Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 389 άτομα (26 μέλη και 363 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
μαγκες ακουστε.καθιστε μια μερα στην αλαγη 5 παρα 10 με 5 κ 10-15 περιπου και θα αλαξετε γνωμη για παντα οπως κ εγω.λοιπον η τζινα που λες με τη μυρωδια στις μασχαλες για ψηλη,αν την δεις στο δρομο δεν ειναι ουτε 1 65.αλλες π.χ νελη κοριτσακι της σειρας,δεν θα γυρνουσατε να το κοιταξετε οι περισοτεροι.και σχεδον ολες χωρις τα 20 ποντα πορνοτακουνα  και στρινγκ-χαμηλος φωτισμος ειναι μετριες.καλες για μενα ειναι τζουλια-χουλια και νικολετα ομορφες και οι δυο και ανκα.αι αλλες κοροιδο μας πιανουν.περιμενετε μια μερα στην αλαγη και θα με θυμηθειτε..

Φίλε συμφωνώ εν μέρει... Αυτό που λες το έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο...

Σε ό,τι αφορά το ύψος, εμένα γενικά αδιάφορο μου είναι, αλλά όντως αυτές που γενικά λέμε ψηλές συνήθως είναι 1,65 χωρίς το τακούνι και αυτές που λέμε κοντές είναι μετά βίας 1,50...  :grin:

Πολλές είναι ωραίες μέσα στα μπουρδέλα και έξω φαίνονται αδιάφορες, κι άλλες το αντίθετο. Πχ η Αλεξάνδρα στο Φυλής 61, μουνάρα στο δρόμο, αλλά μέσα στο μπουρδέλο σκελετωμένη.

Ξέρεις τι, γκομενάρα δεν είναι καμία, άσε που οι περισσότερες ντύνονται πολύ πρόχειρα για να πάνε στη δουλειά... Αυτό για μένα δεν είναι κριτήριο πάντως.

Γενικά δεν αξίζει να θεοποιούμε καμία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν δεις μια από αυτές άβαφη στο δρόμο, με αθλητικά παπούτσια και φορμίτσα και σου φανεί αδιάφορη, αποκλείεται να έχει ωραίο σωματάκι και να είναι μουνάρα.

Να στο πω και αντίστροφα; οι ελληνίδες που βάζουν ένα κιλό μακιγιάζ για να πάνε στο κλαμπ και πας μαζί τους και το πρωί ανακαλύπτεις μαύρους κύκλους ή κυτταρίτιδα στα μπούτια, πεσμένα βυζιά κλπ κλπ είναι καλύτερες;

Θέμα ντυσίματος πιστευώ ότι είναι και το κλείνω εκεί...

υγ: και τι να το κανω ρε φιλε αν η Ανκα ειναι μουναρα εξω (την εχω δει και γω να σχολαει και οντως ομορφη ειναι), οταν ξερω οτι μεσα ειναι κομοδινο στην καλυτερη περιπτωση;  :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μπα εμενα οταν τις βλεπω στο δρομο με τα ρουχα με καυλωνουν περισσοτερο  :cum:
αλλα γεκινα ισχυει οτι καποιες, ειδικα στο μεταξουργειο, αν τις δεις εξω θα τρομαξεις  :zombie:
το μακιγιαζ και ο χαμηλος φωτισμος κανουν θαυματα.

χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μικη(κωλοκυνθους, φυλης 86 και Κασσανδρας τωρα).. Η φατσα της ειναι απιστευτα τρομακτικη στο φως του ηλιου.. Κακασχημη και γεματη σπυρια..
απλα καποιοι δεν καταλαβαινετε ποιες ειναι ωραια μουνια και ποιες πατσαβουρες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπα εμενα οταν τις βλεπω στο δρομο με τα ρουχα με καυλωνουν περισσοτερο  :cum:
αλλα γεκινα ισχυει οτι καποιες, ειδικα στο μεταξουργειο, αν τις δεις εξω θα τρομαξεις  :zombie:
το μακιγιαζ και ο χαμηλος φωτισμος κανουν θαυματα.

χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μικη(κωλοκυνθους, φυλης 86 και Κασσανδρας τωρα).. Η φατσα της ειναι απιστευτα τρομακτικη στο φως του ηλιου.. Κακασχημη και γεματη σπυρια..

Από σώμα,είναι τούμπανο.....πάντως.....την είδα πριν 1 εβδομάδα............ :fuck2:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τυπε μουναρα ειναι η τσατσα στο κοτετσι το Ιασωνος 36..
μπορει να ειναι φολα μεσα, αλλα το αξιζει το 10ρικο για την εμφανιση της  :cum:
οντως :grin: και με ρουχα και γυμνη ,ιδια καυλα ειναι :2on1:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Φίλε συμφωνώ εν μέρει... Αυτό που λες το έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο...

Σε ό,τι αφορά το ύψος, εμένα γενικά αδιάφορο μου είναι, αλλά όντως αυτές που γενικά λέμε ψηλές συνήθως είναι 1,65 χωρίς το τακούνι και αυτές που λέμε κοντές είναι μετά βίας 1,50...  :grin:

Πολλές είναι ωραίες μέσα στα μπουρδέλα και έξω φαίνονται αδιάφορες, κι άλλες το αντίθετο. Πχ η Αλεξάνδρα στο Φυλής 61, μουνάρα στο δρόμο, αλλά μέσα στο μπουρδέλο σκελετωμένη.

Ξέρεις τι, γκομενάρα δεν είναι καμία, άσε που οι περισσότερες ντύνονται πολύ πρόχειρα για να πάνε στη δουλειά... Αυτό για μένα δεν είναι κριτήριο πάντως.

Γενικά δεν αξίζει να θεοποιούμε καμία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν δεις μια από αυτές άβαφη στο δρόμο, με αθλητικά παπούτσια και φορμίτσα και σου φανεί αδιάφορη, αποκλείεται να έχει ωραίο σωματάκι και να είναι μουνάρα.

Να στο πω και αντίστροφα; οι ελληνίδες που βάζουν ένα κιλό μακιγιάζ για να πάνε στο κλαμπ και πας μαζί τους και το πρωί ανακαλύπτεις μαύρους κύκλους ή κυτταρίτιδα στα μπούτια, πεσμένα βυζιά κλπ κλπ είναι καλύτερες;

Θέμα ντυσίματος πιστευώ ότι είναι και το κλείνω εκεί...

υγ: και τι να το κανω ρε φιλε αν η Ανκα ειναι μουναρα εξω (την εχω δει και γω να σχολαει και οντως ομορφη ειναι), οταν ξερω οτι μεσα ειναι κομοδινο στην καλυτερη περιπτωση;  :think:

εγώ γκαυλώνω όταν βλέπω κάποια ντυμένη και ξέρω ότι τον παίρνει για τα λεφτά.

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
παιδες μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες κανονικα και με το νομο!!με τον φωτισμο,τα 20ποντα,και τα στρινκ κ εξω τα βυζια μας θολωνουν το μυαλο.με κοριτσακια για τον πεοντα τα περισοτερα.χαρη στις κομπλεξικες ελεεινιδες,που το δινουν μονο στους"χορηγους"μαλακες,βγαζουν φραγκα κατι γκομενες για κλαματα(πλην εξαιρεσεων).και ζητανε και 20 ευρω!και χτυπανε κ πορτες.για αυτο καλυτερα ολοι μεταξι για λιγο καιρο να βαλουν μυαλο.παιζουν κατι λιγες καλες επιλογες στο 10ευρω..

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
τυπε μουναρα ειναι η τσατσα στο κοτετσι το Ιασωνος 36..
μπορει να ειναι φολα μεσα, αλλα το αξιζει το 10ρικο για την εμφανιση της  :cum:
ποια είναι αυτή ρε τύπε; :think:
Εκεί μόνο την Αγγέλα που θέλει πούστο βλέπω και το χοντρό με την τεράστια κοιλιά τσάτσο τα απογεύματα πετυχαίνω...

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
συνηθως ηταν βραδυνη η Νικολλετα...το γυρισε πρωι ε?
από το καλοκαίρι τύπε... έχει πάνω από 6μηνο που έχει αφήσει την βραδυνή (3η) βάρδια!

Και μια γρήγορη ενημέρωση από την πρωινή βάρδια της Φυλής (σήμερα 11:30-12:00) που ήταν πραγματικά απόλαυση...

Φωκαίας 25 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινό πιτσιρίκι Ρουμανοειδές, συμπαθητική φατσούλα. Δε ρώτησα όνομα. Απλό. (7/10)
Σοφία

Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η περιβόητη Αθηνά. Πρώτη φορά την είδα, ξανθιά 40αρα με βυζάρες, ωραίο πρόσωπο και πελατεία ένα σωρό... Εκτός των γούστων μου όμως. Δε θυμάμαι πρόγραμμα. Νομίζω φουλ. (7/10)
Ελεύθερο στοματικό και ίσως ελεύθερο τελειωτικό για όποιον της αρέσει...

Φυλής 86 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινή προμιλφ, άσχημο πρόσωπο, βυζάρες πλαστικές, και καλά Γερμανίδα... (5/10) :think:

Φυλής 86(κάτω): Η γνωστή Λάουρα με φουλ πρόγραμμα νομίζω? (7/10)
μη νομίζεις, φουλ κάνει!

Φυλής 69 (πάνω): Τζουλιάνα η Τσέχα(?), προμιλφ με μέτριο πρόσωπο και σώμα, αλλά πολύ καλή μέσα. Φουλ. (7/10)
Εμένα για Αλβανίδα μου κάνει!

Φυλής 69 (κάτω): Ζωή :huh:, όμορφη ξανθιά προμιλφ με ωραίο σώμα. (7/10)
Είσαι σίγουρος; Εκεί καθημερινά είναι η Τάνια και μοιάζει στην περιγραφή σου...

Αυτά από μένα, όποιος προλάβει, πρόλαβε!  :grin:
Τί εννοείς; :grin:
Πολλά Μπράβο για την ωραία σου ενημέρωση! :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Υ.Γ. Είσαι ο flo με την καταθεσιμότητα; :cool2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ποια είναι αυτή ρε τύπε; :think:
Εκεί μόνο την Αγγέλα που θέλει πούστο βλέπω και το χοντρό με την τεράστια κοιλιά τσάτσο τα απογεύματα πετυχαίνω...
από το καλοκαίρι τύπε... έχει πάνω από 6μηνο που έχει αφήσει την βραδυνή (3η) βάρδια!
Πολλά Μπράβο για την ωραία σου ενημέρωση! :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Υ.Γ. Είσαι ο flo με την καταθεσιμότητα; :cool2:

Ο flo το ξεκίνησε; δε θυμάμαι... μπορεί... πάντως ήταν καλή ιδέα νομίζω και ήμουνα αρκετά αντικειμενικός!

Για το Ζωή και Τάνια μάλλον έχεις δίκιο, η κλασική προμίλφ ήταν, δεν ξέρω πως μπερδεύτηκα!

Για το Τσέχα/Αλβανίδα συμφωνώ, απλά Τσέχα δηλώνει και το σέβομαι...

Για το Φωκαίας 25 είσαι σίγουρος ότι τη λένε Σοφία; δεν είναι η γνωστή Ρωσίδα που ήταν λίγο καιρό, μια πιτσιρίκα καινούρια ήταν.

Θενκς ε λοτ για τη βοήθεια!  ;)

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
ξερει καποιος συναδερφος αν αυριο το πρωι στο Φωκαίας 27 (ισόγειο) θα ειναι η αθηνα???? η δεν δουλευει Σ.Κ?

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Και μία μίνι ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια, αφού κανείς δε βλέπω να έκανε!

(20:30 με 21:00), Φωκαίας και λίγο Φυλής: (Κατέβηκα στοχευμένα)

Φωκαίας 24: Μαρία, κοντοπούτανο αλβανίδα με ελεύθερο στοματικό. 4-5 Επισκέψεις στα 2 χρόνια με εξαιρετικές εντυπώσεις και πάντα ζεστή στο σαλόνι. (9/10)

Φωκαίας 27 (πάνω): Λώρη μελαχρινή προμίλφ, μάλλον βουλγάρα, μέτριο σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο. Φουλ πρόγραμμα. (7/10)

Φωκαίας 27 (ισόγειο): Μιχάελα ή αλλιώς Μισέλ η γνωστή από το Μετάξι που πήρε μεταγραφή (προσωρινή φαντάζομαι). Βυζάρες 4αρια φυσικα, πιτσιρίκα, όμορφο πρόσωπο, αλλά εμένα γενικά δε με ψήνει... Απλό πρόγραμμα. (7/10)

Φωκαίας 27 (υπόγειο): Η Βικτώρια, ξανθιά προμιλφ Ρωσίδα με φουλ. (6/10)

Φωκαίας 25 (κάτω): Άνκα, γνωστό όμορφο πιπίνι, φόλα. (5/10)

Φωκαίας 25 (πάνω): Λάουρα, η πρωινή του Φυλής 86, φουλ. (7/10)

Φωκαίας 19: Μελίσσα, καστανόξανθη μικρούλα Ρουμάνα, μπουλούκα στο πρόσωπο, ομορφούλα/γλυκούλα, αδύνατη, μικρό στήθος, πολύ φρέσκια. Παρότι έφαγα φόλα προχθές, τη θεωρώ ακόμα ελκυστική... (7/10)

Φωκαίας 17: Ελένη η "Αιγύπτια" (8/10)

Φυλής 84 (κάτω): Πιτσιρίκα Ρουμάνα, καινούρια, ίσως να την είδα και το πρωί στο Φυλής 25. Τελικά κάνει ελεύθερο στοματικό, αλλά όχι κώλο. (7/10)

Φυλής 84 (πάνω): Γαβρίελα, όμορφο ξανθό πιπινάκι με απλό πρόγραμμα (πιο απλό δε γίνεται). (7/10)

Φυλής 86 (πάνω): Μισέλ η μελαχρινή Ρουμάνα με το ωραίο χαμόγελο και τα σημάδια εγκυμοσύνης. Πρόγραμμα δε θυμάμαι. (6/10)

Φυλής 86 (κάτω): Η γνωστή Ειρήνη/Ιρίνα, η προβατίνα, ξανθιά, βυζάρες, μαυριδερή, φουλ πρόγραμμα (σωστά?) (7/10)

Αυτά τα ολίγα... δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο και ήταν στοχευμένη η βόλτα...

Όποιος προλάβει να πάει τώρα, ελπίζω να βοήθησα!  :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ξερει καποιος συναδερφος αν αυριο το πρωι στο Φωκαίας 27 (ισόγειο) θα ειναι η αθηνα???? η δεν δουλευει Σ.Κ?

Φίλε πρώτον νομίζω ότι αυτή αλλάζει συχνά μαγαζιά, δεν τη θυμάμαι να κάθεται πάνω από βδομάδα σε ένα. (τσακώνεται με τις υπηρεσίες από ότι έχω μάθει)

Δεύτερον, νομίζω έχει αναφέρει κάποιος γνωστός συναγωνιστής ( ο xilnik?) ότι Σάββατα δε δουλεύει ποτέ. Μπορεί να κάνω και λάθος...

Αν μπορεί ας το επιβεβαιώσει κάποιος, μη σε πάρω στο λαιμό μου...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και μία μίνι ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια, αφού κανείς δε βλέπω να έκανε!

(20:30 με 21:00), Φωκαίας και λίγο Φυλής: (Κατέβηκα στοχευμένα)

Αυτά τα ολίγα... δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο και ήταν στοχευμένη η βόλτα...

Όποιος προλάβει να πάει τώρα, ελπίζω να βοήθησα!  :grin:

Ψηλέ ωραίος...... :thumbsup:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Καλημερα σας κυριοι ........Οποιος δεν γαμιση Τζωρτζια ( ΤΡΕΛΛΗ ΚΟΛΑΡΑ ) απο Διδυμου 7α αλλα κυριως ΟΛΓΑ απο διδυμου 20 ((((( ΤΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥΝΙ ))))) θα ειναι ενας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ .............

ΕΓΑΜΗΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ Τριτη( ΤΖΩΡΤΖΙΑ -ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΝΑ ) και η ΟΛΓΑ τεταρτη πεμπτη  ........Θα ακολουθησει το σαββατοκυριακο κριτικη .......Τρεξτε να προλαβετε τον ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗ ΓΗ που ακουει στο ονομα ..................ΟΛΓΑ................

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αλήθεια επειδή έχεις ιστορικό με την Ελένη, σε θυμάται καθόλου;

Ναι φυσικά ρε, μένω αξέχαστος εγώ.  :grin:

υγ: διάβασε αν θέλεις την κριτική μου για την Ελένη και θα καταλάβεις αν με θυμάται ή όχι...  ;)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
ρε παιδια... λεω να χτυπησω τη Μπαρμπορα αλλα... κολλαω λιγο οτι το τσουζι το ποτηρακι.... τι λετε????? :helpplea: :helpplea:

σουρωμένη ή όχι η  μπάρμπορα προσφέρεται για σκληρό πορνικό αμιγώς ξέσκισμα!!!Μπές και δεν θα χάσεις!!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ο Υπερκαινοφανής Αστήρ, ή σουπερνόβα (supernova), αναφέρεται σε διάφορους τύπους εκρήξεων, που συμβαίνουν στο τέλος της ζωής του Αστέρος, κατά τις οποίες παράγονται εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα, αποτελούμενα από πλάσμα, (ιονισμένη ύλη) και των οποίων η αρχική φωτεινότητά τους στη συνέχεια αδυνατίζει, μέχρι του σημείου της αφάνειας του Αστέρος, μέσα σε λίγους μήνες.

[size=11pt]Ενας Αστέ(ρίας)ρας στο Μεταξουργείο[/size]

11250708486_fd77e747ca_c.jpg

Το Εχινόδερμο βρισκόταν στην αρχή της Μυλλέρου

10:50-13:30

Ιωαννίνων 3 αριστερά:  Η Αλεξία˙ μία σιτεμένη γυναίκα με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, ψιλομέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, όπως και κωλάρα με κυτταρίτιδα, γεροδεμένα (όχι πολύ χοντρά) πόδια. Απλό (που συμπεριλάμβανε: 69, ισπανική και μασάζ) στα 20 ευρώ, και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 30.
Ελευσινίων 22: Κλασικά η νεαρή Βανέσσα˙ με σγουρό καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους της, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, τσουπωτή, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. Πρόσφερε: ΚΩΛΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερή η ξανθιά εμφανίσιμη milfogilf Ναταλί, από το Μαγνησίας 1 και το στούντιο της Φραντζή 47. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.    
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Αννα˙ με ίσιο καστανόνξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.
Παιανιέων 24: Κλασικά η milfogilf φεγγαροπρόσωπη Σοφία˙ με ξανθωπό κοντό μαλλί, μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί. Σε απλό.
Βιργινίας Μπενάκη 31: Αλλη μία σταθερή μορφή: Η gilf Βίκυ˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.
Μαραθώνος 59: Η νεαρή Νίκη˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο γλυκό προσωπάκι, μάλλον μεσαίο στήθος, ψηλόλιγνο κορμί. Σε απλό.
Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η νεαρή ξανθιά, μικρόστηθη, παχουλούλα ρουμάνα Ρεβέκκα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Μυλλέρου 33: Στις 11:08 π.μ ήταν κλειστό˙ όπως και στο τέλος της τσάρκας.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία, απ' τα Ιάσονος 46, 44, 36. Πιθανόν αθιγγανίς, με ξανθωπό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόστυχο πόσωπο, μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, κορμί με πιασίματα και ταττουάζ: μέση, ωμοπλατη, χαμηλά στην κοιλιά. Ανακοινώθηκε απλό.
Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Η μελαχρινή, καυλιάρα Ελπίδα. Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η μελαχρινή, αρκετά μέτρια εμφανισιακά gilf Μαρία, από τον διπλανό όροφο, αλλά και το Αχιλλέως 40. Σε ΦΟΥΛ.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η milf Ελένη˙ με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, προπετής κοιλιά και σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η υπερωκεάνια νεαρή Βερόνικα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα.
Περδίκκα 3 αριστερά: Στις 11:20 π.μ ήταν κλειστό.
Περδίκκα 3 δεξιά: Επίσης.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Σόνια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο ελαφρώς πεσμένο στήθος με προπετείς θηλές, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η milf Αλίνα, από το παραδιπλανό 46 υπερυψωμένο ισόγειο. Μέτριας εμφάνισης μελαχρινή, με μεγάλα μπομπόνια. Ανακοινώθηκε απλό.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αναστασία˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, μικρά βυζιά, κοντούλα, μ' ερωτικό φαρδουλό κώλο και γεματούτσικα μπούτια. Σε απλό.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η φαλαινοειδής Μαρία˙ με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, πολύ μεγάλο στήθος (φορούσε ένα διχτυωτό εφαρμοστό ρούχο). Απλό πρόγραμμα με ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η κουτσοδόντα Μαρία˙ νεαρή, με ίσια καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με προβληματικά δόντια, μικρό στήθος, καλό όμως κορμί. ΚΩΛΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 43: Δύο κοπέλες: Η Αννα, από το Κολοκυνθούς 63, μία κοντοφάρδουλη ευγενική μελαχρινή που έδινε ΚΩΛΟ, και μία έκφυλη νεαρή, με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με 2 διαστίξεις: δεξιά στη μέση και στη δεξιά ωμοπλάτη, που έκανε απλό.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Μαρία˙ με ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, κοντούλα. Σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Η Αννα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί με πεταχτή κοιλιά. Σε απλό.
Ιάσονος 36: Η ρωσίδα milf Εύα, από το όροφο της Κολωνού 47, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, κανονικό κορμί, ωραίος κώλος και μπούτια επίσης. Φορούσε ψηλές γυναικείες κάλτσες. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

11250727766_e1750c40cc_c.jpg

11250771973_f7fdcb56cc_c.jpg

11250708924_b8d63a5a95_c.jpg

Ιάσονος 33: Η Τζένη˙ με ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση, ομορφούλα, με μεσαίο στήθος. Σε απλό
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η Χριστίνα το "νανάκι" σε απλό, και η κοντή milf Τατιάνα με ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Αντζελα, από τον όροφο στην Κολοκυνθούς 38, με κοντό ξανθωπό μαλλί, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο προς μεγάλο βυζάκι, γεμάτο κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η μέτριας εμφάνισης ελληνίδα gilf Ελενα, απ' το Εφέσου 11 και τον όροφο της Ιάσονος 19. Εμφανίστηκε ολόγυμνη και πρόσφερε απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Στις 11:53 π.μ η τσατσά μας είπε να 'ρθούμε σε λίγο γιατί γινόταν αλλαγή.
Ιάσονος 27: Κλειστό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξανθιά ρωσίδα milf Ρίτα. Με απλό στα 10 και μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η νεαρή Μαρία, από το Φυλής 136 όπως μου έγραψε ο Φιστίκις στην προηγούμενή μου ενημέρωση, με καστανόμαυρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, χαμογελαστό καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Κορίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο καλογραμμένο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Η Ελλη με τη γραβάτα˙ με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, αψηλή, με πιασιματάκια και μία διάστιξη δεξιά χαμηλά στην κοιλιά. Σε απλό.
Ιάσονος 19 όροφος: Η Νικόλ˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, πρόσυχο πρόσωπο, μεσαίου μεγέθους βυζιά, κανονικό κορμί με κάπως φαρδύ κώλο με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): H ρωσίδα milf Νικόλ˙ με μαύρο σπαστό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοταϊσμένο κορμί με κωλάρα και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Κλασικά η κοκκινομάλλα πλακόστηθη Μαρίνα. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Η Χριστίνα˙ με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο (ίσως συνθετικό) στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Ανοιξε στις 12:05 μ.μ. Δούλευαν δύο κοπέλες: Η ξανθιά τσουπωτή Αντζελίνα, από δίπλα, και η ασχημούλα, μελαχρινή, αδύνατη Εσμεράλντα. Σε απλό και οι δυο.
Λουκά Νίκα 1: Η χοντροκόκαλη, μεγαλόστηθη, μελαχρινή post-op τρανσέξουαλ Μπέτυ. Απλό, αλλά και "γούστα" στα 20 ευρωπουλάκια.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ανδριάνα, από το Κολωνού 15 και το Onlygreekάδικο˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πάνω απ' τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε σουτιέν) αψηλό σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Σημείωση: Η Μιρέλλα έχει περίοδο.
Κολωνού 11 αριστερά (όροφος): Κλειστό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η μελαχρινή, γεροδεμένη, τσαμπουκαλού Μαίρη. Απλό στα 15.
Κολωνού 15 αριστερά: Η όμορφη Ρόζα σε απλό.
Κολωνού 15 δεξιά: Μία κοπέλα με σπαστό καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα διχτυωτό ρούχο) καλοζωισμένο σώμα με προπετή κοιλιά. Σε απλό.
Κολωνού 23: Η νεαρή Μανταλένα, από το Κολωνού 15˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με καρφωτό κόσμημα στο άνω χείλος, γεμάτο κορμάκι. Σε απλό.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η θηριώδης Πάολα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Κλασικά η θεριακωμένη, ξανθιά Τζώρτζια, με τις βυζάρες. ΚΩΛΟΣ.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η λυγερόκορμη Μαντόνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, τρίμπαλ στην οσφύ. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά οι δύο Ρουμάνες: Η "γυρολόγος" Ναϊάνα ή Ντάνα και η Ντάρια. Σε απλό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η όμορφη Κρίνα. Σε απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Η επίσης όμορφη Γαβριέλα με την ευμεγέθη δερματοστιξία (ινγκουάνα) στην αριστερή της ωμοπλάτη. Σε απλό στα 15.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η ξινή Ντάνα˙ η νεαρή νταντάνα με τις βυζάρες. Σε απλό.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η επίσης νεαρή Αννίτα˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο κρεμασμένο βυζάκι, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Σημείωση: Η Φλωρίνα έφυγε για Ρουμανία.
Κολωνού 48: Η πολωνέζα Αννίτα και η Βαλέρια.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Κλασικά η Χρύσα το γιουβαρελάκι. Σε απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Το "θωρηκτό" Ολγα˙ η gilf από το μπουρδέλο της Λεωφ. Ιωνίας 12˙ με ίσιο κοντό κοκκινωπό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε ένα μεσοφόρι) χοντρά πόδια με κυτταρίτιδα. Και η ψωμωμένη νέγρα Τζένη˙ με μεγάλο στήθος. Αμφότερες σε απλό.
Κολωνού 53: Η καλοζωισμένη μελαχρινή Μαρία, από το Κολωνού 48. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο κοπέλες: Η φαρδομούρα Βίκυ, και η Φλώρα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, χαμογελαστό πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό και οι δύο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η milfogilf μολδαβή Σάρρα. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Στις 13:05 ήταν κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Επίσης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η νεαρή τουρκάλα-ινδή (και τελικά ρουμάνα) μελαχρινή Γιασμίν, από το ισόγειο της Κεραμεικού 15. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.
Καλλέργη 33: Η Αλίνα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό στήθος, χαμηλού αναστήματος, μ' ένα τρίμπαλ στην οσφύ και ένα ταττού στη δεξιά της ωμοπλάτη. ΚΩΛΟΣ.
Λεωνίδου 6: Στις 13:15 ήταν κλειστό.
Δεληγιώργη 39: Η νεαρή ρουμάνα Κλαούντια˙ με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με μία δερματοστιξία δεξιά στην ωμοπλάτη. Σε απλό.
Δεληγιώργη 30: Η ξανθιά gilf ή post-op τρανσέξουαλ Λόλα. Απλό στα 20 και αυταρχικά παιχνίδια με περισσότερα χρήματα.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Στις 13:25 ήταν κλειστό.
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Επίσης.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η ξανθιά, μέτριας εμφάνισης, milf Μαργαρίτα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Κλασικά οι αψηλές και όμορφες Αννίτα και Χριστίνα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Μαρία˙ με καστανόμαυρο ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, γλυκό προσωπάκι, μεγάλο στήθος, αψηλό σώμα με πιασιματάκια, κώλος με "ψωμάκια" και μπούτια με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Αλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πισμένο πίσω σε αλογοουρά, έκφυλο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με πιασιματάκια (φορούσε μία πολύ κοντή φουστίτσα) και μία διάστιξη στην κοιλιά της. Σε απλό πρόγραμμα.
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αννα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφη, με μεσαία στήθη (ταττού αριστερά), ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.

Βρήκες το ποστ από 5/2012...............είσαι Θεός....... :sunglasses:
Θυμάσαι;

Ο Φανούρης υπάρχει (τον έχω δει να τραβάει φωτό).....και ο farkeli υπάρχει (έχουμε συναντηθεί,όπως και με τον Πρόεδρο)................... :referee:
Είχες βοηθήσει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση κάποιους μήνες αργότερα... :thumbsup:

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
για αλλη μια φορα [size=10pt]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/size]
Σ' ευχαριστώ! :)

είσαι ο κυρίαρχος
:rockon: :rockon: :rockon:
Χα χα χα...

8 ωρες τσαρκα,181 οικοι ανοχης....προσθεστε παρακαλω σε ολα αυτα κ 8 αστερια στον κυριο Φανουρη... :rockon:
Να 'σαι καλά φίλε dimmits!
Το όγδοο αστέρι θα είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά υπάρχουν άλλοι συναγωνιστές που προηγούνται εμού˙ σε ό,τι αφορά τη διαχρονική προσφορά στην κοινότητα.

Συγχαρητηρια Φανουρη....εισαι ο πρωτος! :rockon:
Κάνω ό,τι μπορώ!

πολλά μπράβο στον Φανούρη που χτύπησε κανονικό οκτάωρο ενημέρωσης!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
[...]
Περίπου τόσο χρόνο μού παίρνουν οι υπερτσάρκες.

[...]
Σε είδε δύο φόρες την ίδια μέρα να τσαρκάρεις (Η Τζουλιάνα, στον όροφο της Φυλής 69 και στο ημιυπόγειο της Αλκιβιάδου 16 δεξιά) !! Αναρωτιέμαι αν της έκανε εντύπωση καθόλου ή αν σπάστηκε διπλά που δεν πέρασες!
[...]
Δεν κατάλαβα κάτι φίλε Dawn.
Μάλλον πέρασα απαρατήρητος!

[...]
Λίνα ή Μίνα; Είναι η Δώρα από Φ200 και Μαγνησίας 11 που αναφέρθηκε πιο πρίν(Στο Παρασίου 36);
[...]
Μάλλον αυτή πρέπει να είναι!
Δεν το είχα συνειδητοποιήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

[...]
θα σε πρότεινα να την δοκιμάσεις (Την Αλεξάνδρα στο σκυλόσπιτο). Είναι τίμια!
Μάλιστα...

[...]
47) Κολωνού28 23 :
[...]
Σωστός!
Αλλωστε ο οίκος βρίσκεται από τη μεριά των μονών αριθμών (11, 15, 27, 47, 53) του δρόμου.

[...]
126) Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Κλασικά η ρωσίδα Ουκρανέζα milfogilf Ολγα
[...]
Οντως, η Ολγα παρουσιάζεται ως Ουκρανή.
Επίσης με την ευκαιρία της δεύτερης παρατήρησής σου, έψαξα και βρήκα (www.urbandictionary.com/define.php?term=gilf]εδώ[/url]) ότι ως gilf ορίζεται: "Μία σεξουαλικά ελκυστική μεσήλικη (40 μέχρι 60 ετών) ή ηλικιωμένη (μετά τα 60-65) γυναίκα".
Τώρα βέβαια σύμφωνα με νέα ευρήματα (εδώ) η έναρξη της μέσης ηλικίας τοποθετείται στα 55. Από την άλλη είναι και οι Σουηδοί που βιάζονται να μεγαλώσουν και την τοποθετούν στα 34!...
Οπότε πού να τη βάλουμε τώρα την Ολγα; :2funny:

[...]
145) Αγκύρας 1
[...]
Τελικά Φανούρη δε μου απάντησες τις προάλλες, η Barbie είναι η Ζωή;
Φίλε Φιστίκι, πρόλαβε και απάντησε η ίδια:

είμαι η barbie (...) δουλεψα μεταξα...αρκετο καιρο [...]

[...]
3η Χάιπερ σε σύντομο χρονικό διάστημα από την 2η... Κάτι πρέπει να γίνει μέ την περίπτωσή σου... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΝΟ-RESPECT!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!

Φανούρη έκανες σούπερ τσάρκα! :headbang2:
Πολύ ποδαρόδρομος βρε φίλε, πολύ ποδαρόδρομος!

μπραβο ρε παιχτη!!!! τετοιο ρεπορταζ ουτε ο ο Θεωδωρακης δε κανει!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:2funny:
Tnx! :thumbsup:

Για ακόμα μία φορά καταπληκτική η ενημέρωση σου απο όλους τους οίκους Φανούρη.Συγχαρητήρια!
[...]
Σ' ευχαριστώ φίλε Προφ!

[...]
Σύμφωνα με την ενημέρωση σου λοιπόν η φόλα που πέρασα το Σάββατο στην πρωινή βάρδια λεγόταν Αλίνα αν δεν το αλλάζει συνέχεια.
Εμένα πάντως "Αλίνα" μού είπε ότι τη λένε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom