Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (29 μέλη και 273 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Στην βόλτα στις 23 - 05 το απόγευμα ξέχασα να αναφέρω ότι στο Φωκαίας 24 δέχονται και Πακιστανούς.Συγκεκριμένα με το που μπήκα μέσα, είδα στο βάθος του σαλονιού μία μπουχέσα, ξανθιά, νομίζω Φωτεινή, να κωλοτρίβεται με 3 μπιχλοβρωμιάρηδες Πακιστανούς, που θα 'χαν τουλάχιστον 2 μήνες να πλυθούν.Αφού η τσατσά μου παρουσίασε την δίποδη κλανιόλα, την ξέχεσα κανονικά για όλες αυτές τις κωλόφαρες που βάζουν στα μπουρδέλα που δεν ξέρει κανείς τι μικρόβια και αρρώστιες - δεν έχουν εμβολιστεί ποτέ στη ζωή τους -  κουβαλάνε.
Το δικό μου το εικοσάευρο, όσοι τσάτσοι και πουτάνες ακολουθούν αυτή την τακτική στη Φυλής, θα το βλέπουν με το κυάλι του πειρατή!
ΥΓ: Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια δεν έβαζαν ούτε Αλβανούς (η 1η γενιά των μεταναστών ήταν τίγκα στην ηπατίτιδα και όχι μόνο, από το μολυσμένο νερό της Αλβανίας), αλλά ούτε και όλους αυτούς τους μπασταρδορώσους από τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ.Για Πακιστανούς και Αφρικανούς δεν το συζητούσαν καν.
Ειδικά στην Μονής Προδρόμου στο 16Β, υπήρχε στην εξώπορτα μεταλλική πινακίδα που έγραφε ''VETEM GREEK'' - ''ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''.
Η μόνη λύση, για τα μπουρδέλα που δεν λογαριάζουν την υγεία μας, είναι μαύρο δαγκωτό.Να μην βλέπουν τα φράγκα μας ΠΟΤΕ.
Και μην πιστεύετε τα παραμύθια που γράφουν εδώ μέσα ορισμένοι ψεύτες για Θεές πουτάνες.Είναι καραγκιόζηδες.
Βαφτίζουν θεές τις μετριότητες.
Ακολουθήστε το ένστικτό σας και τα μάτια σας και μόνο, για την κατάθεση του εικοσάευρου.
Άντε και καλό Σαββατοκύριακο.

πολυ σωστός .... θα πρεπει να ειμαστε κι εμεις σταθεροι στις επιλογες μας και να μην μας καθοδιγει η καβλα ... ετσι τα καλα σπιτακια θα εξοστρακισουν αυτα που δεν τους ενδιαφερει η υγεια κανενος(κοπελας και εννοειται πελατη) 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λοιπόν γρήγορη επιδρομή στα σοκάκια του έρωτα, για να δω τα καινούργια κομμάτια.
Μπήκα σε ελάχιστα, έως κανένα.

Έχουμε λοιπόν:

Φυλ. 71 1ος: η Τζουλιάννα από το 69 με καρα-φουλ πρόγραμμα.
Φυλ. 86 1ος: από το παράθυρο χάζευε η Τζούλια
Φυλ. 84 1ος: Η Λώρα το ξανθό μπιμπελό. Αν και δεν είχα προλάβει να πάω σε όσα ήθελα, μιας και δεν είχε κόσμο, είπα να παράσω. Ωραίο, νεανικό, σφριγηλό, καθαρό κορμάκι, μικρά στητά βυζάκια με μικρές τραγανές θηλές (που δεν θέλει να τα ρουφάς), κωλαράκι ποίημα (αλλά γαργαλιέται), ένα μωράκι για να βγάλεις γούστα. Ευγενικό, χαμογελαστό, φιλικό. Αλλά μέχρι εκεί. Είναι μόνο 3 εβδομάδες στο Ελλάντα, καινούργια στην δουλειά, μικρή σε ηλικία και της λείπει η πουτανιά. Στο σεξ δεν σε κοιτάει, έχει  το κεφάλι γυρισμένο στο πλάι, όπου συχνά κλείνει τα ματάκια της. Δεν είναι κρύα, δεν είναι βιαστική, δεν την λές απόμακρη, απλά είναι άπειρη. Ελπίζω με τον χρόνο να το διορθώσει.
Φυλ. 80: Ντανιέλα. Τώρα κατάλαβα γιατί ο xilnik, αν και καταβεβλημένος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του για αυτήν την σαγηνευτική μαυρομάλλα θεά του έρωτα.
Διδ. 8 1ος: μια γεματούλα, αλλά παιχνιδιάρα γλυκιά ζουζούνα
Διδ. 8 ισ.: για τους παλιούς η "Μπεμπέ - Λιλή"
Διδ. 7: η Ντενίσα. Για την Ηλέκτρα πήγαινα, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στην κορμάρα-επιπλάκι Ντενίσα. Εξάλλου, αν πήγαινα από Φυλ. 54-6 και ήταν πάλι καμιά Ίρις-Νταιάνα, θα τρόγαμε ξύλο που όλο περνάμε & προσπερνάμε . . . . . Για να σας λυθούν λοιπόν οι όποιες απορίες, τα δωμάτια είναι μεν σχετικά μικρά, αλλά καμιά σχέση με όπως ήταν πριν, αφού καινούργια άνετα κρεβάτια έχουν τοποθετηθεί και ο όλος διάκοσμος θυμίζει έντονα Φ.66/56/54, μιας και μπήκαν στην αλυσίδα τους . . . . . .

Αυτά τα ολίγα. .

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.408
Πόντοι
5.435
Και να συμπληρώσω Φ71α η Στεφανία με την κωλαρα καο στο Φ56 δεν ήτανε η Νταϊάνα αλλά μια άλλη με κορμάκι φοβερό και η τσατσα έδιωχνε κάτι πιτσιρικάδες που δεν έπρεπε να είχαν κλείσει τα 18.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η Μαργαρίτα˙ νεαρή «Είμαι από Τσεχία» με ίσιο καστανό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεγάλο στήθος, ψηλή με ωραίο κορμί και ένα ταττού στα πλευρά, ερωτικό κώλο, χυτές ποδάρες. Απλό (ισπανική, χαλαρωτικό μασάζ) στα 20 ευρώ. Υπήρχε και η δυνατότητα για ντουζ. Πληρώθηκε...
...

Η ακριβεστάτη περιγραφή σας, περικλείεται σε μία μόνη λέξη: Ματαιότης...

Παραθέτω την προ διώρου εμπειρία μου με αυτήν την πόρνην:

Στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων, ήταν σοβαρή, ανέκφραστη, λακωνική. Διατήρησε την ίδια στάση και στην αίθουσα συνουσιών...

Άρχισα να τη γαμώ με υποτυπώδη στύση...

Προϊόντος του χρόνου, η όψη της θύμιζε μια καργιόλα καθηγήτρια μαθηματικών στο λύκειο, οπότε η στύση εξελίχθηκε αξιοπρεπώς...

Όσο κρατούσε το βλέμμα χαμηλά με ανέκφραστη όψη, τόσο μεγάλωε η φουσκοδενδριά...

Λίγο πριν το megaχύσιμο, γύρισε τα μάτια πάνω, με κοίταξε με αυστηρότατο και διαπεραστικό βλέμμα που έσκισε το κρανίο μου και είπε: "Νομίζεις ότι θα μπεις όλος μέσα μου;"

Μετά την αρχική έκπληξη, έμεινα για λίγο χαυνωμένος και μετά έπαθα απώλεια στήριξης...

Διέκοψα ευγενικά...

Εξαπέλυσε ριπή λέξεων: "Μα καλά, πρώτη φορά πηγαίνεις σε οίκο ανοχής"; (Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις)...

Πριν προλάβω να απαντήσω, συνέχισε με άλλο μυδραλιοβολισμό: "Το πέος, είτε είναι μισό μέτρο, είτε είναι λίγοι πόντοι όπως είναι το δικό σου, δε μπορεί να μπει παραπάνω από όσο είναι... Τι σπρώχνεις λοιπόν;" (Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις)...

Ψέλλισα: "pardon, δεν ήξερα ότι πονάτε εκεί" και μπήκα βιαστικά στο λουτήρα, ώστε να την αποφύγω.

Λίγο πριν ανοίξω το νερό, μου έριξε τη χαριστική βολή: "Θα σου τα είχα πει με χειρότερο τρόπο, αλλά σεβάστηκα την ηλικία σου"...

Συμπέρασμα:
Η Μαργαρίτα, κατά πάσα πιθανότητα, έχει το ίδιο ΙQ με την Πρόεδρο του ΔΝΤ, κα Christine Lagarde.
Εν τούτοις, η μία διαφεντεύσει τον Κόσμο, την άλλη τη γαμάει ο κάθε μαλάκας με 20 ευρώ...
Κατά βάθος, δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους, καθότι ο προηγούμενος πρόεδρος του ΔΝΤ, ο κ. Strauss-Kahn, αρέσκεται να γαμεί πόρνες του δρόμου και της λάσπης...

Η Μαργαρίτα είναι κακότροπη, αλλά δεν είναι κακιά, καθότι "Η Κακία είναι Άγνοια" (Σωκράτης)...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Περασα στα γρηγορα μια βολτα απο Μεταξι. Δυο παρατηρησεις:

Στο Κεραμεικου 13 οροφος ηταν μια  Τ Ο Υ Μ Π Α Ν Α Ρ Α , Λολα απο την Τσεχια συμφωνα με τον τσατσο. Ψηλη, μελαχρινη, με ομορφη και καυλιαρικη φατσουλα, βυζαρες και κωλαρα  :cum: . Ισως να ειναι κομοδινο, αλλα νομιζω πως την καταθεση την αξιζει μονο και μονο λογω εμφανισης. Δε δοκιμασα διοτι ημουν πολυ βιαστικος. Τιμη 15 ευρω.

Στο Ιασωνος 30 οροφος υπαρχει τραβελι και στη βραδινη βαρδια, ενα μελαχρινο οπως εχει προειδοποιησει και ο Σταματης. Ο γαμιολης ο τσατσος τη διαφημιζε μαλιστα, αποκαλωντας τη μουναρα, γαμω τα αρχιδια της!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παρακαλώ όσοι εντοπίζετε μπουρδελάκια που ακόμα δεν επιτρέπουν την είσοδο σε ξένους, να το αναφέρετε στις ενημερώσεις! Μπράβο επίσης σε όσους γράφουν ενημερώσεις και μάλιστα τόσο καλές. Να είστε καλά παιδιά και να προσέχετε. "Φιλική" συμβουλή: Μην τις γλύφετε ρε εκεί που μπαίνει πλέον ο κάθε άπλυτος αρρωστιάρης...(Έλληνας ή ξένος). Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Η ακριβεστάτη περιγραφή σας, περικλείεται σε μία μόνη λέξη: Ματαιότης...

Παραθέτω την προ διώρου εμπειρία μου με αυτήν την πόρνην:

Στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων, ήταν σοβαρή, ανέκφραστη, λακωνική. Διατήρησε την ίδια στάση και στην αίθουσα συνουσιών...

Άρχισα να τη γαμώ με υποτυπώδη στύση...

Προϊόντος του χρόνου, η όψη της θύμιζε μια καργιόλα καθηγήτρια μαθηματικών στο λύκειο, οπότε η στύση εξελίχθηκε αξιοπρεπώς...

Όσο κρατούσε το βλέμμα χαμηλά με ανέκφραστη όψη, τόσο μεγάλωε η φουσκοδενδριά...

Λίγο πριν το megaχύσιμο, γύρισε τα μάτια πάνω, με κοίταξε με αυστηρότατο και διαπεραστικό βλέμμα που έσκισε το κρανίο μου και είπε: "Νομίζεις ότι θα μπεις όλος μέσα μου;"

Μετά την αρχική έκπληξη, έμεινα για λίγο χαυνωμένος και μετά έπαθα απώλεια στήριξης...

Διέκοψα ευγενικά...

Εξαπέλυσε ριπή λέξεων: "Μα καλά, πρώτη φορά πηγαίνεις σε οίκο ανοχής"; (Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις)...

Πριν προλάβω να απαντήσω, συνέχισε με άλλο μυδραλιοβολισμό: "Το πέος, είτε είναι μισό μέτρο, είτε είναι λίγοι πόντοι όπως είναι το δικό σου, δε μπορεί να μπει παραπάνω από όσο είναι... Τι σπρώχνεις λοιπόν;" (Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις)...

Ψέλλισα: "pardon, δεν ήξερα ότι πονάτε εκεί" και μπήκα βιαστικά στο λουτήρα, ώστε να την αποφύγω.

Λίγο πριν ανοίξω το νερό, μου έριξε τη χαριστική βολή: "Θα σου τα είχα πει με χειρότερο τρόπο, αλλά σεβάστηκα την ηλικία σου"...

Συμπέρασμα:
Η Μαργαρίτα, κατά πάσα πιθανότητα, έχει το ίδιο ΙQ με την Πρόεδρο του ΔΝΤ, κα Christine Lagarde.
Εν τούτοις, η μία διαφεντεύσει τον Κόσμο, την άλλη τη γαμάει ο κάθε μαλάκας με 20 ευρώ...
Κατά βάθος, δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους, καθότι ο προηγούμενος πρόεδρος του ΔΝΤ, ο κ. Strauss-Kahn, αρέσκεται να γαμεί πόρνες του δρόμου και της λάσπης...

Η Μαργαρίτα είναι κακότροπη, αλλά δεν είναι κακιά, καθότι "Η Κακία είναι Άγνοια" (Σωκράτης)...
δηλαδή όσο πάει γίνεται και χειρότερη! την είχα πάρει δύο φορές , όταν έπαιζε και στο κατεχάκη 8. Όταν την είχα πάρει για πρώτη φορά (μάλλον όταν πήρε για πρώτη φορά το 20άρι μου) μου τόνισε μετά από την χλιαρή συνουσία μας ότι θα είμαι στην κατεχάκη 8. Φυσικά , εγώ δεν πήγα ποτέ στο κατεχάκη 8. Την δεύτερη φορά , ήταν ακόμη χειρότερα , αφού δεν με άφησε ούτε το βυζί να της γλείψω. Κρίμα , (για μας) , γιατί πραγματικά είναι ωραίο μουνί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δηλαδή όσο πάει γίνεται και χειρότερη! την είχα πάρει δύο φορές , όταν έπαιζε και στο κατεχάκη 8. Όταν την είχα πάρει για πρώτη φορά (μάλλον όταν πήρε για πρώτη φορά το 20άρι μου) μου τόνισε μετά από την χλιαρή συνουσία μας ότι θα είμαι στην κατεχάκη 8. Φυσικά , εγώ δεν πήγα ποτέ στο κατεχάκη 8. Την δεύτερη φορά , ήταν ακόμη χειρότερα , αφού δεν με άφησε ούτε το βυζί να της γλείψω. Κρίμα , (για μας) , γιατί πραγματικά είναι ωραίο μουνί.

Μακραν η χειροτερη απο ολες οσες εχω παει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:pipa2: δεν πειράζει .Αυτή θα πεινάσει...

Φυσικα και δεν πειραζει. Απλως γνωμη κατεθεσα. Αλλα πραγματικα ειναι κακη, δεν ειναι οτι δεν ειναι σε μερα η πχ μια κοπελα που δε το χει . Ειναι κακη συνειδητα με προθεση. Κακος επαγγελματιας δηλαδη

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
20€ 10εκ, 40€ 20 εκ, κοκ...

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ηρθαν οι επενδύσεις απο την Κίνα   :2funny: :2funny: :2funny:
Στην οδο Βέργας 3 τα μεσάνυχτα εχει Κινέζα στο αριστερο(μπενοντας) σπιτι, μια μελαχρινη με 2αρακι βυζί με ακάποτο τελειωτικο στο πρόγραμμα αλλα κομοδίνο και η πιπα της καπως αερόπιπα και άβουλη στο σεξ φαινεται πως ειναι πρωτάρα
Κινεζα δεν πρεπει να ειναι-μαλλον Φιλιπινεζα για τους λατρεις των οριενταλ...και δεν δεχεται αλλοδαπους-μπροστα μου εδιωξε Πακι με πολυ ευγενικο τροπο η τσατσα

Επισκέπτης
...

Συμπέρασμα:

...

ΠΥΡΑΥΛΕ χαλάρωσε!Επειδή στην ''είπε'' η πουτάνα η Μαργαρίτα, έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχει και υψηλό IQ;
Την ίδια κασσέτα θα λέει σε όλους για να κάνει οικονομία δυνάμεων.
Στα μπουρδέλα πάμε για να γαμήσουμε, το 'χω ξαναπεί.Αν δεν θέλει να γαμηθεί, σωστά, η κάθε Μαργαρίτα, να φύγει, να πάει αλλού!
Να πάει στην πατρίδα της, την ''Τσεχία''!Ουστ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παρακαλώ όσοι εντοπίζετε μπουρδελάκια που ακόμα δεν επιτρέπουν την είσοδο σε ξένους, να το αναφέρετε στις ενημερώσεις! Μπράβο επίσης σε όσους γράφουν ενημερώσεις και μάλιστα τόσο καλές. Να είστε καλά παιδιά και να προσέχετε. "Φιλική" συμβουλή: Μην τις γλύφετε ρε εκεί που μπαίνει πλέον ο κάθε άπλυτος αρρωστιάρης...(Έλληνας ή ξένος). Ευχαριστώ!

Και κυρίως όσοι πάνε συχνά στη Φυλής - και βλέπουν τι πάει να γίνει σ' αυτόν τον ιστορικό δρόμο - τιμημένοι και μη.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ΠΥΡΑΥΛΕ χαλάρωσε!Επειδή στην ''είπε'' η πουτάνα η Μαργαρίτα, έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχει και υψηλό IQ;
Την ίδια κασσέτα θα λέει σε όλους για να κάνει οικονομία δυνάμεων.
Στα μπουρδέλα πάμε για να γαμήσουμε, το 'χω ξαναπεί.Αν δεν θέλει να γαμηθεί, σωστά, η κάθε Μαργαρίτα, να φύγει, να πάει αλλού!
Να πάει στην πατρίδα της, την ''Τσεχία''!Ουστ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αποστομωτικός κυνικός ρεαλισμός...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.070
Πόντοι
25.467

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
χθεσινη απογευματινη επισκεψη στην νανσυ απο φυλης 40.εφυγα με θετικές εντυπώσεις αν και δεν το περίμενα.το μονο πραγμα που με χάλασε ήταν η καθαριοτητα του χώρου.θα ακολουθήσει κριτικη. 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom