερικές μέρες για Ρουμανία - πληροφορία της υπηρεσίας κ.Νίκης -... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

και το σέξι στρινγκ με τον φιόγκο της Αντριάννας
0574.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Δεν κατεβαίνω πρωί,φίλε μου!

Και να πω ότι η Ανδριάνα...το τρελό μωρό,με τα γυαλάκια/στυλιάρι...από Ιάσωνος 10 πάνω...έφυγε για μερικές μέρες για Ρουμανία - πληροφορία της υπηρεσίας κ.Νίκης -... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:'( :'( :'(

ευχαριστω για την απαντηση Μπιλαρε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

3APdM7Z.gif

Στο Φ.80...δεν την έχω πάρει την κορασίδα...αλλά έκανε ασφυκτικό σαλονάρισμα...
Ωραία φαίνεται,για κασκαντεριλίκι... :rockon:

65Β...Λίζα,επίσης ενδιαφέρουσα περίπτωση...ούτε αυτήν έχω τιμήσει...

Όσο για Εστέλ...είναι πιο μουνάρα από ποτέ...η κοπέλα είναι θεά...με το καλύτερο φυσικό στήθος της πιάτσας...
Έχει ηρεμήσει πολύ...έχει χάσει ακόμα λίγο βάρος και είναι στυλιάρι με βυζάρες...
Να μην πω για το τέλειο μαλλί της...
Μιλάμε για γυναικάρα,που μπορεί να βγάλει τρελό "χαρτί" - € - ...αν το χειριστεί έξυπνα...
:tits2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom