Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (14 μέλη και 180 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου μολης ειδα μια κοπελα να διαφημηζετε σε αυτο το στουντιο Dream Place-Θεσσαλίας 136 ειμαι συγουρος πως ειναι η γνωστη μυραντα απο το φυλης 71 πανο...και σε καποια αλλα που επαιζε πριν καιρο...Με το ιδιο ονομα διαφημηζετε ... αλλα περα απο το ονομα...βαση σωματοτυπου ειμαι συγουρος οτι ειναι αυτη...πρωσοπο δεν φαινετε...αλλα οσοι την ειχαν παρει πολλες φορες θα καταλαβουν για δειτε/// :rockon:

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Η γνωστή Ειρήνη η ρωσσίδα κοκκινομάλα με το αγορίστικο κούρεμα;

Η γνωστή "Ρωσίδα" που πριν την πάρω στην Αλκιβιάδου την άκουσα να μιλάει Βουλγαρικά
με την τσατσά έξω από το δωμάτιο και όταν την στρίμωξα μέσα μου είπε πως είναι
Μολδαβή. Έκανε ωραίο γαμήσι πάντως, με γλωσσόφιλα, με κώλο παλιότερα και χύσιμο στο
στόμα. Καλό ταπεραμέντο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω κατα τις 3.30 εφυγα απο ν σμυρνη και εκανα και ενα περασμα απο την κολωνου.... Μιλαμε για κατακλεισμο!! Οποτε μη στεναχωριεσαι γιατι με το που παρκαρες, ξαναρχισε.

Βασικά,Φυλής...έκανε την εμφάνιση της και η γνωστή "αιθαλομίχλη"...σε γρήγορο πέρασμα μου...κατά τις 3 τα ξημερώματα...
Ήμουν με μια "φίλη"  :zfuck: μου  ;) και πέρασα,χωρίς να σταματήσω (οδηγούσα το αμάξι της)... :grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Τυποι μου μολης ειδα μια κοπελα να διαφημηζετε σε αυτο το στουντιο Dream Place-Θεσσαλίας 136 ειμαι συγουρος πως ειναι η γνωστη μυραντα απο το φυλης 71 πανο...και σε καποια αλλα που επαιζε πριν καιρο...Με το ιδιο ονομα διαφημηζετε ... αλλα περα απο το ονομα...βαση σωματοτυπου ειμαι συγουρος οτι ειναι αυτη...πρωσοπο δεν φαινετε...αλλα οσοι την ειχαν παρει πολλες φορες θα καταλαβουν για δειτε/// :rockon:

Ενδιαφερουσα η ανακαλυψη σου, αν και λογω μεγεθους ποδιου δε μου κανει για τη γνωστη Μιραντα. Θα απαντησω εντος της ημερας.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ενδιαφερουσα η ανακαλυψη σου, αν και λογω μεγεθους ποδιου δε μου κανει για τη γνωστη Μιραντα. Θα απαντησω εντος της ημερας.
Νασαι καλα τυπε μου, σκαλοσα μολης την ειδαα...ειμαι κατα 99,9 τις εκατο οτι ειναι αυτη..αφηνο 1 πιθανοτητα να μην ειναι πηγαινε και πες μας να ειμαστε 100 τις 100 σιγουροι τυποι μου  :rockon:

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλησπέρα παίδες μόλις γύρισα απο κατάθεση στο σανταράκι μίλφ Αλεξάνδρα απο Εξηκιού 18 και κατεβαίνοντας την Κωνσταντινουπόλεως είδα φώς στο Βιργ.Μπενάκη ώρα 12 00 το πρωί μετά απο καιρό η τσατσά μου παρουσίασε μια ελληνίδα μιλφάρα Ρένα πολύ ενδιαφέρουσα κατ εμένα που σύντομα θα τιμηθεί, ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν; Διευκρινίζω οτι ηταν πρωί και θα ναι μέχρι 17 00 μιας και το απόγευμα έρχεταΙ η ρωσίδα μίλφ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Το απογευμα εριξα και αλλο ενα γαμησακι στην σταθερη μου σχεση την Αντριαννα στο Κολωνου 48. Απ τα 15 λεπτα που εκατσα στο δωματιο, τα 12 της εκανα ρεκτιφιε. Δεε χορταινω να γλυφω τη μουναρα της. Πεντακαθαρη, με μεγαλα μουνοχειλα και πολλα μουνοζουμα. Ξεδιψασα στην κυριολεξια  :cum:
Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησα για τη milf Άντζελα στο Κολωνού 48,απουσίαζε,και η Αντριάννα ήταν δωμάτιο,την οποία είχα δει σε προηγούμενη επίσκεψη.Μου'ρθε στο μυαλό το παραπάνω ποστάρισμα,αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω,και πήγα απέναντι στο 53 για τη Χριστίνα,την ψηλή Ουκρανέζα.Ήταν κι αυτή δωμάτιο,και βγήκε ένα στυλιαροπίπινο,Λουίζα μου την προσφώνησε η τσατσά.(Κάπου πάντως την έχω ξαναδεί).Της δήλωσα ότι θα περνούσα με τη Χριστίνα,και το μωρό με κοίταξε με θυμό,με ύφος που μου φάνηκε ''δεν ξέρεις τι χάνεις που με...φτύνεις'',δεν μπόρεσα να προσδιορίσω.Κατά την έξοδο της Χριστίνας έγινε πάλι σαλονάρισμα και από τις δύο,και από περιέργεια ξανακαρφώθηκα στο μωρό,με το ίδιο πάντα βλέμμα εκ μέρους της.
Ερώτηση πρώτη:Η Αντριάννα ''τρώγεται'' γενικά,ή από επιλεγμένους πελάτες μόνο;
Ερώτηση δεύτερη:για τη Λουίζα ξέρουμε κάτι;

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
πριν απο λιγη ωρα καλυμνου στην πωλιναρα μονο πιπα και ξεζουμιασμα με χυσιμο πανω στην κωλαρα της δεν αξιζει να γραψω κατι παραπανω εχουν ειπωθει τα παντα

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
απαιτούμε επανένταξη του Καστελ στη στη σελίδα...χωρίς αυτόν το φόρουμ είναι φτωχότερο...εξάλλου δεν έκανε ούτε είπε και κάτι τόσο χοντρό για να διαγραφεί...οι κόντρες και οι παρεξηγήσεις λογικό είναι να συμβαίνουν κάποιες φορές...ακούει ο διαχειριστής?...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
απαιτούμε επανένταξη του Καστελ στη στη σελίδα...χωρίς αυτόν το φόρουμ είναι φτωχότερο...εξάλλου δεν έκανε ούτε είπε και κάτι τόσο χοντρό για να διαγραφεί...οι κόντρες και οι παρεξηγήσεις λογικό είναι να συμβαίνουν κάποιες φορές...ακούει ο διαχειριστής?...
Δεν μου πέφτει λόγος,ούτε και ξέρω τί ''παίζεται'' και κρύβεται πίσω από κάθε νικ,αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα πλήρη 24ωρη ενημέρωση,όλα στο... πιάτο!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Οπς τι εκανε ρε παιδια ο ΕΡΙΚ το εχασα τελειος το θεμα ?

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
μιας και το ανεφερες συναδελφε επιρρεπη, ουτε που το ξερω το ατομο...μια φορα που χρειαστηκα κατι με εξυπηρετησε με π.μ. κατα τ αλλα χωρις να θελω να υποτιμησω τη δουλεια αλλων παιδιων, νομιζω οτι οι ενημερωσεις του ηταν ανεπαναληπτες και λογω της συχνοτητας τους και λογω των σχολιων που εκανε...

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
εξαλλου καθε ενημερωση ειναι χρησιμη...ποσο δε μαλλον απο εναν τετοιο εργατη...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
μιας και το ανεφερες συναδελφε επιρρεπη, ουτε που το ξερω το ατομο...μια φορα που χρειαστηκα κατι με εξυπηρετησε με π.μ. κατα τ αλλα χωρις να θελω να υποτιμησω τη δουλεια αλλων παιδιων, νομιζω οτι οι ενημερωσεις του ηταν ανεπαναληπτες και λογω της συχνοτητας τους και λογω των σχολιων που εκανε...
Ούτε κι εγώ τον ξέρω.Μπορεί να τον έχω δει σε κάποια τσάρκα,από τις λίγες που κάνω γενικά,κατά τ'άλλα δεν ξέρω τι κόντρες μπορεί να έχεις με κάποιον,σε site για ενημέρωση για το ποιά πουτάνα δουλεύει πού και πότε... Ποιά κάνει την καλύτερη πίπα ας πούμε,ή ποιά δίνει γλωσσόφιλα;

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον προτεινω εαν συμφωνει και ο διαχειριστης να γινει επανενταξη του καστελ στο φορουμ...και οπως λεει το ρητο..."υπερ παντων ολων το μουνι"...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Σήμερα 1η βάρδια στο Μετάξι

Ιάσονος
46 αριστερά η Μαρία φέτες/φυλακόβια
46 μεσαίο πιτσιρίκα μελαχρινή με μικρό στήθος ακάλυπτο αλλά θρεμένα μπούτια
44 αριστερά μελαμψή γυφτορουμάνα με παραπανίσια κιλά και αρκετή κυταρρίτιδα
44 δεξιά ομοίως αλλά καλύτερο κορμί και λαχταριστά 2,5αρια ακάλυπτα καλοστεκούμενα στήθη 
30 κάτω ξανθό νεαρό στυλιάρι άβυζο συμπαθητικό
30 πάνω η γνωστή μελαχρινή τον τελευταίο καιρό μέτρια σε όλα αλβανίδα
20 δεξιά η ξανθιά με το καλό κορμί και το πήρσινγκ στο χείλος που ήταν στο Κολωνού 23
10 πάνω η αδιάφορη κοπελίτσα με το καλό κορμάκι και γεμάτο στηθάκι που είναι τα πρωινά
10 κάτω πιτσιρίκα αλλά με πολλά πολλά κιλά και 4αρι στήθος για τους λάτρεις του είδους

Λεωνίδου 28 κάτω η ξανθιά προμίλφ Σάρα γλυκιά κοπέλα με κοντό μαλλί

Κολωνού
30 πάνω η Όλγα το ξανθό μιλφ άβυζη αλλά καλή στο δωμάτιο
32 και Λεωνίδου μελαχρινή λεπτή κοπέλα 1,80 με τα παπούτσια
23 ισόγειο η Κορίνα του Ιάσονος 20
23 υπόγειο δύο κορίτσια ευτραφής μελαχρινή και ότι πιο skinny έχω δει τελευταία κατάλληλη για μάθημα ανατομιας (Άννα)
15 δεξιά η Άννα στυλιάρι με κοντό ξανθό μαλάκι και στήθος 2αρι και η Σάρα μελαχρινή με πολλά πιασίματα - πιο πολλά για τα γούστα μου. Πέρασα με την Άννα μια και σήμερα είχα πολλή όρεξη για στυλιαράκι η συγκεκριμένη δε συνδυάζει καλοσχηματισμένο πλούσιο για την κατηγορία της στήθος

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Για κάποιο φίλο που έγραψε οτι είδε το Μιραντάκι το teen Πωλονεζακι που δούλευε Φυλής στο στουντιο Θεσσαλίας 136 δεν ισχύει.Ειναι άλλη κοπέλα

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σήμερα 1η βάρδια στο Μετάξι

Ιάσονος
44 αριστερά μελαμψή γυφτορουμάνα με παραπανίσια κιλά και αρκετή κυταρρίτιδα Ιρίνα/Ειρήνη
44 δεξιά ομοίως αλλά καλύτερο κορμί και λαχταριστά 2,5αρια ακάλυπτα καλοστεκούμενα στήθη Σόνια
30 κάτω ξανθό νεαρό στυλιάρι άβυζο συμπαθητικό Άντζελα
20 δεξιά η ξανθιά με το καλό κορμί και το πήρσινγκ στο χείλος που ήταν στο Κολωνού 23 Αντελίνα
Μπράβο free!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Νασαι καλα τυπε μου, σκαλοσα μολης την ειδαα...ειμαι κατα 99,9 τις εκατο οτι ειναι αυτη..αφηνο 1 πιθανοτητα να μην ειναι πηγαινε και πες μας να ειμαστε 100 τις 100 σιγουροι τυποι μου  :rockon:

λοιπον... το 99,9% ΗΤΑΝ πολυ αισιοδοξο... δυστυχως πεσαμε 100% εξω καθως προκειται για αλλη κοπελα. Κατα τ'αλλα ωραιος διακριτικος χωρος, αρκετα καλα καβατζωμενο αλλα οχι απομερο! Η κοπελα παντως αδιαφορη.

αλλο θεματακι.
Στο Φ84 πανω στην απογευματινη βαρδια ειδαμε μια μελαχροινη πιτσιρικα για την οποια ανακοινωνεται κωλος. Την ιδια την ειχα πετυχει Φ71 πανω πριν καμια περιπου βδομαδα. Τι πληροφοριες εχουμε για την εν λογω??

Και επισης... Γνωριζει κανεις που βρισκεται η Ροζα απο το Μεταξι; Στο κολωνου 15 δεν ηταν ουτε χθες βραδυ, ουτε σημερα πρωι-απογευμα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
λοιπον προτεινω εαν συμφωνει και ο διαχειριστης να γινει επανενταξη του καστελ στο φορουμ...και οπως λεει το ρητο..."υπερ παντων ολων το μουνι"...

οντως ηταν χρησιμος για τις ενημερωσεις! Αισθητη η απουσια του.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom