Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (14 μέλη και 187 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Εξερχόμενος του Οίκου Βέργας 3α, όπου είχα συνουσιασθεί μετά του Ασιατικού θήλεος, δέχθηκα δηλητηριώδες σχόλιο του κ. bakalhs: "Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι lady-boy";

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Εξερχόμενος του Οίκου Βέργας 3α, όπου είχα συνουσιασθεί μετά του Ασιατικού θήλεος, δέχθηκα δηλητηριώδες σχόλιο του κ. bakalhs: "Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι lady-boy";

Λες να ξέρει κάτι; :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ειναι η ιδια κοπελα που ημουν μαζι της στο κατεχακη 8 πανω απο μιση ωρα,συνεχεια σεξ,και που οταν σηκωθηκε για να φυγει απο το δωματιο,αφου ειχαμε τελειωσει και μιλησει για λιγο,της ειπα θελω να βγαλεις τα ρουχα σου και να ξαπλωσεις παλι,γιατι θελω να σε χαιδεψω και να σε φιλησω παντου
Και τα βγαζε...

Ελπίζω η Ντανιέλα του Φ.80 να ΜΗΝ είναι όπως η Μαργαρίτα σου. . . .

Δλδ.:  μόνο με σένα καλή και με όλους τους υπολοίπους φόλα . . . . . .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

όφις ο κος Μπακάλης!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Λέει τίποτα η συγκεκριμένη;Για τη Μαργαρίτα αναφέρομαι; :helpplea:

δεν εχουν γραφτει για αυτη και πολυ κολακευτικα σχολια για τις υπηρεσιες της απο εγκυρους συναγωνιστες προσφατα...αντιθετα για την εξωτερικη της εμφανιση εχουν γραφτει ωραια πραγματα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
δεν εχουν γραφτει για αυτη και πολυ κολακευτικα σχολια για τις υπηρεσιες της απο εγκυρους συναγωνιστες προσφατα...αντιθετα για την εξωτερικη της εμφανιση εχουν γραφτει ωραια πραγματα

Τώρα θυμήθηκα ποία Μαργαρίτα είναι...Αυτή που έκανε σύντομο πέρασμα από Βριλησσού 46,Κατεχάκη 8 όπου και αναφέρθηκε και επίσης την έχω δει στο Αντιόχειας 64!Σωστά; :think:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ελπίζω η Ντανιέλα του Φ.80 να ΜΗΝ είναι όπως η Μαργαρίτα σου. . . .

Δλδ.:  μόνο με σένα καλή και με όλους τους υπολοίπους φόλα . . . . . .

Αυτή η Ντανιέλα πρέπει να δούλεψε για λίγο στο Ευνειδών.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

Μη μου λέτε τέτοια...
Καθώς την άφησα να τσιμπουκώνει για κάνα 20λεπτο δεν παρατήρησα τι κρύβει ανάμεσα στα πόδια της  :grin:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Ποιος τυπος ξερει ποια δουλευει πρωινη στο φ.99,δεσποινα η σοφι,μη κατεβαινω τσαμπα  :grin:

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μιας και δν πηγαινω συχνα σε πορδελα υπαρχει τπτα μπαμπασικο(βυζι 3,5+) π να αξιζει; φυλης-μεταξι σε 2η βαρδια;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Παιδια μιας και δν πηγαινω συχνα σε πορδελα υπαρχει τπτα μπαμπασικο(βυζι 3,5+) π να αξιζει; φυλης-μεταξι σε 2η βαρδια;
τα μισά+ σπίτια αυτό που ψάχνεις έχουν, τράβα μια βόλτα να δεις, τι να σου πρωτό προτείνει κανείς...;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η τσα τσα στο 117 πράγματι είναι από τις πιο ευγενικές ενώ να επισημάνω ότι είναι 59 χρονών και δεν της φαίνεται...
οτι κρατιεται καλα ναι...
θα διαφωνησω για την ευγενεια...
πηγα ενα πρωι ψαχνοντας συγκεκριμενη κοπελα, μου λεει θα ειναι το απογευμα, παω το απογευμα μου λεει δεν εχει ερθει η κοπελλα ακομα, παω εξω περιμενω 15 λεπτα δεν βλεπω καμια κοπελλα να μπαινει αντιθετως συναγωνιστες μπαινουν βγαινουν και το φωτακι ανοικτο...
ξαναμπαινω με λιγο αγρια διαθεση και τελικα μου δειχνει μια αλλη κοπελλα απ' αυτη που μου ειπε οτι θα εχει... παω να φυγω και μου λεει ενοχλημενη να μην ξαναπατησω το ποδι μου στο μαγαζι και οτι εχει μπραβους που θα με δειρουν γιατι πηγα 2 φορες και δεν περασα...
αυτα περι ευγενειας...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
οτι κρατιεται καλα ναι...
θα διαφωνησω για την ευγενεια...
πηγα ενα πρωι ψαχνοντας συγκεκριμενη κοπελα, μου λεει θα ειναι το απογευμα, παω το απογευμα μου λεει δεν εχει ερθει η κοπελλα ακομα, παω εξω περιμενω 15 λεπτα δεν βλεπω καμια κοπελλα να μπαινει αντιθετως συναγωνιστες μπαινουν βγαινουν και το φωτακι ανοικτο...
ξαναμπαινω με λιγο αγρια διαθεση και τελικα μου δειχνει μια αλλη κοπελλα απ' αυτη που μου ειπε οτι θα εχει... παω να φυγω και μου λεει ενοχλημενη να μην ξαναπατησω το ποδι μου στο μαγαζι και οτι εχει μπραβους που θα με δειρουν γιατι πηγα 2 φορες και δεν περασα...
αυτα περι ευγενειας...

Αν έγινε τέτοιο πράγμα να μπει στη μαύρη λίστα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom