Εριξα και 3η καταθεση στην Πατριτσια στο Φυλης 56..
Μετριοτατη εμπειρια οπως ηταν αναμενομενο.
Δε ρεφαρα τελικα
χρειάζεσαι και μια τέταρτη δυνατή κατάθεση για να φύγει καλά ο χρόνος.
Εριξα και 3η καταθεση στην Πατριτσια στο Φυλης 56..
Μετριοτατη εμπειρια οπως ηταν αναμενομενο.
Δε ρεφαρα τελικα
136 Μαρια η μελαχρινη αλβανιδα που δουλευε στο Ιασωνος 33 παλιοτερα(δεν ειναι το κατσαριδακι οπως εσφαλμενα εγραψε καποιος, καμια σχεση) αδυνατη χαζοχαρουμενη σχεδον καθυστερημενη αν κρινω απ τον τροπο που μιλαει, ΑΠΛΟ
Φ.99. Δεσποινα(Το Δεσποινακι,ειπε και μου παρουσιασε ο τσατσος) μεταλλαγμενη παρουσια και ηθελε 25 ευρω.....εφυγα τρεχοντας, οταν το ακουσα.....
Ευχομαι καλη Χρονια σε ολους μας... με υγεια και ειρηνη στο κοσμο, και καλα μουνια στο καυλι μας, το 2014!!
Χαιρετω.
Σουπερ ενημερωση εορταστικη απο Μπεμπα!!!
Παιχτουρα μου αρεσεις γιατι εισαι λατρης των Ρωσιδων και της Ντιανας απο Δ98!!!!
Καλη χρονια σε ολους μρ Υγεια πανω σπο ολα!
αγαπητοι συναγωνιστες, εχει κανεις υποψιν καμια κορασις να προσφερει και κουλουρι στη φυλης, βαρδια μεσημεριανη
τελευταια μερα του χρονο επιβαλεται ενα ξεκωλιασμα...για να φυγει ο κακος ο χρονος ;)
καλη χρονια σε ολους και καλα
Με τιμη
Ο Αστροσκονισμένος
Oτι γυαλίζει... δεν είναι πάντα χρυσός man!!Ναι, αλλα ειναι τοσο ομορφη που δεν μπορουσα να αντισταθω.
Και εγώ.......μαζί σου.......Να δούμε ποιος θα κάνει ποδαρικό στην ημερήσια ενημέρωση το 2014(για βάρδια του 14)
Ποντάρω νέα σμύρνη
Φιλε τσεκαρε στα μπουρδελακια της οδου Βεργας.Βεργας3,αν θυμαμαι καλα την ξετρυπωσε προχθες ο υπερμεγιστος προφεσορχχχΈχει κάποιος πληροφορίες για την μελαχριή Βικτώρια του υπογείου της διδύμου αριθμό 16?αδύνατη και θυληκοτατη με τελευταία εμφάνιση πριν 3 μήνες περίπου
Θα πηγαινα εγω αλλα μου τελειωσαν τα λεφτα τωρα και δε θελω να καταντησω σαν αυτους τους "σκληρους" πορνους που κοροιδευω, που πηγαινουν καθε μερα στα μπουρδελα και γαμαν μια φορα το μηνα(και αν)
Βασικα αμα σεληνιαστω παιζει να βγω λιγο οφ μπατζετ και να παω θα δουμε
Θα πηγαινα εγω αλλα μου τελειωσαν τα λεφτα τωρα και δε θελω να καταντησω σαν αυτους τους "σκληρους" πορνους που κοροιδευω, που πηγαινουν καθε μερα στα μπουρδελα και γαμαν μια φορα το μηνα(και αν)
Βασικα αμα σεληνιαστω παιζει να βγω λιγο οφ μπατζετ και να παω θα δουμε
Δε θα γαμησω μονο αν δε βρω αυτο που θελω.
Η μπορει να κανω στοχευμενη τσαρκα πχ για να εντοπισω στοχο για την επομενη μερα η κατι τετοιο.
Αυτο ειναι αποδεκτο θεωρω.
Αντιθετα να κανεις τσαρκα καθε γαμημενη μερα ενω ξερεις εκ των προτερων οτι δε θα γαμησεις διοτι γαμας 1 φορα το μηνα(και αν) οπως κανουν κατι αλλοι γνωστοι μου "σκληροι" πορνοι ειναι η απολυτη καταντια
Έτσι ακριβώς φίλε,μαύρη πέτρα αφου λείπουν Μάγια(Μπάρμπαρα) και Μιράντα χαχα
Αντιθετα να κανεις τσαρκα καθε γαμημενη μερα ενω ξερεις εκ των προτερων οτι δε θα γαμησεις διοτι γαμας 1 φορα το μηνα(και αν) οπως κανουν κατι αλλοι γνωστοι μου "σκληροι" πορνοι ειναι η απολυτη καταντια
τυπε ξερεις περιπου ποτε επιστρεφει η σιμονα?Εγώ κάνω το αντίθετο. Γαμάω μέρα παρά μέρα αλλά κάνω τσάρκα 1 φορά το μήνα.
τυπε ξερεις περιπου ποτε επιστρεφει η σιμονα?