Χριστουγεννιάτικη τσάρκα παρέα με mpouzoklido Φυλής και πέριξ. Είδαμε...
Φυλής:
71: Ντανιελλα ξανθιά πλέον κοπέλα με ωραίο σώμα. Κακή η πρόσφατη εμπειρία μου μαζί της.
71Α: Μπιανκα, σκουρόχρωμη μετριότητα με κωλο στο πρόγραμμα της.
69Α: Χριστίνα από καζακστάν, μελαχρινή με καρέ μαλλιά ωραίο σώμα και ενισχυμένο στήθος από τις σταθερές αξίες στη πρωινή βάρδια. Τιμήθηκε από τον mpouzo.
86Β: Τζούλια με τα πιρσινγκ κοπέλα κοντούλα με ωραίο στήθος.
61: Τζούλια μελαμψη με κανονικό σώμα.
74:Τερέζα, ξανθιά με μεγάλο στήθος και κανονικό σώμα.
66Δ: Άντζελα μελαμψη με κανονικό σώμα και κωλο στο πρόγραμμα της.
56: Νικολέττα το όμορφο πιπινι, με απλο και γεμάτα δωμάτια.
54Β: Ρωξανα, μελαμψη κοπέλα με πιασιματα και μεγάλο στήθος, νταρντανα.
40: Ελένη η Ρωσίδα ήταν δωμάτιο δεν περιμέναμε.
Φώκαιας:
27Β: Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα.
Λαβύρινθος: Φλωρη το κοντοπουτανο, μικρο στηθος ξανθιά κοντά μαλλιά τράβαγε τον μπουζο με το ζόρι δωμάτιο. Έγω πρόλαβα και δραπετευσα.
Διδύμου:
20: Πήγαινα για Εβελίνα αλλά αντί αυτής ήταν η Άννα το μελαχρινό μιλφ.
7Α: Μια μελαχρινή μετριότητα, την έκανα λούης.
Άγκυρας 12Α: Όλγα μελαχρινή ψηλή κοπέλα Ρωσίδα κατά την υπηρεσία. Μου άρεσε αλλά λόγω του ότι δεν είχα κάνει έρευνα αγοράς δεν προχώρησα.
Αλκαμενους 113: Για την Ελένη πήγαινα αντί αυτής η Νίκη νομίζω, ξανθιά με κωλαρα και κουνιστη κουνιστη.
Παρασιου 36: Μόνικα η σερβα, όχι των Γερμανών αλλά η δικιά μας. Μιλφ μελαχρινή ωραίο σώμα ενισχυμένο στήθος επιδερμίδα βελούδο άψογες υπηρεσίες. Με πρόλαβε άλλος στο δωμάτιο παρόλο που ανεβήκαμε πρώτοι αλλά είχε κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού. Τα είπαμε στο σαλόνι και μας φίλησε. Μέχρι την Δευτέρα θα δουλεύει.
Ρεμουνδου 21: Πρώτη φορά σε αυτό το μαγαζί. Καινούργιο ανακαινισμένο μας είπαν. Τζωρτζιαννα η κοπέλα, μελαχρινή ρουμουνα, με μικρό στήθος και κωλαρα. Τιμήθηκε καθότι δεν είχα άλλο χρόνο να πάω και αλλού. Καλή ήταν, χαμογελαστή προσχαρη αλλά δεν μπορώ να έχω σαφή εικόνα καθότι άντεξα 8 λεπτά μόνο με πίπα και μια στάση. Γίνονται και αυτά καμιά φορά. Οι γνωστές ας μου πουν αν είναι η γνωστή Τζωρτζιαννα από μετάξι και φυλής.
Στο σαλόνι με πήρε και ο Μάκης τηλέφωνο. Έπεσε πάνω στη περίπτωση. Λίγο ακόμα και θα με έπιανε πάνω στο μουλιασμα.
Αυτά από εμάς, καλή χρονιά και καλές τσάρκες.