Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (20 μέλη και 277 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.105
Πόντοι
3.760
Σε τσαρκα μου.... πριν τρεις ωρες, πετυχα αυτη την φορα στο Αγκυρας 12β και οχι στο Διδυμου ...την Εβελινα και την ξανατιμησα.Εκτιμω οτι θα αφησει εποχη αυτη η εργαζομενη.Καλο σας ξημερωμα

Οπου ειναι η τσα με τα γυαλια ειναι και η Εβελινα!Ουτε γκομενα να την ειχε....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οπου ειναι η τσα με τα γυαλια ειναι και η Εβελινα!Ουτε γκομενα να την ειχε....
Οχι, χτες στην Β' βαρδια στο Αγκυρας 12β, δεν ηταν στις 21.40' μμ(περιπου) που μπηκα μεσα, η μελαχρινη τσατσα με τα γυαλακια...

αλλα η χαμογελαστη και ευγενικη τσατσα(μια ξανθια, χωρις γυαλια) που ειχα πετυχει και στην Διδυμου, πριν μερες στην Β' βαρδια οταν πρωτοτιμησα :knockinb: :knockinb: :knockinb: αυτο το θεσπεσιο και υπεροχο Ρωσικο δημιουργημα της Φυσης, την ΕΒελινα.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπέρα δάσκαλε,ανέβασε και ενημέρωση απο τα χθεσινά τσάρδια! κριτική θα ανεβάσεις για την Εβελίνα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
:offtopic:  ξερουμε ποια ειναι η αδερφη της Χριστινας απο Λεων 28 ; Μου το ειπε η ιδια οτι εχει αδερφη και οτι ασκει το ιδιο επαγγελμα αλλα ντρεπομουν να τη ρωτησω που δουλευει ...

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.105
Πόντοι
3.760
:offtopic:   ξερουμε ποια ειναι η αδερφη της Χριστινας απο Λεων 28 ; Μου το ειπε η ιδια οτι εχει αδερφη και οτι ασκει το ιδιο επαγγελμα αλλα ντρεπομουν να τη ρωτησω που δουλευει ...

...μισή ντροπή δική σου,μισή δική της!και τι έγινε αν πας να γαμήσεις και την αδερφή της?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
:offtopic:   ξερουμε ποια ειναι η αδερφη της Χριστινας απο Λεων 28 ; Μου το ειπε η ιδια οτι εχει αδερφη και οτι ασκει το ιδιο επαγγελμα αλλα ντρεπομουν να τη ρωτησω που δουλευει ...
τί ντρεπόσουν ρε τύπε λες να παρεξηγιόταν? :grin:
Αλλά η χριστίνα όλο μαλακιες λέει,όσο πιθανό είναι να λεγε αλήθεια,τόσο είναι και να σε τρολαρε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
θα πεταχτω σε λιγο μεταξι... για να δω αν θα βγαλω την ειδηση...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ξεροχύνω με εμπειρίες Παιχτούρα!  :rockon: Ανυπομονώ να διαβάσω ενημέρωση!

αλλα αν αναλογιστουμε οτι απο φυλης πηγε μεταξι και αυτη τη διαδρομη την εκανε 2 φορες κατι σημαινει
φυλης εδινε και κωλο αν θυμαμε καλα

αυτό δεν έχει να κάνει. Όντως είναι ύποπτη η συχνή της μετακίνηση καθώς και η αλλαγή ονόματος αλλά παρόλα αυτά παραμένει καλή στο δωμάτιο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η Βικτωρια απο 27 υπογειο λεβεντη??
Ειναι περιπλοκη υποθεση χυστη μου. Και οι ρωσσοφωνες ειναι και οι 2 επισης απο φωκαιας 27. Η ουκρανεζα ομως για την οποια μιλαμε ειναι η μουναρα, απο 27 υπερυψωμενο ισογειο και οχι αυτη με την τρομακτικη φατσα απο το υπογειο. Η τρομακτικη βεβαια κανει φουλ και το κανει καλα!

Απολυτε τα βεργας 3 ειναι Ρωσσιδαδικα, δυνατα μαγαζια!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
Πέρασα πριν λίγο από λεων 28 και ο τσάτσος μου είπε ότι η Χριστίνα θα λείπει για κάνα 3μηνο στη Ρουμανία κατέθεσα στον ίδιο οίκο στη Μόνικα θα ανεβάσω κριτική..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πέρασα πριν λίγο από λεων 28 και ο τσάτσος μου είπε ότι η Χριστίνα θα λείπει για κάνα 3μηνο στη Ρουμανία κατέθεσα στον ίδιο οίκο στη Μόνικα θα ανεβάσω κριτική..

Έμαθες για την αδερφή της.....?  :cool2:

Επισκέπτης

H Χριστίνα έχει δίδυμη αδερφή που επίσης εκδιδόταν στο Μεταξουργείο γύρω στα 2-3 χρόνια πριν, απορώ πώς κάποιοι δεν τη θυμάστε. Έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό.  :-*

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
H Χριστίνα έχει δίδυμη αδερφή που επίσης εκδιδόταν στο Μεταξουργείο γύρω στα 2-3 χρόνια πριν, απορώ πώς κάποιοι δεν τη θυμάστε. Έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό.  :-*

Δασκαλε Ρicker θα μας δωσεις τα φωτα σου να μαθαινουμε και οι νεοτεροι ;

Επισκέπτης
Δασκαλε Ρicker θα μας δωσεις τα φωτα σου να μαθαινουμε και οι νεοτεροι ;

Δεν τις ξεχώριζα εύκολα μεταξύ τους. Τις θυμάμαι να εκδίδονται Λεωνίδου 6, Κολωνού 30-32 και Κεραμεικού 13-15 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια από αυτά. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα δει μια φορά τη μία από τις δύο και στο Κων/λεως 206, το οποίο είναι αλυσίδα με το Κεραμεικού 13 υπόγειο (άλλωστε και η Κρίνα που είναι τώρα στο Κολωνού 30 είχε κάνει κάποτε τη διαδρομή μεταξύ αυτών των δύο οίκων). Καμία από τις δύο αδερφές δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και θυμάμαι ότι τις απέφευγα. Μία φορά μόνο είχα πάρει τη Χριστίνα στο Κολωνού 30 ισόγειο, όπου πραγματικά είχαμε κάνει παθιασμένο σεξ αλλά δυστυχώς μύριζαν τα πόδια της (πολύ αρνητικό για έναν ποδολάγνο όπως εγώ).  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Χριστίνα , μια ξανθιά με ίσιο μαλλί , μέτριο προς ψηλό ανάστημα
που εμφανιζόταν γυμνόστηθη , ήταν ρουμάνα , με κάπως αλβανικό ψιλό έκφυλο προσωπο ?

(δούλευε παλιά κεραμεικού υπόγειο και πιο πρόσφατα λεωνίδου ισόγειο)

Επισκέπτης
Χριστίνα , μια ξανθιά με ίσιο μαλλί , μέτριο προς ψηλό ανάστημα
που εμφανιζόταν γυμνόστηθη , ήταν ρουμάνα , με κάπως αλβανικό ψιλό έκφυλο προσωπο ?

(δούλευε παλιά κεραμεικού υπόγειο και πιο πρόσφατα λεωνίδου ισόγειο)

Ναι, αυτή είναι. Πράγματι, κι εγώ για Αλβανίδα την είχα.  :thumbsup:

vangelisf

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Νεος στην παρεα σας ,καμια συμβουλη, για κανα οικο, για σημερα βραδυ? :knockinb:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
όπου πραγματικά είχαμε κάνει παθιασμένο σεξ αλλά δυστυχώς μύριζαν τα πόδια της (πολύ αρνητικό για έναν ποδολάγνο όπως εγώ).  :sunglasses:

και γώ είχα ξεσκιστεί μαζί της  :knockinb:
αλλά απ'ότι κοιτάω τώρα στις κριτικές μου , δεν την έχω συμπεριλάβει  :think:
περίεργο  :huh:

τέλοσπάντων το κλείνω το οφφ τοπικ , μη βαράτε  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom