Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 411 άτομα (38 μέλη και 373 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλήν εσπέραν άρχοντες!
Η καθιερωμένη Σαββατιάτικη βόλτα ήταν παρατεταμένη λόγω του ότι δεν βρήκα κάτι που να με συγκινήσει εύκολα.Ξεκίνησα στην πρωινή βάρδια και κατέληξα και λίγο προς την απογευματινή μέχρι να μπορέσω να καλύφθώ. Δυστυχώς η ποιότητα παραμένει το ίδιο χαμηλή ιδίως στο Μεταξουργείο που στην πρωινή βάρδια επικρατούσε μπαζοκατάσταση.Ας πάμε να δουμε όμως ποιες κοπέλες εργαζόντουσαν σήμερα.
Στο Αλκιβιάδου 16Α είχαμε κλασσικά την Αλεξάνδρα υπέρβαρη νεαρή κοπέλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και λευκό δέρμα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Αλκιβιάδου 16Β 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η κλασσικά γνωστή Πατρίτσια,γεματούλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,μικρά στήθη.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά.Μαζί της η Λάουρα που δεν είναι άλλη απο την Λαβίνια των Διδυμου 27,Φώκαιας 27&24.Για όσους δεν την ξέρουν είναι λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Στο δωμάτιο είναι μέτρια.
Στο Διδύμου 20 η επιστροφή της Μία.Εμφανίστηκε στο σαλόνι με ένα σέξι σύνολο και θύμιζε έντονα πορνοστάρ. Ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σώμα ζουμερό με πιασιματακιά αλλά αρμονικά κατανεμημένα και γυαλιά οράσεως θυμίζοντας σέξυ καθηγητρία.Στο σαλόνι ανακοινώθηκε σπέσιαλ τσιμπούκι.Στο δωμάτιο που την είχα πάρει παλιότερα είχα περάσει μέτρια.Ήθελα να κάνω πάντως ένα test drive στην Όλγα την καινούρια αλλά δυστυχώς απουσίαζε.
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν η Ανδριάννα και αυτή με κοκκάλινα γυαλιά οράσεως και καρέ καστανό μαλλί.Στο αριστερό ήταν η Λίνα κοπέλα καινούρια που έχω πετύχει άλλη μία φορά στο ίδιο μαγαζί.Ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σχετικά νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 40 ήταν η Μπιάνκα μέσα στην κάβλά.Λεπτό τσιγγανάκι με μελαμψό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά και ωραίο πονηρό χαμόγελο.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κωλαράκι.Να σημειώσω ότι η κοπέλα αυτή αν ήταν έξυπνη και γαμιόταν σωστά χωρίς κόλπα θα είχε μαζέψει όλο το χαρτί.Την έχω πάρει 2 φορές παλιότερα όταν ήταν καινούρια τώρα δεν γνωρίζω αν έχει βελτιωθεί η συνεχίζει και κοροιδεύει.
Στο Φυλής 74 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου ήταν η Άννα κλασσικη εργαζόμενη του μαγαζιού.
Στο Φυλής 65 ήταν η Αντζελίνα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών μέτριας εμφανίσεως κατά τα δικά μου γούστα.Πρόγραμμα απλό.
Στο Φυλής 84 όροφος είχαμε την Τζίνα κοπέλα με κόκκινα μαλλιά ως τους ώμους περίπου,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα μετρίας εμφανίσεως.
Στο Φώκαιας 17 ήταν η Εμμανουέλα,κοπέλα με ξανθά μαλλιά και πιασιματάκια,όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Αλίνα και επιβεβαιώνω τον Αμαντέους ότι πρόκειται για την ίδια κοπέλα που είχα πάρει και στην Αλκιβιάδου 16Γ.Λεπτή,με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά που τα είχε πιασμένα αλογοουρά.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και αυτήν την φορά και κώλος. Κώλο εμένα πάντως δεν μου έδωσε γιατί με βρήκε μεγάλο.
Η κοπέλα παραμένει ακόμα σε καλά επίπεδα αν και οι αποδόσεις της ήταν υποδεέστερες της πρώτης φοράς. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υπερβολική δουλειά που είχε. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου στο να ξεφουσκώσει.
Στο Φώκαιας 25 όροφος καινούρια κοπέλα.Το όνομα της ήταν Νικόλ και πρέπει να έχει περάσει και απο το Φυλής 86 όροφος. Κοπέλα μελαμψή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με μαύρα μαλλιά κανονικού μεγέθους.Γυμνό τσιμπούκι.Εμφανισιακά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Άννα η Πολωνέζα κλασσικά.Κανονικών κιλών με καρέ ξανθά μαλλιά και γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η Χριστίνα.Κοπελά κοντή,αδύνατη,με καστανόμαυρα μαλλιά και αυτιάγκουρας.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι και μέτρια στο δωμάτιο.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο 2 κοπέλες.Η Μαρία απο Αλβανία η οποία και έβαψε ξανά τα μαλλιά της ξανθά.Κοντή,κανονικών κιλών,έχει παχύνει λίγο.Μαζί της ήταν η Λαρίσα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους ,κανονικών κιλών,αρχίζει και παχαίνει και αυτή και χαλάει το σώμα της.Και οι 2 κοπέλες κάνουν γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα με όνομα Ελένη.Μάλλον αθίγγανη,μελαμψή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με ξανθά μαλλιά καρέ.Πίσω στην πλάτη φέρει ένα μεγάλο τατού πεταλούδα και παρακάτω στην μέση της ένα άλλο μεγάλο τατού.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Εμφάνιση επιεικώς μέτρια.
Κάθοδος προς το Μεταξουργείο αν και το ήξερα ότι εκεί η κατάσταση είναι χειρότερη απο την Φυλής.
Τα Μ.Α 20 ήταν κλειστά αμφότερα.Το ισόγειο με αναμμένο φωτάκι.Στο Μ.Α 22 κλασσικά η Γιασμίν γνωστή και απο τα Ιάσωνος 1.Μελαμψή,πιθανότατα αθίγγανη,με μαύρα μαλλια μακριά πιασμένα αλογοουρά,κοντή,κανονικών κιλων.Εμφανίζεται πάντα γυμνόστηθη.Ο δρόμος σκαμμένος απο τα έργα.
Έξω απο τα Ιάσωνος 43,44,46 γινόταν έργα και ήταν δύσκολο για κάποιον να περάσει.Οι οίκοι πάντως ήταν ανοιχτοί.
Τα Περδίκας 3 αμφότερα κλειστά με αναμμένες λάμπες.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο ευθεία μπροστά εργαζόταν καινούρια κοπέλα μπάζο.Κοντή,γεμάτη,με καστανά μαλλιά,μιλφ.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν φουλ στο δεκάρικο αλλά η κοπέλα μακράν η χειρότερη εμφανισιακά που είδα για σήμερα.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Μαρία-Ιζαμπέλλα του Κωλοκυνθούς 63.Κοπέλα,λεπτή,μελαμψή,με καστανά μαλλιά,νοστιμούλα.Η δεύτερη ήταν κοπέλα πιο κοντή,με ελαφρά κύφωση,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών αδιάφορη.Το όνομα της ήταν μάλλον Μαρία και έπαιζε και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί.Στον όροφο κοπέλα παχουλή,με μαύρα μακριά μαλλιά,όμορφο πρόσωπο,βυζάρες.Πρόγραμμα απλό.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο η Άννα-Μαρία.Καινούρια κοπέλα 3 εβδομάδων σε αυτό το μαγαζί,κοντή,αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο Ιάσωνος 20 στον ανελκυστήρα ήταν η Ρίτα.Μιλφ,Ρωσόφωνη,με καστανά μαλλιά,με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα. Στο μεσαίο στον όροφο ήταν η Μαρία.Κοπέλα κοντή,ελαφρώς γεματούλα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,προμίλφ.Τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο δεν θυμάμαι τι είδα.Κάτι αδιάφορο πάντως.Στο Κολωνού 30 όροφος ήταν κοπέλα κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,στρογγυλό πρόσωπο.Το σαλόνι όπως πάντα γεμάτο απο κόσμο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνου 27 όροφος ήταν η Πάολα απο το το Μ.Α 28.Υπέρβαρη με κοντά μαύρα μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Κρίμα που δεν είναι αδύνατη με το ίδιο πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 το καινούριο όποτε μπαίνω πάντα μυρίζει περίεργα.Θα το έχετε και εσείς παρατηρήσει.Μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν το αρωματικό του χώρου γιατί αυτό το πράγμα είναι μπόχα.Η κοπέλα που δούλευε ήταν η Μανταλένα απο το Κολωνού 15 αριστερά.Κοπέλα αδιάφορη με ξανθά καρέ μαλλιά.Ανακοινλωθηκε γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί,κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο.Νόστιμη σε σχέση με τα μπάζα της περιοχής αλλά και πάλι επιεικώς μέτριας εμφανίσεως.Πρόγραμμα απλό.
Στο Κολωνού 15 στο δεξιό η ίδια κοπέλα.Σοφία πρέπει να λέγεται.Κοπέλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά αλλά σαν παλαιστής,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Για όσους ασχολούνται με οικοδομές ας περάσουν απο το μαγαζί η κοπέλα είναι ιδανική για τα μπετά.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα που πριν μία εβδομάδα την είχα πετύχει να δουλεύει σε ντούο στο Κολωνού 15.Κοπέλα νταρντάνα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μαύρο καρέ μαλλί.Με καβλάντιζε γερά για να μπω στο δωμάτιο.Απλό πρόγραμμα.Μέτρια εμφάνιση.Στο υπόγειο ήταν κοπέλα με το όνομα Βαλεντίνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μακριά καστανά μαλλιά,χάνει στο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.Μέτρια εμφάνιση προς το νόστιμο.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά 2 κοπέλες.Η μία ήταν η Αντζελίνα γνωστή και απο το Περδίκα 3 παλιότερα.Κοπέλα με ξανθά μαλλιά και πίρσινγκ στο χείλος,κανονικών κιλών.Η άλλη καινούρια κοπέλα,η οποία μιλάει σπαστά Ελληνικά,αθίγγανη,μελαμψή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,λεπτή.Νόστιμη κοπέλα αλλά αρκετά ξινισμένη.Μάλλον πρέπει να είναι το ίδιο φόλα με την Αντζελίνα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίο στο αριστερό μαγαζί ήταν η Χριστίνα το αθίγγανο πιπίνι απο Βουλγαρία.Αδύνατη,μελαμψή,με μακριά μαλλιά τα οποία έχει βάψει καστανά.Την έχω πάρει μία φορά όταν ήταν καινούρια και σηκώθηκε και έφυγε στα 7 λεπτά.Φόλα.Στο δεξιό ήταν η μιλφ Μαρίνα,λεπτή και αυτή μελαμψή με καστανά μαλλιά.Αυτήν την φορά δεν ανακοινώθηκε κώλος στο δεκάρικο.Στο δεξιό οίκο εργάζονταν η Νικόλ κοπέλα παχουλή με μαύρα μαλλιά πιασμένα αδιάφορη.
Κάθοδος προς τα ακριτικά όπου και πέτυχα ανοιχτό το Αχιλλέως 48 το υπερυψωμένο ισόγειο.Μέσα εργάζονταν καινούρια κοπέλα η οποία μου είπε το όνομα της αλλά το ξέχασα.Καστανά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με ολόσωμο για να κρύβει ατέλειες στο σώμα της.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλό στο εικοσάρικο.Η εμφάνιση της κοπέλα επιεικώς μέτρια.Στο Αχιλλέως 48 στο ημιυπόγειο ήταν κλασσικά η Ρεβέκα,κοπέλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και σφιχτο σώμα,με ξανθά μαλλιά και γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.Μέτριας εμφανίσεως.Στο Μαραθώνος 59 ήταν η Νίκη πρώην Ρομπέρτα απο το Φυλής 74 υπόγειο.Αδύνατη κοπέλα,με ίσια μακριά καστανά μαλλιά η οποία χάνει στο πρόσωπο.
Αλλαγή περιοχής και βάρδιας στην απογευματινή.
Ξεκίνημα απο το Βέργας 3 όπου στο αριστερό συνέχιζε η Έλλη έχοντας αποχωρήσει η Μαρία.Η Έλλη είναι γύρω στα 42 με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και κωλαράκι. Στο δωμάτιο είναι μέτρια προς καλή. Στο δεξιό ήταν η Ρωσόφωνη Σόνια.Κοπέλα νταρντάνα,ψηλή με ξανθά μαλλιά πιασμένα κοντή αλογοουρά,αρμονικά κατανεμημένα κιλά,λευκό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο ήταν η Ιωάννα,μιλφ,με καρέ ξανθά μαλλιά,τατού μία λέξη στο στήθος της,φαρδιά περιφέρεια,κανονικών κιλών γεμάτη απο την μέση και κάτω.
Με κωλαράκι στο πρόγραμμα.Στον όροφο ήταν η Τζούλια,κοπέλα νεαρή,κοντή,κανονικών κιλών,γεμάτη και αυτή απο την μέση και κάτω με κωλάρα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Τροφωνίου 13 ισόγειο ήταν η ώριμη Τζούλια,κανονικών κιλών,με μακριά καστανά μαλλιά,σώμα με κυτταρίτιδα.Μέσα στο δωμάτιο μου είπε ότι κάνει εξτρά αλλά δεν μου είπε τι κάνει ακριβώς.Στον όροφο η κοπέλα δεν είχε έρθει ακόμα αλλά περίμεναν μία Όλγα.Μάλλον θα ήταν η θεία Όλγα.
Καρφί στο Φώκαιας 27 όροφος όπου η δεύτερη κατάθεση πραγματοποιήθηκε στο στανταράκι μου Λώρη απο Μολβαδία που εργάζεται τα πρωινά και στο Αλκιβιάδου 16Γ σαν Ντάνα.Η Λώρη κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.
Καλό Σαββατοκύριακο.

xxxxxxxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
5
Πόντοι
0
Στο Διδύμου 7 στο δεξιό ήταν η Ανδριάννα και αυτή με κοκκάλινα γυαλιά οράσεως και καρέ καστανό μαλλί.Στο αριστερό ήταν η Λίνα κοπέλα καινούρια που έχω πετύχει άλλη μία φορά στο ίδιο μαγαζί.Ψηλή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,σχετικά νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.
Μια επισήμανση,στο αριστερο η κοπέλα είναι η Αλίνα που τις προηγουμενες βδομάδες δούλευε δευτεροτρίτη βάρδια στο ιασωνος 19 κάτω κ λίγο πιο παλιά στον όροφο του κολωνου 30 με 10ε και απλο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στο Φώκαιας 25 όροφος καινούρια κοπέλα.Το όνομα της ήταν Νικόλ και πρέπει να έχει περάσει και απο το Φυλής 86 όροφος. Κοπέλα μελαμψή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με μαύρα μαλλιά κανονικού μεγέθους.Γυμνό τσιμπούκι.Εμφανισιακά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Εεεεεεεεεε, όχι και η Νικόλ παχουλή!
Μια χαρά κοντοπούτανο ζυμαράκι είναι.
Απλά το είδα πολυ βαριεστημένο στο σαλόνι σήμερα . . .  :zzzzz:  

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σήμερα για κάποιο λόγω οι καύλες χτύπησαν κόκκινο.
Απογευματινή στοχευμένη επιδρομή με επιτυχή διπλή κατάθεση.

Φυλ. 69 1ος: το Χριστινάκι μέσα στη καύλα σήμερα. Της το έπνιξα το γατάκι . . .  .
Διδ. 7α: Έλενα, χαριτωμένο και όπως αποδείχτηκε καυλιάρικο πορνίδιο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στο Φώκαιας 19 ήταν η Αλίνα και επιβεβαιώνω τον Αμαντέους ότι πρόκειται για την ίδια κοπέλα που είχα πάρει και στην Αλκιβιάδου 16Γ.Λεπτή,με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά που τα είχε πιασμένα αλογοουρά.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και αυτήν την φορά και κώλος. Κώλο εμένα πάντως δεν μου έδωσε γιατί με βρήκε μεγάλο.
Η κοπέλα παραμένει ακόμα σε καλά επίπεδα αν και οι αποδόσεις της ήταν υποδεέστερες της πρώτης φοράς. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υπερβολική δουλειά που είχε. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου στο να ξεφουσκώσει.

Φουλ πρόγραμμα ?   ? ?

Και όταν πήγα να της βάλω κωλοδάχτυλο δυσανασχέτησε ! ! !
Τώρα θα δεί τι θα πάθει ! ! !
Θα πάρω το αίμα μου από πίσω ! ! !

:boff:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λεωνιδου 28 πριν λιγο καιρο και Κολωνου 30 προχθες πανω..
Ποιο συγκεκριμενα για βαρδιες μερες κλπ δε γνωριζω
Αν την ξαναπετυχω εκει θα ρωτησω και θα σου πω

Ευχαριστώ

Άρα και η Τζωρτζιάνα μπορεί να παίζει εκεί (όπως παλιότερα)
Και μιας και δεν πέρασε καθόλου από Διδύμου όλη μέρα, μάλλον θα είναι εκεί τώρα (2η/3η βάρδια) . . .

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
αν μαθει κανεις για τζωρτζιανα αν οντως παιζει και μεταξι να μας το πει πλιζ.αξιζει για δεκαευρο!και αυτη η αλινα που λετε για λεωνιδου 28 ειναι μια ψηλη λεπτη με καστανοκοκκινα μαλλια?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπράβο σε Φανούρη και Προφέσσορ για τις κορυφαίες ενημερώσεις τους. Φαίνεται πως εσείς οι δύο το έχετε βάλει για τα καλά το μπουρδέλιασμα στο πρόγραμμα και δεν μασάτε από έκτακτες αλλαγές, καιρός κ.α. Μπράβο σας παίδες!! :rockon: :rockon: Απορώ μόνο αν δεν βαριέστε να βλέπετε τις ίδιες κοπέλες κάθε εβδομάδα. Πχ εγώ μερικές φορές ντρέπομαι να περάσω από κάποια σπίτια που δουλεύουν κοπέλες τις οποίες έχω δει δέκα φορές και δεν έχω περάσει ποτέ (πχ Τροφωνίου 13 κ.α.)....

Φυλ. 69 1ος: το Χριστινάκι μέσα στη καύλα σήμερα. Της το έπνιξα το γατάκι . . .  .

σε ζουζούνισε αρκετά γιατί τώρα τελευταία είναι πολύ ζουζουνιάρα η άτιμη  :boobies:

Καρφί στο Φώκαιας 27 όροφος όπου η δεύτερη κατάθεση πραγματοποιήθηκε στο στανταράκι μου Λώρη απο Μολβαδία που εργάζεται τα πρωινά και στο Αλκιβιάδου 16Γ σαν Ντάνα.Η Λώρη κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και πρωκτικό.

Προφέσσορ λές για μια ψηλή, μελαχρινή κοπέλα με ωραίο κορμί λαμπάδα; Αν ναι είναι καλή μέσα;

Ο δρόμος σκαμμένος απο τα έργα.
Έξω απο τα Ιάσωνος 43,44,46 γινόταν έργα και ήταν δύσκολο για κάποιον να περάσει.Οι οίκοι πάντως ήταν ανοιχτοί.

Προφέσσορ έκαναν εκείνη την στιγμή έργα ή απλά είχαν σκάψει; Η παρουσία εργατών δεν σε  αποθαρρύνει από το να κάνεις βόλτα;

Να σημειώσω ότι η κοπέλα αυτή αν ήταν έξυπνη και γαμιόταν σωστά χωρίς κόλπα θα είχε μαζέψει όλο το χαρτί.

Τσιγγάνα και έξυπνη, προφέσσορ, πολλά ψάχνεις. Κουτοπόνηρη, ίσως....

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Αννα˙ με ίσιο καστανόνξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.

Φανούρη αν δεν κάνω λάθος σχεδόν όποια κοπέλα δουλεύει εκεί την αποκαλούν "Άννα"...

11250771973_f7fdcb56cc_c.jpg

τι είναι αυτό εκεί στον τοίχο δεξιά όπως κοιτάς το κρεβάτι;
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η μελαχρινή, γεροδεμένη, τσαμπουκαλού Μαίρη. Απλό στα 15.

αυτή δεν είχε φύγει;;;  :rockon: :rockon: :rockon:

Η νεαρή τουρκάλα-ινδή (και τελικά ρουμάνα)

πως σκοτώνεις το όνειρο.... :rockon: :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μπράβο σε Φανούρη και Προφέσσορ για τις κορυφαίες ενημερώσεις τους. Φαίνεται πως εσείς οι δύο το έχετε βάλει για τα καλά το μπουρδέλιασμα στο πρόγραμμα και δεν μασάτε από έκτακτες αλλαγές, καιρός κ.α. Μπράβο σας παίδες!! :rockon: :rockon: Απορώ μόνο αν δεν βαριέστε να βλέπετε τις ίδιες κοπέλες κάθε εβδομάδα. Πχ εγώ μερικές φορές ντρέπομαι να περάσω από κάποια σπίτια που δουλεύουν κοπέλες τις οποίες έχω δει δέκα φορές και δεν έχω περάσει ποτέ (πχ Τροφωνίου 13 κ.α.)....
H αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω βαρεθεί να βλέπω τις ίδιες κοπέλες οι οποίες δεν προσφέρουν πλέον και καλές υπηρεσίες όπως παλιότερα.Για αυτό ψάχνω πάντα για το καινούριο και το καλό. Τώρα όσον αφορά την συστολή που έχει κάποιος στο να μπει σε ένα σπιτάκι το οποίο έχει πάντα τις ίδιες κοπέλες μάλλον δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε μόνο εμείς που μπαίνουμε αλλά και αυτοί που έχουν πάντα την ίδια κοπέλα να δουλεύει και δεν την αλλάζουν συχνά. Έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές καραμούζες απλά αδιαφορώ.Μάλιστα μερικές φορές έχω τσακωθεί κιόλας.Άλλωστε αν δεν θέλουν να βλέπουν τους ίδιους συνεχώς που είναι μέρος της δουλειάς τους ας το γυρίσουν με τηλεφωνικά ραντεβού.Εφόσον είναι οίκος ανοχής όμως θα πρέπει να με ανέχονται να με βλέπουν όπως άλλωστε τους ανέχομαι και εγώ.

Προφέσσορ λές για μια ψηλή, μελαχρινή κοπέλα με ωραίο κορμί λαμπάδα; Αν ναι είναι καλή μέσα;
Η Ντάνα,Λώρη,Καμέλια είναι αρκετά γνωστή και απορώ πως δεν την ξέρεις.Όντως είναι ψηλή,με μαύρα μαλλιά και έχει ωραίο κορμί αν και πάχυνε λιγάκι.Για να την έχω στανταράκι μου την συγκεκριμένη αυτό πάει να πει ότι είναι καλή. Βέβαια τα γούστα του καθενός διαφέρουν και θα πρέπει να την δοκιμάσεις για να βγάλεις ολοκληρωμένη άποψη.Πάντως πιστεύω ότι το εικοσάρικο που θα δώσεις στην συγκεκριμένη δεν θα το κλάψεις.

Προφέσσορ έκαναν εκείνη την στιγμή έργα ή απλά είχαν σκάψει; Η παρουσία εργατών δεν σε  αποθαρρύνει από το να κάνεις βόλτα;
Εκείνη την στιγμή που περνούσα έκαναν έργα.Η παρουσία εργατών δεν με αποθαρρύνει.Άλλωστε άνδρες είναι και αυτοί σαν και εμένα.Εκείνη την στιγμή υπήρχαν φορτηγά και είχε τόση σκόνη και χώματα που ήταν έντονα αποτρεπτικός παράγοντας στο να περάσεις γιατί θα λερωνόσουνα.

Τσιγγάνα και έξυπνη, προφέσσορ, πολλά ψάχνεις. Κουτοπόνηρη, ίσως....
Όχι ίσως.Όντως είναι κουτοπόνηρη.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Πάρα πολλά Μπράβο τους αξίζουν για τη Συνέπεια τους και την Εγκυρότητα τους!!!

Ισχύει και για μένα τουλάχιστον πολύ...!

Προφέσσορ έκαναν εκείνη την στιγμή έργα ή απλά είχαν σκάψει; Η παρουσία εργατών δεν σε  αποθαρρύνει από το να κάνεις βόλτα;

Γιατί; :grin:

Φανούρη αν δεν κάνω λάθος σχεδόν όποια κοπέλα δουλεύει εκεί την αποκαλούν "Άννα"...

Σωστή η παρατήρηση σου!!!

αν μαθει κανεις για τζωρτζιανα αν οντως παιζει και μεταξι να μας το πει πλιζ.αξιζει για δεκαευρο!και αυτη η αλινα που λετε για λεωνιδου 28 ειναι μια ψηλη λεπτη με καστανοκοκκινα μαλλια?
Όχι! :grin:

Λεωνιδου 28 πριν λιγο καιρο και Κολωνου 30 προχθες πανω..
Ποιο συγκεκριμενα για βαρδιες μερες κλπ δε γνωριζω
Αν την ξαναπετυχω εκει θα ρωτησω και θα σου πω
στο ισόγειο χύστη;

Kαλήν εσπέραν άρχοντες!

Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο καινούρια κοπέλα με όνομα Ελένη.Μάλλον αθίγγανη,μελαμψή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με ξανθά μαλλιά καρέ.Πίσω στην πλάτη φέρει ένα μεγάλο τατού πεταλούδα και παρακάτω στην μέση της ένα άλλο μεγάλο τατού.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Εμφάνιση επιεικώς μέτρια.

Ας ελπίσουμε να είναι προσωρινή η μάλλον αντικατάσταση της Έλενας...

Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Μαρία-Ιζαμπέλλα του Κωλοκυνθούς 63.Κοπέλα,λεπτή,μελαμψή,με καστανά μαλλιά,νοστιμούλα.Η δεύτερη ήταν κοπέλα πιο κοντή,με ελαφρά κύφωση,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών αδιάφορη.Το όνομα της ήταν μάλλον Μαρία και έπαιζε και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί.

δε είναι η γνωστή κοντή αδιάφορη που παίζει πάντα εκεί τώρα τελευταία;

Στο Κολωνού 23 το καινούριο όποτε μπαίνω πάντα μυρίζει περίεργα.Θα το έχετε και εσείς παρατηρήσει.Μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν το αρωματικό του χώρου γιατί αυτό το πράγμα είναι μπόχα.

Το ίδιο χάλι και στο Ιάσωνος 20Α... εγώ όποτε μπαίνω σε αυτά κλείνω όσο μπορώ τη μύτη μου για να μην κάνω εμμετό!

Κάθοδος προς τα ακριτικά όπου και πέτυχα ανοιχτό το Αχιλλέως 48 το υπερυψωμένο ισόγειο.Μέσα εργάζονταν καινούρια κοπέλα η οποία μου είπε το όνομα της αλλά το ξέχασα.Καστανά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με ολόσωμο για να κρύβει ατέλειες στο σώμα της.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλό στο εικοσάρικο.Η εμφάνιση της κοπέλα επιεικώς μέτρια.

μήπως Ελένη;

Καλό Σαββατοκύριακο.
Πάντα συνεπής και έγκυρος!!! Τα σέβη μου Προφέσσορα... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Αντζελα, από τον όροφο στην Κολοκυνθούς 38 και Ιάσωνος 33, με κοντό ξανθωπό μαλλί, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο προς μεγάλο βυζάκι, γεμάτο κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.

Ιάσονος 19 όροφος: Η Νικόλ-ετα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, πρόσυχο πρόσωπο, μεσαίου μεγέθους βυζιά, κανονικό κορμί με κάπως φαρδύ κώλο με κυτταρίτιδα. Σε απλό.

Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η όμορφη :huh: Κρίνα. Σε απλό.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η νεαρή τουρκάλα-ινδή (και τελικά ρουμάνα) μελαχρινή Γιασμίν, από το ισόγειο της Κεραμεικού 15 και Ιάσωνος 1Γ απογευματινή βάρδια. Σε απλό.

Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αννα-Μαρία˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφη, με μεσαία στήθη (ταττού αριστερά), ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.

Επίσης με την ευκαιρία της δεύτερης παρατήρησής σου, έψαξα και βρήκα (www.urbandictionary.com/define.php?term=gilf]εδώ[/url]) ότι ως gilf ορίζεται: "Μία σεξουαλικά ελκυστική μεσήλικη (40 μέχρι 60 ετών) ή ηλικιωμένη (μετά τα 60-65) γυναίκα".
Τώρα βέβαια σύμφωνα με νέα ευρήματα (εδώ) η έναρξη της μέσης ηλικίας τοποθετείται στα 55. Από την άλλη είναι και οι Σουηδοί που βιάζονται να μεγαλώσουν και την τοποθετούν στα 34!...
Οπότε πού να τη βάλουμε τώρα την Ολγα; :2funny:

χαχαχαχαχα! δεν παίζεσαι... ok τώρα με αποστόμωσες! ;)

Φίλε Φιστίκι, πρόλαβε και απάντησε η ίδια:

Καλά ρε θηρίο, που το εντόπισες το post της;
Αν και δεν απαντάει άμεσα σε αυτό που ρώτησα, βάση της περιγραφής που είδα πρόκειται για άλλη "κοπέλα" και όχι την εντπωσιακή Ζωή..
Είσαι Μέγας... Respect!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Φίλε πρώτον νομίζω ότι αυτή αλλάζει συχνά μαγαζιά, δεν τη θυμάμαι να κάθεται πάνω από βδομάδα σε ένα. (τσακώνεται με τις υπηρεσίες από ότι έχω μάθει)

Αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει κάποιος, μη σε πάρω στο λαιμό μου...
Δεν ισχύει αυτό που είπες...

Και μία μίνι ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια, αφού κανείς δε βλέπω να έκανε!

Φυλής 84 (κάτω): Πιτσιρίκα Ρουμάνα, καινούρια, ίσως να την είδα και το πρωί στο Φυλής Φωκαίας 25. Τελικά κάνει ελεύθερο στοματικό, αλλά όχι κώλο. (7/10)
Αλίνα αλλά δε νομίζω να είναι η ίδια που είδες το πρωί στο Φωκαίας!
Μπράβο για την 2πλη ενημέρωση της ίδιας μέρας! :rockon: :rockon: :rockon:

Για το Φωκαίας 25 είσαι σίγουρος ότι τη λένε Σοφία; δεν είναι η γνωστή Ρωσίδα που ήταν λίγο καιρό, μια πιτσιρίκα καινούρια ήταν.
Έχεις δίκιο, μάλλον πρόκειται για την καινούρια Νικόλ που έχει αναφερθεί και ανέφερε και ο Προφέσσορας χθες, την οποία δεν έχω δει...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά τα χτεσινά ζουζουνιάσματα και έναν χορταστικό ύπνο, σηκώθηκα το πρωί με καύλες.
Αφού πήρα ένα δυνατό πρωινό, αποφάσισα κατά της 13:00 να κατέβω Φυλής να "ξεσκάσω".

Είχα ήδη αποφασίσει που θα πάω.

Χωμ. 11: κλειστά (ματα-ξανά-πάλι)
Φυλ. 56: Νικολέτα και μια γεματούλα μελαμψούλα. Τις πουτάνας στο σαλόνι, έφυγα.
Φωκ. 19: Κόσμος πολύς και εδώ, οπότε ούτε που περίμενα να ακούσω ποιά ήταν.
Φυλ. 65: Πήγα να δοκιμάσω την Αντζελίνα, μιας και δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές για πάρτη της. Αντ' αυτής, πέτυχα την Εμμανουέλα. Θα είναι πρωί πλέον για κάποιο διάστημα. Άρχισε τις μαλαγανιές και τις υποσχέσεις, οπότε και ενέδωσα. Καλά πέρασα, παρεμπιπτόντως . . .

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μην κανετε το λαθος που λεγετε αντζελινα φ65 και φωκαιας 19.μεγαλο επιπλο!μεγαλη φολα!!κομοδινο κανονικο!!μου το παν πολλα ατομα.την εχει δει ασχημα και της χρειαζεται αμεσα υποβιβασμος στα υπογεια του μεταξιου.το κανει σαν να μισει τους πελατες..ημαρτον!

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
παιδες μην κανετε το λαθος που λεγετε αντζελινα φ65 και φωκαιας 19.μεγαλο επιπλο!μεγαλη φολα!!κομοδινο κανονικο!!μου το παν πολλα ατομα.την εχει δει ασχημα και της χρειαζεται αμεσα υποβιβασμος στα υπογεια του μεταξιου.το κανει σαν να μισει τους πελατες..ημαρτον!

Παιδες συμφωνω και επαυξανω ......Το εχω γραψει και γω σε παλιοτερη κριτικη μου νομιζω ,,,,,,,,,,Και άγαλμα να γαμισετε ποιο μεγαλη συμετοχη θα εχει ..........Δεν ειναι τυχαιο που πεφτουν σε ολους οι πουτσες και προσπαθουν να τελειωσουν με μαλακια ........Και πτωμα καλυτερη συμμετοχη θα εχει .........Μακρια και αλαργα λοιπον ........

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Η πιάτσα δεν πετάει έξω από μόνη της τέτοια άτομα; :jerking: :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετά τα χτεσινά ζουζουνιάσματα και έναν χορταστικό ύπνο, σηκώθηκα το πρωί με καύλες.
Αφού πήρα ένα δυνατό πρωινό, αποφάσισα κατά της 13:00 να κατέβω Φυλής να "ξεσκάσω".

Είχα ήδη αποφασίσει που θα πάω.

Χωμ. 11: κλειστά (ματα-ξανά-πάλι)
Φυλ. 56: Νικολέτα και μια γεματούλα μελαμψούλα. Τις πουτάνας στο σαλόνι, έφυγα.
Φωκ. 19: Κόσμος πολύς και εδώ, οπότε ούτε που περίμενα να ακούσω ποιά ήταν.
Φυλ. 65: Πήγα να δοκιμάσω την Αντζελίνα, μιας και δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές για πάρτη της. Αντ' αυτής, πέτυχα την Εμμανουέλα. Θα είναι πρωί πλέον για κάποιο διάστημα. Άρχισε τις μαλαγανιές και τις υποσχέσεις, οπότε και ενέδωσα. Καλά πέρασα, παρεμπιπτόντως . . .

Πολύ στοχευμένη καταδρομική..........στην Νικολέτα (αν και δεν είχα σκοπό να πάω Φυλής σήμερα,τελικά οι καύλες νίκησαν)........μετά από πάρα-πάρα πολύ καιρό,θα ανέβει κριτική πάντως......αν και έχω ανεβάσει και πιο παλιά.... :cum:

Συνημμένα

• 4. ωρες.png
    4. ωρες.png
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 88

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πολύ στοχευμένη καταδρομική..........στην Νικολέτα (αν και δεν είχα σκοπό να πάω Φυλής σήμερα,τελικά οι καύλες νίκησαν)........μετά από πάρα-πάρα πολύ καιρό,θα ανέβει κριτική πάντως......αν και έχω ανεβάσει και πιο παλιά.... :cum:

Εσένα περιμέναμε τόση ώρα και ο κόσμος είχε κάνει ουρά μέχρι τον σταθμό του μετρό ? ? ?  :tickedoff:

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ρε αλάνια που την γάμησα (την Αντζελίνα) σε μια δεύτερη κατάθεση σερί μετά από την Αντριάννα στο Διδύμου 7 μια χαρά ήτανε. Δεν είχε ΤΗΝ συμμετοχή βέβαια αλλά ήτανε στενή και μετά από κάποιες εναλλαγές στα όρθια, στα τέσσερα, μπρούμητα και ιεραποστολικό ήρθε το τέλος...Δεν μπορώ να πώ ότι έκλαψα τα λεφτά μου. Πρέπει να ψάξεις και να βρείς το κουμπί της καθεμίας, ειδικά με τις Τσέχες (νομίζω από κεί είναι) και μετά περνάς καλύτερα...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Να ενημερώσω ότι το Πιπινού 65 ξανάνοιξε με νέα κοπέλα την Μαρία. Πρόκειται για μια ψηλή μελαχρινή χαμογελαστή νεαρή κοπέλα που έχω ξαναδεί σε διάφορα σπιτάκια της περιοχής (Φ136).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom