Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Στην βόλτα στις 23 - 05 το απόγευμα ξέχασα να αναφέρω ότι στο Φωκαίας 24 δέχονται και Πακιστανούς.Συγκεκριμένα με το που μπήκα μέσα, είδα στο βάθος του σαλονιού μία μπουχέσα, ξανθιά, νομίζω Φωτεινή, να κωλοτρίβεται με 3 μπιχλοβρωμιάρηδες Πακιστανούς, που θα 'χαν τουλάχιστον 2 μήνες να πλυθούν.Αφού η τσατσά μου παρουσίασε την δίποδη κλανιόλα, την ξέχεσα κανονικά για όλες αυτές τις κωλόφαρες που βάζουν στα μπουρδέλα που δεν ξέρει κανείς τι μικρόβια και αρρώστιες - δεν έχουν εμβολιστεί ποτέ στη ζωή τους - κουβαλάνε.
Το δικό μου το εικοσάευρο, όσοι τσάτσοι και πουτάνες ακολουθούν αυτή την τακτική στη Φυλής, θα το βλέπουν με το κυάλι του πειρατή!
ΥΓ: Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια δεν έβαζαν ούτε Αλβανούς (η 1η γενιά των μεταναστών ήταν τίγκα στην ηπατίτιδα και όχι μόνο, από το μολυσμένο νερό της Αλβανίας), αλλά ούτε και όλους αυτούς τους μπασταρδορώσους από τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ.Για Πακιστανούς και Αφρικανούς δεν το συζητούσαν καν.
Ειδικά στην Μονής Προδρόμου στο 16Β, υπήρχε στην εξώπορτα μεταλλική πινακίδα που έγραφε ''VETEM GREEK'' - ''ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''.
Η μόνη λύση, για τα μπουρδέλα που δεν λογαριάζουν την υγεία μας, είναι μαύρο δαγκωτό.Να μην βλέπουν τα φράγκα μας ΠΟΤΕ.
Και μην πιστεύετε τα παραμύθια που γράφουν εδώ μέσα ορισμένοι ψεύτες για Θεές πουτάνες.Είναι καραγκιόζηδες.
Βαφτίζουν θεές τις μετριότητες.
Ακολουθήστε το ένστικτό σας και τα μάτια σας και μόνο, για την κατάθεση του εικοσάευρου.
Άντε και καλό Σαββατοκύριακο.
πολυ σωστός .... θα πρεπει να ειμαστε κι εμεις σταθεροι στις επιλογες μας και να μην μας καθοδιγει η καβλα ... ετσι τα καλα σπιτακια θα εξοστρακισουν αυτα που δεν τους ενδιαφερει η υγεια κανενος(κοπελας και εννοειται πελατη)