ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Σήμερα το μεσημέρι, ακολουθήσαμε τον κ. orinosleon στα μπουρδέλα της οδού Φυλής και παρόδων.
Ξεχωρίσαμε μερικά ερεθίσματα:
1) Στο υπόγειο Φω27, εκδίδετο η Πολωνή Άννα.
Η ομοιότητά της με τη βοηθό ήταν εκπληκτική.
Τις ρωτήσαμε και μας εξήγησαν ότι είναι μάνα και κόρη...
2) Η βοηθός στο Φ59 είναι η κορυφαία αντιπαθητική και ενοχλητική...
3) Η έλξη που ασκεί ο κ. orinosleon στις πουτάνες, δεν περιγράφεται με λόγια:
Ενδεικτικά, σε οποιοδήποτε μπουρδέλο μπαίναμε, όλες οι πουτάνες έπεφταν πάνω του, σαν οι μύγες στα σορόπια.
Η δική μου η παρουσία ήταν ασήμαντη έως ενοχλητική...
Η μόνη πουτάνα που μόλις τον είδε έτρεξε να κρυφτεί, ήταν η Μαρία στο Φ80. Του κάνει πεισματάκια, γιατί την έχει γαμήσει μόνο μια φορά, ενώ αυτή θέλει κι άλλο...
Μεγάλη στιγμή ήταν στο Φω27 ανώγειο: Η (μάλλον) ημεδαπή μεσόκοπη Αριστέα, ξεκίνησε διαλογική συζήτηση με τον κ. orinosleon, που διήρκεσε κανα δεκάλεπτο. Παραθέτω αποσπάσματα:
Αριστέα: Έχεις καθαρή την πούτσα;
orinosleon: Πεντακάθαρη! Τη γυαλίζω καθημερινά με betadine scrub...
...
orinosleon: Μμμμ... Βλέπω έχεις ωραίο, παχύ κώλο... Για γύρνα λίγο να τον δω καλύτερα... (ταυτόχρονα της τον χουφτώνει)...
Αριστέα: Μην τον καλοβλέπεις, γιατί δεν τον δίνω πια...
orinosleon: Α, μην ανησυχείς, μου αρέσει να θαυμάζω τους μείζονες γλουτιαίους μύες.. Δεν θέλω σώνει και καλά να γαμάω οτιδήποτε θαυμάζω...
...
Τελικά, στο Φ69 συναντήσαμε την ημεδαπή σεξοβόμβα Έλενα - Αθηνά, την οποία καταγάμησε ο κ. orinosleon και ηρέμησε η Φυλής...
Ο κ. orinosleon οφείλει να αλλάξει το νικνέϊμ του.
Θα του πήγαινε καλύτερα "Πουτανομαγνήτης", ή "Πορνοέλκτης", ή "Πουτανοσυλλέκτης"...
Ξεχωρίσαμε μερικά ερεθίσματα:
1) Στο υπόγειο Φω27, εκδίδετο η Πολωνή Άννα.
Η ομοιότητά της με τη βοηθό ήταν εκπληκτική.
Τις ρωτήσαμε και μας εξήγησαν ότι είναι μάνα και κόρη...
2) Η βοηθός στο Φ59 είναι η κορυφαία αντιπαθητική και ενοχλητική...
3) Η έλξη που ασκεί ο κ. orinosleon στις πουτάνες, δεν περιγράφεται με λόγια:
Ενδεικτικά, σε οποιοδήποτε μπουρδέλο μπαίναμε, όλες οι πουτάνες έπεφταν πάνω του, σαν οι μύγες στα σορόπια.
Η δική μου η παρουσία ήταν ασήμαντη έως ενοχλητική...
Η μόνη πουτάνα που μόλις τον είδε έτρεξε να κρυφτεί, ήταν η Μαρία στο Φ80. Του κάνει πεισματάκια, γιατί την έχει γαμήσει μόνο μια φορά, ενώ αυτή θέλει κι άλλο...
Μεγάλη στιγμή ήταν στο Φω27 ανώγειο: Η (μάλλον) ημεδαπή μεσόκοπη Αριστέα, ξεκίνησε διαλογική συζήτηση με τον κ. orinosleon, που διήρκεσε κανα δεκάλεπτο. Παραθέτω αποσπάσματα:
Αριστέα: Έχεις καθαρή την πούτσα;
orinosleon: Πεντακάθαρη! Τη γυαλίζω καθημερινά με betadine scrub...
...
orinosleon: Μμμμ... Βλέπω έχεις ωραίο, παχύ κώλο... Για γύρνα λίγο να τον δω καλύτερα... (ταυτόχρονα της τον χουφτώνει)...
Αριστέα: Μην τον καλοβλέπεις, γιατί δεν τον δίνω πια...
orinosleon: Α, μην ανησυχείς, μου αρέσει να θαυμάζω τους μείζονες γλουτιαίους μύες.. Δεν θέλω σώνει και καλά να γαμάω οτιδήποτε θαυμάζω...
...
Τελικά, στο Φ69 συναντήσαμε την ημεδαπή σεξοβόμβα Έλενα - Αθηνά, την οποία καταγάμησε ο κ. orinosleon και ηρέμησε η Φυλής...
Ο κ. orinosleon οφείλει να αλλάξει το νικνέϊμ του.
Θα του πήγαινε καλύτερα "Πουτανομαγνήτης", ή "Πορνοέλκτης", ή "Πουτανοσυλλέκτης"...