Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 344 άτομα (31 μέλη και 313 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
βόλτα(17.15 - 17.40) στην 2η τρέχουσα βάρδια .

Αλκαμένους 113 Μαρία μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 3+άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό στα βυζιά και Νίκη η φολάρα , ξανθιά κοντό γκράννι με αρκετά πιασίματα
2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται . απορώ(αν και περι ορέξεως κολοκυθόπιτα) πώς ακούγονται καλά λόγια γι αυτήν , πιθανολογώ ότι αυτοί που περνάνε μαζί της
επιβεβαιώνουν αλλά σιωπούν στις φήμες που κυκλοφορούν γι αυτήν ότι τον παίρνει ακάποτα κυρίως απο του μεγάλους πελάτες της.

Σμυρνη αν δεν εισαι 100% σιγουρος οτι η κοπελα το κανει ακαποτο να μην αναφερεις τετοια πραγματα στο φορουμ "ακουσα, καποιος ειπε οτι ακουσε " κτλ
ειναι 100% αναξιοπιστα και κανουν κακο στην κοπελα που εργαζεται
ο μονος τροπος να το αποδειξεις ειναι να πας εσυ ο ιδιος και να σου κανει κατι τετοιο
τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι ραδιο αρβυλα και δεν ειναι καθολου σωστο να αναπαραγονται εδω φημες και κουτσομπολια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
βόλτα(17.15 - 17.40) στην 2η τρέχουσα βάρδια .
άψογος ο υπερ πορνορεπόρτερ Αθηνών και περιχώρων...σωστός, τίμιος, περιεκτικός, αλάνθαστος!!! όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν και σένα...(μετα από 25 χρόνια δηλαδή :grin: :grin:)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
το ανέφερα για φήμες , χέστηκα για την κοπέλα εδώ είναι για ενημέρωση , μην τα ξαναλέμε όταν μου κάνεις υποδείξεις
πρώτα να έχεις φροντίσει να κάνεις και σε άλλους όταν έπρεπε , μην ξεχνάς ότι και εσύ μερικές φορές αναπαράγεις φήμες
πχ  για κοπέλα στο 3ης Σεπτεμβρίου 59.
Με το ίδιο σκεπτικό ούτε καλά πρέπει να γράφουμε για κοπέλες γιατί έτσι κάνουμε καλό στην κοπέλα
Καλό απόγευμα

ακριβως εδω ειναι για ενημερωση και οχι ραδιοαρβυλα

οσο για την κοπελα στο 3ης Σεπτ 59 το επιβεβαιωσα γιατι ειχα ιδια αποψη οταν την πηρα στο δωματιο, δεν το "ακουσα απο καποιον"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
Σμυρνη αν δεν εισαι 100% σιγουρος οτι η κοπελα το κανει ακαποτο να μην αναφερεις τετοια πραγματα στο φορουμ "ακουσα, καποιος ειπε οτι ακουσε " κτλ
ειναι 100% αναξιοπιστα και κανουν κακο στην κοπελα που εργαζεται
ο μονος τροπος να το αποδειξεις ειναι να πας εσυ ο ιδιος και να σου κανει κατι τετοιο
τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι ραδιο αρβυλα και δεν ειναι καθολου σωστο να αναπαραγονται εδω φημες και κουτσομπολια
το ανέφερα για φήμες , χέστηκα για την κοπέλα εδώ είναι για ενημέρωση , μην τα ξαναλέμε όταν μου κάνεις υποδείξεις
πρώτα να έχεις φροντίσει να κάνεις και σε άλλους όταν έπρεπε , μην ξεχνάς ότι και εσύ μερικές φορές αναπαράγεις φήμες
πχ  για κοπέλα στο 3ης Σεπτεμβρίου 59.
Με το ίδιο σκεπτικό ούτε καλά πρέπει να γράφουμε για κοπέλες γιατί έτσι κάνουμε καλό στην κοπέλα
Καλό απόγευμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
ακριβως εδω ειναι για ενημερωση και οχι ραδιοαρβυλα

οσο για την κοπελα στο 3ης Σεπτ 59 το επιβεβαιωσα γιατι ειχα ιδια αποψη οταν την πηρα στο δωματιο, δεν το "ακουσα απο καποιον"
μάλιστα

Επισκέπτης
Νίκη η φολάρα , ξανθιά κοντό γκράννι με αρκετά πιασίματα
2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται . απορώ(αν και περι ορέξεως κολοκυθόπιτα) πώς ακούγονται καλά λόγια γι αυτήν , πιθανολογώ ότι αυτοί που περνάνε μαζί της
επιβεβαιώνουν αλλά σιωπούν στις φήμες που κυκλοφορούν γι αυτήν ότι τον παίρνει ακάποτα κυρίως απο του μεγάλους πελάτες της.

Εἶμαι πρέσβυς πελάτης τῆς Νίκης καὶ οὐδέποτε μοῖ ἐπροτάθη εὐθέως ἤ κεκαλυμμένως συνουσία ἄνευ προφυλάξεως.

Επισκέπτης
το ξέρω ότι είσαι πελάτης της , καί?
ξέρεις πόσους πελάτες έχει ? ξέρεις ποιους? γνωρίζεις εσύ ή ο ζέρο αν έχει περάσει γνωστός μου και το πρότεινε?  φαντάζομαι πως όχι
έχετε την καλησπέρα μου πάντως.

Φυσικὰ καὶ ὄχι. Λέγω τὰ ἰσχύοντα δι' ἐμέ. Χαίρετε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
Εἶμαι πρέσβυς πελάτης τῆς Νίκης καὶ οὐδέποτε μοῖ ἐπροτάθη εὐθέως ἤ κεκαλυμμένως συνουσία ἄνευ προφυλάξεως.
ξέρεις πόσους πελάτες έχει ? ξέρεις ποιους? γνωρίζεις εσύ ή ο ζέρο αν έχει περάσει γνωστός μου και το πρότεινε?  φαντάζομαι πως όχι

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Πρωινό πέρασμα από Μαγνησίας 1 όπου πήρα την μιλφ Ειρήνη με καλές εντυπώσεις.(μπαμπάτσικη ξανθιά γύρω στα 35 με ακα πίπα).
Μου φάνηκε οτι είναι η πρώην κοκκινομάλλα Ειρήνη από Αλκιβιάδου και Φωκαίας 27α.(δεν είμαι σίγουρος).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Σε ποιον το πρότεινε,μύστη μου...;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Αυριο το πρωι 10-12 θα ειναι ανοιχτα? ολο κ καποιος θα μιλαει με καποια/ον απο την ''υπηρεσια''.
Μην ανεβω τσαμπα...κ αν ξερει οτι ειναι ανοιχτα,θα ειναι η φωτεινη? ηδη την παρασκευη που περασε εφαγα μια ψωλια...ολα κλειστα ηταν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μόλις με ενημέρωσαν (η πληροφορία είναι του @john_fystikis  :thumbsup: )...Μεταξουργείο όλα είναι κλειστά-εκτός από Κολωνού 23 υπόγειο και το Μαραθώνος και Αχιλλέως.... :S

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
κανενα γυφτακι μαυριδερο που παιζει ρε παιδια ;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Συνήθως, αυτό το ζητά ο πελάτης και όχι η εταίρα. :S

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα απο την βράδυνη μου κατάθεση και να ενημερώσω Μεταξουργείο κλειστά όλα κατα τις 20 00 επίσης κλειστά ολα στην Εξηκιού. Φυλής και γύρω στενά ανοιχτά τίμησα την Βουλγάρα μίλφ στον όροφο της Λιοσίων απέναντι απο το 73.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
κριμα για τον καστελ εμενα αυτος παντα μου απαντουσε οταν ηθελα να μαθω πιες δουλεβουν που,
γνωρηζει καπιος Μ.Αλεξανδρου 28 το Σ/Κ αν δουλεβη η Βερονικα και η Παολα μαζη και πια βαρδια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom