εδω διαφωνω κυριε Παιχτουρα!
οι "θειες" κανουν τα καλυτερα γαμησια
πχ αναφερω ενδεικτικα:
Κατερινα Σερβα Αλκιβιαδου 16γ
Αλιονα και Ανδριάννα, Διδυμου 18
κτλ κτλ....
Άλλο εννοεί ο Δάσκαλος...... ;)
εδω διαφωνω κυριε Παιχτουρα!
πχ αναφερω ενδεικτικα:
κτλ κτλ....
ασε τους ανωμαλους να πηδαν μικρες τυπε
ετσι τα γκρανια ειναι ξεκουραστα για εμας
Άλλο εννοεί ο Δάσκαλος...... ;)
βραδυ την πετυχαμε τυπε, στο δεξια απο τα δυο ;) προγραμμα κανονικο, φρεσκο κοριτσακι, γλυκητατο, απειρο, δηλωσε ιταλιδα δε καταλαβαινει γρι ελληνικα, αλλα χαμογελαστο και γουτσου γουτσου...πιπα με δοντι ;)
μαριάννα περγάμου 27α,ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ σήμεραεδω διαφωνω κυριε Παιχτουρα!
πχ αναφερω ενδεικτικα:
κτλ κτλ....
Σοφια Ρομπερτα Κουβερτα??
Πριν 2-3 μερες καποιος εγραψε οτι την πετυχε 2η βαρδια Διδυμου 8 πανω αν θυμαμαι καλα..
μαριάννα περγάμου 27α,ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ σήμερα
Προφανως μιλατε για τη Χριστινα με τις ΒΥΖΑΡΕΣ που ηταν Φωακαιας 27 μεχρι πριν κανα 2 μηνες..
ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ!!!
Μακριααααα
παιδες καλησπερα και χρονια πολλα!!! η Μπαρμπορα της Φωκ 27 δουλευει συχνα πρωι? γιατι οσες φορες εχω παει δεν την εχω πετυχειΗ Χριστινα στο Διδυμου 8Α?
Τι να πω μπορει..
Οπως και να χει ειναι μεγαλη φολα..
Προτεινεται μονο σε οσους δεν εχουν απαιτησεις για καλες υπηρεσιες και τους ενδιαφερει μονο η εμφανιση..
Μάγγες υπάρχει τίποτα καλό σε μελαχρινό άσπρο δέρμα και πράσινα η γκρι η μπλέ μάτια στον ιστορικό δρόμο ;
Η Μαριάννα είναι υποκατάστατο της αλήστου μνήμης Ντιάνας.μαριάννα περγάμου 27α,ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ σήμερα
Σωστός!!Η Μαριάννα είναι υποκατάστατο της αλήστου μνήμης Ντιάνας.
Πρωί με την αυγούλα, αφού έφαγα το πρωϊνό μου (δύο κομμάτια κοντοσούβλι που περίσσεψε από εχτές), ήπια τον σκέτο καφέ φίλτρου και έφαγα μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι, ξεκινήσα για την ονειρική Φυλής για το τελευταίο μπουρδέλιασμα του χρόνου. Ας δούμε τι συνάντησα:
Φυλής 71Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Ντανιέλα. Πρόκειται για μια ψηλή καστανόξανθη κοπέλα με πρόστυχο πρόσωπο και αέρα πρόστυχης πορνοστάρ. Όμορφη παρουσία.
Xρόνια Πολλά φίλε μου "νταούν"....
Κάποιες παρατηρήσεις......έριξες κλανιά,μετά το ταχίνι....?
Όχι και δροσερό πιπίνι η Ντανιέλα.....
Καλές καταθέσεις εύχομαι.....
Πρωί με την αυγούλα,
...αφού έφαγα το πρωϊνό μου (δύο κομμάτια κοντοσούβλι που περίσσεψε από εχτές)
...έφαγα μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι,
...ξεκινήσα για την ονειρική Φυλής...