Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (12 μέλη και 268 επισκέπτες)

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Στο Φυλής 69 ισόγειο οι 2 κοπέλες που είναι σαν αδελφές.Η μία με κοντά μαύρα μαλλιά με φράντζα,κανονικών κιλών με τατού και η άλλη με κοντά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με όχι τόσο καλό σώμα και πρόσωπο όπως η πρώτη.Την δεύτερη πρέπει να την λένε Νικόλ.Την πρώτη δεν ξέρω πως την λένε.Γυμνό τσιμπούκι.Είναι καλές μέσα αυτές;

Πήρα την ξανθιά με την φράντζα και το κοντό μαλλί. Νομίζω Νικόλ την λέγανε. Ήταν τη μέρα που είχε πρωτοέρθει στο 69Β. Μπήκε στο δωμάτιο πολύ ευδιάθετη και με διάθεση για κουβέντα. Μου είπε ότι θα την "ξεπαρθενέψω" μιας και ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Προκαταρκτικά αξιοπρεπή με γλυψίματα και φιλάκια στο στήθος και την κοιλιά ενώ έπαιξε και το πουλί μου με τις βυζάρες της. Η πίπα της καλή και βαθιά.

Πρώτη στάση αυτή από πάνω όπου χοροπηδούσε ζωηρά ενώ εγώ έπαιζα με τα βυζιά της. Η συμμετοχή της σε καλά επίπεδα. Δεύτερη στάση στα 4. Παρόλο που είναι νταρντάνα η θέα του πίσω συστήματος πολύ καλή. Το μουνάκι της ήταν αρκετά σφιχτό.

Παρόλο που λέει ότι είναι καινούργια στο χώρο έδειχνε αρκετά έμπειρη και άνετη. Πάντως είναι μια τίμια επιλογή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Κυριακή μεσημέρι 12.05-12.50 Μεταξουργείο , μόνο στα σπίτια της Κολωνού , χωρίς κατάθεση μίας και ενώ πήγα ορεξάτος στην πορεία την έχασα....

Κολωνού 53 Φωτεινή ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια και 2.5άρια πεσμένα βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ και Μαρία μελαχρινή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , κάνουν και παρτούζα.

Κολωνού 48 Τάνια μίλφ με καστανά σκούρα μαλλιά κοντή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 κάτω Χρύσα καστανόξανθη χοντρή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 πάνω Τζένη μαυρούλα χοντρούλα με 3.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 32α ξανθιά χοντρούλα με ωραία 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 32γ Ντάνα μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα και 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 32β Αννα με το βλέμμα του θλιμμένου ροφού μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και εάρια ωραία βυζιά ,απλό στα 15 ευρώ και Άντρεα μελαχρινή παχουλή πιτσιρίκα  με 3άρια βυζιά ,απλό στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β Βιολέτα η τσατσα είπε νέα κοπέλα και περίμενα με αγωνία ....βγήκε μιά μελαχρινή χοντρή με 4άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 27α Ντενίσα η μελαχρινή λεπτή κοπελίτσα , δεν την είδα ήταν δωμάτιο ,απλό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27γ ανοιχτό το φώς πέρασα μέσα αλλά ο σπαστικός τσάτσος είπε ότι δεν έχει κοπέλα γιατί της ήρθε περίοδος , σε λίγο....

Κολωνού 27β Άντζελα με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 23β Μάγδα ξανθιά με το μαλλί αλογοουρά χοντρή με κοιλιά και 2.5άρια βυζιά , τατού πάνω απο το αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23 μιά ξανθιά χοντρή Ρωσίδα μίλφ με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β Νάντια με καστανόξανθο κοντό στυλ λάχανο μαλλί χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15α Ρόζα μελαχρινή κοντή πιτσιρίκα με κανονικό σώμα και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή παχουλή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και Αννα με κόκκινα μαλλιά ανοιχτόχρωμα αρκετά λεπτή με 2άρι στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α δεξιά καστανή κοπέλα με πολύ καλό σώμα ωραίο κώλο και ωραίο 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α αριστερά κλειστό.

καλό μεσημέρι. 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
1) Έχεις δίκιο. Την πήρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς ξαφνικά μου ήρθε μια όρεξη για κωλαράκι.
Αν και στο σαλόνι ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα, και μάλιστα η κοντή μακρομαλλούσα ξανθιά τσα2 ανέφερε αναλυτικά το πρόγραμμα της κοπέλας, στο δωμάτιο απογοήτευση. Ήρθε κουρασμένη, φυσούσε-ξεφυσούσε, αμέσως μου είπε ότι δεν κάνει κώλο & αν θέλω να φύγω (αλλά ήταν η 3 φορά μαζί της και είχα περάσει καλά παλιότερα, οπότε έδωσα τόπο στην οργή, επίσης ήταν αργά το μεσημέρι, οπότε πλησίαζε αλλαγή βάρδιας, αλλά και κόπωση της πρωινής), μετά ένα μετριότατο ακά , μετά γαργαλιόταν, ΔΕΝ έκανε 69, ώσπου μέχρι να μου σηκωθεί με όλα αυτά τα "όχι", άρχισε η τσα2 να παίζει με τα φώτα. Δεν ήθελε άλλο και η Αλίνα, δεν ήθελα άλλο και εγώ και την έδιωξα. Έδειξε να στεναχωρήθηκε. Μου ζήτησε συγνώμη και έφυγε.

Επίσης να αναφέρω στην απογευματινή βάρδια, στο δρόμο του Μετξιού:

2) Για Γιάννα πήγαινα, αλλά πήρα πάλι τα  . . . . . . .  
Μετά σκέφτηκα την Κλαούντια στο Κερ. 15, επίσης . . . .

3) Πετάχτηκα να δω ποιά θα είναι στην θέση της και πέτυχα την γνωστή Ντενίσα από Βέργας 3 και Κολ. 32 υπ.. Αυτό το μικρό , αυθάδη, όμορφο , καλύγραμμο πορνίδιο με το τατουάζ τριαντάφυλλο πίσω στην μέση.

Κολ. 27 ισ.: Ντενίσα.

Αυτά.
1) Παρόμοια συμπεριφορά πάνω κάτω είχε και με εμένα. Βέβαια σε εμένα δεν έπαιξαν με τα φωτά γιατί την είχα πάρει νωρίτερα απο εσένα. Ολοκλήρωσα μαζί της σε στάση πισοκωλητού.Δεν ξέρω αν θα την πάρω πάλι ξανά την συγκεκριμένη.

2) Η Γιάννα μάλλον θα έχει βρει χορηγούς για τις γιορτές! Αλλιώς δεν εξηγείται η απουσία της. Αναφορικά με την Κλαούντια αν εννοείς την Ρουμάνα που δουλεύει και στο Δεληγιώργη 39 δεν θα στο συνιστούσα καθώς προσφέρει πολύ τυποποιημένο πρόγραμμα.

3) Για την Ντενίσα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αν την ξαναπετύχω να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ενημερώσεις από προφέσορ και φανούρη που μαζί καλύπτουν όλη την πιάτσα.τί άλλο να ζητήσω απ'το σαββατόβραδο μου?σα να γαμησα νιώθω :cum: :cum: :cum: :cum:
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τελικά , Προφέσορα, η Βικτώρια που πήδηξες καί για την οποία γράφεις και κριτική είναι η ΙΔΙΑ που αναφέρεις παρα πάνω με την Καίτη της Διδ.16  καί Δροσοπ.98 ? ? Thanks.
Αφού το γράφω ξεκάθαρα τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Είναι διαφορετικές κοπέλες. Η μία δουλεύει Αχαρνών 85 και η άλλη με το όνομα Καίτη την πέτυχα στο Βέργας 3 στο δεξιό μαγαζί.

Συγχαρητήρια στον Προφέσσορ και στον Φανούρη για τις έγκυρες ενημερώσεις τους!!
Συγχαρητήρια και σε εσένα επίσης για την επίσης έγκυρη ενημέρωση σου.Σχετικά με την εμπειρία σου με την Άννα είναι έτσι όπως ακριβώς τα γράφεις. Είναι πολύ καλή στο γλύψιμο αλλά μέτρια στο κυρίως πιάτο.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Νέα σμύρνη την ίδια ώρα ήμουν κι εγώ μετάξι με μιζερόπουλο και μπεβερλη,πως δε σε πετύχαμε...

Να συμπληρώσω μερικά...

Στο ιάσωνος 1α μετά από πολύ καιρό πέτυχα το δίδυμο σοφία-ειρήνη.οι γνωστές σλαβες μιλφ.η πρώτη έχει κάνει το μαλλί πάλι μαύρο και το έχει κουρέψει αγορέ...της πάει...
Η δεύτερη έχει γίνει γνωστη λόγω των κονδυλωματων της.
Ιάσωνος 1β αριστερά ήταν το σκινυ χριστινάκι και δεξιά η μιλφ μαρίνα του προφέσορ.πήρα τη μαρίνα και ήταν αρκετά καλή μέσα,αν και την περίμενα καλύτερη.είναι όμως πολύ καυλιαρα και το ευχαριστήθηκα.η τσατσά χτυπαγε πόρτες στο 7λεπτο.εντύπωση μου έκανε η σχολαστικοτητα της μαρίνας με την καθαριότητα .ήρθε στο δωμάτιο με νεσεσερ με αλοιφή,προφυλακτικό και μωρομαντηλα τα οποία χρησιμοποιούσε συνεχώς.τον κώλο της τον δίνει στα 15 ευρώ πλέον.η μαρίνα κι η χριστίνα είναι οι μόνες που έχω όρεξη να μπαίνω στο μεταξουργείο.

Κολωνου 30 πάνω βρήκα τον μιζερόπουλο ακα άκη30.είδαμε την καινούργια χοντρούλα.είναι πιτσιρικα και νόστιμη.σαν την παολα από μεγάλου αλεξάνδρου 28 ένα πράγμα.
Ο μιζερόπουλος με τράβηξε να δω την καινούργια στο κολωνου 27 το δεξί(ισόγειο).ωραίο καυλομουνο ,μας καυλαντιζε και ο μιζερόπουλος έδωσε δεκαευρο,ενώ μέχρι να πάει στο δωμάτιο πλήρωσα κι εγώ.πριν από μας είχε άλλον έναν πελάτη στο διπλανό δωμάτιο απ το δικό μου.ενώ σκεφτόμουν ότι χρειαζόμουν κάτι πολύ δυνατό και με άνεση χρόνου για να χύσω πάλι ,καθώς επίσης ότι είχα αποφασίσει να δίνω τα λεφτά μόνο σε στάνταράκια κυρίως στο 20ευρο...ενώ σκεφτόμουν αυτά λοιπόν, η τσατσά χτύπησε πόρτα στο πεντάλεπτο.μου φάνηκε ότι την άκουσα να τσακωνεται και με τον προηγούμενο...ε δεν είχα άλλη επιλογή,όλα έδειχναν ότι η φόλα ερχόταν...ντύθηκα,πήρα τα λεφτά κι έφυγα.είπα πως με πήραν τηλέφωνο κλασικά ,αυτή μου έλεγε ότι 'ψέματα μιλάω'(βλαχιά ε?) και στράβωσε.μπήκε στο μιζερόπουλο και του λεγε τί είναι αυτός ο φίλος σου και του ρίξε και μεγάλη φόλα.ελπίζω να μη φταίω εγώ γι αυτό  :tooth:

Ιάσωνος 19 κάτω η αλίνα του δημήτρηχχχ
Ιάσωνος 20 δεξιά η κορίνα
Ιάσωνος 33,η μαρινέλα(έτσι την είπαν),ένα όμορφο μπαμπατσικο μουνακι που δουλευε πριν λίγο καιρό στα ίδια μαγαζιά.
Ιάσωνος 46 μεσαίο ,νικόλ
Ιάσωνος 46 αριστερά ,κλαουντια
Ιάσωνος 44 αριστερά ,η όμορφη  φόλα η ντανιέλα από κολωνου 48 53
Ιάσωνος 43,η άντζελα και ένα καινούργιο gipsy νεαρό και όμορφο

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
ενώ σκεφτόμουν αυτά λοιπόν, η τσατσά χτύπησε πόρτα στο πεντάλεπτο.μου φάνηκε ότι την άκουσα να τσακωνεται και με τον προηγούμενο...ε δεν είχα άλλη επιλογή,όλα έδειχναν ότι η φόλα ερχόταν...ντύθηκα,πήρα τα λεφτά κι έφυγα.είπα πως με πήραν τηλέφωνο κλασικά ,αυτή μου έλεγε ότι 'ψέματα μιλάω'(βλαχιά ε?) και στράβωσε.μπήκε στο μιζερόπουλο και του λεγε τί είναι αυτός ο φίλος σου και του ρίξε και μεγάλη φόλα.ελπίζω να μη φταίω εγώ γι αυτό  :tooth:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ε το μαλακα εκλαψα..θεουλης

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κολωνου 30 πάνω βρήκα τον μιζερόπουλο ακα άκη30.είδαμε την καινούργια χοντρούλα.είναι πιτσιρικα και νόστιμη.σαν την παολα από μεγάλου αλεξάνδρου 28 ένα πράγμα.
Ο μιζερόπουλος με τράβηξε να δω την καινούργια στο κολωνου 27 το δεξί(ισόγειο).ωραίο καυλομουνο ,μας καυλαντιζε και ο μιζερόπουλος έδωσε δεκαευρο,ενώ μέχρι να πάει στο δωμάτιο πλήρωσα κι εγώ.πριν από μας είχε άλλον έναν πελάτη στο διπλανό δωμάτιο απ το δικό μου.ενώ σκεφτόμουν ότι χρειαζόμουν κάτι πολύ δυνατό και με άνεση χρόνου για να χύσω πάλι ,καθώς επίσης ότι είχα αποφασίσει να δίνω τα λεφτά μόνο σε στάνταράκια κυρίως στο 20ευρο...ενώ σκεφτόμουν αυτά λοιπόν, η τσατσά χτύπησε πόρτα στο πεντάλεπτο.μου φάνηκε ότι την άκουσα να τσακωνεται και με τον προηγούμενο...ε δεν είχα άλλη επιλογή,όλα έδειχναν ότι η φόλα ερχόταν...ντύθηκα,πήρα τα λεφτά κι έφυγα.είπα πως με πήραν τηλέφωνο κλασικά ,αυτή μου έλεγε ότι 'ψέματα μιλάω'(βλαχιά ε?) και στράβωσε.μπήκε στο μιζερόπουλο και του λεγε τί είναι αυτός ο φίλος σου και του ρίξε και μεγάλη φόλα.ελπίζω να μη φταίω εγώ γι αυτό  :tooth:

KAAAAΛΤ!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδάκια.....μπράβο για τις ενημερώσεις..... Αν κάποιος πετύχει την Σοφία-Έλενα-Ρομπέρτα/κουβέρτα-Γαβριέλα κτλ.......ας το αναφέρει εδώ........ :zfuck:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1

την ρομπερτα κουβερτα σοφια την ειχε πετυχει αν διαβασεις  λιγες σελιδες ποιο  πισω  ο profesor Διδυμου 27 με το  νεο  ονομα νικη  δε θυμαμαι βαρδια .ελπιζω να εννοουμε την ιδια κοπελα  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βόλτα στην πρωινή βάρδια Φυλής και πέριξ όπου οι κοπέλες είναι λίγο πολύ οι ίδιες με κάποιες μικρές αλλαγές.Έγιναν 2 καταθέσεις.

Στο Διδυμου 27 κοπέλα ήταν η Νίκη.Λεπτή κοπέλα με μακριά καστανά ίσια μαλλιά η οποία χάνει λίγο στο πρόσωπο.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Μαραθώνος 59 τα πρωινά  και λίγο παλιότερα δούλευε και σαν Ρομπέρτα στο Φυλής 74 υπόγειο.Παλιά με πρωκτικό fake τώρα πλέον με απλό πρόγραμμα.

την ρομπερτα κουβερτα σοφια την ειχε πετυχει αν διαβασεις  λιγες σελιδες ποιο  πισω  ο profesor Διδυμου 27 με το  νεο  ονομα νικη  δε θυμαμαι βαρδια .ελπιζω να εννοουμε την ιδια κοπελα  

Άλλη είναι αυτή φίλε.....πάντα διαβάζω professorx..... ;)
Εννοώ την παρακάτω:

www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:44289/#jr_review_33842]http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:44289/#jr_review_33842[/url]

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αφού το γράφω ξεκάθαρα τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Είναι διαφορετικές κοπέλες. Η μία δουλεύει Αχαρνών 85 και η άλλη με το όνομα Καίτη την πέτυχα στο Βέργας 3 στο δεξιό μαγαζί.

Συγχαρητήρια και σε εσένα επίσης για την επίσης έγκυρη ενημέρωση σου.Σχετικά με την εμπειρία σου με την Άννα είναι έτσι όπως ακριβώς τα γράφεις. Είναι πολύ καλή στο γλύψιμο αλλά μέτρια στο κυρίως πιάτο.
Ευχαριστώ γιά την δευκρίνιση, συγγνώμη για την παρενόχληση.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Απογευματινη ενημερωση αφιερωμενη στον προφεσορα
Αλκαμενους 113 δυο mιlfο-κοριτσια,η ξανθια νικη και η καστανη βανεσα απο διδυμου 16α επισης
Ρεμουνδου 20 τζωρτιανα απο διδυμου 7 προσφατα
Αριστος συνδυασμος της θυληκοτητας με το σεξι,πολυ γλυκια παρουσια και καταπληκτικη φωνη
Αν δεν ειχα συνευρεση το μεσημερι που ηταν πολυ ικανοποιητικη σιγουρα θα περναγα
Βεργας
2 πωλινα,η αρχοντικη μελαγχροινη mlf απο βεργας 3 τα πρωινα μεχρι πριν λιγο καιρο
3 δεξια η ξανθια χριστινα με το πλουσιο στηθος απο φωκαιας 27
3 αριστερα ελενη,η πρωην βικτωρια απο φωκαιας 27 επισης,το ετερον ημισυ της γιαννας στο σαλονι
Εντυπωσιακη αλλαγη,απο μια ξανθια αρκετα πληθωρικη κοπελα,ενα απιστευτα σεξι λεπτο καστανο νυμφιδιο..
Το πρωι ηταν η μαρια με την ελλη στο δεξι,το αριστερο κλειστο
Εξηκιου
18 με τα σκαλακια ιζαμπελα,καστανη λεπτη mlf με αρκετα προστυχο υφος
18 γ η ξανθια πληθωρικη ναντια,γνωστη στη περιοχη
Λιοσιων 76β καρινα,πολυ σεξι μελαγχροινο προστυχο μωρο

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πριν κλείσει ο χρόνος μπουρδελότσαρκα φυλής & μετάξι
Διδύμου 7 αριστερά. Κοντή με μαύρα μαλλιά και σώμα γεροδεμένο λόγω αγροτικών εργασιών στη πατρίδα της. Απλό στα 20 (όνομα δε θυμάμαι). Άλλα της λες άλλα απαντάει. Ο διερμηνέας είναι απαραίτητος για συνεννόηση
Διδύμου 7 δεξιά Γύφτισσα χοντρή περί το 1,80 με πιρσινγκ στο χείλος και ούλα δοντιών μέχρι το πάτωμα. Η γριά τη σύστησε και σαν χορεύτρια. Τι χορεύτρια μπορεί να είναι αυτή, ένας θεός ξέρει. Απλό στα 20 αλλά μου φαίνεται και κώλο μέσα είπε η κακογερασμένη τσατσά.
Απέναντι, Διδύμου 8 πάνω Η πρώην Ρωξάνη από Φυλής 74 που έδινε και κώλαρακι αλλά μέσα ήταν μάπα το καρπούζι. Ο βρυκόλακας τσάτσος ανέφερε μόνο απλό πρόγραμμα με απίστευτο 69
Διδύμου 20 Έλενα, γερασμένη ξανθιά αδύνατη ιερόδουλη με υπηρεσίες γνωστές για την αλυσίδα εκεί
Αγκύρας 12 δεξιά Μιλένα, μιλφόνι
Αγκύρας 12 αριστερά Η γνωστή Εβελίνα
Φυλής 86 αριστερά. Η Εμμανουέλα από Φωκαίας 25. Παρά λίγο να φάω τότε φόλα στο Φώκαιας 25 μαζί της αλλά πήρα τα χρήματα πίσω τα μάζεψα και έφυγα
Φυλής 84 πάνω. Μία κοκκινομάλλα με χοντρά μπούτια, δε θυμάμαι όνομα
Φυλής 84 ισόγειο Νέα στο επάγγελμα αλβανίδα αλλά δεν πείθει στο σαλόνι. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 67 Η πρώην Αδριάνα με τις βασιλικές κωλοφεράτζες. Απλό πρόγραμμα
Φυλής 66 αριστερά Μπιάνκα η αδύνατη τσιγγάνα από φυλής 71 πάνω. Αν άκουσα καλά από την βλοσυρή γριά, μουνάκι ελεύθερο, κωλαράκι ελεύθερο και φυσικά το ελάχιστο που προσφέρει είναι ακάποτο στοματικό. Είναι δυνατόν αυτό; Eλπίζω να παράκουσα

Κολωνού 15 δεξιά. Αλέξια η ψηλή με τις βυζάρες που εμφανίζεται θεόγυμνη στο σαλόνι. 15 σε απλό
Κολωνού 11 πάνω. Φοβερό γυφτοειδή μπάζο όπου τα μάζεψα και έφυγα επί τόπου
Κολωνού 11 ισόγειο Η μία είναι η η σταθερή κοντή μαυρομάλλα αλβανέζα που χαριεντίζεται με το κοσμάκη και ένα άλλο επίσης φοβερό μπάζο που το έπαιζε μις Μενίδι
Κολωνού 11 υπόγειο. Το αλβανοειδές Άννα το οποίο και έσπρωξα στα 10 ευρώ. Εντάξει, ωραίο σώμα, φάτσα από καραμπόλα ζάσταβα στη πρώην Γιουγκοσλαβία (τα χειρότερα δυστυχήματα τα είχα δει εκεί τη 10ετία του 80). Η γκόμενα στο δωμάτιο στέκεται σα ξυλάγκουρο και σε μεγάλα καβλιά δε πολυαντέχει, εγώ έπιασα χθες κανονικό πάτο. Τελείως απλό πρόγραμμα αν εξαιρέσουμε τα χουφτώματα στα βυζάκια της (είναι 2αράκια σφιχτά).
Καλή χρονιά να έχετε όλοι σας

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν κλείσει ο χρόνος μπουρδελότσαρκα φυλής & μετάξι

Φυλής 66 αριστερά Μπιάνκα η αδύνατη τσιγγάνα από φυλής 71 πάνω. Αν άκουσα καλά από την βλοσυρή γριά, μουνάκι ελεύθερο, κωλαράκι ελεύθερο και φυσικά το ελάχιστο που προσφέρει είναι ακάποτο στοματικό. Είναι δυνατόν αυτό; Eλπίζω να παράκουσα

Καλή χρονιά να έχετε όλοι σας

Παράκουσες εννοείται.............. :S

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Παρεπιπτόντως πέρασα σήμερα και είδα την Βικτωρία στην Αχαρνών. Αρκετά όμορφη και γυμνασμένη κοπέλα είναι στα πολύ υπόψιν, ειδικά μετά την ενημέρωση σου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παιδάκια.....μπράβο για τις ενημερώσεις..... Αν κάποιος πετύχει την Σοφία-Έλενα-Ρομπέρτα/κουβέρτα-Γαβριέλα κτλ.......ας το αναφέρει εδώ........ :zfuck:

την είχα δεί πριν κανένα μήνα στο Διδυμου 27 έκτοτε την έχασα πάλι. Την έχεις και εσύ ανάγκη ε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom