Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (42 μέλη και 249 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.743
Πόντοι
46.232
Φυλής 00.10 μαζί με πρόεδρο , μπέμπα και μέγιστο billy 13 , λιγοστά σπίτια ανοιχτά και οι δρόμοι τελείως ερημωμένοι.....
περίμενα να δώ την Ηλέκτρα του  billy 13 ,αναμονή άξιζε η κοπέλα είναι αρκετά ωραία
Φυλής 66α Ηλέκτρα ξανθιά λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί τατού χαμηλά στη μέση , τατού στον δεξί ώμο και τατού σκορπιό στην αριστερή ωμοπλάτη , έχει και πίρσινγκ κάτω απο τα χείλη ,απλό πρόγραμμα.
πέρασε για μια ακόμη φορά με άριστες εντυπώσεις ο billy , χαιρετηθήκαμε και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής , την ώρα που μπήκε ο μπέμπας στο αμάξι μου του είπα αν έχει όρεξη να πάμε να δούμε
το "κινεζάκι"που αναφέρθηκε ότι δουλεύει τρίτη βάρδια στο Βέργας 3..εννοείτε ότι πήγαμε.
Φεύγοντας είδαμε την Αλιόνα να πηγαίνει για να πιάσει δουλεία Φυλής. 
Βέργας 3 δεξιά Χριστίνα καστανή με ίσιο μακρύ μαλλί κανονικό σώμα με λίγο ανοιχτή περιφέρεια και 2.5άρια βυζιά , με ακα.
Βέργας 3 αριστερά Ζάνα Ταϊλανδέζα είναι τελικά μελαχρινή με πιασηματάκια και 2άρι βυζί , με ακα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)δεν μιλάει καθόλου ελληνικά ή αγγλικά και είναι παντελώς άπειρη
καλό ξημέρωμα       

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.743
Πόντοι
46.232
η Βαλέρια τιμάει το 20άρι. Πλήρη απόσβεση για να μήν πώ ότι την κλέβεις...

αν είναι η αδύνατη μελαχρινή τσατσά με κάνει εντύπωση αυτή είναι πολύ ευγενική συνήθως...
θα συμφωνήσω και στα δύο που γράφεις....
η Βαλέρια είναι vfm και εκτός αυτού δεν έχω κάτσει στο δωμάτιο ποτέ λιγότερο απο 22 λεπτά.
η τσα τσα στο 117 πράγματι είναι από τις πιο ευγενικές ενώ να επισημάνω ότι είναι 59 χρονών και δεν της φαίνεται...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μιας και λέτε για Βαλέρια, η Βαλέρια της Διδύμου, μας τελείωσε. Τουλάχιστον έτσι λένε οι πληροφορίες μου.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μιας και λέτε για Βαλέρια, η Βαλέρια της Διδύμου, μας τελείωσε. Τουλάχιστον έτσι λένε οι πληροφορίες μου.
αυτή τύπε μαζί με την Μίλα από Διδύμου και Άγκυρας είναι από τα πιο ωραία μιλφ της περιοχής... τη Βαλέρια από Διδύμου την ψάχνω και 'γω αλλά νομίζω πήγε στο Ιωαννίνων 3...

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
ρε παιδια η αλεξανδρα η ψηλη ξανθια milf τσεχα δουλευει βεργας 2α ακομα η' δουλευει καπου αλλου? οποιος την εχει πετυχει προσφατα σε καμοια τσαρκα του ας ενημερωσει.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
αυτή τύπε μαζί με την Μίλα από Διδύμου και Άγκυρας είναι από τα πιο ωραία μιλφ της περιοχής... τη Βαλέρια από Διδύμου την ψάχνω και 'γω αλλά νομίζω πήγε στο Ιωαννίνων 3...
Πήγε...δεν ειναι πια...ΤΕΛΟΣ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.743
Πόντοι
46.232
Τωρα λιγο πριν την αλλαγη βολτα με μπεμπα
Διδυμου
7α Ντενισα
7β Βερονικα
8α.Αλεξανδρα
8β Ανιτα
Φωκαιας
19 Ρωξανα
25α Σοφια/Ρομπερτα
27α Ειρηνη
27Β κατω Αθηνα
27β πανω Ελενη
24 Μαρια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμπληρωνοντας τον smirni
54β εβελινα απο βουλγαρια,ωραια κορασιδα με σφριγηλο κορμι,ενδιαφερουσα περιπτωση
66α γιαννα
Διδυμου 16 δυο κοπελες,η ευσωμη ολγα απο αγκυρας 12 ,και η βικτωρια
Επιτελους καταθεση με την βικτωρια,περασα καλα και νομιζω το ιδιο ισχυει και για την ιδια
Μοναδικη παραφωνια η υπηρεσια που κτυπησε δυο φορες την πορτα,κατι που μου εκανε εντυπωση,καθως σαν γυναικα θα επρεπε να κατανοησει,ακουγοντας τους αναστεναγμους της βικτωριας, τις προσπαθειες της για επιτυχη ολοκληρωση
Στα του αγωνα τρεις στασεις,απο πανω η κοπελα,ιεραποστολικα και πισωκολητα,οπου εκει ολοκληρωσα,εχοντας πρωτα απολαυσει ενα πολυ ωραιο πακετο προκαταρκτικων,και περνωντας απο διαφορες δοκιμασιες να μην τελειωσω νωρις,αφου η κοπελα ειναι πολυ αισθησιακη και γενικοτερα αψογη
ρε παιδια η αλεξανδρα η ψηλη ξανθια milf τσεχα δουλευει βεργας 2α ακομα η' δουλευει καπου αλλου? οποιος την εχει πετυχει προσφατα σε καμοια τσαρκα του ας ενημερωσει.
Εχει σταματησει να εργαζεται στο βεργας 2 η αλεξανδρα φιλε εδω και αρκετο καιρο,συμφωνα και με τα λεγομενα της υπηρεσιας,αλλα και απο τις ενημερωσεις των μελων

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.743
Πόντοι
46.232
Διδυμου συνεχεια...
16 Βικτορια
18α Συλβια
18β Αντριανα
20 Αννα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.829
Πόντοι
22.785
Συμπληρωνοντας τον smirni
54β εβελινα απο βουλγαρια,ωραια κορασιδα με σφριγηλο κορμι,ενδιαφερουσα περιπτωση
66α γιαννα
Διδυμου 16 δυο κοπελες,η ευσωμη ολγα απο αγκυρας 12 ,και η βικτωρια
Επιτελους καταθεση με την βικτωρια,περασα καλα και νομιζω το ιδιο ισχυει και για την ιδια
Μοναδικη παραφωνια η υπηρεσια που κτυπησε δυο φορες την πορτα,κατι που μου εκανε εντυπωση,καθως σαν γυναικα θα επρεπε να κατανοησει,ακουγοντας τους αναστεναγμους της βικτωριας, τις προσπαθειες της για επιτυχη ολοκληρωση
Στα του αγωνα τρεις στασεις,απο πανω η κοπελα,ιεραποστολικα και πισωκολητα,οπου εκει ολοκληρωσα,εχοντας πρωτα απολαυσει ενα πολυ ωραιο πακετο προκαταρκτικων,και περνωντας απο διαφορες δοκιμασιες να μην τελειωσω νωρις,αφου η κοπελα ειναι πολυ αισθησιακη και γενικοτερα αψογηΕχει σταματησει να εργαζεται στο βεργας 2 η αλεξανδρα φιλε εδω και αρκετο καιρο,συμφωνα και με τα λεγομενα της υπηρεσιας,αλλα και απο τις ενημερωσεις των μελων

Αθηνα ξανθούλι ...απο φωκαιας 27 ύφίσταται ??

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΝΙΑ-ΕΥΑ ΜΙΛΦ(απο βεργας 3,διδυμου 16,φυλης 92,κωνσ/λεως 94,αλκιβιαδου 16γ,ρεμουνδου 21)
μου ανεφερε σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι της οτι απο αυριο θα βρισκεται στο βεργας 6 υπογειο  πρωινη βαρδια

Επισκέπτης
Η ακριβεστάτη περιγραφή σας, περικλείεται σε μία μόνη λέξη: Ματαιότης...
...
Η Μαργαρίτα είναι κακότροπη, αλλά δεν είναι κακιά, καθότι "Η Κακία είναι Άγνοια" (Σωκράτης)...
Να ρωτας για να μαθαινεις. Ειναι πασιγνωστη ΦΟΛΑ η Μαργαριτα του Φυλης 109 οροφος. Πεντε χρονια σιγουρα στο κουρμπετι.

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΝΙΑ-ΕΥΑ ΜΙΛΦ(απο βεργας 3,διδυμου 16,φυλης 92,κωνσ/λεως 94,αλκιβιαδου 16γ,ρεμουνδου 21)
μου ανεφερε σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι της οτι απο αυριο θα βρισκεται στο βεργας 6 υπογειο  πρωινη βαρδια

Ωραίος ο CHRIS1971!
Ο έτερος ανταποκριτής για Εύα/Σόνια.
Ελήφθη.
Θα τσιμπουκωθεί άμεσα, μέχρι τελικής πτώσεως ... του πέους.

Επισκέπτης
ΠΥΡΑΥΛΕ χαλάρωσε!Επειδή στην ''είπε'' η πουτάνα η Μαργαρίτα, έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχει και υψηλό IQ;
Την ίδια κασσέτα θα λέει σε όλους για να κάνει οικονομία δυνάμεων.
Στα μπουρδέλα πάμε για να γαμήσουμε, το 'χω ξαναπεί.Αν δεν θέλει να γαμηθεί, σωστά, η κάθε Μαργαρίτα, να φύγει, να πάει αλλού!
Να πάει στην πατρίδα της, την ''Τσεχία''!Ουστ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:
Σωστα Αρη. Να κανουν καλη παρεα! Good Company! Not Bad!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Να ρωτας για να μαθαινεις. Ειναι πασιγνωστη ΦΟΛΑ η Μαργαριτα του Φυλης 109 οροφος. Πεντε χρονια σιγουρα στο κουρμπετι.
Ειναι η ιδια κοπελα που ημουν μαζι της στο κατεχακη 8 πανω απο μιση ωρα,συνεχεια σεξ,και που οταν σηκωθηκε για να φυγει απο το δωματιο,αφου ειχαμε τελειωσει και μιλησει για λιγο,της ειπα θελω να βγαλεις τα ρουχα σου και να ξαπλωσεις παλι,γιατι θελω να σε χαιδεψω και να σε φιλησω παντου
Και τα βγαζε...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εδω και ενα χρονο, αλλα και και πιο προσφατα μου ειχε πει οτι θα σταματουσε φετος τον Μαρτιο...
Συμφωνα και με τις μαρτυριες και των αλλων μελων, λογικα δε θα ξαναεπιστρεψει στους στιβους...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
Ειναι η ιδια κοπελα που ημουν μαζι της στο κατεχακη 8 πανω απο μιση ωρα,συνεχεια σεξ,και που οταν σηκωθηκε για να φυγει απο το δωματιο,αφου ειχαμε τελειωσει και μιλησει για λιγο,της ειπα θελω να βγαλεις τα ρουχα σου και να ξαπλωσεις παλι,γιατι θελω να σε χαιδεψω και να σε φιλησω παντου
Και τα βγαζε...

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

king-033.gif

respect-064.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom