Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (11 μέλη και 166 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγα λεπτά στο Μεταξουργείο ανοιχτά...

Αχιλλέως
48Β από μακριά είδα το φως ανοιχτό, υποθέτω και τα δίπλα Μαραθώνος ανοιχτά θα ταν όπως φαντάζομαι και τα Κωνσταντινουπόλεως.

Ιάσονος
1Β μια σχετικά νεαρή μελαχρινή με ίσιο μαλλί, ελιά στο πρόσωπο και ελαφρώς γεματούλα που μου διαφεύγει το όνομά της και μια ξανθιά προμίλφ Τζόυ είπε η υπηρεσία αδιάφορη και αυτή.
30Β το φως το έξω σβηστό, μέσα όμως και έξω από την πόρτα ανοιχτό και δειλά-δειλά εκδιδόταν η Τζούλια η μαυρούλα.
44 δεξιά η Σόνια
  αριστερά Μανταλένα από Φυλής
46 μια μελαχρινή μιλφ με σχετικά καλό πρόσωπο και ωραίο βυζί αλλά κακόκεφη και όνομα δεν αναφέρθηκε
46Α η Σάρα η πιτσιρικά από Φυλής 86Β
46Β η Κλαούντια με το φουλ

Μ.Α. 25 άναψε το φως για λίγο αλλά έκλεισε τα επόμενα λεπτά.

Κολωνού
11Β όροφος το ίδιο σκηνικό
11Β ισόγειο η Αλεξάνδρα πρώην Ντενίσα η τρελή
15Β η Άννα πρώην Κατερίνα στο στυλιάρι από Κ.11 και Κεραμεικού 13 υπόγειο
23Β εντέλει ήταν κλειστό απλά είχαν ξεχάσει το φως αναμμένο
Αποχωρώντας άνοιξε και ο όροφος του 47

Γενικά πολύ μπατσαρία και ασφάλεια στους δρόμους...

Από Λιοσίων λίγο νωρίτερα, κλειστά ήταν όλα τα Εξηκίου, Αδάνων, Κνίδου και κατά τις 20:30 είδα που σχόλαγαν από Παρασίου 36 η Μαρία η τρελοκοτσιδού με την Μπέτυ.
Επίσης στο Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Αντζέλικα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, νταρτανοκοπέλα με ωραίο σώμα με πιασίματα, 2,5αρι βυζί και πλούσια κωλάρα με ελεύθερο στοματικό. Κάποιος είχε πατήσει σκατά, τα είχε φέρει μέσα και μύριζε κάτω ενώ η υπηρεσία φορούσε μάσκα όταν την είδα και απόρησα αλλά ήταν κρυωμένη μου είπε.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
κριμα για τον καστελ εμενα αυτος παντα μου απαντουσε οταν ηθελα να μαθω πιες δουλεβουν που,
γνωρηζει καπιος Μ.Αλεξανδρου 28 το Σ/Κ αν δουλεβη η Βερονικα και η Παολα μαζη και πια βαρδια?

Πλακα πλακα.....πες το ψεμματα. Δυο ποστ εχω κανει απο το απογευμα , και κανενας δεν εχει απαντησει.
Περιμενω πως και πως μια απαντηση για να ξερω τι θα κανω αυριο κ να πεσω για υπνο και κανεις δεν ξερει.
Θα το ρισκαρω τι να κανω...καβλες ειναι αυτες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τοσα μελη ειμαστε στο σαιτ.Αν βαλουμε ολοι ενα λιθαρακι στην ενημερωση θα βοηθησουμε.Δεν ειναι αναγκη να εχεις περασει απο πολλους οικους για να κανεις ενημερωση.Και απο 3-4 οικους ανοχης αν εχεις περασει και το γραψεις στην ημερησια ενημερωση βοηθας.Ειδικα οταν αυτες οι ενημερωσεις γινονταν live , τοτε βοηθας πολυ!

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
kurt russel περεσης απο Μ.Αλεξανδρου 28 κανε μια ενημεροση ποιες δουλεβοθν αν και για το Σαββατο εγω ενδιαφερομε

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
kurt russel περεσης απο Μ.Αλεξανδρου 28 κανε μια ενημεροση ποιες δουλεβοθν αν και για το Σαββατο εγω ενδιαφερομε

Θα προσπαθησω να το θυμηθω....αν δεν παω αυριο θα παω σαββατο μετα τις 21:00.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Τοσα μελη ειμαστε στο σαιτ.Αν βαλουμε ολοι ενα λιθαρακι στην ενημερωση θα βοηθησουμε.Δεν ειναι αναγκη να εχεις περασει απο πολλους οικους για να κανεις ενημερωση.Και απο 3-4 οικους ανοχης αν εχεις περασει και το γραψεις στην ημερησια ενημερωση βοηθας.Ειδικα οταν αυτες οι ενημερωσεις γινονταν live , τοτε βοηθας πολυ!
σωστός

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Το απογευμα εριξα και αλλο ενα γαμησακι στην σταθερη μου σχεση την Αντριαννα στο Κολωνου 48. Απ τα 15 λεπτα που εκατσα στο δωματιο, τα 12 της εκανα ρεκτιφιε. Δεε χορταινω να γλυφω τη μουναρα της. Πεντακαθαρη, με μεγαλα μουνοχειλα και πολλα μουνοζουμα. Ξεδιψασα στην κυριολεξια  :cum:
Υποθέτω πριν τις 19:30 πήγες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κάποιος είχε πατήσει σκατά, τα είχε φέρει μέσα και μύριζε κάτω ενώ η υπηρεσία φορούσε μάσκα όταν την είδα και απόρησα αλλά ήταν κρυωμένη μου είπε.
εγώ ήμουν... ακόμα βρωμανε...
αυτή είναι η πραγματική ενημέρωση...
τύφλα να΄χει ο Καστέλ...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Αυριο το πρωι 10-12 θα ειναι ανοιχτα? ολο κ καποιος θα μιλαει με καποια/ον απο την ''υπηρεσια''.
Μην ανεβω τσαμπα...κ αν ξερει οτι ειναι ανοιχτα,θα ειναι η φωτεινη? ηδη την παρασκευη που περασε εφαγα μια ψωλια...ολα κλειστα ηταν.

:'(

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η ευωδία ήταν αφόρητη... η Αντζελικα ψηλο-μπατάλω...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πρωινό πέρασμα από Μαγνησίας 1 όπου πήρα την μιλφ Ειρήνη με καλές εντυπώσεις.(μπαμπάτσικη ξανθιά γύρω στα 35 με ακα πίπα).
Μου φάνηκε οτι είναι η πρώην κοκκινομάλλα Ειρήνη από Αλκιβιάδου και Φωκαίας 27α.(δεν είμαι σίγουρος).

Η γνωστή Ειρήνη η ρωσσίδα κοκκινομάλα με το αγορίστικο κούρεμα;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
βόλτα(00.40- μέχρι που ξεκίνησε η καταιγίδα...)στην 3η βάρδια στο Μεταξουργείο

Για να λέμε του στραβού το δίκιο οι ενημερώσεις σου επειδή είναι πλήρεις, τόσο ως προς την περιγραφή όσο και ως προς το πρόγραμμα, έλλειψαν...Και τον τελευταίο καιρό που ξανάρχισες να γράφεις το συνηδειτοποιήσαμε.Αν και άλλαξες στέκια από παλιότερα και δεν πάς πλέον Φυλής... :) :) :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.40- μέχρι που ξεκίνησε η καταιγίδα...)στην 3η βάρδια στο Μεταξουργείο , ο καιρός μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι μίας και άνοιξαν οι ουρανοί , πήρα το αμάξι
και γύρισα σπίτι , με το που πάρκαρα σταμάτησε να βρέχει  >:(

Κολωνού 53 Αναστασία καστανή μίλφ με αρκετά πιασίματα 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Σιμόνα καστανή κατσαρομάλλα με πολύ μακρύ μαλλί χοντρούλα με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 κάτω Τζούλια καστανή χοντρή μίλφ με 4-5άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 47 όροφος , αφού ανέβηκα τα σκαλιά ο τσάτσος μετά απο λίγο είπε ότι δεν υπάρχει κοπέλα....
Κολωνού 32α Αλεξάνδρα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27α Μιρέλα ξανθό σκούρο μαλλί λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 23β Ντιάνα ξανθιά με καρέ μαλλί κανονικό ωραίο κορμί , ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 23 Λαρίσα ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15β Μαρία ένα ξανθό απίστευτο μπάζο κατσαρομάλλα χοντρή με τεράστιο κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α ισόγειο Ζωή καστανή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α όροφος κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί αλλά ο πιο μαλάκας τσάτσος που υπάρχει στο Μεταξουργείο(δουλεύει και στο κάτω και στο 11β)δεν έλεγε το όνομα της ,ξανθιά με κοντό αγορίστικο μαλλί κανονικό σώμα
2άρι βυζί ωραία κώλο , την "φορούσαν" τα τακούνια της...,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Τα Κολωνού 48, 32γ , 32β , 30β , 30α, 27γ , 27β, 15α και 11β κλειστά.
Ιάσωνος 19α Ντιάννα καινούργια κοπέλα πρώτο βράδυ στην δουλειά , καστανό ζυμαράκι κανονικό σώμα υπέροχο κώλο 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , πήγα να περάσω αλλά η τσατσα με ενημέρωσε ότι θα μπεί σε ραντεβού
30 λεπτών.
Ιάσωνος 10 πάνω Χριστίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα , πολύ ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 1β αριστερά Τζόι κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί απο Ισπανία είπε η τσατσα , ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί , δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα και Ρεμπέκα μελαχρινή Τουρκάλα... παχουλή με 1.5άρι βυζί , δεν
ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Ιάσωνος 1γ Σάρα ξανθιά κανονικό ωραίο κορμί 2.5άρια βυζιά , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτικη), ενώ ήμουμ έτοιμος να τελειώσω άκουγα απ έξω δυνατά μπουμπουνητά , με το που βγήκα απο τον οίκο γινόταν κατακλυσμός.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
βόλτα(00.40- μέχρι που ξεκίνησε η καταιγίδα...)στην 3η βάρδια στο Μεταξουργείο , ο καιρός μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι μίας και άνοιξαν οι ουρανοί , πήρα το αμάξι
και γύρισα σπίτι , με το που πάρκαρα σταμάτησε να βρέχει  >:(
Εγω κατα τις 3.30 εφυγα απο ν σμυρνη και εκανα και ενα περασμα απο την κολωνου.... Μιλαμε για κατακλεισμο!! Οποτε μη στεναχωριεσαι γιατι με το που παρκαρες, ξαναρχισε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom