Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (15 μέλη και 313 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Νόμιζα ΑΠΕΡΓΙΑ.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
οτι κρατιεται καλα ναι...
θα διαφωνησω για την ευγενεια...
πηγα ενα πρωι ψαχνοντας συγκεκριμενη κοπελα, μου λεει θα ειναι το απογευμα, παω το απογευμα μου λεει δεν εχει ερθει η κοπελλα ακομα, παω εξω περιμενω 15 λεπτα δεν βλεπω καμια κοπελλα να μπαινει αντιθετως συναγωνιστες μπαινουν βγαινουν και το φωτακι ανοικτο...
ξαναμπαινω με λιγο αγρια διαθεση και τελικα μου δειχνει μια αλλη κοπελλα απ' αυτη που μου ειπε οτι θα εχει... παω να φυγω και μου λεει ενοχλημενη να μην ξαναπατησω το ποδι μου στο μαγαζι και οτι εχει μπραβους που θα με δειρουν γιατι πηγα 2 φορες και δεν περασα...
αυτα περι ευγενειας...
σώπα ρε μάγκα... φαντάζομαι δε θα 'χεις ξανά πατήσει από τότε! από την άλλη τι φταίει και η πόρνη άμα είναι αξιόλογη και αξιοπρεπής! ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην τσατσά!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εξερχόμενος του Οίκου Βέργας 3α, όπου είχα συνουσιασθεί μετά του Ασιατικού θήλεος, δέχθηκα δηλητηριώδες σχόλιο του κ. bakalhs: "Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι lady-boy";

θα είχε πουλάκι τότε. Εκτός και δεν το πρόσεξες στο σκοτάδι...

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
τι έγινε ρε παιδιά και εδώ σκούπα έπεσε;  :rockon: :rockon: :rockon:

arhidiakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε καλωσορίζω πίσω στον πορνοστίβο. Όντως η Αννούλα στο Φ69 έχει γίνει μέτρια πολύ. Και εγώ την έχω κόψει, πολύ γκρίνια και λίγο σέξ. Κρίμα το κορμί .... Το κορμι καιτο στησιμο της αννας δεν το εχει καμια! οταν παω μαζι της δεν το πιστευω οτι αγκαλιαζω αυτο το κορμι!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να ρωτησω κατι..

εκεινα τα 2 μπουρδελα στο περδικα 3 γιατι ειναι κλειδωμενα επι μερες τωρα?

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
να ρωτησω κατι..

εκεινα τα 2 μπουρδελα στο περδικα 3 γιατι ειναι κλειδωμενα επι μερες τωρα?
και 'γω όσες φορές έχω περάσει κλειστά τα βρήκα, φαντάζομαι θα είναι ίδιας περίπτωσης με τα 7αρια της Διδύμου!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επιχειρηση σκουπα για τα ματια του κοσμου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελπιζω να μην κανουν και την παρασκευή που έχω προγραμματισμενη τσάρκα.....
τυπε εχουν βαλει σκοπο να ξεβρωμισει ο τοπος και να αναπτυχθει η περιοχη ηδη εχουν κανει μελετες

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
τυπε εχουν βαλει σκοπο να ξεβρωμισει ο τοπος και να αναπτυχθει η περιοχη ηδη εχουν κανει μελετες

αν ειναι να φερουν καθαρες πουτανες συμφωνω.... αν ειναι να τα κλεισουν ολα ενισταμαι!!!

Επισκέπτης

Το ότι είναι η Αθήνα η μπουρδελοπρωτεύουσα του πλανήτη και η Μέκκα του κάθε μπουρδελιάρη νομίζω αγγίζει την κορύφη της "ανάπτυξης"!!!!

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
αν ειναι να φερουν καθαρες πουτανες συμφωνω.... αν ειναι να τα κλεισουν ολα ενισταμαι!!!

Συμφωνω μαζι σου!Αλλα σιγα μην φερουν καθαρες πουτάνες!Προφανως κλεισαν λόγω αστυνομίας.Αυριο θα ναι πάλι ολα ανοιχτά!Περυσι Αυγουστο με Σεπτεμβριο ειχαμε βαρεθει την ιδια ιστορια.Υπηρχαν μερες που σχεδον ολα τα μπουρδελα αλλα και τα στουντιο ηταν κλειστα,και ανοιγαν μετά τις 2 το πρωί!

ARNADO

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα ξερετε κανα ρδελο με ασιατισες πρωι?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι και να κανουν ο τοπος δεν αναπτυσετε!Απλως θα μας κλεισουν τα Μουρδελακια και θα  :jerking:!

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω εαν εχουμε ενημερωση απο Φυλ-Φωκ-ΔυΔ κ τα διπλανα τους ειναι ανοικτα σημερα ? διοτι χθες ηταν ολα κλειστα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom