Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (19 μέλη και 192 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Παιδιά έχει ατονίσει πολύ το θέμα της ενημέρωσης τελευταία απογευματινής και βραδινής βάρδιας, τι γίνεται;  :think:

Θα κάνω λοιπόν μία μίνι ενημέρωση για τη βραδινή βάρδια (0:00-0:30) στη Φυλής. Να σημειώσω ότι πέρασα από την απογευματινή, αλλά δε βρίσκω νόημα να το αναφέρω πλέον τέτοια ώρα... Καμία καινούρια (σε όσα πήγα)... Ενημερώνω για το τι παίζει τώρα λοιπόν:

Φωκαίας 27 (πάνω): Μιχάελα, η πρώην Μισέλ με τις βυζάρες, από το Μεταξουργείο... Το απόγευμα εργαζόταν στο ισόγειο του ίδιου οικήματος. Δηλώνει ότι δούλευε σε στούντιο πριν  :2funny:, αλλά εγώ το σφύριξα στην τσατσά...  :rolleyes: Απλό πρόγραμμα. (8/10)

Φωκαίας 27 (ισόγειο): Ελένη (επιστροφή), τσιγγανορουμάνα μελαμψή με ξανθό μαλλί, μικρό στήθος, νορμάλ σώμα. Φουλ πρόγραμμα. (8/10)

Φωκαίας 27 (υπόγειο): Γαμπριέλα. Νταρντάνα μελαχρινή ρουμάνα, με βυζάρες και απλό πρόγραμμα. (7/10)

Φωκαίας 24: Είδα την Αγάπη τη μιλφ ξανθιά να ανεβαίνει... Δεν έκανα τον κόπο να ανέβω... Απλό (καλά θυμάμαι;) (2/10)

Φωκαίας 25 (κάτω): κλειστό

Φωκαίας 25 (πάνω): Ελένη, γκιλφ (κωλόγρια ξανθιά με φουλ πρόγραμμα). Έχω ακούσει ότι είναι καλή, αλλά εγώ γκιλφ με 20 ευρώ δε γαμάω... (0/10)

Φυλής 84 (κάτω): Γαβρίελλα. Το απόγευμα εργάζεται ακριβώς δίπλα. Ξανθό πιπίνι (στυλιάρι) να το πιεις στο ποτήρι, αλλά πρέπει να είναι ξενέρωτη μέσα, έτσι δείχνει... Απλό... (7/10)

Φυλής 84 (πάνω): Έπιανε βάρδια η μιλφ Αλιόνα... Δεν ανέβηκα. Φουλ τελειωτικό... (7/10)

Φυλής 86 (πάνω): Κλειστό.

Φυλής 86 (κάτω): Μισέλ. Ήταν απογευματινή δίπλα... Μελαχρινή αδύνατη Ρουμάνα με συμπαθητικό πρόσωπο (γελαστή και ευδιάθετη γενικά).Φανέρα τα σημάδια εγκυμοσύνης και βρωμιάρα έχω ακούσει... Απλό (νομίζω). (6/10)

Φυλής 65 (κάτω): Εμμανούελα. Όντως δούλευε και πρωί όπως διάβασα;  :think: Μου έκανε επίθεση για να μπω (με είδε μόνο μου), ενώ η πουτάνα ξέρει ότι δε μπαίνω γιατί είναι σταντάρακι φίλου... Κουτοπόνηρη τσιγγανουρούμανα... Απλό. (7/10)

Φυλής 67: Η γνωστή Αλίνα, η ξανθιά Αλβανίδα με ωραίο κορμί και το στήθος τούμπανο. Η φάτσα της δε μου πολυαρέσει, αγριόφατσα... Απλό (?) (8/10)

Φυλής 71 (πάνω): Η απίστευτη μουνάρα Κατρίν. Ψηλή κοπέλα με σφικτό σώμα, βυζάρες, πεντακάθαρο δέρμα, κωλάρα... Τι να πω... Πρόσφατα από μελαχρινή σε ξανθιά (κόντο μαλλί). Αν και φαίνεται ξενέρωτη μέσα, το αξίζει το 20αρικο πιστεύω... Απλό (9/10)

Φυλής 71 (κάτω): Η Στεφανία η αλόγα (ψηλή) με έναν κώλο αεροδρόμιο... (συνέχισε από την απογευματινή βάρδια). Απλό. (6/10)

Φυλής 61: Δεν πήγα, αλλά συναγωνιστής με ενημέρωσε για 2 κοπέλες, μια κοντή γεματούλα με σγουρά μαλλιά και μία ψηλή με ίσια, με κορμί λαμπάδα. Εικάζω ότι πρόκειται για την Τζούλια και την... Τζούλια. Την 1η δεν την ξέρω (γλυκούλα φαίνεται), την ψηλή την έχω πάρει και είναι ξενέρωτη... Απλό. (6/10 και 6/10)

Ήταν και άλλα ανοιχτά (Φυλής 66, Φυλής 54-56, Φωκαίας 17 κ.α.) απλώς δεν είχα πολύ χρόνο και είχα καταθέσει ήδη στην απογευματινή...

Ελπίζω να βοήθησα κανέναν που είναι καθόδον, καλό ξημέρωμα σε όλους.  ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδιά έχει ατονίσει πολύ το θέμα της ενημέρωσης τελευταία απογευματινής και βραδινής βάρδιας, τι γίνεται;  :think:

Θα κάνω λοιπόν μία μίνι ενημέρωση για τη βραδινή βάρδια (0:00-0:30) στη Φυλής. Να σημειώσω ότι πέρασα από την απογευματινή, αλλά δε βρίσκω νόημα να το αναφέρω πλέον τετοιά ώρα... Καμία καινούρια (σε όσα πήγα)... Ενημερώνω για το τι παίζει τώρα λοιπόν:

Φωκαίας 27 (πάνω): Μιχάελα, η πρώην Μισέλ με τις βυζάρες, από το Μεταξουργείο... Το απόγευμα εργαζόταν στο ισόγειο του ίδιου οικήματος. Δηλώνει ότι δούλευε σε στούντιο πριν  :2funny:, αλλά εγώ το σφύριξα στην τσατσά...  :rolleyes: Απλό πρόγραμμα. (8/10)

Φωκαίας 27 (ισόγειο): Ελένη (επιστροφή), τσιγγανορουμάνα μελαμψή με ξανθό μαλλί, μικρό στήθος, νορμάλ σώμα. Φουλ πρόγραμμα. (8/10)

Φωκαίας 27 (υπόγειο): Γαμπριέλα. Νταρντάνα μελαχρινή ρουμάνα, με βυζάρες και απλό πρόγραμμα. (7/10)

Φωκαίας 24: Είδα την Αγάπη τη μιλφ ξανθιά να ανεβαίνει... Δεν έκανα τον κόπο να ανέβω... Απλό (καλά θυμάμαι;) (2/10)

Φωκαίας 25 (κάτω): κλειστό

Φωκαίας 25 (πάνω): Ελένη, γκιλφ (κωλόγρια ξανθιά με φουλ πρόγραμμα). Έχω ακούσει ότι είναι καλή, αλλά εγώ γκιλφ με 20 ευρώ δε γαμάω... (0/10)

Φυλής 84 (κάτω): Γαβρίελλα. Το απόγευμα εργάζεται ακριβώς δίπλα. Ξανθό πιπίνι (στυλιάρι) να το πιεις στο ποτήρι, αλλά πρέπει να είναι ξενέρωτη μέσα, έτσι δείχνει... Απλό... (7/10)

Φυλής 84 (πάνω): Έπιανε βάρδια η μιλφ Αλιόνα... Δεν ανέβηκα. Φουλ τελειωτικό... (7/10)

Φυλής 86 (πάνω): Κλειστό.

Φυλής 86 (κάτω): Μισέλ. Απογευματινή δίπλα... Μελαχρινή αδύνατη Ρουμάνα με συμπαθητικό πρόσωπο (γελαστή και ευδιάθετη γενικά).Φανέρα τα σημάδια εγκυμοσύνης και βρωμιάρα έχω ακούσει... Απλό (νομίζω). (6/10)

Φυλής 65 (κάτω): Εμανούελα. Όντως δούλευε και πρωί όπως διάβασα;  :think: Μου έκανε επίθεση για να μπω (με είδε μόνος μου), ενώ η πουτάνα ξέρει ότι δε μπαίνω γιατί είναι σταντάρακι φίλου... Κουτοπόνηρη τσιγγανουρούμανα... Απλό. (7/10)

Φυλής 67: Η γνωστή Αλίνα, η ξανθιά Αλβανίδα με ωραίο κορμί και το στήθος τούμπανο. Η φάτσα της δε μου πολυαρέσει, αγριόφατσα... Απλό (?) (8/10)

Φυλής 71 (πάνω): Η απίστευτη μουνάρα Κατρίν. Ψηλή κοπέλα με σφικτό σώμα, βυζάρες, πεντακάθαρο δέρμα, κωλάρα... Τι να πω... Πρόσφατα από μελαχρινή σε ξανθιά (κόντο μαλλί). Αν και φαίνεται ξενέρωτη μέσα, το αξίζει το 20αρικο πιστεύω... Απλό (9/10)

Φυλής 71 (κάτω): Η Στεφανία η αλόγα (ψηλή) με έναν κώλο αεροδρόμιο... (συνέχισε από την απογευματινή βάρδια. Απλό. (6/10)

Φυλής 61: Δεν πήγα, αλλά συναγωνιστής με ενημέρωσε για 2 κοπέλες, μια κοντή γεματούλα με σγουρά μαλλιά και μία ψηλή με ίσια, με κορμί λαμπάδα. Εικάζω ότι πρόκειται για την Τζούλια και την... Τζούλια. Την 1η δεν την ξέρω (γλυκούλα φαίνεται), την ψηλή την έχω πάρει και είναι ξενέρωτη... Απλό. (6/10 και 6/10)

Ήταν και άλλα ανοιχτά (Φυλής 66, Φυλής 54-56, Φωκαίας 17 κ.α.) απλώς δεν είχα πολύ χρόνο και είχα καταθέσει ήδη στην απογευματινή...

Ελπίζω να βοήθησα κανέναν που είναι καθόδον, καλό ξημέρωμα σε όλους.  ;)
Φυλής 71 (πάνω): Η απίστευτη μουνάρα Κατρίν  Θα σου απαντησω μολις επιστρέψω...!Φευγω για εκει τωρα

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φυλής 71 (πάνω): Η απίστευτη μουνάρα Κατρίν   Θα σου απαντησω μολις επιστρέψω...!Φευγω για εκει τωρα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περιμένω! Ακόμα και να βγω, στείλε πμ ή γράψε κάτι στην ενημέρωση!  ;)

Ετοιμάζω το 20αρικο για αύριο...  :sunglasses:

lordloud

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Μηπως ι τζουλια και ι Βικη?

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Μηπως ι τζουλια και ι Βικη?

Κοίτα αν ήταν με σγούρα μαλλιά  να ήταν η βίκυ;  :think: γεμάτη πάντως δεν είναι από όσο τη θυμάμαι, εκτός αν δεν άκουσα καλά, τι να πω... πάντως για μένα και η βίκυ να ήταν με την τζούλια, καμία από τις 2 δεν αξίζει το 20αρικο... γνώμη μου

lordloud

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
I βικη να ηταν ι λεπτη με το κορμι λαμπαδα ελεγα γιατι χοντρουλα δεν την λεσ... πετσι και κοκαλο ειναι

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περιμένω! Ακόμα και να βγω, στείλε πμ ή γράψε κάτι στην ενημέρωση!  ;)

Ετοιμάζω το 20αρικο για αύριο...  :sunglasses:
Αστο φιλε για αλλου το 20αρικο πολυ τιπικη η φαση κ ολο αχ κ βαχ κ εγω δεν καταλαβαινα τπτ!Εχω παει κ με καλυτερες...δεν επιτρεπει φιλια αγγιγματα αλλα το ειπε με τροπο..! Δεν αξιζει..εκτος απο εμφανιση

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Πρωινη μινι τσαρκα φωκαιας....

φωκαιας17α η Ελενα...μελαχρινη κοπελα με γυαλακι...ωραιο στηθος ψιλοπεσμενο.Ευχαριστησα και αποχωρησα...ενας παππους με μπαστουνι κιολας που ηταν στο σαλονι εδωσε το 20ρικο και περασε...ΑΞΙΟΣ που στην ηλικια του εχει ακομα σηκωμαρες!!!

φωκαιας19: Bγηκε ενα ψηλο κοριτσι μελαχρινο αν δεν κανω λαθος...αρκετα αδυνατο.Αδιαφορο για τα γουστα μου συνεχισα την αναζητηση.

φωκαιας24: Στο σαλονι ο γνωστο τσατσος κυριος Αρης με υποδεχτεικε.Η κοπελα του ηταν στο δωματια.Με φουλ προγραμμα λοιπον η Φλωρη κοντουλα..με μικρο βυζακι και μικρο κωλαρακι εμφανιστηκε μετα απο κανα τεταρτο στο σαλονι.Αυτο που ειναι τοσο πετιτ το γουσταρα.Θα τιμηθει τις επομενες μερες.Ο κυριος Αρης δεν χτυπησε πορτα οσο ηταν η κοπελα στο δωματιο.

Φωκαιας 27(Πανω): Κλασσικα η Μπαρμπορα.Τα κανει ολα...και μαλιστα καλα!Εχει τιμηθει καμποσες φορες.Ημουν στο οριο να περασω γιατι επειδη με ξερει με καυλαντησε στο σαλονι αλλα ηθελα κατι διαφορετικο.

Φωκαιας27(ημιοροφος): Η γνωστη Αθηνα.Δεν την ειχα ξαναδει μιας και λογω δουλειας τα πρωινα δουλευω και σπανια βολταρω τετοιες ωρες.Ξανθια με ωραιο 3αρι στηθος..και ομορφα ματια.Δεν το σκεφτηκα εδωσε το εισιτηριο και περασα,θα ακολουθησει κριτικη.

Εκει καπου τελειωσε η βολτα μου αφου επρεπε να γυρισω και να συνεχισω τις δουλειες μου.Μινι βολτα...ελπιζω να βοηθεισα οσο μπορουσα!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Εκει καπου τελειωσε η βολτα μου αφου επρεπε να γυρισω και να συνεχισω τις δουλειες μου.Μινι βολτα...ελπιζω να βοηθεισα οσο μπορουσα!

Όλες οι αναφορές βοηθάνε.
Και που έκατσες στο πληκτρολόγιο να τις μοιραστείς μαζί μας, φτάνει και περισσεύει . . .

:thumbsup:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

Μπράβο ρε Μάγκα... και εννοείται πως βοήθησες!!! :rockon:

Παιδιά έχει ατονίσει πολύ το θέμα της ενημέρωσης τελευταία απογευματινής και βραδινής βάρδιας, τι γίνεται;  :think:

Θα κάνω λοιπόν μία μίνι ενημέρωση για τη βραδινή βάρδια (0:00-0:30) στη Φυλής. Να σημειώσω ότι πέρασα από την απογευματινή, αλλά δε βρίσκω νόημα να το αναφέρω πλέον τέτοια ώρα... Καμία καινούρια (σε όσα πήγα)... Ενημερώνω για το τι παίζει τώρα λοιπόν:

:2funny: :2funny: :2funny:

Φυλής 65 (κάτω): Εμμανούελα. Όντως δούλευε και πρωί όπως διάβασα;  :think: Μου έκανε επίθεση για να μπω (με είδε μόνο μου), ενώ η πουτάνα ξέρει ότι δε μπαίνω γιατί είναι σταντάρακι φίλου :think:... Κουτοπόνηρη τσιγγανουρούμανα... Απλό. (7/10)

και μένα επίσης!!!

Ελπίζω να βοήθησα κανέναν που είναι καθόδον, καλό ξημέρωμα σε όλους.  ;)
Πόλλα Μπράβο Ορέστη, κρατάς το θρέντ ζωντανό!!! :rockon: :rockon: :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες η πρώτη δεν ήταν άλλη απο την Μαρία-Ιζαμπέλλα του Κωλοκυνθούς 63.Κοπέλα,λεπτή,μελαμψή,με καστανά μαλλιά,νοστιμούλα.Η δεύτερη ήταν κοπέλα πιο κοντή,με ελαφρά κύφωση,ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών αδιάφορη.Το όνομα της ήταν μάλλον Μαρία και έπαιζε και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί.

δεν είναι η γνωστή κοντή αδιάφορη που παίζει πάντα εκεί τώρα τελευταία;

Φυστίκη τελευταία παίζει και η Μαρία απο τα Κεραμικού 15 ισόγειο και Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο σε αυτό το μαγαζί που είναι επίσης κοντή και σχετικά αδιάφορη. Αυτήν που λέω εγώ την έχω δει τις 2 τελευταίες εβδομάδες να δουλεύει στο μαγαζί.Όποια και να εννοείς και οι 2 αδιάφορες είναι πάντως.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.459
Πόντοι
41.129
ενα εχω να πω, οποια γαμιοταν στο φ66 σημερα στις 17:35 πηρε το μουνι στο χερι,την ακουγα που βογγαγε στη γωνια στο φουρνο απεναντι  :knockinb: :knockinb:  ο δε χυστης ελεγε χυνωωωω χυνωωωωω   :cum: :cum:

ακολουθει κριτικη για αννα πιτσος 109

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ενα εχω να πω, οποια γαμιοταν στο φ66 σημερα στις 17:35 πηρε το μουνι στο χερι,την ακουγα που βογγαγε στη γωνια στο φουρνο απεναντι  :knockinb: :knockinb:  ο δε χυστης ελεγε χυνωωωω χυνωωωωω  :cum: :cum:

ακολουθει κριτικη για αννα πιτσος 109
της ευχήθηκες τύπε για την γιορτή της; :grin:

Φυστίκη τελευταία παίζει και η Μαρία απο τα Κεραμικού 15 ισόγειο και Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο σε αυτό το μαγαζί που είναι επίσης κοντή και σχετικά αδιάφορη. Αυτήν που λέω εγώ την έχω δει τις 2 τελευταίες εβδομάδες να δουλεύει στο μαγαζί.Όποια και να εννοείς και οι 2 αδιάφορες είναι πάντως.
thnx Προφέσσορα, θα περνούσα να τσεκάρω αλλά αφού και αυτή είναι αδιάφορη...

Να ενημερώσω ότι το Πιπινού 65 ξανάνοιξε με νέα κοπέλα την Μαρία. Πρόκειται για μια ψηλή μελαχρινή χαμογελαστή νεαρή κοπέλα που έχω ξαναδεί σε διάφορα σπιτάκια της περιοχής (Φ136).
δεν αξίζει μαν, την παίρνεις και στο Μεταξουργείο στο Ιάσωνος 20Β (όροφος) στο 10ρικο...
εκτός και αν σιχαίνεσαι ή φοβάσαι! :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.459
Πόντοι
41.129
της ευχήθηκες τύπε για την γιορτή της; :grin:
δεν αξίζει μαν, την παίρνεις και στο Μεταξουργείο στο Ιάσωνος 20Β (όροφος) στο 10ρικο...

οχι δεν της ευχηθηκα μετα το θυμηθηκα οτι γιορταζουν οι αννες σημερα, αλλα σιγα μην ειναι αννα το πραγματικο της  :grin:
η μαρια που χθες ηταν πιπινου 65 σημερα ειναι στο φ136 περασα και ειπα ενα γεια και απο κει

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πρωινή τσιμπουκοδρομία:

Διδύμου 20: Η ψηλή λιγνή Άννα.
Δ18Β η Αντριάνα.
Δ18Α η Σύλβια
Δ16 Η Αλίνα και μια ευτραφής μελαχρινή.

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
91
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς ποια είναι η μελαχροινή που δούλευε εξηκίου 18 με τη σκάλα με τα κόκκινα φώτα (Απογευματινή βάρδια) την περασμένη παρασκευή. Δούλευε με μια ξανθιά κοντή με μεγάλα βυζιά.
Πέρασα σήμερα και ήταν μόνο η ξανθιά και μου είπε ότι σταμάτησε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς ποια είναι η μελαχροινή που δούλευε εξηκίου 18 με τη σκάλα με τα κόκκινα φώτα (Απογευματινή βάρδια) την περασμένη παρασκευή. Δούλευε με μια ξανθιά κοντή με μεγάλα βυζιά.
Πέρασα σήμερα και ήταν μόνο η ξανθιά και μου είπε ότι σταμάτησε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν τύπε αυτή που λες ήταν, κοντή αρκετά χοντρή με μεγάλα βυζία, μελαχρινή με μαύρα μακρυά μαλλιά, σκούρα επιδερμίδα, σχετικά ωραίο πρόσωπο και φορούσε μαύρο μεσοφόρι, δεν ήταν άλλη από την τσατσά-πουτάνα Κωνσταντίνα!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εκτός και αν σιχαίνεσαι ή φοβάσαι! Grin

φοβάμαι ότι θα είναι πεταμένα λεφτά, δεν την πήρα βέβαια, πήγα στην Φλώρη το καρτούν.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πως λένε την ξανθιά στο Λεωνίδου 28 απογευματινή; Δε μου αρέσει η αίσθηση που έχουν τα βυζιά της. :(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom