Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (17 μέλη και 163 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Χριστουγεννιάτικη τσάρκα παρέα με mpouzoklido Φυλής και πέριξ. Είδαμε...

Φυλής:
71A: Ντανιελλα ξανθιά πλέον κοπέλα με ωραίο σώμα. Κακή η πρόσφατη εμπειρία μου μαζί της.
71Α: Μπιανκα, σκουρόχρωμη μετριότητα με κωλο στο πρόγραμμα της.

Ρεμουνδου 21: Πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί. Καινούργιο ανακαινισμένο μας είπαν. Τζωρτζιαννα η κοπέλα, μελαχρινή ρουμουνα, με μικρό στήθος και κωλαρα. Τιμήθηκε καθότι δεν είχα άλλο χρόνο να πάω και αλλού. Καλή ήταν, χαμογελαστή προσχαρη αλλά δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα καθότι άντεξα 8 λεπτά μόνο με πίπα και μια στάση. Γίνονται και αυτά καμιά φορά. Οι γνωστές ας μου πουν αν είναι η γνωστή Τζωρτζιαννα από μετάξι και φυλής.
Η ίδια είναι!

Αυτά από εμάς, καλή χρονιά και καλές τσάρκες.
Ωραίος... Επίσης και σε σένα!

Ώστε αυτή είναι η ινκα.την είχα πάρει πρόσφατα διδύμου 18 υπόγειο και δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο ,αλλά είχα απορία ποια είναι γιατί δεν την ήξερα...
Προσοχή: Υπάρχει και η άλλη Ίνκα από το Ιουλιανού 71 επίσης και αυτή πρωινή βάρδια αλλά γηραιότερη της Αλκιβιάδου 16Α.

βόλτα(17.10-18.35)μετά το μεσημεριανό φαγητό , με δύο καταθέσεις.

Λιοσίων 76β Καρίνα πανέμορφο καστανό πιπίνι κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)δοκίμαζε εσώρουχα απο πακιστανό ,κάτι που συνέχισε και στο δωμάτιο.....
μήπως είναι η ίδια που εφμανίστηκε πριν λίγο καιρό στο Φ.109Α;

Εξηκίου 20 Λαρίσα μελαχρινή κοπελίτσα λεπτή με 2άρι βυζί , με ακα.
Έχω την εντύπωση πως ο συγκεκριμένος οίκος αν δεν είναι αλυσίδα, τότε σίγουρα συνεργάζεται με τα Φωκαίας 24/27αρια το Διδύμου 8Β/27 και Αλκιβιάδου 16Β καθώς ένα απόγευμα πέτυχα και την πιπίνα Λαβίνια εκεί!
τα λέμε αργότερα.....
Είσαι τεράστιος ρε n.smirni76... Τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ωραίος... Επίσης και σε σένα!
Προσοχή: Υπάρχει και η άλλη Ίνκα από το Ιουλιανού 71 επίσης και αυτή πρωινή βάρδια αλλά γηραιότερη της Αλκιβιάδου 16Α.
Είσαι τεράστιος ρε n.smirni76... Τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος!!!
ρε φυστικη όταν γράφω κάτι,ξέρω και το γράφω,δε γράφω στον αέρα,ούτε υποθέτω...και σε συμβουλευω να κάνεις το ίδιο κι εσύ.για να λέω ότι κατάλαβα σε ποια ινκα αναφέρεται ο ζερο,σημαίνει ότι κατάλαβα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
...
Αλκαμένους 113. Η μουνάρα Ρωσιδα μιλφ Αλίνα με τα φοβερά στηθη. Υπέροχο δέρμα, ποδάρες, όμορφο σεξυ πρόσωπο.Ελευθερο στοματικο.
...
Ως συνήθως, λόγω λιγούρας, συνουσιάστηκα στο πρώτο μπουρδέλο που βρήκα ανοιχτό.
Θα ήταν και το τελευταίο του περιπάτου, και ως εκ τούτου δεν θα υπήρχε ενημέρωση, εάν δεν ήταν μαζί ο κ. Zero, ο οποίος έδινε τον παλμό για το βηματισμό...
Η Αλίνα παρέχει ζεστό και αισθησιακό sex.
Οι ρώγες της προεξείχαν έξω από το φόρεμα - δίχτυ... Ατό μου προκάλεσε ακατάσχετη γενετήσια ροπή...

...
Λιοσίων 79α ανοιχτό. Ο πουστρο τσάτσος με τα βραχιολα και την καράφλα μας παρουσιασε την μιλφ Ελένη. Καστανη με μακρυ μαλλι, ωραια πόδια, λίγο κοιλιτσα και στητο βυζι 2 αρι με πεταχτη ρώγα. Φοραγε μεσοφόρι. Κώλος στα 20 ευρώ. Πέρασα για τεστινγκ θα βαλω κριτικη αργότερα...
...
Ο κ. ZeroTolerance πλήρωσε με 50ρικο.
Ο κίναιδος υπηρέτης δεν είχε ρέστα.
Ήταν αναμενόμενο να μην έχει λεφτά ο υπηρέτης, καθότι κανείς άλλος δεν είχε γαμήσει το ξεπεσμένο ερείπιο-gilf Ελένη.
Ωστόσο, υπό το φως των lasers, το ερείπιο φαινόταν σαν αιθέρια ύπαρξη (που λεει ο λόγος δηλαδή).
Στην παρακάτω εικόνα, φαίνεται η γηραιά οπτασία να σπεύδει να σοδομηθεί υπό του κ. Zero.

Συνημμένα

• 20131226jpg_min (1).jpg
    20131226jpg_min (1).jpg
    267,2 KB · Εμφανίσεις: 36

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Μετά από φαγοπότι το μεσημέρι και έναν καφέ το απόγευμα, ξύπνησε το "τέρας".
Ήθελε επειγόντως να θυσιαστεί προς τιμήν του, στο βωμό του αγοραίου έρωτα, ιέρειες αιθέριες υπάρξεις για να εξιλεωθεί.

Αμέσως υπάκουσα στα κελεύσματά του και κατευθύνθηκα στην Λιωσίων.

Λιοσ. 76β: η γλυκούλα Καρίνα από το Φυλ. 109α παλιότερα. Δεν με θυμόταν, παρόλο που την είχα πάρει 2 φορές. Ευτυχώς που μεταφέρθηκε εδώ, γιατί έχει πολλά να δώσει και εκεί την πίεζαν (χρονικά). Κάτσαμε αρκετή ώρα στο δωμάτιο χωρίς μα-μου και χωρίς καμιά ενόχληση από την τσα2.

Όμως, το "τέρας" δεν είχε σκοπό να ηρεμήσει τόσο εύκολα. Οπότε, πήγαμε και μέχρι την Βέργας.

Βέργ. 3 αρ.: η Νίκη, η αδύνατη φόλα που έπαιζε παλιότερα στο Φ.74 και ξεκίνησε από Μαρ. 59. ΜΑΚΡΙΑ ! ! !
Βεργ. 3 αρ.: η Χριστίνα. Ένα ξανθό καλύγραμμο πορνίδιο, που εμφανίστηκε τσίτσιδη στο σαλόνι. Με κατακαύλωσε η πρόστυχη γύμνια της και δεν το μετάνιωσα.

Φεύγοντας, έτσι για το γαμώτο, πέρασα από Αχιλ. 48, όπου ήταν η Ειρήνη και Μαρ. 59 όπου ήταν η Φωτεινή.

Κα(υ)λές γιορτές σε όλους.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Η Χριστίνα από οτι φαίνεται αξίζει μία κατάθεση!!! ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σε χθεσινη τσαρκα με ΝΩΝΤΑ :rockon: :rockon: :rockon:

Η βυζοαποκαλυψη!!! Τερεζα 18χρονο πιπινακι με απιστευτες βυζαρες :rockon: :rockon: φυλης και φωκαιας στο υπογειο ;)

επισης ανοιξε νεο μπουρδελακι φωκαιας 2, ο ΝΩΝΤΑΣ ηταν καλεσμενος στα εγκαινια αλλα βιαστηκαν τοσο πολυ να το ανοιξουν που μυριζε μεσα απο τις μπογιες και ο τσατσος καθοτανε σε καφασι  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Η βυζοαποκαλυψη!!! Τερεζα 18χρονο πιπινακι με απιστευτες βυζαρες :rockon: :rockon: φυλης και φωκαιας στο υπογειο ;)

επισης ανοιξε νεο μπουρδελακι φωκαιας 2, ο ΝΩΝΤΑΣ ηταν καλεσμενος στα εγκαινια αλλα βιαστηκαν τοσο πολυ να το ανοιξουν που μυριζε μεσα απο τις μπογιες και ο τσατσος καθοτανε σε καφασι  :grin:
Δεν έχω λόγια...... :tooth:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

επισης ανοιξε νεο μπουρδελακι φωκαιας 2, ο ΝΩΝΤΑΣ ηταν καλεσμενος στα εγκαινια αλλα βιαστηκαν τοσο πολυ να το ανοιξουν που μυριζε μεσα απο τις μπογιες και ο τσατσος καθοτανε σε καφασι  :grin:

Στην πρωτη βάρδια πηγες;;;

Προγραμμα κανονικο;;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Η βυζοαποκαλυψη!!! Τερεζα 18χρονο πιπινακι με απιστευτες βυζαρες

Φυλης 74 δεξια πρωινη βαρδια

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Στην πρωτη βάρδια πηγες;;;

Προγραμμα κανονικο;;
βραδυ την πετυχαμε τυπε, στο δεξια απο τα δυο  ;) προγραμμα κανονικο, φρεσκο κοριτσακι, γλυκητατο, απειρο, δηλωσε ιταλιδα  :2funny: δε καταλαβαινει γρι ελληνικα, αλλα χαμογελαστο και γουτσου γουτσου...πιπα με δοντι  ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
βραδυ την πετυχαμε τυπε, στο δεξια απο τα δυο  ;) προγραμμα κανονικο, φρεσκο κοριτσακι, γλυκητατο, απειρο, δηλωσε ιταλιδα  :2funny: δε καταλαβαινει γρι ελληνικα, αλλα χαμογελαστο και γουτσου γουτσου...πιπα με δοντι  ;)
Ευχαριστω για την απαντηση.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δασκαλε δεν ειναι για σενα αυτα τα απειρα πιπινακια..
Εσυ εισαι για τσιμπουκαδικα, ΑΚΑ λαρυγγωτα και αγιος ο θεος  :pipa1:  :rockon:
Εχεις δικιο, αν και στην ηλικια μπορει να πεφτει εξω ο καθε συναγωνιστης!!!Σε καθε περιπτωση το παρουσιαστικο μιας εργαζομενης στο σαλονι, τραβαει τον καθε πελατη...ανεξαρτητα, αν στα ενδοτερα ειναι καλη σε υπηρεσιες!!!

Εχω αδυναμια στα μεγαλα βυζομπαλα....και ισως περασω, τουλαχιστον να την δω στο σαλονι!!!

Αλλα σε ηλικιες, σου δινω δικιο...προτιμω 26 αντε το πολυ 38, σε εργαζομενες...στις περισσοτερες επιλογες μου!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.881
Πόντοι
42.697
Καλως Μπιλυ και Καλη Χρονια να εχουμε με καλες επιλογες και οχι φολες και θειτσες... :rockon: :rockon: :rockon:

εδω διαφωνω κυριε Παιχτουρα!
οι "θειες" κανουν τα καλυτερα γαμησια
πχ αναφερω ενδεικτικα:
Κατερινα Σερβα Αλκιβιαδου 16γ
Αλιονα και Ανδριάννα, Διδυμου 18
κτλ κτλ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πχ αναφερω ενδεικτικα:
κτλ κτλ....
ασε τους ανωμαλους να πηδαν μικρες τυπε
ετσι τα γκρανια ειναι ξεκουραστα για εμας :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν θες βυζομπαλα στο συγκεκριμενο μπουρδελο(Φυλης 74) δουλευει και η Νανση, αδυνατο πιπινι με Β Υ Ζ Α Ρ Ε Σ  :tits: :cum: που ειναι αρκετα καλη και κανει και ΦΟΥΛ προγραμμα  ;) :cum:

Καλη περιπτωση..... :rockon: :rockon: :rockon:

Θα κατεβω αυτες τις ημερες σε πολλα, να δουν τα ματια μου....

Η Φυλης-Φωκαιας-Διδυμου-Αγκυρας ...αυτη την περιοδο εχουν καλες επιλογες με 20 ευρω!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πχ αναφερω ενδεικτικα:
κτλ κτλ....

Η Αλιονα ειναι μια κατηγορια μονη της, στο τελειωτικο ακαποτο τσιμπουκι και για τα 20 ευρω....

Ο δρομος εκει στην Διδυμου.....

πρεπει να ονομαστει....

ΤσιμπουκοΑλιονας οδος :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom