Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (10 μέλη και 172 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν την έχω πετύχει τη δεύτερη. Αυτή που λέω εγώ έχει μονοκόμματο σώμα με λίγο κοιλίτσα και γλυκιά φάτσα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Δεν την έχω πετύχει τη δεύτερη. Αυτή που λέω εγώ έχει μονοκόμματο σώμα με λίγο κοιλίτσα και γλυκιά φάτσα.

η αλινα θα ειναι η χριστινα ειναι πιο καστανη

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Στην πρωινή βάρδια, 2 καταθέσεις με ενδιάμεσο κενό λόγω δουλειάς.

πήγα στα σπίτια της Φωκαίας με στόχο κωλαράκι που είναι η αδυναμία μου!!!!

στο 24 η Φλώρη παρέα με τον Άρη. στο 19 η Αλίνα, νέο (δεν το είχα ξαναδεί) μικρούλι, λεπτοκαμωμένο, με μικρό βυζάκι και μικρό κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα που τιμήθηκε. ανέβασα και κριτική.

το μεσημεράκι, επίσκεψη στην περιβόητη Αθηνά στο 27. έγινε κατάθεση χωρίς να ξετρελαθώ. ανέβασα και γι΄αυτή κριτική.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

στο 24 η Φλώρη παρέα με τον Άρη. στο 19 η Αλίνα, νέο (δεν το είχα ξαναδεί) μικρούλι, λεπτοκαμωμένο, με μικρό βυζάκι και [size=12pt]μικρό κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα που τιμήθηκε. ανέβασα και κριτική.[/size]

το μεσημεράκι, επίσκεψη στην περιβόητη Αθηνά στο 27. έγινε κατάθεση χωρίς να ξετρελαθώ. ανέβασα και γι΄αυτή κριτική.

Έπαιξε Μερέντα,δικέ μου........ :crazy:

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
90
Πόντοι
1
Αν τύπε αυτή που λες ήταν, κοντή αρκετά χοντρή με μεγάλα βυζία, μελαχρινή με μαύρα μακρυά μαλλιά, σκούρα επιδερμίδα, σχετικά ωραίο πρόσωπο και φορούσε μαύρο μεσοφόρι, δεν ήταν άλλη από την τσατσά-πουτάνα Κωνσταντίνα!

Δεν ήταν χοντρή και κοντή. Σκούρα επιδερμίδα είχε.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16

στο 24 η Φλώρη παρέα με τον Άρη. στο 19 η Αλίνα, νέο (δεν το είχα ξαναδεί) μικρούλι, λεπτοκαμωμένο, με μικρό βυζάκι και μικρό κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα που τιμήθηκε. ανέβασα και κριτική.

Άξιος κύριε συναγωνιστή!!  :rockon: :rockon: :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Φυλής 65 (κάτω): Εμμανούελα. Όντως δούλευε και πρωί όπως διάβασα;  :think: Μου έκανε επίθεση για να μπω (με είδε μόνο μου), ενώ η πουτάνα ξέρει ότι δε μπαίνω γιατί είναι σταντάρακι φίλου... Κουτοπόνηρη τσιγγανουρούμανα... Απλό. (7/10)
...
Θέλετε να πείτε, ότι αν τη γαμήσετε, θα θεωρηθεί μοιχεία;

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες, κατα τις 6-7 το πρωι πια βαρδια θεωρειται? γενικως παιζει κατι εκεινη την ωρα στην Φ? ευχαριστω

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οτι εχει απομεινει ανοιχτο απ την 3η μεταμεσονυχτια..
μην περιμενεις πανω απο 3-4 ανοιχτα μπουρδελα παντως..

η 1η πρωινη βαρδια ξεκιναει γυρω στις 9 αλλα τα περισσοτερα ανοιγουν μετα τις 10+
Ευχαριστω

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλημερα παιδες, κατα τις 6-7 το πρωι πια βαρδια θεωρειται? γενικως παιζει κατι εκεινη την ωρα στην Φ? ευχαριστω

παίκτη, στις 6-7 το πρωί την παίζεις σπίτι σου και γλυτώνεις

1. εικοσάρικο
2. ναύλα για ταξί ή λεωφορείο
3. κέρματα για παρκόμετρο
4. χρόνο

και το κυριώτερο

το να γαμάς μία που κοιμάται όρθια.

Εκτός αν δουλεύεις στην Λαχαναγορά οπότε πάω πάσο και σχώρα με.

fernando32

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα μαγκες .Πρωινη βαρδια με GILF παιζει πουθενα?Αν γνωριζει κανεις ας στειλει ..Ευχαριστω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Αν και δεν ειμαι ειδικος, γενικοτερα σκληρα γκρανια παιζουν στα εξης  :rockon: :cum:
Μεγνησιας 1
Περγαμου 27(Α και Β)
Προυσσης 22
Καλυμνου (36, 48 Α και Β)
Τροφωνιου 11 και 13
Παιανιεων 24

Πολυ σωστός Μπέμπα!
να συμπληρώσω:

Αχαρνων 85 (μερικες φορες κυριως πρωι)
Βεργας 6Α & 6β
Βιργινιας Μπενακη 31
Διδυμου 16 & 18
Δροσοπουλου 98
Λ.Ιωνιας 12
Ιουλιανου 71

και αφησα τελευταιο το πιο τρομακτικο....
Πιπινου 32Β το γατόσπιτο! για πολύ δυνατους και σκληροπυρηνικους!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
δεν εχω μπει ποτε εκει..
εχω παει παρα πολλες φορες αλλα μια ειναι κλειστο, μια δεν εχει ερθει η πουτανα ολο κατι γινεται..  :S
εχω ακουσει το καλυτερα και το χω καημο  :rockon: :rockon:

ναι δεν ειναι παντα ανοιχτο και γενικα ειναι ανοικτό  ακανονιστες ωρες, συνηθως πρωι και μεσημερι
ειναι ενα θρυλικο σπιτάκι υπερ καλτ απο ολες τις αποψεις......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
σχετικα με τα 2 μπουρδελα της Χωματιανου προχθες το απογευμα πηρε το ματι μου εργατες να μπαινοβγαινουν....οποτε μαλλον γινεται ανακαινιση

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
δεν εχω μπει ποτε εκει..
εχω παει παρα πολλες φορες αλλα μια ειναι κλειστο, μια δεν εχει ερθει η πουτανα ολο κατι γινεται..  :S
εχω ακουσει το καλυτερα και το χω καημο  :rockon: :rockon:
Είναι ο βασιλιάς του κάλτ αυτό το σπίτι...Πλέον δεν βρωμάει γατίλα,γιατί έχουν πάει τις γάτες στην ταράτσα...Η εκδιδόμενη πόρνη Σύλβια κοντεύει τα 80 και σου πετάει και την έννοια ακάποτο γαμήσι με 50 ευρώ,χωρίς καν να ρωτήσεις,παίρνει πολλά περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όταν την γαμάς τρέμει το φυλλοκάρδι σου για να μην πάθει τίποτα το γιαγιάδι και σε τρέχουν.Η τσατσά είναι μια κυρία που έχει ήδη πεθάνει,αλλά δεν της το έχουν πεί ακόμα,90 χρονών και βάλε και η διακόσμηση ειναι αυτή μπουρδέλου 60 δικέ μου...Πραγματικά αξίζει να το επισκευθείς μόνο και μόνο για το παλμαρέ των εμπειριών σου.Και αν γαμήσεις κιόλας,θα είσαι στην κατηγορία ηρώων-ημίθεων μαζί με Ηρακλή κτλ...Θέλει γερά στομάχια...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Είναι ο βασιλιάς του κάλτ αυτό το σπίτι...Πλέον δεν βρωμάει γατίλα,γιατί έχουν πάει τις γάτες στην ταράτσα...Η εκδιδόμενη πόρνη Σύλβια κοντεύει τα 80 και σου πετάει και την έννοια ακάποτο γαμήσι με 50 ευρώ,χωρίς καν να ρωτήσεις,παίρνει πολλά περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όταν την γαμάς τρέμει το φυλλοκάρδι σου για να μην πάθει τίποτα το γιαγιάδι και σε τρέχουν.Η τσατσά είναι μια κυρία που έχει ήδη πεθάνει,αλλά δεν της το έχουν πεί ακόμα,90 χρονών και βάλε και η διακόσμηση ειναι αυτή μπουρδέλου 60 δικέ μου...Πραγματικά αξίζει να το επισκευθείς μόνο και μόνο για το παλμαρέ των εμπειριών σου.Και αν γαμήσεις κιόλας,θα είσαι στην κατηγορία ηρώων-ημίθεων μαζί με Ηρακλή κτλ...Θέλει γερά στομάχια...
:rockon: :rockon:

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
φοβάμαι ότι θα είναι πεταμένα λεφτά, δεν την πήρα βέβαια, πήγα στην Φλώρη το καρτούν.
αυτη η μαρια που ηταν προσφατα στο φ136 με παρατσουκλι κατσαριδακι?παιζει και μεταξουργειο στο ιασωνος 20??τι βαρδια μαγκες?και πετυχα χτες απογευμα 2 που δεν ξερω.οποιος εχει ινφο ας μου πει.μια λαουρα φ67 με ακα πολυ καυλα.και αλλη μια ελενη στο διδυμου 7α μελαχρινη.χρειαζομαι πληροφοριες συντροφοι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom