Καλα ρε πιρφορε ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι το σαιτ τον παιζει λιγο??
Ειχα χασει και γω κανα 2 ενημερωσεις ετσι και απο τοτε παντα πριν πατησω αποστολη κανω cntr C
ρε γράψε τις σε wordpad και μετά τις μεταφέρεις στο site. Εγώ έτσι κάνω.
Καλα ρε πιρφορε ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι το σαιτ τον παιζει λιγο??
Ειχα χασει και γω κανα 2 ενημερωσεις ετσι και απο τοτε παντα πριν πατησω αποστολη κανω cntr C
Ξέρεις ότι σε πάω με 1.000,αλλά διαφωνώ....μακάρι να κάνω λάθος.....όχι ρε δε φαίνεται φόλα,καλή την κόβω!
Μπέμπα δε φταίει το σαιτ αλλά η μαλακια που με δέρνει
Δεν είσθε ηλίθιος....
Δε γράφω ενημέρωση γιατί έκαψα ήδη δύο ο ηλίθιος.(μου σβηστηκαν)
...
δεν είναι φευγατο το βλέμμα της αλιονούλαςΔεν είσθε ηλίθιος.
Είσθε Αλιονόπληκτος.
Αυτό το φευγάτο βλέμμα της, είναι μέσα σας και σας κατατρώγει σιγά-σιγά τον εγκέφαλο.
ρε γράψε τις σε wordpad και μετά τις μεταφέρεις στο site. Εγώ έτσι κάνω.
μπράβο ρε φίλε καλά έκανες , άλλοι είναι μόνο λόγια .Θα τη γράψω ,δε μπορώ
Δίδυμου
7 αριστερά κλειστά
8 πάνω αλεξάνδρα η γνωστή
18 πάνω αλιόνα
Φωκαιας
27 πάνω πάνω φουκαριαρα φλώρα
27 ισόγειο,ισαβέλα άλογο.η τσατσά εύα έλεγε με απόγνωση 'κάντε σεξ ρε παιδιά' λες και ήταν τζάμπα
25 κάτω ανκα.πως μπαταλεψε έτσι αυτη,ακόμα δεν ξεκίνησε
25 πάνω κλειστό
24 πατρίτσια από αλκιβιαδου και δίδυμου 8
19 ανίτα γλυκιά μουνίτσα απ τα ίδια μαγαζιά με πατρίτσια
17 κάτω ισαβέλα η γνωστή
Φυλής
66α,βαμμένο ξανθό χαριτωμενο μουνάκι απ αυτά του κιλου
66Δ,μπιανκα
74 δεξιά μπαζο με κώλο
74 αριστερά άννα μουστάκι και νάντια ελληνίδα μέσα απ την ελλάδα
61 αλεξάνδρα
80 μαρία με τη φωνή τσιριδα .αδυνάτισε πάλι
84 δεξιά,μιλφ αλβανοφατσα ,λευκή,πράσινα μάτια
84 86 μεσαία κλειστά
86 αριστερά,παολα νομίζω την είπαν,μιλφ αλβανοφατσα από ιάσωνος 46 και γενικά γύρολόγος σε μετάξι λιοσιων.μεγάλο σαγόνι μεγάλο στόμα
65 εμμανουέλα,έχει παχύνει
69 πάνω χριστίνα καζακστάν
69 κάτω όαση μέσα στα μπαζα,το καινούργιο χαριτωμενο μουνάκι με τις βυζάρες και τα τατου
71 πάνω η καυλιαρα αλβανοφατσα με τα μαυρα μαλλιά και το πιρσιν κοντά στο χείλος.ωραίο βυζάκι επίσης
71 κάτω,στεφανία,δυνατό εργαλείο.
Άγκυρας 12 αριστερά μιλα ωραίο μιλφει και δεξιά νίκα
Θα τη γράψω ,δε μπορώ
Φυλής
86 αριστερά,παολα νομίζω την είπαν,μιλφ αλβανοφατσα από ιάσωνος 46 και γενικά γύρολόγος σε μετάξι λιοσιων.μεγάλο σαγόνι μεγάλο στόμα ναί,Πάολα λέγεται...εντελώς αδιάφορη...
65 εμμανουέλα,έχει παχύνει όντως.....και προχθές πήγε να μας ρίξει καραμούζα παρατρίχα..... :S
71 πάνω η καυλιαρα αλβανοφατσα με τα μαυρα μαλλιά και το πιρσιν κοντά στο χείλος.ωραίο βυζάκι επίσης Νέλλυ
Το Χριστινάκι έγινα Star!!! Όσοι είδανε Star θα την αναγνωρίσουν να μιλάει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους χιλιάδες παράνομους οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας!! ΌΛΕ!
Ελεος ρε παιδια λειτουργουνε λεει σε πολυκατοικιες στη Φυλης ειναι τα μπουρδελακια που δειχνει στο ρεπορταζ!Αν καποιος μενει σε αυτες της πολυκατοικιες ειναι ή Πακιστανος ή κανενας φανατικος μπουρδελιαρης.Το σκεφτομαι να αγωρασω εκει ενα μικρο διαμερισμα τωρα που τα διαμερισματα ειναι τσαμπα στην Ελλαδα (αν και θα φτηνινουν πολυ ακομα)για να μενω οταν ερχομαι Ελλαδα
Μαγκα μου αν το κανεις αυτο θα εισαι κ'ο πρωτος Το Σταρ δεν ειναι παντα το καναλι της μαλακιας γιατι συχνα διχνει κ'εμενα
δεν είναι φευγατο το βλέμμα της αλιονούλας
δεν είναι φευγατο το βλέμμα της αλιονούλας
ειδικά άμα κάνει ακάποτα ...
τι εννοειται ? οτι δεν ειναι καλη ?
όχι γιατρέ μου πλάκα στο νόντα κάνω !!
οοοο εξαισια !
πλακα στην πλακα ομως ...... στο διαταυτα η εν λογω κορασιδα επιδεικνυει μια σχετικη αφοσιωση !
μαυροτσούκαλη σαν ανθίγγανη είναι η Μπιάνκα, αδύνατη με κώλο στο πρόγραμμα τηςΚαλημέρα σε όλους
Μια ερώτηση
Χθες το πρωι στο Φ71 πάνω το πρωι ήταν η Μπιανκα ή η Νέλλυ
Ήταν μια μαυροτσούκαλη αλλά και η δύο είναι για αυτο ρωτώ..
Καλημέρα σε όλους
Μια ερώτηση
Χθες το πρωι στο Φ71 πάνω το πρωι ήταν η Μπιανκα ή ηΝέλλυ
Ήταν μια μαυροτσούκαλη αλλά και η δύο είναι για αυτο ρωτώ..
μαυροτσούκαλησανανθίγγανη είναι η Μπιάνκα, αδύνατη με κώλο στο πρόγραμμα της