Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (31 μέλη και 283 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εδω διαφωνω κυριε Παιχτουρα!
οι "θειες" κανουν τα καλυτερα γαμησια
πχ αναφερω ενδεικτικα:
Κατερινα Σερβα Αλκιβιαδου 16γ
Αλιονα και Ανδριάννα, Διδυμου 18
κτλ κτλ....

Άλλο εννοεί ο Δάσκαλος...... ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.138
Πόντοι
42.697
ασε τους ανωμαλους να πηδαν μικρες τυπε
ετσι τα γκρανια ειναι ξεκουραστα για εμας :rockon:

'ετσι τυπε δεν ξέρουν!
καλυτερα να τους αφήσουμε στο σκοτάδι τους!!!!
cebfceb1cebdcf8ecebcceb1cebbcebfcf82.jpg

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
λοιπον η τερεζα απο φυλης 74 νεαρο πιπινακι περιπου 20 χρονων 3,5 ψευτικα βυζια αρκετα καλο προσωπακι  δε κανει και πολλα μεσα δε μιλαει καθολου ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα  ισπανικο δε κανει οπως θα περιμενε καποιος βλεποντας αυτα τα βυζια δεν ειναι  ξεπετα- ξεπετα αλλα τυπικη επισης η τσατσα βαραει γρηγορα τη πορτα στο 10λεπτο.απο το συγκεκριμενο μαγαζι αναζητειται η βικτωρια-ρομπερτα οποιος γνωριζει σε ποιο δουλευει η αν δουλευει ακομη  τα φωτα του

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βραδυ την πετυχαμε τυπε, στο δεξια απο τα δυο  ;) προγραμμα κανονικο, φρεσκο κοριτσακι, γλυκητατο, απειρο, δηλωσε ιταλιδα  :2funny: δε καταλαβαινει γρι ελληνικα, αλλα χαμογελαστο και γουτσου γουτσου...πιπα με δοντι  ;)
:rockon:
εδω διαφωνω κυριε Παιχτουρα!
οι "θειες" κανουν τα καλυτερα γαμησια
πχ αναφερω ενδεικτικα:
Κατερινα Σερβα Αλκιβιαδου 16γ
Αλιονα και Ανδριάννα, Διδυμου 18
κτλ κτλ....
μαριάννα περγάμου 27α,ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ σήμερα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σοφια Ρομπερτα Κουβερτα??
Πριν 2-3 μερες καποιος εγραψε οτι την πετυχε 2η βαρδια Διδυμου 8 πανω αν θυμαμαι καλα..

....έλα ρε και θέλω να την ξεσκίσω........την έχω τεράστια ανάγκη την κυκλοθυμική...... :zfuck:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Προφανως μιλατε για τη Χριστινα με τις ΒΥΖΑΡΕΣ που ηταν Φωακαιας 27 μεχρι πριν κανα 2 μηνες..

ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ!!!
Μακριααααα

την προηγούμενη φορά είδα την τραπερδονοκωλοσφυρίχτρα από το Διδύμου 8Α όροφος. Πετίτ γκαυλάκι βουτηγμένο μέσα στον γκαυλόζουμο αλλά βγάζει γλώσσα μέσα. Το είχα γράψει και σε παλαιότερη τσάρκα.

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Η Χριστινα στο Διδυμου 8Α?  :think:
Τι να πω μπορει..

Οπως και να χει ειναι μεγαλη φολα..
Προτεινεται μονο σε οσους δεν εχουν απαιτησεις για καλες υπηρεσιες και τους ενδιαφερει μονο η εμφανιση..
παιδες καλησπερα και χρονια πολλα!!! η Μπαρμπορα της Φωκ 27 δουλευει συχνα πρωι? γιατι οσες φορες εχω παει δεν την εχω πετυχει
εχω δουλιες τωρα τελευταια και δεν παω συχνα.... :headbang:

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Μάγγες υπάρχει τίποτα καλό σε μελαχρινό άσπρο δέρμα και πράσινα η γκρι η μπλέ μάτια στον ιστορικό δρόμο ;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Μάγγες υπάρχει τίποτα καλό σε μελαχρινό άσπρο δέρμα και πράσινα η γκρι η μπλέ μάτια στον ιστορικό δρόμο ;

Πηγαινε  σε  pet  shop  και  σιγουρα  θα  βρεις........... :jerking: :jerking: :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρωί με την αυγούλα, αφού έφαγα το πρωϊνό μου (δύο κομμάτια κοντοσούβλι που περίσσεψε από εχτές), ήπια τον σκέτο καφέ φίλτρου και έφαγα μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι, ξεκινήσα για την ονειρική Φυλής για το τελευταίο μπουρδέλιασμα του χρόνου. Ας δούμε τι συνάντησα:

Διδυμου 27 συνάντησα το δροσερό πιπίνι Νίκη. Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη αδύνατη κοπελίτσα με χαριτωμένο οβάλ πρόσωπο και ένα διακριτικό τατού στον ώμο.
Διδύμου 20 συνάντησα το σκληρό milf Άννα και έγινε κατάθεση. Όταν προλάβω θα γράψω κριτική.
Διδύμου 7Α συνάντησα το δροσερό πιπίνι Έλενα. Πρόκειται για μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα και τετράγωνο πρόσωπο. Αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία θα έλεγα.
Φυλής 40 συνάντησα την Ρωσσίδα Έλενα, μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα μετρίας εμφάνισης. Εμφανίστηκε με μεσοφόρι και είχε λίγη κοιλίτσα και γεμάτα μαγουλάκια. Την περιμέναμε αρκετή ώρα να έρθει αφού αρχικά ήταν στο δωμάτιο.
Φυλής 56 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει το δροσερό πιπίνι Νικολέτα/σε γαμώ στην τουαλέτα. Πιθανολογώ ότι είναι η ξανθιά μοντέλα. Τα δωμάτια ήταν όλα γεμάτα.
Φυλής 54Β συνάντησα το εξωτικό πιπίνι Ρωξάνη από το ονειρικό Μενίδι. Πρόκειται για μια μελαμψή όμορφη κοπέλα με καπούλια και ωραίο βυζί που θυμίζει όμορφη Ινδή πριγκίπισσα αλλά πιθανολογώ ότι είναι γυφταίτορ.
Φυλής 74 συνάντησα δύο δροσερά πιπίνα. Η πρώτη στο δεξί μαγαζί ήταν ξανθιά μετρίου αναστήματος, αδύνατη με βυζάρες ενώ η άλλη στο αριστερό μαγαζί ήταν κοντή μελαχρινή και ασχημούλα. Την δεύτερη την έχω δει πολλές φορές εκεί.
Φυλής 59 συνάντησα την ψηλή γυναικάρα Ιζαμπέλλα. Έγινε δεύτερη επική κατάθεση.
Φωκαίας 17 η τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει το δροσερό πιπίνι Εμμανουέλα. Βαρέθηκα να την περιμένω και αποχώρησα.
Φωκαίας 27 στο ισόγειο συνάντησα την Μαρία γνωστή και από Ρεμούνδου και μια καστανούλα πετίτ κοπελίτσα. Μέτρια εμφανισιακά και οι δύο με την Μαρία να είναι κάπως καλύτερη μιας και ήταν πιο τσαχπίνα. Τσάτσος σήμερα είναι ο γνωστός τιτάνας Άρης ο οποίος με ενημέρωσε ότι απέναντι στο Φωκαίας 24/ Λαβύρινθος δουλεύει το γνωστό καρτούν Φλώρη. Δεν πέρασα να την δω καθότι της έχω αδυναμία και δεν θέλω να περνάω χωρίς να μπαίνω δωμάτιο.
Φωκαίας 27 στο υπόγειο συνάντησα τη πρόστυχη πορνοστάρ Ελένη. Πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα κάπως γεματούλα με αέρα πουτάνας που κωλοτρίβεται στο σαλόνι.
Φωκαίας 19 συνάντησα μια ψηλή μελαχρινή αδύνατη κοπέλα που προσφέρει φούλ πρόγραμμα και κώλο. Στα πρότυπα της Ιζαμπέλλας, πολύ όμορφη παρουσία που θα χαιρόμουν να είχα για γκόμενα.
Φυλής 80 συνάντησα δύο δροσερά πιπίνια την Μαρία και την Σοφία. Η πρώτη ήταν πιο ψηλή, καστανομάλλα με πλούσιες βυζάρες και η δεύτερη μελαχρινή πιο αδύνατη και κάπως λιγότερο σεξουαλική από την πρώτη. Προσφέρουν και παρτούζα.
Φυλής 61 συνάντησα το δροσερό πιπίνι του οποίου το όνομα όλο ξεχνάω. Πρόκειται για μια καστανομάλλα με μπούκλες και γλυκό πρόσωπο. Κοντούλα με χαριτωμένο σώμα δεν εκπέμπει τον αέρα της σκληρής πουτάνας που αναζητώ.
Φυλής 69Β στο ισόγειο συνάντησα μια ψηλή ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί μέχρι τον λαιμό και διάφορα τατουάζ στο σώμα της. Ακρως αντιπαθητική φάτσα έφυγα αμέσως.
Φυλής 65Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Αντζελίνα. Πρόκειται για μια ψηλή αρκετά όμορφη ξανθιά κοπέλα, αρκετά αδύνατη που όταν προσπάθησε να λικνίσει τον κώλο της παραλίγο να φάει σαβούρα.
Φυλής 71Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Ντανιέλα. Πρόκειται για μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα με πρόστυχο πρόσωπο και αέρα πρόστυχης πορνοστάρ. Όμορφη παρουσία. 
Φυλης 84Α συνάντησα μια πετίτ καστανομάλλα κοπέλα από Αλβανία. Αρκετά ωραίο μωρό με σκληρό πρόσωπο που μου θύμισε κάπως την Σελίν Ντιόν
Φυλής 84Β συνάντησα την Τζίνα, μια ψηλή πολύ όμορφη κοπέλα με μπουκλέ καστανό μαλλί και σεξουαλική ελίτσα στο πρόσωπο αν είδα καλά. Καλό σώμα, ψηλή με ωραίο κώλο. Μου θύμισε τα μουνάκια της ΔΑΠ που γυροφέρναν στο ΤΕΙ και εμείς οι αντιπιρφόροι τις βλέπαμε από μακριά και περιμέναμε να πάμε σε καμιά τουαλέτα να αυνανιστούμε.  :rockon: Ωραία παρουσία είναι στα υπόψιν.
Φυλής 109Α συνάντησα την Κατερίνα μια όμορφη μελαχρινή αδυνατούλα με πολύ ωραίο πρόσωπο που έχω ξαναδεί σε διάφορα σπιτάκια όπως το 84 ή το υπόγειο του 134.
Φυλής 134 συνάντησα το δροσερό πιπίνι Κατερίνα. Πρόκειται για μια ψηλή κοπέλα αδύνατη με σκούρο δέρμα και ωραίο πρόσωπο. Μου θυμίζει μια γκόμενα που με χυλοπίτιαζε αβέρτα πριν αρκετά χρόνια και έκτοτε την απαξιώνω.
Φυλής134Α συνάντησα την Τζέσσικα μια ωραία ξανθιά κοπέλα που εμφανίστηκε με πράσινο δικτυωτό μεσοφόρι. Ωραία παρουσία την έχω ξαναδεί και είναι στα υπόψιν.
Φυλής 134Β στο υπόγειο συνάντησα την Άννα μια ξανθιά κοπέλα που πρέπει να έχω ξαναδεί στον όροφο του Φ71. Φούλ πρόγραμμα και κώλος.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Δύο καλές καταθέσεις αν και η Άννα δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών μου. Παρόλα αυτά πέρασα καλά και ελπίζω να καταφέρω να κάνω και άλλη κατάθεση μέχρι να αλλάξει ο χρόνος. Να περνάτε καλά και καλές σκληρές καταθέσεις.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρωί με την αυγούλα, αφού έφαγα το πρωϊνό μου (δύο κομμάτια κοντοσούβλι που περίσσεψε από εχτές), ήπια τον σκέτο καφέ φίλτρου και έφαγα μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι, ξεκινήσα για την ονειρική Φυλής για το τελευταίο μπουρδέλιασμα του χρόνου. Ας δούμε τι συνάντησα:

Φυλής 71Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Ντανιέλα. Πρόκειται για μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα με πρόστυχο πρόσωπο και αέρα πρόστυχης πορνοστάρ. Όμορφη παρουσία. 

Xρόνια Πολλά φίλε μου "νταούν".... :grin:
Κάποιες παρατηρήσεις......έριξες κλανιά,μετά το ταχίνι....?
Όχι και δροσερό πιπίνι η Ντανιέλα.....
Καλές καταθέσεις εύχομαι..... :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Xρόνια Πολλά φίλε μου "νταούν".... :grin:
Κάποιες παρατηρήσεις......έριξες κλανιά,μετά το ταχίνι....?
Όχι και δροσερό πιπίνι η Ντανιέλα.....
Καλές καταθέσεις εύχομαι..... :thumbsup:

καταρχάς είναι "ντο-όν". Την κλανιά δεν την έριξα ακόμα αλλά περιμένω σε λίγη ώρα να πάω να χοντροχέσω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
Πρωινη επισκεψη ξανα στην Αλινα ιασ 19 κατω, το σαλονι γεματο, πληρωσαμε 4-5 χυστες για την κορασιδα εγω ημουν ο πρωτος στη σειρα, παρατηρηθηκε μια βιασυνη δε θα ελεγα ξεπετα ομως απο μερους της.
Επρεπε να πληρωσω τελευταιος ή να μην περασω καθολου....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πρωί με την αυγούλα,
...αφού έφαγα το πρωϊνό μου (δύο κομμάτια κοντοσούβλι που περίσσεψε από εχτές)
...έφαγα μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι,
...ξεκινήσα για την ονειρική Φυλής...

ο νόμος του Gatsby γίνεται συνείδηση.

Couple2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
374
Πόντοι
20
καλησπερα παιδια!εχουμε το τηλ απο αγκυρασ 1?ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom