zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Στο Φυλής 69 ισόγειο οι 2 κοπέλες που είναι σαν αδελφές.Η μία με κοντά μαύρα μαλλιά με φράντζα,κανονικών κιλών με τατού και η άλλη με κοντά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με όχι τόσο καλό σώμα και πρόσωπο όπως η πρώτη.Την δεύτερη πρέπει να την λένε Νικόλ.Την πρώτη δεν ξέρω πως την λένε.Γυμνό τσιμπούκι.Είναι καλές μέσα αυτές;
Πήρα την ξανθιά με την φράντζα και το κοντό μαλλί. Νομίζω Νικόλ την λέγανε. Ήταν τη μέρα που είχε πρωτοέρθει στο 69Β. Μπήκε στο δωμάτιο πολύ ευδιάθετη και με διάθεση για κουβέντα. Μου είπε ότι θα την "ξεπαρθενέψω" μιας και ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Προκαταρκτικά αξιοπρεπή με γλυψίματα και φιλάκια στο στήθος και την κοιλιά ενώ έπαιξε και το πουλί μου με τις βυζάρες της. Η πίπα της καλή και βαθιά.
Πρώτη στάση αυτή από πάνω όπου χοροπηδούσε ζωηρά ενώ εγώ έπαιζα με τα βυζιά της. Η συμμετοχή της σε καλά επίπεδα. Δεύτερη στάση στα 4. Παρόλο που είναι νταρντάνα η θέα του πίσω συστήματος πολύ καλή. Το μουνάκι της ήταν αρκετά σφιχτό.
Παρόλο που λέει ότι είναι καινούργια στο χώρο έδειχνε αρκετά έμπειρη και άνετη. Πάντως είναι μια τίμια επιλογή.