Οτι ειδα πριν μερικες ωρες, μεχρι να καταληξω που θα το δωσω
Καλιφορνα 12. κλειστο.
Δροσπουλου 95.Κλειστο.
Δροσοπουλου 97. Ειρηνη.Ρουφαει παπαρια και στοματικο ακαποτο.Την Πρωτοχρονια ανημερα μου ειπε η τσατσα θα ειναι μια Ολγα εργαζομενη, οταν της ειπα οτι τις τελευταιες ημερες βλεπω συνεχεια την Ειρηνη.Αξιοπροσεκτη και ομορφη παρουσια η Ειρηνη!!...μας τα χαλαει λιγο στο βυζι(μικρο ως ανυπαρκτο)
Δροσοπουλου 98. Ντιανα αρχοντικο μιλφ, με ακαποτο στοματικο.Μεσα στο δωματιο δεν βιαζεται καθολου...καθεται μεχρι να τα παρει ολα στο στοματακι της.Εχει ωραιο στησιμο στα τεσσερα και ειναι συνεργασιμη μεσα στο δωματιο.Θα ελεγα ο ορισμος της τελειας επαγγελματιας εργαζομενης.(25 ευρω)
Φ.200. Μια αδιαφορη παρουσια(Ελενη αν θυμαμαι καλα) με κανονικο προγραμμα και πεσμενο βυζι....εφυγα τρεχοντας εξω.....
Φ.99. Δεσποινα(Το Δεσποινακι,ειπε και μου παρουσιασε ο τσατσος) μεταλλαγμενη παρουσια και ηθελε 25 ευρω.....εφυγα τρεχοντας, οταν το ακουσα.....
Φ. 80. Ο συμπαθης και ευγενικος τσατσος... δυο γαματες παρουσιες, μου παρουσιασε στο σαλονι....Την καυλιαρα Μαρια, που αν και μια φορα μονο εχω παει μαζι της, με θυμηθηκε(την βρηκα πιο ομορφη σημερα και πιο μουναρα) και μια που δεν την εχω ξαναδει, αλλα και αυτη ομορφη(σαν Σοφια μου παρουσιαστηκε) με ωραια χαρακτηριστικα στο προσωπο και σωμα χωρις ψεγαδι, οπως το εκοψα με μια προχειρη ματια, καθοτι παρατηρουσα την Μαρια που μου χαμογελαγε με ναζι.Απλο προγραμμα και οι δυο, αν θυμαμαι καλα στα 20ευρω.
Φωκαιας 17 στο κατω ειδα την Ιζαμπελα, μια ομορφη παρουσια(απλο προγραμμα αν θυμαμαι καλα, 20 ευρω) αλλα της ειπα, αντε γεια.. γιατι για Ελενη ηλθα, που ηταν στο...
Φωκαιας 17 πανω..
.Ελενη η Αιγυπτια!! ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ.Μαλακας ημουνα;; Καθησα με υπομονη και περιμενα την σειρα μου και περασα στα ενδοτερα, εχοντας ακομα μια πετυχημενη συναντηση με την Ελενη... με 20 ευρω μονο που πληρωσα.
Φευγοντας εκανα την μαλακια και περασα απο το τσιμπουκοδρομο....
Και πετυχα την
Αλιονα στο 18 με μαζεμενα τα μαλλια της, προς τα πανω που τονιζουν ακομα περισσοτερο την προστυχη φατσα της, που μου καυλωνει την πουτσα μου!!!Πληρωσα 20 αρικο και περασα στα ενδοτερα, καθοτι στην πιπα ειναι για σεμιναριο η θειτσα!!!
Ευχομαι καλη Χρονια σε ολους μας... με υγεια και ειρηνη στο κοσμο, και καλα μουνια στο καυλι μας, το 2014!!
Χαιρετω.