Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (12 μέλη και 184 επισκέπτες)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
παίζει να ήσουν εσύ στο δωμάτιο όταν πέρασα από Χωματιανού 11α ,
περίμενα σχεδόν 15 λεπτά να δω την Αννα .
έτσι έιναι άλλοι είναι μάχιμοι και συνεισφέρουν με ενημερώσεις και άλλοι μόνο να κάνουν σχόλια  ;)

Άμα πέρασες 17:20 με 18:00 ίσως να είμουν και εγώ στο δωμάτιο...χεχεχε
Τί να κάνουμε, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας. Αλλά ήταν κουρασμένο το
μωράκι σήμερα.

Υ.Γ. Μπιλλάρα, παρ'ότι κι εγώ είμαι λάτρης των Στυλιαριών, πρέπει να πώ
    οτι το μωράκι είναι Υπερπαραγωγή, πόδι τέλειο, κώλος επίσης. Είναι
    ακριβώς στα κιλά που πρέπει για να αρέσει σε όλους !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υ.Γ. Μπιλλάρα, παρ'ότι κι εγώ είμαι λάτρης των Στυλιαριών, πρέπει να πώ
    οτι το μωράκι είναι Υπερπαραγωγή, πόδι τέλειο, κώλος επίσης. Είναι
    ακριβώς στα κιλά που πρέπει για να αρέσει σε όλους !!!

Ναι μύστη μου...ξέρεις τα γούστα μου.......απλά η κοπελιά μου άρεσε πιο πολύ πριν φύγει! Την Παρασκευή είδα ότι έχει πάρει 2-3 κιλάκια..... :thumbsup:
Τα ίδια είχα γράψει για Ηλέκτρα Φ.54-66-Δ7Α....όταν είχε επιστρέψει.....ελπίζω όταν με το καλό έρθει πάλι το καυλάκι (Ηλεκτράκι),να είναι όπως πρέπει....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Πιο καλά μου αρέσει όταν είναι στυλιάρι......την είδα την Παρασκευή.....έχει πάρει κάποια κιλάκια..... :boobies:

Ενημέρωση δεν έκανα την Παρασκευή για δικούς μου λόγους....που δεν θα αναλύσω εδώ που διαβάζουν όλοι....παρά μόνο από κοντά - αν αναφέρεσαι σε εμένα,αλλιώς άκυρο -....... ;)
τώρα πιστεύω ότι είναι στα καλύτερα της...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
βόλτα(01.15-02.05) αρχικά μόνος μου αλλά στην συνέχεια προστέθηκαν και φτιάξαμε παρέακι με τους pitsilisti ,ιππότη της ηδονής και Νώντας(νύσταξε όμως και αποχώρησε  :grin:)
δεν πήγαμε μόνο στα μεγάλα της Φυλής(109-200) άρα όσα δεν αναφέρω ήταν κλειστά.

Φυλής 54β Ιωάννα μελαχρινή με μικρή αλογοουρά ψηλό στυλίαρι με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Αντίνα ξανθιά με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και σιλικονάτες τορπίλες ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 πάνω Αλίσια μελαχρινή κοντή πιτσιρίκα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Βίκυ μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα και Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 80 Ανναμαρία ξανθιά με κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο μικρό βυζί , με κώλο και Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί τουρλωτό ανορθωμένο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιόνα ξανθιά γκίλφ με κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά , με ακα τελειωτικό.
Φυλής 65β Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί ωραίο κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Μόνικα ξανθιά πιτσιρίκα λεπτή άκωλη με μικρό στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Αννα καστανή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , ως γνωστών υπάρχει έρωτας μεταξύ αυτής και του Ιππότη , είχαμε φιλιά και αγκαλιές  , ενώ ο πίτσι έσκυψε και της φίλησε το ένα κωλομάγουλο και αυτή του είπε φίλα και το άλλο....
Φυλής 71 Γκαμπριέλα(απο απέναντι)ξανθό κοντό ζυμαράκι κουκλάκι με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί , υπεραπλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Άντζελα η πρώην μεταξουργίωτησα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα σούπερ κώλο και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και μέσα φόλα.
Φωκαίας 17β Ελένη μελαχρινή με τα γυαλάκια της(καλά πόσα ζευγάρια έχει πάλι άλλο σκελετό είχε)κανονικό ωραίο σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί τατού χαμηλά στην μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ελένη ξανθιά με γεμάτο κορμί μικρό βυζί πολύ ωραία κωλάρα , τατού χαμηλά στη μέση και μιά πεταλούδα χαμηλά στον αυχένα , με ακα και κώλο.
καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Χρόνια πολλά παίχτη μου! Και του χρόνου διπλός μπας και γλυτώσουν τα κορίτσια από σένα! Ααα, πού'σαι.. Αύριο θέλω παρέα για μασαζοεξόρμηση. Ψήνεσαι; ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Θελω να γαμησω την Ιωάννα ,αλλά βαριέμαι να
πάω στο Φ54 τώρα .Λέτε να δουλεύει αυριο ;

ΤΚ

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πως την λενε την ψηλη ξανθια "Τσεχα" στην Φυλης 65 και ποιες μερες/ωρες ειναι εκει?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τιΠως την λενε την ψηλη ξανθια "Τσεχα" στην Φυλης 65 και ποιες μερες/ωρες ειναι εκει?
Δεν υπαρχει τσεχα στη φυλης μυστη μου.
Και ουτε αιγυπτιες...
Στου Καρεα 30 ειχε τσεχες με 60αρι...

Φυλης 65 εχτες πρωινη, ηταν εκει το ψηλο ομορφο ξανθο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φυλής 69α Αννα καστανή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , ως γνωστών υπάρχει έρωτας μεταξύ αυτής και του Ιππότη , είχαμε φιλιά και αγκαλιές  , ενώ ο πίτσι έσκυψε και της φίλησε το ένα κωλομάγουλο και αυτή του είπε φίλα και το άλλο....

όσο έλειπε η Χριστίνα, η Άννα είχε γίνει η αποθέωση της ξεπέτας. Όλο πονούσε η μέση της και δεν μπορούσε να ανεβεί από πάνω κ.α. Άλλαξε τροπάριο τώρα;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Φυλης 65 εχτες πρωινη, ηταν εκει το ψηλο ομορφο ξανθο.

Αντζελινα , δουλευει και Φωκαιας 19

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Φυλής 67 Μόνικα ξανθιά πιτσιρίκα λεπτή άκωλη με μικρό στητό βυζί , απλό πρόγραμμα

Γυρισε παλι Φυλης ? Δεν προλαβα να τη γαμησω στο δεκαρικο >:(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 67 Μόνικα ξανθιά πιτσιρίκα λεπτή άκωλη με μικρό στητό βυζί , απλό πρόγραμμα

Γυρισε παλι Φυλης ? Δεν προλαβα να τη γαμησω στο δεκαρικο >:(
Αν λες αυτήν που πήρα στο Κ.23.....μόνο ξανθιά δεν είναι...... :sunglasses:

(Εκτός αν τα έβαψε.... :rolleyes:)

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-23/#jr_review_41024]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-23/#jr_review_41024[/url]

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Αν λες αυτήν που πήρα στο Κ.23.....μόνο ξανθιά δεν είναι......

Εχω μπερδευτει με αυτες τις Μονικες!!! :)
Αυτην που γαμησες εσυ που ειχε δουλεψει στη Φυλης ? Στο 65 που δουλευει η Εμμανουελλα?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ώστε αυτή είναι η ινκα.την είχα πάρει πρόσφατα διδύμου 18 υπόγειο και δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο ,αλλά είχα απορία ποια είναι γιατί δεν την ήξερα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.161
Πόντοι
42.697
Ώστε αυτή είναι η ινκα.την είχα πάρει πρόσφατα διδύμου 18 υπόγειο και δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο ,αλλά είχα απορία ποια είναι γιατί δεν την ήξερα...

καλουλα ειναι μονο προβλημα οτι στην πιπα βαζι δοντι... :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Χριστουγεννιάτικη τσάρκα παρέα με mpouzoklido Φυλής και πέριξ. Είδαμε...

Φυλής:
71: Ντανιελλα ξανθιά πλέον κοπέλα με ωραίο σώμα. Κακή η πρόσφατη εμπειρία μου μαζί της.
71Α: Μπιανκα, σκουρόχρωμη μετριότητα με κωλο στο πρόγραμμα της.
69Α: Χριστίνα από καζακστάν, μελαχρινή με καρέ μαλλιά ωραίο σώμα και ενισχυμένο στήθος από τις σταθερές αξίες στη πρωινή βάρδια. Τιμήθηκε από τον mpouzo.
86Β: Τζούλια με τα πιρσινγκ κοπέλα κοντούλα με ωραίο στήθος.
61: Τζούλια μελαμψη με κανονικό σώμα.
74:Τερέζα, ξανθιά με μεγάλο στήθος και κανονικό σώμα.
66Δ: Άντζελα μελαμψη με κανονικό σώμα και κωλο στο πρόγραμμα της.
56: Νικολέττα το όμορφο πιπινι, με απλο και γεμάτα δωμάτια.
54Β: Ρωξανα, μελαμψη κοπέλα με πιασιματα και μεγάλο στήθος, νταρντανα.
40: Ελένη η Ρωσίδα ήταν δωμάτιο δεν περιμέναμε.

Φώκαιας:
27Β: Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα.
Λαβύρινθος: Φλωρη το κοντοπουτανο, μικρο στηθος ξανθιά κοντά μαλλιά τράβαγε τον μπουζο με το ζόρι δωμάτιο. Έγω πρόλαβα και δραπετευσα.

Διδύμου:
20: Πήγαινα για Εβελίνα αλλά αντί αυτής ήταν η Άννα το μελαχρινό μιλφ.
7Α: Μια μελαχρινή μετριότητα, την έκανα λούης.

Άγκυρας 12Α: Όλγα μελαχρινή ψηλή κοπέλα Ρωσίδα κατά την υπηρεσία. Μου άρεσε αλλά λόγω του ότι δεν είχα κάνει έρευνα αγοράς δεν προχώρησα.

Αλκαμενους 113: Για την Ελένη πήγαινα αντί αυτής η Νίκη νομίζω, ξανθιά με κωλαρα και κουνιστη κουνιστη.

Παρασιου 36: Μόνικα η σερβα, όχι των Γερμανών αλλά η δικιά μας. Μιλφ μελαχρινή ωραίο σώμα ενισχυμένο στήθος επιδερμίδα βελούδο άψογες υπηρεσίες. Με πρόλαβε άλλος στο δωμάτιο παρόλο που ανεβήκαμε πρώτοι αλλά είχε κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού. Τα είπαμε στο σαλόνι και μας φίλησε. Μέχρι την Δευτέρα θα δουλεύει.

Ρεμουνδου 21: Πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί. Καινούργιο ανακαινισμένο μας είπαν. Τζωρτζιαννα η κοπέλα, μελαχρινή ρουμουνα, με μικρό στήθος και κωλαρα. Τιμήθηκε καθότι δεν είχα άλλο χρόνο να πάω και αλλού. Καλή ήταν, χαμογελαστή προσχαρη αλλά δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα καθότι άντεξα 8 λεπτά μόνο με πίπα και μια στάση. Γίνονται και αυτά καμιά φορά. Οι γνωστές ας μου πουν αν είναι η γνωστή Τζωρτζιαννα από μετάξι και φυλής.
Στο σαλόνι με πήρε και ο Μάκης τηλέφωνο. Έπεσε πάνω στη περίπτωση. Λίγο ακόμα και θα με έπιανε πάνω στο μουλιασμα.

Αυτά από εμάς, καλή χρονιά και καλές τσάρκες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χριστουγεννιάτικη τσάρκα παρέα με mpouzoklido Φυλής και πέριξ. Είδαμε...

Αυτά από εμάς, καλή χρονιά και καλές τσάρκες.

Χρόνια Πολλά,με την Κινέζικη αποβολή τσαρκάρατε....? :grin:

καλησπέρα και Κάλεσε Γιορτέσε στην κοινότητα!

πρωινή Χριστουγεννιάτικη μίνι ενημέρωση με παρέα τον κυριο ΠΥΡΑΥΛΟ (τα λόγια είναι περιττά...)

Ππππππσσσσσσσςςςςςςςςςς,Χρόνια Πολλά και μπράβο για την ενημέρωση (όπως και σε n.smirni76/Orestis_Kou/kerveras - για τις ενημερώσεις - )....... :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom