baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
alinaΠως λένε την ξανθιά στο Λεωνίδου 28 απογευματινή; Δε μου αρέσει η αίσθηση που έχουν τα βυζιά της.
δυο ξανθιες εχει συνηθως ομως ;)
alinaΠως λένε την ξανθιά στο Λεωνίδου 28 απογευματινή; Δε μου αρέσει η αίσθηση που έχουν τα βυζιά της.
Δεν την έχω πετύχει τη δεύτερη. Αυτή που λέω εγώ έχει μονοκόμματο σώμα με λίγο κοιλίτσα και γλυκιά φάτσα.
Στην πρωινή βάρδια, 2 καταθέσεις με ενδιάμεσο κενό λόγω δουλειάς.
πήγα στα σπίτια της Φωκαίας με στόχο κωλαράκι που είναι η αδυναμία μου!!!!
στο 24 η Φλώρη παρέα με τον Άρη. στο 19 η Αλίνα, νέο (δεν το είχα ξαναδεί) μικρούλι, λεπτοκαμωμένο, με μικρό βυζάκι και [size=12pt]μικρό κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα που τιμήθηκε. ανέβασα και κριτική.[/size]
το μεσημεράκι, επίσκεψη στην περιβόητη Αθηνά στο 27. έγινε κατάθεση χωρίς να ξετρελαθώ. ανέβασα και γι΄αυτή κριτική.
Αν τύπε αυτή που λες ήταν, κοντή αρκετά χοντρή με μεγάλα βυζία, μελαχρινή με μαύρα μακρυά μαλλιά, σκούρα επιδερμίδα, σχετικά ωραίο πρόσωπο και φορούσε μαύρο μεσοφόρι, δεν ήταν άλλη από την τσατσά-πουτάνα Κωνσταντίνα!
Άξιος κύριε συναγωνιστή!!Στην πρωινή βάρδια, 2 καταθέσεις με ενδιάμεσο κενό λόγω δουλειάς.
πήγα στα σπίτια της Φωκαίας με στόχο κωλαράκι που είναι η αδυναμία μου!!!!
στο 24 η Φλώρη παρέα με τον Άρη. στο 19 η Αλίνα, νέο (δεν το είχα ξαναδεί) μικρούλι, λεπτοκαμωμένο, με μικρό βυζάκι και μικρό κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα που τιμήθηκε. ανέβασα και κριτική.
το μεσημεράκι, επίσκεψη στην περιβόητη Αθηνά στο 27. έγινε κατάθεση χωρίς να ξετρελαθώ. ανέβασα και γι΄αυτή κριτική.
Θέλετε να πείτε, ότι αν τη γαμήσετε, θα θεωρηθεί μοιχεία;...
Φυλής 65 (κάτω): Εμμανούελα. Όντως δούλευε και πρωί όπως διάβασα; Μου έκανε επίθεση για να μπω (με είδε μόνο μου), ενώ η πουτάνα ξέρει ότι δε μπαίνω γιατί είναι σταντάρακι φίλου... Κουτοπόνηρη τσιγγανουρούμανα... Απλό. (7/10)
...
Ευχαριστωοτι εχει απομεινει ανοιχτο απ την 3η μεταμεσονυχτια..
μην περιμενεις πανω απο 3-4 ανοιχτα μπουρδελα παντως..
η 1η πρωινη βαρδια ξεκιναει γυρω στις 9 αλλα τα περισσοτερα ανοιγουν μετα τις 10+
Καλημερα παιδες, κατα τις 6-7 το πρωι πια βαρδια θεωρειται? γενικως παιζει κατι εκεινη την ωρα στην Φ? ευχαριστω
Αν και δεν ειμαι ειδικος, γενικοτερα σκληρα γκρανια παιζουν στα εξης
Μεγνησιας 1
Περγαμου 27(Α και Β)
Προυσσης 22
Καλυμνου (36, 48 Α και Β)
Τροφωνιου 11 και 13
Παιανιεων 24
δεν εχω μπει ποτε εκει..
εχω παει παρα πολλες φορες αλλα μια ειναι κλειστο, μια δεν εχει ερθει η πουτανα ολο κατι γινεται.. :S
εχω ακουσει το καλυτερα και το χω καημο
Είναι ο βασιλιάς του κάλτ αυτό το σπίτι...Πλέον δεν βρωμάει γατίλα,γιατί έχουν πάει τις γάτες στην ταράτσα...Η εκδιδόμενη πόρνη Σύλβια κοντεύει τα 80 και σου πετάει και την έννοια ακάποτο γαμήσι με 50 ευρώ,χωρίς καν να ρωτήσεις,παίρνει πολλά περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όταν την γαμάς τρέμει το φυλλοκάρδι σου για να μην πάθει τίποτα το γιαγιάδι και σε τρέχουν.Η τσατσά είναι μια κυρία που έχει ήδη πεθάνει,αλλά δεν της το έχουν πεί ακόμα,90 χρονών και βάλε και η διακόσμηση ειναι αυτή μπουρδέλου 60 δικέ μου...Πραγματικά αξίζει να το επισκευθείς μόνο και μόνο για το παλμαρέ των εμπειριών σου.Και αν γαμήσεις κιόλας,θα είσαι στην κατηγορία ηρώων-ημίθεων μαζί με Ηρακλή κτλ...Θέλει γερά στομάχια...δεν εχω μπει ποτε εκει..
εχω παει παρα πολλες φορες αλλα μια ειναι κλειστο, μια δεν εχει ερθει η πουτανα ολο κατι γινεται.. :S
εχω ακουσει το καλυτερα και το χω καημο
Είναι ο βασιλιάς του κάλτ αυτό το σπίτι...Πλέον δεν βρωμάει γατίλα,γιατί έχουν πάει τις γάτες στην ταράτσα...Η εκδιδόμενη πόρνη Σύλβια κοντεύει τα 80 και σου πετάει και την έννοια ακάποτο γαμήσι με 50 ευρώ,χωρίς καν να ρωτήσεις,παίρνει πολλά περισσότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και όταν την γαμάς τρέμει το φυλλοκάρδι σου για να μην πάθει τίποτα το γιαγιάδι και σε τρέχουν.Η τσατσά είναι μια κυρία που έχει ήδη πεθάνει,αλλά δεν της το έχουν πεί ακόμα,90 χρονών και βάλε και η διακόσμηση ειναι αυτή μπουρδέλου 60 δικέ μου...Πραγματικά αξίζει να το επισκευθείς μόνο και μόνο για το παλμαρέ των εμπειριών σου.Και αν γαμήσεις κιόλας,θα είσαι στην κατηγορία ηρώων-ημίθεων μαζί με Ηρακλή κτλ...Θέλει γερά στομάχια...
προσεχε μη σε δει κανας γνωστοςΕφυγα
Ουτως η αλλως θα πηγαινα κεντρο.. Ελπιζω να το πετυχω ανοιχτο
αυτη η μαρια που ηταν προσφατα στο φ136 με παρατσουκλι κατσαριδακι?παιζει και μεταξουργειο στο ιασωνος 20??τι βαρδια μαγκες?και πετυχα χτες απογευμα 2 που δεν ξερω.οποιος εχει ινφο ας μου πει.μια λαουρα φ67 με ακα πολυ καυλα.και αλλη μια ελενη στο διδυμου 7α μελαχρινη.χρειαζομαι πληροφοριες συντροφοι..φοβάμαι ότι θα είναι πεταμένα λεφτά, δεν την πήρα βέβαια, πήγα στην Φλώρη το καρτούν.