Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (41 μέλη και 270 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:rockon: :rockon:
Και γω θελω να νοικιασω σπιτι κοντα στην πιατσα, αλλα νταξει οχι και πανω απ τα μπουρδελα..  :2funny:
Θα ηθελα να ειναι σε στρατηγικο μερος, καπου αναμεσα σε Φυλης/Λιοσιων/Ντισνευ..

ΥΓ Το Σταρ γι ακομα μια φορα εδωσε ρεσιταλ Μαλακιας  :jerking:  :rockon:
Μαγκα μου αν το κανεις αυτο θα εισαι κ'ο πρωτος :)Το Σταρ δεν ειναι παντα το καναλι της μαλακιας γιατι συχνα διχνει κ'εμενα  :)
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ξεροχύνω με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σταρ. Αποκαλύψεις πολλών μεγατόνων για τα παράνομα στέκια του πληρωμένου σκληρού έρωτα.
η εντυπωσιακη ρωσιδα, 22 χρονων που δουλευει φυλης ποια ειναι?
την εδειχνε να φοραει ενα σορτσακι.
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
γιατι δε νοικιασες το σπιτι της σακιρα  :birdman:
kαλησπερα σε ολους θα συμφωνησω απολυτα το star αλλη μια φορα εδωσε ρεσιταλ μαλακιας και υποκρισιας και ουσια μηδεν δεν το εχουν το ρεπορταζ πεζοδρομιου ας μεινουν στο lifestyle
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (17:55 - 19:00) στην απογευματινή (2η) βάρδια με την σειρά που τα πήρα και είχε από όλα ο "μπαχτσές"...

Κωνσταντίνου Σχοινά
2 κλασικά η μία και μοναδική εκεί μιλφ Γερμανίδα Αλεξάνδρα, ξανθιά πλέον (αν θυμάμαι καλά από το καλοκαίρι που την είχα δει τελευταία φορά ήταν μελαχρινή ή καστανή) με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, συμπαθητικό πρόσωπο,  σχετικά ψηλή νταρντανογυναίκα, 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα και λίγα μπούτια αλλά δεν είναι χοντρή, φορούσε ολόσωμο εφαρμοστό τιγρέ κάπως κορμάκι, πολύ απλό (αποστειρωμένο) πρόγραμμα στα 25ευρώ.

Ιουλιανού
71 κλασικά και εδώ η γκιλφ Κλεοπάτρα, καστανοκόκκινα σπαστά μαλλιά που τα είχε ημιπιασμένα, σκληρό μέτριο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με γεροδεμένο πληθωρικό κορμί, 3,5αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, κώλος με μπόλικα πιασίματα και μπουτάρες, φορούσε ολόσωμο μαυροκόκκινο ελαφρώς διάφανο κορμάκι, φέρει και ένα σχετικά μεγάλο τατού πίσω στο δεξί ώμο, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο πρόγραμμα.
Σε μια γλάστρα στο μικρό σαλονάκι, είχε κάτι που έγραφαν τελείως ανορθόγραφο αλλά δεν ήθελαν να με ακούσουν για να το διορθώσουν...

Αλκιβιάδου
16Α η μιλφ-μεταμίλφ Ίνκα, ξανθιά με μαλλί ίσιο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 1,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε μαύρο χαλαρό κορμάκι με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο πρόγραμμα.
16Β η σχετικά νεαρή Άννα που προχθές την πέτυχα ως Αντελίνα στο Φωκαίας 27Β όροφο, καστανή με μαλλί ίσιο ελάχιστα πιο πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα με καμπύλες, 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, φουλ πρόγραμμα.
16Γ η νεαρή Αλίνα από Φωκαίας 19, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, ψηλή με ωραίο αλλά πολύ λευκό κορμί, 2αρι βυζι και ωραίο κώλο, φορούσε λευκά εσώρουχα, φουλ πρόγραμμα.

Χωματιανού
11Α (ισόγειο) η νεαρή γνωστή σε όλους Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη από Φ.66Α, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με ωραίο μοντελέ κορμί και με λίγα κιλάκια παραπάνω σε σχέση με πριν στο 66Α που της πάνε, 2αρι βυζι και πολύ ωραίο κώλο, φέρει τατού ως γνωστόν πάνω από τον κώλο στη μέση, φορούσε ροζ διχτυωτό (το γνωστό που έχουμε δει αρκετοί) με πολύ διάθεση και έντονο καυλάντισμα στο σαλόνι με τον εντυπωσιακό φωτισμό πλεόν, απλό πρόγραμμα + ισπανικο (με δυάρι βυζί;) ανακοινώθηκε.
11Β (όροφος) κλειστό

Μαραθώνος
59Α η σχετικά νεαρή και πολύ ντροπαλή (η υπηρεσία καθόταν δίπλα της για (υπο)στήριξη του ηθικού Φωτεινή που πρώτη φορά είδα, καστανή με ίσιο μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κοντή με κανονικό αλλά μονοκόμματο σώμα με ελάχιστα κιλάκια παραπάνω, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε λευκά εσώρουχα και από δύο πιασίματα στα πλάγια το στρινγκ της, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό μόνο στο στήθος ανακοινώθηκε.

Αχιλλέως
48Β (ημιπόγειο) η μιλφ Ειρήνη (προσοχή όχι η Ιρίνα), ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και λίγο άκωλη, φορούσε κόκκινα εσώρουχα, με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο πρόγραμμα.
48Α (υπερηψωμένο ισόγειο) η νεαρή Ζάνα, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μακρύ μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με ένα θέμα και θέαμα περίεργο μέσα στο στόμα της (χαλασμένα δόντια;), κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σχεδόν αδύνατο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, πάντα κάθεται πάνω στα πόδια μου καυλαντίζοντάς με, με ελεύθερο στοματικό.

Βιργινίας Μπενάκη
31 κλασικά η μεταμίλφ-γκιλφ και μάλλον Ελληνίδα Λίντα, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί πιασμένο αλογοουρά, μέτριο σκληρό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με λίγο βαρύ κορμί, 3,5αρι-4αρι βυζί, κοιλιά, τεράστια κωλάρα με λίγη κυτταρίτιδα και μπούτια, φορούσε μαύρα εσώρουχα απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
Όταν την ρώτησα αν κάνει ελεύθερο, λεγοντάς εγώ -οπότε απλό κάνεις αφού μου έλεγε όλες τις στάσεις κλπ., σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας μου -τι απλό; όλα αυτά δε σου κάνουν;

Παιανιέων
24 κλασικά και εδώ η ίδια που παίζει το πρωί, η μεταμίλφ και μάλλον Ελληίδα και αυτή Σοφία, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, κοντή με βαρύ κορμί, 3,5αρι βυζί με μεγάλη κοιλιά, κώλος τεράστιος με μπουτάρες επίσης, φορούσε μαύρο μεσοφόρι ως συνήθως, το πρόγραμμα της είναι απλό διαφημίζοντάς μου το καλό της τσιμπούκι.
Η γηραία η υπηρεσία νωρίτερα προσφέρθηκε να με κεράσει γλυκάκι!

Κωνσταντινουπόλεως
166Β (υπόγειο) η ωραία μιλφ ξανθιά υπηρεσία μου παρουσίασε την Πολωνέζα προμίλφ Άννα, μελί χρώμα μαλλιών σπαστό κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο (με επιείκεια), ψηλή και αν και αρκετά ωραίο αδύνατο κορμί χαρακτηρίζεται άνετα ως αχλαδωτό, 2αρι-2,5αρι ωραίο βυζί και τρομερό κώλο ο οποίος από πάνω του φέρει τρία μικρά τατού, το ένα πάνω στο άλλο στη μέση αυτού, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, με ισπανικό, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό στο πρόγραμμα.
166Α (ισόγειο) η μιλφ Άννα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε μαύρο μεσοφόρι και η μιλφ-μεταμίλφ Ναταλία, καστανόξανθη με σχεδόν ίσιο μακρύ μαλλί, αδιάφορο σκληρό πρόσωπο, ψηλή με νταρντανέ κορμί, 3αρι-3,5αρι βυζί και κωλάρα που πάντα γυρίζει πλάτη, σκύβει και τον τουρλώνει κουνώντας το επιδεικτικά στους πελάτες, και για τις δύο ανακοινώθηκε το ίδιο πρόγραμμα, ισπανικό, ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό και κάνουν και παρτούζα.

Κολοκυνθούς  
63 αριστερά η νεαρή λίγο μελαμψή και αθίγγανη Σοφία που παίζει τον τελευταίο καιρό εκεί, καστανή με σπαστό μακρύ μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό χαμογελαστό πρόσωπο, κοντή σχετικά με ατσούμπαλο σώμα, 2,5αρι βυζί, χαλαρωμένη κοιλιά και κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας και λίγα πιασίματα, φορούσε διχτυωτή μπλούζα και σήμερα για να κρύβει τις ατέλειες στην κοιλιακή χώρα και όσο μπορόυν να κρύβονται, με κώλο στο πρόγραμμα.
63 ευθεία κλειστό
38Β (ισόγειο) κλειστό
38Α (όροφος) κλειστό

Κεραμεικού
13 (όροφος)η σχετικά νεαρή Αννίτα/Ανέτα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, ψηλή με κανωνικό σώμα, 2αρι βυζί και συμπαθής κώλος, εμφανίστηκε γυμνόστηθη και φορούσε μαύρο στρινγκ ως συνήθως, απλό προγραμμα.
13Α (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Χριστίνα, καστανόξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, εμφανίστηκε γυμνόστηθη όπως πάντα, απλό πρόγραμμα.
13Β (υπόγειο) κλασικά η σχετικά νεαρή Μαργαρίτα, ξανθιά με μαλλί πιασμένο κότσο, κοντή, γεματούλα, με αδιάφορο σκληρό πρόσωπο, 3,5αρι βυζί, κοιλιά, μεγάλος κώλος και μπούτια, απλό πρόγραμμα + ισπανικό.
15Α (όροφος) η νεαρή Μπέλα, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μακρύ μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σώμα και λίγο γεματούλα, 2αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, φορούσε μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
15Β (ισόγειο) η νεαρή Γωγώ από Δεληγιώργη 39, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, άσχημο πρόσωπο με χάλια οδοντοστοιχία και χαζογελούσε μόνη της όταν παρουσιάστηκε στο σαλόνι, κοντή με κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί και συμπαθής κώλος, απλό πρόγραμμα.

Καλλέργη
33 η νεαρή Σουζάνα, ξανθιά με σπαστό μακρύ μαλλί, καλό πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα αλλά με λίγες χαλαρώσεις, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό από την υπηρεσία.

Δεληγιώργη
30 πρώτη φορά το είδα κλειστό.
39 η νεαρή Κλαούντια που ξεκίνησε από εδώ και παίζει και στο Κεραμεικού 15Α (όροφος). μελαχρινή με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένο σε αλογοουρά, συμπαθητικό μουτράκι αλλά με προβληματική οδοντοστοιχία, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανωνικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, με έπιασε με το χέρι όρθιο σταυρωτά για να με κατευθύνει στο δωμάτιο λέγοντας μου πως το μουνί της το λένε "Μανταλένα", απλό πρόγραμμα.

Επίσης κλειστά είδα που ήταν το Κολωνού 27Β όροφος και το Κολωνού 48 περνώντας από τον συγκεκριμένο δρόμο.

Καλό βράδυ!
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.612
Κριτικές
31
Like
13.188
Πόντοι
5.097
Μιλας για την ξανθια με τα μακρια μαλλια, που εβαζε ενα σορτσακι?
Βαρδια?
δε ξερω ρε μαν ποια ειναι
μπηκαν σιγουρα στο 69 πανω οπου βλεπεις τη καζαν στο ξωβυζι στο κρεβατι στο 1,50 περιπου
μπαινουν στο 66 που δειχνουν την πολυκατοικια απο πανω
και αυτο με τη γκομενα που γουσταρεις μου μοιαζει για το φ84 αλλα δεν ξερω ποια ειναι αυτη  :helpplea:
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πήγα φυλής και πέριξ στα περισσότερα.
Δε γράφω ενημέρωση γιατί έκαψα ήδη δύο ο ηλίθιος.(μου σβηστηκαν)
Αμα θέλει κανείς να ρωτήσει τίποτα...ακούω...
Το επίπεδο πάντως ήταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πήγα φυλής και πέριξ στα περισσότερα.
Δε γράφω ενημέρωση γιατί έκαψα ήδη δύο ο ηλίθιος.(μου σβηστηκαν)
Αμα θέλει κανείς να ρωτήσει τίποτα...ακούω...
Το επίπεδο πάντως ήταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!
...δεν χρειάζεται...πέρασα εχθές....είναι σαν να τις βλέπω και πάλι μπροστά μου.... :rockon:
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Μηνύματα
95
Like
1
Πόντοι
0
Αλκιβιάδου
16Γ η νεαρή Αλίνα από Φωκαίας 19, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο, ψηλή με ωραίο αλλά πολύ λευκό κορμί, 2αρι βυζι και ωραίο κώλο, φορούσε λευκά εσώρουχα, φουλ πρόγραμμα.

Χωματιανού
11Α (ισόγειο) η νεαρή γνωστή σε όλους Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη από Φ.66Α, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με ωραίο μοντελέ κορμί και με λίγα κιλάκια παραπάνω σε σχέση με πριν στο 66Α που της πάνε, 2αρι βυζι και πολύ ωραίο κώλο, φέρει τατού ως γνωστόν πάνω από τον κώλο στη μέση, φορούσε ροζ διχτυωτό (το γνωστό που έχουμε δει αρκετοί) με πολύ διάθεση και έντονο καυλάντισμα στο σαλόνι με τον εντυπωσιακό φωτισμό πλεόν, απλό πρόγραμμα + ισπανικο (με δυάρι βυζί;) ανακοινώθηκε.
11Β (όροφος) κλειστό

Αχιλλέως

48Α (υπερηψωμένο ισόγειο) η νεαρή Ζάνα, μελαχρινή με σχεδόν ίσιο μακρύ μαλλί, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με ένα θέμα και θέαμα περίεργο μέσα στο στόμα της (χαλασμένα δόντια;), κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σχεδόν αδύνατο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, πάντα κάθεται πάνω στα πόδια μου καυλαντίζοντάς με, με ελεύθερο στοματικό.
η Αλινα φολαρα του κερατα δεν ξερει να κανει πιπα καθολου ΜΑΚΡΙΑ.

η Αννουλα η μολδαβεζα εμενα προσωπικα με εχει κουρασει. μια σουπερ μια φολα και οταν η αννα ειναι φολα ειναι ΦΟΛΑ!!! ας δουλευει μονο μουδιασμενη ή ας το κοψει εντελως γιατι αλλιως εμενα δεν με ξαναβλεπει

η Ζανουλα φορασει σιδερακια
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Θα τη γράψω ,δε μπορώ

Δίδυμου
7 αριστερά κλειστά
8 πάνω αλεξάνδρα η γνωστή
18 πάνω αλιόνα

Φωκαιας
27 πάνω πάνω φουκαριαρα φλώρα
27 ισόγειο,ισαβέλα άλογο.η τσατσά εύα έλεγε με απόγνωση  'κάντε σεξ ρε παιδιά' λες και ήταν τζάμπα
25 κάτω ανκα.πως μπαταλεψε έτσι αυτη,ακόμα δεν ξεκίνησε
25 πάνω κλειστό
24 πατρίτσια από αλκιβιαδου και δίδυμου 8
19 ανίτα γλυκιά μουνίτσα απ τα ίδια μαγαζιά με πατρίτσια
17 κάτω ισαβέλα η γνωστή

Φυλής
66α,βαμμένο ξανθό χαριτωμενο μουνάκι απ αυτά του κιλου
66Δ,μπιανκα
74 δεξιά μπαζο με κώλο
74 αριστερά άννα μουστάκι και νάντια ελληνίδα μέσα απ την ελλάδα
61 αλεξάνδρα
80 μαρία με τη φωνή τσιριδα .αδυνάτισε πάλι
84 δεξιά,μιλφ αλβανοφατσα ,λευκή,πράσινα μάτια
84 86 μεσαία κλειστά
86 αριστερά,παολα νομίζω την είπαν,μιλφ αλβανοφατσα από ιάσωνος 46 και γενικά γύρολόγος σε μετάξι λιοσιων.μεγάλο σαγόνι μεγάλο στόμα
65 εμμανουέλα,έχει παχύνει
69 πάνω χριστίνα καζακστάν
69 κάτω όαση μέσα στα μπαζα,το καινούργιο χαριτωμενο μουνάκι με τις βυζάρες και τα τατου
71 πάνω η καυλιαρα αλβανοφατσα με τα μαυρα μαλλιά και το πιρσιν κοντά στο χείλος.ωραίο βυζάκι επίσης
71 κάτω,στεφανία,δυνατό εργαλείο.

Άγκυρας 12 αριστερά μιλα ωραίο μιλφει και δεξιά νίκα

 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα τη γράψω ,δε μπορώ


69 κάτω όαση μέσα στα μπαζα,το καινούργιο χαριτωμενο μουνάκι με τις βυζάρες και τα τατου

Καλά αυτή,όπως την βλέπω και μόνο.....πρέπει να είναι τρελή φόλα.....να δούμε ποιος θα κάνει τον κασκαντέρ..... :rockon:
Πάντως έχει καυλωτικό κούρεμα.... :)
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλά αυτή,όπως την βλέπω και μόνο.....πρέπει να είναι τρελή φόλα.....να δούμε ποιος θα κάνει τον κασκαντέρ..... :rockon:
Πάντως έχει καυλωτικό κούρεμα.... :)
όχι ρε δε φαίνεται φόλα,καλή την κόβω! 

Μπέμπα δε φταίει το σαιτ αλλά η μαλακια που με δέρνει
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom