J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ελπιζω να μην κανουν και την παρασκευή που έχω προγραμματισμενη τσάρκα.....
ελπιζω να μην κανουν και την παρασκευή που έχω προγραμματισμενη τσάρκα.....
σώπα ρε μάγκα... φαντάζομαι δε θα 'χεις ξανά πατήσει από τότε! από την άλλη τι φταίει και η πόρνη άμα είναι αξιόλογη και αξιοπρεπής! ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην τσατσά!!!οτι κρατιεται καλα ναι...
θα διαφωνησω για την ευγενεια...
πηγα ενα πρωι ψαχνοντας συγκεκριμενη κοπελα, μου λεει θα ειναι το απογευμα, παω το απογευμα μου λεει δεν εχει ερθει η κοπελλα ακομα, παω εξω περιμενω 15 λεπτα δεν βλεπω καμια κοπελλα να μπαινει αντιθετως συναγωνιστες μπαινουν βγαινουν και το φωτακι ανοικτο...
ξαναμπαινω με λιγο αγρια διαθεση και τελικα μου δειχνει μια αλλη κοπελλα απ' αυτη που μου ειπε οτι θα εχει... παω να φυγω και μου λεει ενοχλημενη να μην ξαναπατησω το ποδι μου στο μαγαζι και οτι εχει μπραβους που θα με δειρουν γιατι πηγα 2 φορες και δεν περασα...
αυτα περι ευγενειας...
Εξερχόμενος του Οίκου Βέργας 3α, όπου είχα συνουσιασθεί μετά του Ασιατικού θήλεος, δέχθηκα δηλητηριώδες σχόλιο του κ. bakalhs: "Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι lady-boy";
σε καλωσορίζω πίσω στον πορνοστίβο. Όντως η Αννούλα στο Φ69 έχει γίνει μέτρια πολύ. Και εγώ την έχω κόψει, πολύ γκρίνια και λίγο σέξ. Κρίμα το κορμί .... Το κορμι καιτο στησιμο της αννας δεν το εχει καμια! οταν παω μαζι της δεν το πιστευω οτι αγκαλιαζω αυτο το κορμι!
και 'γω όσες φορές έχω περάσει κλειστά τα βρήκα, φαντάζομαι θα είναι ίδιας περίπτωσης με τα 7αρια της Διδύμου!να ρωτησω κατι..
εκεινα τα 2 μπουρδελα στο περδικα 3 γιατι ειναι κλειδωμενα επι μερες τωρα?
τυπε εχουν βαλει σκοπο να ξεβρωμισει ο τοπος και να αναπτυχθει η περιοχη ηδη εχουν κανει μελετεςελπιζω να μην κανουν και την παρασκευή που έχω προγραμματισμενη τσάρκα.....
τυπε εχουν βαλει σκοπο να ξεβρωμισει ο τοπος και να αναπτυχθει η περιοχη ηδη εχουν κανει μελετες
τυπε εχουν βαλει σκοπο να ξεβρωμισει ο τοπος και να αναπτυχθει η περιοχη ηδη εχουν κανει μελετες
αν ειναι να φερουν καθαρες πουτανες συμφωνω.... αν ειναι να τα κλεισουν ολα ενισταμαι!!!
στο βεργας 3 πήγαινε...Παιδες καλημερα ξερετε κανα ρδελο με ασιατισες πρωι?
τυπε εκει ειναι στη βραδινη βαρδια,λες να ειναι ladyboy ?στο βεργας 3 πήγαινε...
τύπε γουστάρεις; πήγες στο Φ.99;τυπε εκει ειναι στη βραδινη βαρδια,λες να ειναι ladyboy ?
Οτι και να κανουν ο τοπος δεν αναπτυσετε!Απλως θα μας κλεισουν τα Μουρδελακια και θα !τυπε εχουν βαλει σκοπο να ξεβρωμισει ο τοπος και να αναπτυχθει η περιοχη ηδη εχουν κανει μελετες
εχω πολυ καιρο να παω τυπετύπε γουστάρεις; πήγες στο Φ.99;