john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Πριν από λίγα λεπτά στο Μεταξουργείο ανοιχτά...
Αχιλλέως
48Β από μακριά είδα το φως ανοιχτό, υποθέτω και τα δίπλα Μαραθώνος ανοιχτά θα ταν όπως φαντάζομαι και τα Κωνσταντινουπόλεως.
Ιάσονος
1Β μια σχετικά νεαρή μελαχρινή με ίσιο μαλλί, ελιά στο πρόσωπο και ελαφρώς γεματούλα που μου διαφεύγει το όνομά της και μια ξανθιά προμίλφ Τζόυ είπε η υπηρεσία αδιάφορη και αυτή.
30Β το φως το έξω σβηστό, μέσα όμως και έξω από την πόρτα ανοιχτό και δειλά-δειλά εκδιδόταν η Τζούλια η μαυρούλα.
44 δεξιά η Σόνια
αριστερά Μανταλένα από Φυλής
46 μια μελαχρινή μιλφ με σχετικά καλό πρόσωπο και ωραίο βυζί αλλά κακόκεφη και όνομα δεν αναφέρθηκε
46Α η Σάρα η πιτσιρικά από Φυλής 86Β
46Β η Κλαούντια με το φουλ
Μ.Α. 25 άναψε το φως για λίγο αλλά έκλεισε τα επόμενα λεπτά.
Κολωνού
11Β όροφος το ίδιο σκηνικό
11Β ισόγειο η Αλεξάνδρα πρώην Ντενίσα η τρελή
15Β η Άννα πρώην Κατερίνα στο στυλιάρι από Κ.11 και Κεραμεικού 13 υπόγειο
23Β εντέλει ήταν κλειστό απλά είχαν ξεχάσει το φως αναμμένο
Αποχωρώντας άνοιξε και ο όροφος του 47
Γενικά πολύ μπατσαρία και ασφάλεια στους δρόμους...
Από Λιοσίων λίγο νωρίτερα, κλειστά ήταν όλα τα Εξηκίου, Αδάνων, Κνίδου και κατά τις 20:30 είδα που σχόλαγαν από Παρασίου 36 η Μαρία η τρελοκοτσιδού με την Μπέτυ.
Επίσης στο Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Αντζέλικα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, νταρτανοκοπέλα με ωραίο σώμα με πιασίματα, 2,5αρι βυζί και πλούσια κωλάρα με ελεύθερο στοματικό. Κάποιος είχε πατήσει σκατά, τα είχε φέρει μέσα και μύριζε κάτω ενώ η υπηρεσία φορούσε μάσκα όταν την είδα και απόρησα αλλά ήταν κρυωμένη μου είπε.
Αχιλλέως
48Β από μακριά είδα το φως ανοιχτό, υποθέτω και τα δίπλα Μαραθώνος ανοιχτά θα ταν όπως φαντάζομαι και τα Κωνσταντινουπόλεως.
Ιάσονος
1Β μια σχετικά νεαρή μελαχρινή με ίσιο μαλλί, ελιά στο πρόσωπο και ελαφρώς γεματούλα που μου διαφεύγει το όνομά της και μια ξανθιά προμίλφ Τζόυ είπε η υπηρεσία αδιάφορη και αυτή.
30Β το φως το έξω σβηστό, μέσα όμως και έξω από την πόρτα ανοιχτό και δειλά-δειλά εκδιδόταν η Τζούλια η μαυρούλα.
44 δεξιά η Σόνια
αριστερά Μανταλένα από Φυλής
46 μια μελαχρινή μιλφ με σχετικά καλό πρόσωπο και ωραίο βυζί αλλά κακόκεφη και όνομα δεν αναφέρθηκε
46Α η Σάρα η πιτσιρικά από Φυλής 86Β
46Β η Κλαούντια με το φουλ
Μ.Α. 25 άναψε το φως για λίγο αλλά έκλεισε τα επόμενα λεπτά.
Κολωνού
11Β όροφος το ίδιο σκηνικό
11Β ισόγειο η Αλεξάνδρα πρώην Ντενίσα η τρελή
15Β η Άννα πρώην Κατερίνα στο στυλιάρι από Κ.11 και Κεραμεικού 13 υπόγειο
23Β εντέλει ήταν κλειστό απλά είχαν ξεχάσει το φως αναμμένο
Αποχωρώντας άνοιξε και ο όροφος του 47
Γενικά πολύ μπατσαρία και ασφάλεια στους δρόμους...
Από Λιοσίων λίγο νωρίτερα, κλειστά ήταν όλα τα Εξηκίου, Αδάνων, Κνίδου και κατά τις 20:30 είδα που σχόλαγαν από Παρασίου 36 η Μαρία η τρελοκοτσιδού με την Μπέτυ.
Επίσης στο Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Αντζέλικα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, νταρτανοκοπέλα με ωραίο σώμα με πιασίματα, 2,5αρι βυζί και πλούσια κωλάρα με ελεύθερο στοματικό. Κάποιος είχε πατήσει σκατά, τα είχε φέρει μέσα και μύριζε κάτω ενώ η υπηρεσία φορούσε μάσκα όταν την είδα και απόρησα αλλά ήταν κρυωμένη μου είπε.