Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (24 μέλη και 289 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εριξα και 3η καταθεση στην Πατριτσια στο Φυλης 56..
Μετριοτατη εμπειρια οπως ηταν αναμενομενο.
Δε ρεφαρα τελικα  :headbang:

χρειάζεσαι και μια τέταρτη δυνατή κατάθεση για να φύγει καλά ο χρόνος.

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Ρε μάγκες η Τζώρτζηνα από διδύμου 7 στι ρεμουνδου είναι με άλλο όνομα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
136 Μαρια η μελαχρινη αλβανιδα που δουλευε στο Ιασωνος 33 παλιοτερα(δεν ειναι το κατσαριδακι οπως εσφαλμενα εγραψε καποιος, καμια σχεση) αδυνατη χαζοχαρουμενη σχεδον καθυστερημενη αν κρινω απ τον τροπο που μιλαει, ΑΠΛΟ

Να συμπληρώσω ότι η κορασίδα.....δεν κάνει 69 (πληροφορία από τον τεράστιο μύστη dimitrisxxx),για όποιον ψάχνεται..... Την είχαμε δει με Πρόεδρο-sotirof......29-11-2013,σε τσάρκα.......(την ημέρα που είχαμε τεράστια συνάντηση με Στρατηγό-Farkeli).....
Μια χαρά είναι η κοπελίτσα εμφανισιακά,όταν επιστρέψει Μετάξι θα την τιμήσω..... :boobies:
Καλή Χρονιά σε όλους..... :rockon:

Φ.99. Δεσποινα(Το Δεσποινακι,ειπε και μου παρουσιασε ο τσατσος) μεταλλαγμενη παρουσια και ηθελε 25 ευρω.....εφυγα τρεχοντας, οταν το ακουσα.....

Ευχομαι καλη Χρονια σε ολους μας... με υγεια και ειρηνη στο κοσμο, και καλα μουνια στο καυλι μας, το 2014!!

Χαιρετω.

Δάσκαλε το Δεσποινάκι φόραγε στολή Άη Βασίλη....?  :tooth:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Σουπερ ενημερωση εορταστικη απο Μπεμπα!!!

Παιχτουρα μου αρεσεις γιατι εισαι λατρης των Ρωσιδων και της Ντιανας απο Δ98!!!!

Καλη χρονια σε ολους μρ Υγεια πανω σπο ολα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Σουπερ ενημερωση εορταστικη απο Μπεμπα!!!

Παιχτουρα μου αρεσεις γιατι εισαι λατρης των Ρωσιδων και της Ντιανας απο Δ98!!!!

Καλη χρονια σε ολους μρ Υγεια πανω σπο ολα!
:think:

Xρόνια Πολλά  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αγαπητοι συναγωνιστες, εχει κανεις υποψιν καμια κορασις να προσφερει και κουλουρι στη φυλης, βαρδια μεσημεριανη

τελευταια μερα του χρονο επιβαλεται ενα ξεκωλιασμα...για να φυγει ο κακος ο χρονος  ;)  :grin:

καλη χρονια σε ολους και καλα  :fuck1: :fuck2: :zfuck: :2on1: :pipa1: :pipa3:

Με τιμη
Ο Αστροσκονισμένος  :)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
αγαπητοι συναγωνιστες, εχει κανεις υποψιν καμια κορασις να προσφερει και κουλουρι στη φυλης, βαρδια μεσημεριανη

τελευταια μερα του χρονο επιβαλεται ενα ξεκωλιασμα...για να φυγει ο κακος ο χρονος  ;)  :grin:

καλη χρονια σε ολους και καλα  :fuck1: :fuck2: :zfuck: :2on1: :pipa1: :pipa3:

Με τιμη
Ο Αστροσκονισμένος  :)

Μπίανκα φυλής 71 και μετα τις 5 στο 66!

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

figeroa

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κάποιος πληροφορίες για την μελαχρινή Βικτώρια του υπογείου της διδύμου αριθμό 16?αδύνατη και θυληκοτατη με τελευταία εμφάνιση πριν 3 μήνες περίπου

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Να δούμε ποιος θα κάνει ποδαρικό στην ημερήσια  ενημέρωση το 2014(για βάρδια του 14) :dancing:
Ποντάρω νέα σμύρνη :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
Έχει κάποιος πληροφορίες για την μελαχριή Βικτώρια του υπογείου της διδύμου αριθμό 16?αδύνατη και θυληκοτατη με τελευταία εμφάνιση πριν 3 μήνες περίπου
Φιλε τσεκαρε στα μπουρδελακια της οδου Βεργας.Βεργας3,αν θυμαμαι καλα την ξετρυπωσε προχθες ο υπερμεγιστος προφεσορχχχ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα πηγαινα εγω αλλα μου τελειωσαν τα λεφτα τωρα και δε θελω να καταντησω σαν αυτους τους "σκληρους" πορνους που κοροιδευω, που πηγαινουν καθε μερα στα μπουρδελα και γαμαν μια φορα το μηνα(και αν)  :2funny:

Βασικα αμα σεληνιαστω παιζει να βγω λιγο οφ μπατζετ και να παω θα δουμε  :cum:

Αν πας.....θα είναι στα υπέρ σου,θα το βάλεις και στο βιογραφικό σου - όπως έχεις πει - ,θα σε βοηθήσει πολύ στην μετέπειτα πορεία σου.....αρκεί να κάνεις πρώτος ενημέρωση...(εννοείται χαβαλέ κάνω  :cheesy: )... :tooth:
Πέρα από την πλάκα τώρα,Καλή Χρονιά εύχομαι μύστη μου! :thumbsup:
Θα τα πούμε και από κοντά τις επόμενες μέρες,ελπίζω.....

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Θα πηγαινα εγω αλλα μου τελειωσαν τα λεφτα τωρα και δε θελω να καταντησω σαν αυτους τους "σκληρους" πορνους που κοροιδευω, που πηγαινουν καθε μερα στα μπουρδελα και γαμαν μια φορα το μηνα(και αν)  :2funny:

Βασικα αμα σεληνιαστω παιζει να βγω λιγο οφ μπατζετ και να παω θα δουμε  :cum:

Aφου και εσυ ρε τυπε κανεις τσαρκες χωρις να γαμησεις.  :grin:

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Δε θα γαμησω μονο αν δε βρω αυτο που θελω.
Η μπορει να κανω στοχευμενη τσαρκα πχ για να εντοπισω στοχο για την επομενη μερα η κατι τετοιο.
Αυτο ειναι αποδεκτο θεωρω.

Αντιθετα να κανεις τσαρκα καθε γαμημενη μερα ενω ξερεις εκ των προτερων οτι δε θα γαμησεις διοτι γαμας 1 φορα το μηνα(και αν) οπως κανουν κατι αλλοι γνωστοι μου "σκληροι" πορνοι :grin: ειναι η απολυτη καταντια  :2funny:

Έτσι ακριβώς φίλε,μαύρη πέτρα αφου λείπουν Μάγια(Μπάρμπαρα) και Μιράντα χαχα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έτσι ακριβώς φίλε,μαύρη πέτρα αφου λείπουν Μάγια(Μπάρμπαρα) και Μιράντα χαχα

Αν εννοείς την Μπάρμπαρα/Λάουρα/Μάγια....ψάξε X-BAR και τα στούντιο του ομίλου..... :sunglasses:

Επισκέπτης
Αντιθετα να κανεις τσαρκα καθε γαμημενη μερα ενω ξερεις εκ των προτερων οτι δε θα γαμησεις διοτι γαμας 1 φορα το μηνα(και αν) οπως κανουν κατι αλλοι γνωστοι μου "σκληροι" πορνοι :grin: ειναι η απολυτη καταντια  :2funny:

Εγώ κάνω το αντίθετο. Γαμάω μέρα παρά μέρα αλλά κάνω τσάρκα 1 φορά το μήνα.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom