Και 56 παίζει η Νικολέτα.........όταν επιστρέψει η Ντενίσα.......θα σας το γράψουμε παιδιά........έχει καιρό που δεν εργάζεται....όπως και η Άννα-Ιλόνα......Πρωινή βάρδια Φυλής 54- Λαικό προσκύνημα όπως πάντα...
Η άλλη η ξανθιά τη Ντενίσα μάλλον λες, έχει χαθεί...
Ρώτα το billy13 μήπως ξέρει κάτι παραπάνω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ένα βέτεξ πήγαινε της κι άμα σε ρωτήσει γιατί,πες της για τις μασχαλες σου μωρο μού
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Τύπε βάλε καμία τελεια να βγαίνει και νόημα.. Είναι αυτή η μαύρη κουκιδα που υπάρχει σε κάθε πληκτρολόγιο..
Ενα μικρό δώρο θα το εκτιμήσει μάλλον ευγενική χειρονομία είναι. Δεν θα της πας καμία Τζάγκουαρ ούτε καί αυτή την άλλη φορά θα σου ζητήσει καμία επιταγή. Νομίζω. SERAPIS.Πρακτική λύση, αλλά κάπως άξεστη... Το κορίτσι βέβαια δείχνει αρκετά ανεχτικό και με κατανόηση... (έχω μπει 2 φορές και ενδιάμεσα τις είχα ρίξει 2 χυλόπιτες, χωρίς αυτό να επηρεάσει τη σχέση μας... )
τρίχα στη μασχάλη δεν είχε νομίζω, την τσέκαρα τη 2η φορά που πήγα. Για τη διατροφή της θα της κάνω μια κρούση, άμα γνωριστούμε καλύτερα...
Τα δώρα σε ιερόδουλες είναι μεγάλη παγίδα, αν και είναι κάτι ωραίο και ας κοροϊδέψουνε κάποιοι... Ποτέ ακρίβο δώρο γιατί έτσι δείχνεις ότι έχεις μεγάλο πορτοφόλι.
Δώρο αξίζει να πας σε κάποια που είσαι ταχτικός πελάτης... Δεν έχω αποφασίσει αν με την εν λόγω κορασίδα θέλω να έχω μια μόνιμη τέτοιου είδους δέσμευση... Είναι μεγάλο βήμα και θέλει σκέψη... Όσο πλησιάζουν οι γιορτές θα το σκεφτώ... (αν αξίζει να δώσω 20-30 ευρω επιπλέον για πάρτη της).
Thanks πάντως ;)
kαλησπερα σε ολους απογευματινη γυρα μετα της 18.00 φυληςκαι περιξ¨φυλης71β νελυ,αγκυρας12β αννα,12Α μαρινα με γυαλια αδιαφορη,φυλης84β Γκαμπιελα,86Α Μισελ,φυλης69Α Χριστινα,φυλης59 Τζουλια,Φωκαιας17Α Ελενα,Εμανουελα,φωκαιας27Α βικτωρια,Αλκαμενους113 Συλβια,Βανεσσα,Βεργας3αριστερα Γιαννα (που ηταν παλια φωκαιας και τατοιου58) πολυ ομορφη και γλυκια με το νεο Look μακρι μαλλι της παει δε μου βγαιναν 20 και τελικα δεν περασα συντομα θα παω και δεξια σονια μιλφ συμπαθητικη αυτα τα λιγα καλη συνεχεια και καταθεσεις σε ολουςΚαι 56 παίζει η Νικολέτα.........όταν επιστρέψει η Ντενίσα.......θα σας το γράψουμε παιδιά........έχει καιρό που δεν εργάζεται....όπως και η Άννα-Ιλόνα......
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Κωλόκρυο έξω και γυρνώντας αργά από μια δουλειά, σκέφτηκα τη ζεστή αγκαλιά του πληρωμένου έρωτα.
Σαφώς καλύτερη από το πετρέλαιο.
Δεν είχα όρεξη για βόλτες, οπότε πήγα να δώ την καινούργια που αναφέρθηκε στο Φ.86Β (Νικόλ) & αν δεν μου έκανε θα πήγαινα σε κανα στανταράκι μου.
Έτσι κι αλλιώς, όλο οι ίδιες παίζουν.
Οπότε:
Φυλ. 86β: η Ίρινα
φωκ. 19: η Σοφία του professorx από το Καλυμν. 48α.
Αγκ. 12: Άννα που για άλλη μια φορά μου πρόσφερε απλόχερα αυτό που είχα ανάγκη . . .
Σαφώς καλύτερη από το πετρέλαιο.
Δεν είχα όρεξη για βόλτες, οπότε πήγα να δώ την καινούργια που αναφέρθηκε στο Φ.86Β (Νικόλ) & αν δεν μου έκανε θα πήγαινα σε κανα στανταράκι μου.
Έτσι κι αλλιώς, όλο οι ίδιες παίζουν.
Οπότε:
Φυλ. 86β: η Ίρινα
φωκ. 19: η Σοφία του professorx από το Καλυμν. 48α.
Αγκ. 12: Άννα που για άλλη μια φορά μου πρόσφερε απλόχερα αυτό που είχα ανάγκη . . .
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ενα μικρό δώρο θα το εκτιμήσει μάλλον ευγενική χειρονομία είναι. Δεν θα της πας καμία Τζάγκουαρ ούτε καί αυτή την άλλη φορά θα σου ζητήσει καμία επιταγή. Νομίζω. SERAPIS.
Εγώ δεν εχω πάει ουτε καν λουλούδι απο Πακι σε πουτάνα!Αυτη η αγαπουλιστικη κινηση μπορει να φέρει το αντιθετο αποτέλεσμα .
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Ενα μικρό δώρο θα το εκτιμήσει μάλλον ευγενική χειρονομία είναι. Δεν θα της πας καμία Τζάγκουαρ ούτε καί αυτή την άλλη φορά θα σου ζητήσει καμία επιταγή. Νομίζω. SERAPIS.
Εγώ δεν εχω πάει ουτε καν λουλούδι απο Πακι σε πουτάνα!Αυτη η αγαπουλιστικη κινηση μπορει να φέρει το αντιθετο αποτέλεσμα .
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον therion γιατί ξέρει ότι είμαι και παθών! Δεν το εκτιμούνε και σου γυρίζει μπούμεραγκ...
Αν η συγκεκριμένη κοπέλα μου αποδείξει ότι είναι εντάξει μετά από 5-6 φορές που θα πάω, τότε μπορεί να κάνω μια ευγενική χειρονομία, αλλά και πάλι με πολλή επιφύλαξη...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Και μια γρήγορη ενημέρωση από την πρωινή βάρδια της Φυλής (σήμερα 11:30-12:00) που ήταν πραγματικά απόλαυση... Είδα τις κοπέλες αμέσως, δεν είχαν δωμάτια και είχε τρομερή ησυχία, ένιωσα άρχοντας!!!
(Θα βάλω και βαθμούς παρσιμότητας σε παρένθεση με βάση τα γούστα μου ή την εντύπωση που μου άφησαν στο σαλόνι ειδικά για όσες είδα 1η φορά)
Για πάμε:
Διδυμου 27: Η Ελένη, μικρή ρουμάνα μπαμπάτσικη, μελαχρινή, απλό. (6/10)
Τα μιλφάδικα τα προσπέρασα...
Διδύμου 7 (δεξιά): Αντριάνα, ωραίο κορμί, ψηλή, αδύνατη (νορμάλ) με ωραία πιασίματα, νεαρή ρουμάνα με γυαλάκια και κοντά μαύρα μαλλιά. Απλό. Την έχω πάρει 5-6 φορές με καλές εντυπώσεις. (8/10)
Διδύμου 7 (αριστερά): Μελαχρινή, γύρω στα 25, μέτριο σώμα, αδιάφορο πρόσωπο, Έλενα νομίζω το όνομά της. Απλό. (4/10)
Διδύμου 8 (κάτω): Αννίτα και Όλγα. Ρωσίδες, η μία ξανθιά πιτσιρίκα, η άλλη μιλφ. 20 ευρώ η μία κοπέλα, 30 ευρώ και οι 2. (3/10 και 2/10)
Φυλής 54: Τζούλια ή Χούλια, όμορφη μελαχρινή ισπανο(?)ρουμάνα, μικρό στήθος, ωραίος κώλος. (απλό) (8/10)
Φυλής 56: Νικολέτα (η γνωστή) και Ρωξάνα. Η 2η ήταν αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, μαυριδερή, πολύ μπαμπάτσικη (πολλά πιασίματα) αλλά δεν τη λες και χοντρή. Απλό. (8/10 και 7/10)
Φυλής 66 (δεξιά): Γιάννα, ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα(?) με 2-3αρια βυζιά, κορμάρα κατ εμέ, μέτριο πρόσωπο, μέτρια και μέσα που την είχα πάρει παλιά. Απλό. (8/10)
Φυλής 66 (αριστερά): Άντζελα, γυφτοπούλα με φουλ πρόγραμμα. (5/10)
Φωκαίας 17: Εμμανουέλα και Ελένη η Αιγύπτια. Η πρώτη είναι ξανθιά ψηλή χωρίς στήθος, χαμογελαστή. Η 2η γνωστή νομίζω (την έχω πάρει 5-6 φορές), μελαμψή Αλβανίδα με μεσοανατολίτικα χαρακτηριστικά και μεγάλο στήθος. Απλό πρόγραμμα. (3/10 και 8/10)
Φωκαίας 19: Αλίνα. Καστανή αδύνατη με μαλλιά κότσο, τελείως αδιάφορη. Καθόλου στήθος ή κώλο. Νομίζω έκανε φουλ αλλά δεν ασχολήθηκα καν. Πρώτη φορά που την είδα. (2/10)
Φωκαίας 25 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινό πιτσιρίκι Ρουμανοειδές, συμπαθητική φατσούλα. Δε ρώτησα όνομα. Απλό. (7/10)
Φωκαίας 25 (κάτω): Άννα Πολωνέζα. Καστανή προμιλφ, λεπτό σώμα, φουλ πρόγραμμα. (6/10)
Φωκαίας 27 (υπόγειο): Φλώρη. Ξανθό Ρουμανο-playmobile. Φουλ πρόγραμμα. Αρρωστούλα όμως σήμερα. (6/10)
Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η περιβόητη Αθηνά. Πρώτη φορά την είδα, ξανθιά 40αρα με βυζάρες, ωραίο πρόσωπο και πελατεία ένα σωρό... Εκτός των γούστων μου όμως. Δε θυμάμαι πρόγραμμα. Νομίζω φουλ. (7/10)
Φωκαίας 27 (πάνω): Η πρώην ατσούμπαλη Μπάρμπορα που έχει γίνει μούναρος. Το πιότο δεν το έχει κόψει ακόμη και είναι ένα θέμα, αλλά κερδίζει πόντους και όπου να ναι θα την πάρω μου φαίνεται... Φουλ πρόγραμμα (8/10)
Φωκαίας 24: Δυο πιτσιρικάκια πολύ σπαστικά, Άντελίνα και Λαρίσα. Η Αντελίνα είναι καστανή, άβυζη και άκωλη, αδιάφορο πρόσωπο. Η Λαρίσα είναι αρκετά ομορφούλα, αθώο βλέμμα, μεγάλο στήθος, κανονικά σώμα, αρκετά πάρσιμη... Φουλ πρόγραμμα. (3/10 και 7/10)
Φυλής 84 (κάτω): Κλειστό. Αναμένουν την επιστροφή της Τζούλιας από μέρα σε μέρα από ό,τι έμαθα...
Φυλής 84 (πάνω): το νέο μου αμόρε , η Τζίνα. Ψηλή καστανή κοπέλα, σγουρά μαλλιά, σώμα αδύνατο, ομορφούλα και δροσερή κοπέλα με μόνιμο πρόβλημα τη μυρωδιά στις ξυρισμένες της μασχάλες. Από την ώρα που μπήκα μου έκανε ματάκια, αλλά της το ξεκαθάρισα ότι σήμερα δε θα μπω... Συνέχισε να μου κάνει ματάκια από απόσταση, παρότι μπαίνανε κι άλλοι πελάτες... (8/10)
Φυλής 86 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινή προμιλφ, άσχημο πρόσωπο, βυζάρες πλαστικές, και καλά Γερμανίδα... (5/10)
Φυλής 86(κάτω): Η γνωστή Λάουρα με φουλ πρόγραμμα νομίζω? (7/10)
Φυλής 65: Η γνωστή Αντζελίνα. Ψηλή ξανθιά με σώμα μοντελέ. (4/10)
Φυλής 67: Η γνωστή Έμυ... (0/10)
Φυλής 69 (πάνω): Τζουλιάνα η Τσέχα(?), προμιλφ με μέτριο πρόσωπο και σώμα, αλλά πολύ καλή μέσα. Φουλ. (7/10)
Φυλής 69 (κάτω): Ζωή, όμορφη ξανθιά προμιλφ με ωραίο σώμα. (7/10)
Φυλής 71 (πάνω): Άννυ, ξανθό στυλιάρι με συμπαθητικό στήθος, όμορφη κοπέλα. Φουλ. (8/10)
Φυλής 59,61, 71 (κάτω), 80 ή δεν πήγα ή ήταν απασχολημένες οι κοπέλες.
Αυτά από μένα, όποιος προλάβει, πρόλαβε!
(Θα βάλω και βαθμούς παρσιμότητας σε παρένθεση με βάση τα γούστα μου ή την εντύπωση που μου άφησαν στο σαλόνι ειδικά για όσες είδα 1η φορά)
Για πάμε:
Διδύμου 7 (δεξιά): Αντριάνα, ωραίο κορμί, ψηλή, αδύνατη (νορμάλ) με ωραία πιασίματα, νεαρή ρουμάνα με γυαλάκια και κοντά μαύρα μαλλιά. Απλό. Την έχω πάρει 5-6 φορές με καλές εντυπώσεις. (8/10)
Διδύμου 7 (αριστερά): Μελαχρινή, γύρω στα 25, μέτριο σώμα, αδιάφορο πρόσωπο, Έλενα νομίζω το όνομά της. Απλό. (4/10)
Διδύμου 8 (κάτω): Αννίτα και Όλγα. Ρωσίδες, η μία ξανθιά πιτσιρίκα, η άλλη μιλφ. 20 ευρώ η μία κοπέλα, 30 ευρώ και οι 2. (3/10 και 2/10)
Φυλής 54: Τζούλια ή Χούλια, όμορφη μελαχρινή ισπανο(?)ρουμάνα, μικρό στήθος, ωραίος κώλος. (απλό) (8/10)
Φυλής 56: Νικολέτα (η γνωστή) και Ρωξάνα. Η 2η ήταν αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, μαυριδερή, πολύ μπαμπάτσικη (πολλά πιασίματα) αλλά δεν τη λες και χοντρή. Απλό. (8/10 και 7/10)
Φυλής 66 (δεξιά): Γιάννα, ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα(?) με 2-3αρια βυζιά, κορμάρα κατ εμέ, μέτριο πρόσωπο, μέτρια και μέσα που την είχα πάρει παλιά. Απλό. (8/10)
Φωκαίας 17: Εμμανουέλα και Ελένη η Αιγύπτια. Η πρώτη είναι ξανθιά ψηλή χωρίς στήθος, χαμογελαστή. Η 2η γνωστή νομίζω (την έχω πάρει 5-6 φορές), μελαμψή Αλβανίδα με μεσοανατολίτικα χαρακτηριστικά και μεγάλο στήθος. Απλό πρόγραμμα. (3/10 και 8/10)
Φωκαίας 19: Αλίνα. Καστανή αδύνατη με μαλλιά κότσο, τελείως αδιάφορη. Καθόλου στήθος ή κώλο. Νομίζω έκανε φουλ αλλά δεν ασχολήθηκα καν. Πρώτη φορά που την είδα. (2/10)
Φωκαίας 25 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινό πιτσιρίκι Ρουμανοειδές, συμπαθητική φατσούλα. Δε ρώτησα όνομα. Απλό. (7/10)
Φωκαίας 25 (κάτω): Άννα Πολωνέζα. Καστανή προμιλφ, λεπτό σώμα, φουλ πρόγραμμα. (6/10)
Φωκαίας 27 (υπόγειο): Φλώρη. Ξανθό Ρουμανο-playmobile. Φουλ πρόγραμμα. Αρρωστούλα όμως σήμερα. (6/10)
Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η περιβόητη Αθηνά. Πρώτη φορά την είδα, ξανθιά 40αρα με βυζάρες, ωραίο πρόσωπο και πελατεία ένα σωρό... Εκτός των γούστων μου όμως. Δε θυμάμαι πρόγραμμα. Νομίζω φουλ. (7/10)
Φωκαίας 27 (πάνω): Η πρώην ατσούμπαλη Μπάρμπορα που έχει γίνει μούναρος. Το πιότο δεν το έχει κόψει ακόμη και είναι ένα θέμα, αλλά κερδίζει πόντους και όπου να ναι θα την πάρω μου φαίνεται... Φουλ πρόγραμμα (8/10)
Φωκαίας 24: Δυο πιτσιρικάκια πολύ σπαστικά, Άντελίνα και Λαρίσα. Η Αντελίνα είναι καστανή, άβυζη και άκωλη, αδιάφορο πρόσωπο. Η Λαρίσα είναι αρκετά ομορφούλα, αθώο βλέμμα, μεγάλο στήθος, κανονικά σώμα, αρκετά πάρσιμη... Φουλ πρόγραμμα. (3/10 και 7/10)
Φυλής 84 (κάτω): Κλειστό. Αναμένουν την επιστροφή της Τζούλιας από μέρα σε μέρα από ό,τι έμαθα...
Φυλής 84 (πάνω): το νέο μου αμόρε , η Τζίνα. Ψηλή καστανή κοπέλα, σγουρά μαλλιά, σώμα αδύνατο, ομορφούλα και δροσερή κοπέλα με μόνιμο πρόβλημα τη μυρωδιά στις ξυρισμένες της μασχάλες. Από την ώρα που μπήκα μου έκανε ματάκια, αλλά της το ξεκαθάρισα ότι σήμερα δε θα μπω... Συνέχισε να μου κάνει ματάκια από απόσταση, παρότι μπαίνανε κι άλλοι πελάτες... (8/10)
Φυλής 86 (πάνω): Καινούρια κοπέλα, μελαχρινή προμιλφ, άσχημο πρόσωπο, βυζάρες πλαστικές, και καλά Γερμανίδα... (5/10)
Φυλής 69 (πάνω): Τζουλιάνα η Τσέχα(?), προμιλφ με μέτριο πρόσωπο και σώμα, αλλά πολύ καλή μέσα. Φουλ. (7/10)
Φυλής 71 (πάνω): Άννυ, ξανθό στυλιάρι με συμπαθητικό στήθος, όμορφη κοπέλα. Φουλ. (8/10)
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
καλα λε παιδες!!!!! πως τα θυμαστε ολα αυτα ... εγω με το που μπαινω σε ενα .. ξεχναω το προηγουμενο! κρατατε και pc μαζι!!!?? παντως εβγε φιλε μου!!!!! πολυ καλη ενημερωση!!!!!Και μια γρήγορη ενημέρωση από την πρωινή βάρδια της Φυλής (σήμερα 11:30-12:00) που ήταν πραγματικά απόλαυση... Είδα τις κοπέλες αμέσως, δεν είχαν δωμάτια και είχε τρομερή ησυχία, ένιωσα άρχοντας!!!
(Θα βάλω και βαθμούς παρσιμότητας σε παρένθεση με βάση τα γούστα μου και την εντύπωση που που μου άφησαν στο σαλόνι για όσες είδα 1η φορά)
Για πάμε:
Φυλής 54: Τζούλια ή Χούλια (απλό) (8/10)
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
ρε παιδια... λεω να χτυπησω τη Μπαρμπορα αλλα... κολλαω λιγο οτι το τσουζι το ποτηρακι.... τι λετε?????
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ρε παιδια... λεω να χτυπησω τη Μπαρμπορα αλλα... κολλαω λιγο οτι το τσουζι το ποτηρακι.... τι λετε?????
το ψηνω και γω ρε φιλε... νταξει αν θελεις τη γνωμη μου, πηγαινε μια, πηγαινε δυο, οταν την πετυχεις σχετικα ξεμεθυστη μπαινεις...
εγω οποτε μπαινω την κοβω αμεσως απο το σαλοναρισμα... αλλοτε ειναι κουρουμπελο τελειως, αλλοτε εχει επαφη με το περιβαλλον...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Και μια γρήγορη ενημέρωση από την πρωινή βάρδια της Φυλής
...............................................
Επίσης:
Φυλ. 74: αριστερά η Άννα με το μουστάκι και δεξιά η Τερέζα, ένα αδύνατο ξανθό με βυζάρες.
Φυλ. 59: Ιζαμπέλα
Επίσης πέρασα και από το Τροφ. 13 1ος για να δω την Μπέτυ. Για μιλφάκι δεν είναι και άσχημο . . .
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Επίσης:
Φυλ. 74: αριστερά η Άννα με το μουστάκι και δεξιά η Τερέζα, ένα αδύνατο ξανθό με βυζάρες.
Φυλ. 59: Ιζαμπέλα
Επίσης πέρασα και από το Τροφ. 13 1ος για να δω την Μπέτυ. Για μιλφάκι δεν είναι και άσχημο . . .
Σωστός! Απλά τις ξέχασα!
Φυλής 74: Άννα 6/10 για μένα και Τερέζα 8/10, πολύ ωραίο πιπίνι με βυζάρες, καστανόξανθο. Προγράμματα δε θυμάμαι.
Αν έχεις ιδεά για τις 2 κοπέλες που δεν έγραψα όνομα, διαφωτισέ με.
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Σωστός! Απλά τις ξέχασα!
Φυλής 74: Άννα 6/10 για μένα και Τερέζα 8/10, πολύ ωραίο πιπίνι με βυζάρες, καστανόξανθο. Προγράμματα δε θυμάμαι.
Αν έχεις ιδεά για τις 2 κοπέλες που δεν έγραψα όνομα, διαφωτισέ με.
Δεν πήγα σε αυτά.
Ξέμεινα από δυνάμεις στην αλόγα Ιζαμπέλα . . . . .
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
μα αυτο ειναι το θεμα φιλε μου ... οοοοποτε εχω παει κουρουμπελο ειναι τεσπα.... μαλλον θα τιμησω την Αθηνα στο ισογειοτο ψηνω και γω ρε φιλε... νταξει αν θελεις τη γνωμη μου, πηγαινε μια, πηγαινε δυο, οταν την πετυχεις σχετικα ξεμεθυστη μπαινεις...
εγω οποτε μπαινω την κοβω αμεσως απο το σαλοναρισμα... αλλοτε ειναι κουρουμπελο τελειως, αλλοτε εχει επαφη με το περιβαλλον...
αλλα και αυτη για να την γαμησεις πρεπει να παρεισ σειρα απο μηχανημα της τραπεζας! ρε προβληματα που εχουμε και εμεις οι μπουρδελιαριδες!!
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
ρε παιδια τη τζουλιανα τησ Φυλης 69 (πανω) τη λεει? ειναι τοσο καλη οσο λενε?
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ρε παιδια τη τζουλιανα τησ Φυλης 69 (πανω) τη λεει? ειναι τοσο καλη οσο λενε?
πωπω προβληματα που εχεις και συ ρε φιλε... πραγματικα ομως!
Τζουλιάνα έχω πάρει 2 φορές, κριτική δεν έχω γράψει...
Είναι πολύ περιποιητική, τα κάνει όλα και δε σε αφήνει να κάνεις τίποτα... Αν είσαι λίγο τεμπελάκος στο σεξ όπως εγώ, είναι ότι πρέπει...
Δεν ξαναπήγα γιατί τη θεωρώ πολύ μέτρια εμφανισιακά και δε με καυλώνει καθόλου η εμφάνιση της (σημαντικό για μένα).
μαγκες ακουστε.καθιστε μια μερα στην αλαγη 5 παρα 10 με 5 κ 10-15 περιπου και θα αλαξετε γνωμη για παντα οπως κ εγω.λοιπον η τζινα που λες με τη μυρωδια στις μασχαλες για ψηλη,αν την δεις στο δρομο δεν ειναι ουτε 1 65.αλλες π.χ νελη κοριτσακι της σειρας,δεν θα γυρνουσατε να το κοιταξετε οι περισοτεροι.και σχεδον ολες χωρις τα 20 ποντα πορνοτακουνα και στρινγκ-χαμηλος φωτισμος ειναι μετριες.καλες για μενα ειναι τζουλια-χουλια και νικολετα ομορφες και οι δυο και ανκα.αι αλλες κοροιδο μας πιανουν.περιμενετε μια μερα στην αλαγη και θα με θυμηθειτε..
kammenos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πρωινή βάρδια Φυλής 54- Λαικό προσκύνημα όπως πάντα...
Η άλλη η ξανθιά τη Ντενίσα μάλλον λες, έχει χαθεί...
Ρώτα το billy13 μήπως ξέρει κάτι παραπάνω.
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
συνηθως ηταν βραδυνη η Νικολλετα...το γυρισε πρωι ε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις