Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (2 μέλη και 69 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Να μην τη λούσω ολόκληρη μη σου πω. Θα σας πω εντυπώσεις να γελάσουμε, γιατί εγώ σοβαρά θα το κάνω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στραβώσουν ή θα το δουν για αστείο.
...προβλέπω να κλειδώνει καμιά πόρτα και να έχεις επισκέψεις σαν χθές βράδυ στο σκηνικό που είδα.Δύο καλά μπουκέτα του τράβηξε ο ντουλάπας και κλωτσιές :offtopic:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
...προβλέπω να κλειδώνει καμιά πόρτα και να έχεις επισκέψεις σαν χθές βράδυ στο σκηνικό που είδα.Δύο καλά μπουκέτα του τράβηξε ο ντουλάπας και κλωτσιές :offtopic:
Μα πού κολλάει αυτό?! Εγώ θα χαιρόμουν στη θέση της αν έβλεπα κάποιον που ήθελε λίγη καθαριότητα extra από την παρεχόμενη.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στην βόλτα στις 23 - 05 το απόγευμα ξέχασα να αναφέρω ότι στο Φωκαίας 24 δέχονται και Πακιστανούς.Συγκεκριμένα με το που μπήκα μέσα, είδα στο βάθος του σαλονιού μία μπουχέσα, ξανθιά, νομίζω Φωτεινή, να κωλοτρίβεται με 3 μπιχλοβρωμιάρηδες Πακιστανούς, που θα 'χαν τουλάχιστον 2 μήνες να πλυθούν.Αφού η τσατσά μου παρουσίασε την δίποδη κλανιόλα, την ξέχεσα κανονικά για όλες αυτές τις κωλόφαρες που βάζουν στα μπουρδέλα που δεν ξέρει κανείς τι μικρόβια και αρρώστιες - δεν έχουν εμβολιστεί ποτέ στη ζωή τους -  κουβαλάνε.
Το δικό μου το εικοσάευρο, όσοι τσάτσοι και πουτάνες ακολουθούν αυτή την τακτική στη Φυλής, θα το βλέπουν με το κυάλι του πειρατή!
ΥΓ: Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια δεν έβαζαν ούτε Αλβανούς (η 1η γενιά των μεταναστών ήταν τίγκα στην ηπατίτιδα και όχι μόνο, από το μολυσμένο νερό της Αλβανίας), αλλά ούτε και όλους αυτούς τους μπασταρδορώσους από τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ.Για Πακιστανούς και Αφρικανούς δεν το συζητούσαν καν.
Ειδικά στην Μονής Προδρόμου στο 16Β, υπήρχε στην εξώπορτα μεταλλική πινακίδα που έγραφε ''VETEM GREEK'' - ''ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''.
Η μόνη λύση, για τα μπουρδέλα που δεν λογαριάζουν την υγεία μας, είναι μαύρο δαγκωτό.Να μην βλέπουν τα φράγκα μας ΠΟΤΕ.
Και μην πιστεύετε τα παραμύθια που γράφουν εδώ μέσα ορισμένοι ψεύτες για Θεές πουτάνες.Είναι καραγκιόζηδες.
Βαφτίζουν θεές τις μετριότητες.
Ακολουθήστε το ένστικτό σας και τα μάτια σας και μόνο, για την κατάθεση του εικοσάευρου.
Άντε και καλό Σαββατοκύριακο

σωστός ο Βελουχιώτης. Ήδη ο πορνοστίβος κρύβει πολλούς κινδύνους το να βάζουν πακιστανούς/μαύρους μέσα τα κάνει χειρότερα. Δυστυχώς χωρίς μια σωστή μεταναστευτική πολιτικοί όλοι αυτοί θα θεωρούνται παρίες και μαζί με αυτούς και όσοι είναι νόμιμοι εδώ...

συγχαρητήρια στον Προφεσσόρα για μια ακόμα εξαιρετική ενημέρωση.

Στο ισόγειο ήταν η μιλφ Αλίνα,Ρωσίδα γεματούλα με ξανθά μαλλιά, γνωστή απο αυτά τα μαγαζιά και κυρίως υπόγειο όπου δούλευε, Διδύμου 8 ισόγειο,Αλκιβιάδου 16Α αλλά και Κων/πολεως 166 ισόγειο

είναι αυτή που αν δεν περάσεις ειρωνεύεται;

Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Τάνια, μιλφ παλιά πλέον,με ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πεταχτή κωλάρα.Προσφέρει ελεύθερο στοματικό και ένα βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι απο τότε που εμφανίστηκε δουλεύει σταθερά στο μαγαζί αυτό χωρίς να έχει δουλέψει σε κανένα άλλο.Το έχετε παρατηρήσει;

και εγώ το έχω προσέξει. Πιθανών η καλές υπηρεσίες και κάποια σταθερή πελατεία να προσφέρουν αυτή την επιλογή.

Εμφανισιακά μοιάζει με την μικρή βοσκοπούλα.

φαντάζομαι οτι αναφέρεσαι στην κοπέλα που βρίσκεται στο εξώφυλλο του κουτιού "Γάλα Βλάχας":

http://[URL unfurl="true"]www.shopnsave.gr/imagemagic.php?img=images/vlaxas%20zaxarouxo_1294130239.jpg&w=70&h=&page=[/img[/URL]]

[quote]Στο Καλύμνου 48 έκανα μία στάση στην Σοφία, ένα άλλο στανταράκι που έχω καθώς υπάρχει μεταξύ μας χημεία.Η Σοφία είναι Ρωσόφωνη, λεπτή,με καστανά κοντά μαλλιά και δεν εργάζεται καθημερινά αλλά μόνο τα Σάββατα πρωινά.[/quote]

τελικά αυτή πρέπει να την δοκιμάσω  :headbang3: :headbang3:

[quote]Παλιά υπήρχαν και ταμπελάκια απέξω σε πολλά μπουρδέλα που έλεγαν "only Greek". Τώρα πια, έχω πολύ καιρό να δω να διώχνουν από τα μπουρδέλα ξένους...Ούτε απ'τη Φυλής, ούτε από τη Διδύμου, ούτε από τους γύρω δρόμους. Συγγνώμη αν ακούγεται άσχημο αλλά από θέμα υγείας και μόνο με δυσαρεστεί. Δεν είναι καθόλου δύσκολο τις μέρες μας να διατηρείς ένα μπουρδελάκι αξιοπρεπές και καθαρό. Κι επιτέλους, βγάλτε αυτά τα ψεύτικα λουλουδάκια και τους κισσούς από τα σαλόνια και τα δωμάτια, έλεος! Ούτε η γιαγιά μου δεν είχε τέτοια![/quote]

KD δεν είναι καθόλου άσχημο αυτό που λές, απόλυτα λογικό. Γνώμη μου πρίν μπείς να κόβεις κίνηση, να βλέπεις τι κόσμο βάζει μέσα και μετά να μπαίνεις. Πλέον θέλει μεγάλη προσοχή.

[quote]Λόγω τιμής, στην επόμενη που θα πάω, όταν πάω, θα έχω μαζί μου σεντόνι και απολυμαντικό για τα χέρια.[/quote]

σεντόνι λίγο δύσκολο να πάω αλλά παίρνω μαζί μου ήπιο αντισυπτικό (μάλλον θα το αντικαταστήσω με ένα πιο δυνατό), αρωματικά χαρτομάντιλά και προφυλακτικά. Σου προτείνω να τσεκάρεις και το σεντόνι και αν είναι βρώμικο να ζητάς να το αλλάξουν αλλιώς πούλους.

[quote]..προβλέπω να κλειδώνει καμιά πόρτα και να έχεις επισκέψεις σαν χθές βράδυ στο σκηνικό που είδα.Δύο καλά μπουκέτα του τράβηξε ο ντουλάπας και κλωτσιές[/quote]

δεν είναι τόσο εύκολο, φίλε. Δεν θα κάτσουν να φέρουν μπράβους για έναν περίεργο με την καθαριότητα. Στην χειρότερη θα του δώσει τα λεφτά του και θα τον διώξει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η πλάκα είναι ότι αυτές νομίζουν ότι μόνο λόγω κρίσης ο κόσμος αραίωσε απ'τα μπουρδέλα. Ότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να προσφέρουν ούτε από ποιότητα κοριτσιών ούτε από άποψη χώρου. Όλα είναι εντάξει! Πάντα οι άλλοι φταίνε. Το κράτος, η κρίση, η κοινωνία, τα ΜΜΕ, ποτέ εμείς...Λόγω τιμής, στην επόμενη που θα πάω, όταν πάω, θα έχω μαζί μου σεντόνι και απολυμαντικό για τα χέρια. Κι άμα θέλει. Να μην τη λούσω ολόκληρη μη σου πω. Θα σας πω εντυπώσεις να γελάσουμε, γιατί εγώ σοβαρά θα το κάνω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στραβώσουν ή θα το δουν για αστείο.
καλα θα κανεις τύπε

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Φυλής 134Β (το υπογειάκι). Σήμερα απόγευμα είχε 2 τεμάχια, μια ξανθιά υποσιτισμένη και μια γεματούλα, Αλεξάνδρα, ROM, 23, Ελληνικά 5 στα 10.
Το 'χει η μικρή (όχι η υποσιτισμένη, η άλλη). ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ το καχεκτικό.

Ίσα που προλαβαίνει κάποιος τώρα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Τσάρκα στη δεύτερη βάρδια[/size]

17:56-20:29

Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η Μαργαρίτα˙ νεαρή «Είμαι από Τσεχία» με ίσιο καστανό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεγάλο στήθος, ψηλή με ωραίο κορμί και ένα ταττού στα πλευρά, ερωτικό κώλο, χυτές ποδάρες. Απλό (ισπανική, χαλαρωτικό μασάζ) στα 20 ευρώ. Υπήρχε και η δυνατότητα για ντουζ. Πληρώθηκε...

8828954280_cb9d7504fb_c.jpg

8828980880_b95f18d78c_c.jpg

8828972372_4943db29eb_c.jpg

8828963638_d77df3e6d6_c.jpg

Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): «Πίτσος!...Εμπιστοσύνη!» Απλό στα 20.
Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η ρουμάνα Ανδριάνα˙ επίσης νεαρή με όμορφο πρόσωπο, ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί, ελαφρώς ά-κωλη. Απλό στα 20. Στάθηκε μπροστά στην πόρτα για να μη φύγω.
Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Βερόνικα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια και δύο ταττουάζ: ένα "x" στο αριστερό βυζί και ένα τρίμπαλ στη μέση. Απλό στα 20.
Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η Τζέσικα˙ μία χαμογελαστή νεαρή ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κώλο, καλοσχηματισμένα πόδια, και η ρουμάνα τασμπουκαλού Αλεξάνδρα από Μεταξουργείο (Ακομινάτου 2, Κολωνού 11 όροφος)˙ μία μελαχρινή νεαρή με ίσια μαύρα μαλλιά που έφταναν κάτω απ' τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Απλό στα 20.
Φυλής 136: Η Αννα ή Αννούλα˙ με ίσιο μακρύ μαύρο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Απλό (ισπανική, 69) στα 20.
Πιπίνου 65 και Φυλής (δίπλα απ' το μανάβικο): Δύο κοπέλες: Η Αννα˙ μελαχρινή με σγουρό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμί, και η Ελένη˙ μία μικρόσωμη νεαρή με μέτριο προσωπάκι, σκούρο ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μικρό στήθος. Απλό (ιαπανική, 69, φιλάκια στο σώμα) στα 20 έκαστη. Εκαναν και παρτούζα.
Πιπίνου 54: Η Κορίνα˙ ξανθιά σιτεμένη τραβεστί με αρρενωπά χαρακτηριστικά, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. «Είναι τσιμπουκάκι, κωλαράκι, είμαι ενεργοπαθητική τα κάνω όλα και είναι 30 ευρώ, ενδιαφέρεσαι;»
Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Μία milf με ίσιο σκούρο μαλλί κάτω απ' τους ώμους μ' ανταύγειες, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί (φορούσε μεσοφόρι) χοντρά μπούτια με κυτταρίτιδα. Απλό στα 20, ενώ δεν μου έλεγε τ' όνομά της με τίποτα!
Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Η ρωσίδα Ναταλία˙ μία milfogilf με ξανθό μαλλί, μάλλον άσχημο πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, γεματούτσικο κορμί (φορούσε μεσοφόρι) Απλό (69, ισπανική) στα 20.
Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Η Ντιάνα˙ μία milfogilf με ξανθό καρέ μαλλί, επίσης μάλλον άσχημο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί (φορούσε μεσοφόρι) κοντή με τις κνήμες της στραβές σαν γιαταγάνια. «ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ ΓΥΜΝΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΚΩΛΑΡΑΚΙ, μουναράκι (sic) ισπανικό, 69 και από πάνω, 20 ευρώ» μ' ενημέρωσε η υπηρεσία.
Μαγνησίας 11: Η βραζιλιάνα milf Συλβάνα, από Χωματιανού 11. Απλό στα 20.
Φυλής 99 (με το ρόπτρο): Η ενεργοπαθητική τραβεστούλα Δέσποινα˙ ψηλή γεροδεμένη ξανθιά με μακρύ ίσιο μαλλί, αρρενωπό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. 25 ευρώ το πρόγραμμά της.
Φυλής 92 αριστερά (ημιυπόγειο): Αναμμένο φως με κλειδωμένη πόρτα.
Φυλής 71 δεξιά (ημιυπόγειο): Το ίδιο επίσης.
Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Η Στεφανία˙ μία όμορφη νεαρή με ίσιο καστανό σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, ψηλή κορμάρα, κωλάρα, ταττού στη μέση, ποδάρες! Απλό (69, ισπανική) στα 20.
Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Δύο όμορφες νέες κοπέλες: Η Μάρω˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι και καλλίγραμμα πόδια. ΚΩΛΟΣ στα 20, και η Σάρρα˙ με ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, λεπτή με μικρό στήθος, όχι καλοσχηματισμένο "μηρογοφικό σύστημα". ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.
Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Χριστίνα˙ νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα και δύο διαστίξεις: μία χαμηλά στην κοιλιά και μία χαμηλά στο πόδι. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Φυλής 69 αριστερά (όροφος):  Η Αννούλα˙ μία πιτσιρίκα με καστανό μαλλί έως τους ώμους, σχετικά όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο λεπτό κορμί. Απλό στα 20.
Φυλής 67: Απλό για μία ψηλή ξανθωπή με ίσιο μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, ωραίο κορμί.
Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η Ανναμαρία˙ με ξανθό ίσιο μαλλί έως τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί. Φορούσε ψηλές κόκκινες μπότες. Απλό στα 20.
Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Η Ανδριάνα με την τσιριχτή φωνή˙ ένα μικρό κορίτσι με γλυκό προσωπάκι, μακριά ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση, μικρό στήθος, χυμώδες κορμί, ωραίο κωλαράκι. Απλό πρόγραμμα με 69 και ισπανική.
Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η Αντζελίνα˙ μία νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί μ' ανταύγειες που κάλυπτε τις πλάτες της, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, κορμάρα, κωλάρα, μπουτάρες! Απλό.
Φυλής 86 δεξιά (όροφος): Η Λώρα˙ μία πολύ όμορφη ξαθούλα με το ίσιο μαλλί της πισαμένο σε αλογοουρά, μικρό στήθος, ωραίο κορμί με μία δερματοστιξία δεξιά στο βουβώνα. Απλό.
Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η όμορφη Ανέλα˙ ξανθούλα με ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, καλοσμιλεμένο κορμί. Απλό.
Φυλής 80: Η Ντανιέλα˙ με μαύρο ίσιο μαλλί που κάλυπτε τις ωμοπλάτες της, έκφυλο πρόσωπο με ματάρες και ανάγλυφες χειλάρες, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί με ένα τρίμπαλ στην οσφύ. Απλό.
Φυλής 61: Η Αλεξάνδρα˙ μία αδύνατη ξανθούλα, με ίσιο μακρύ μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, ταττού στο δεξιό μπράτσο. Απλό.
Φυλής 59 ισόγειο: Η Αντίνα˙ μία ξανθή μουνάρα με ίσιο μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, γυμνασμένο κορμί με αθλητικό κωλαράκι. Απλό με «σεισμικές δονήσεις και αναταράξεις στο κρεβάτι!» όπως είπε ο κυρ Βασίλης.
Φυλής 74 δεξιά: Η Αντζελα˙ νεαρή με μαύρο ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, καλό προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Φυλής 74 αριστερά: Η Πώλα˙ μία μέτριας εμφάνισης ξανθιά με καρέ μαλλί, μεσαίο στήθος, μονοκόμματο κορμί. Απλό.
Φυλής 66 αριστερά: Η Μαίρη˙ μία μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, μακρύ μαλλί αρκετά κάτω απ' τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, κάπως φαρδύ κώλο και γεμάτα μπούτια. Απλό.
Φυλής 66 δεξιά: Δύο κοπέλες: Η Πάολα˙ με καστανόξανθο ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, λεπτό κορμί με τρεις διαστίξεις: Μία στο δεξιό αντιβράχιο, μία στη δεξιά ωμοπλάτη, μία στην οσφύ, και η Αννα˙ ξανθιά (το ίσιο μαλλί της έφτανε λίγο κάτω απ' τους ώμους) ψηλή με μικρό στήθος, αδύνατη (μ' ένα τρίμπαλ στη μέση) μουνάρα! Εκαναν απλό αμφότερες.
Φυλής 56: Η Κωνσταντίνα˙ μία ψηλόλιγνη καστανόξανθη θεά με μικρό στήθος, σε απλό.
Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η Ντενίσα˙ άλλη θεά! Ψηλόλιγνη επίσης, με ξανθό ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι, πανέμορφο πρόσωπο. Απλό πρόγραμμα.
Φυλής 40: Η Νάνσυ˙ με καστανό μαλλί λίγο κάτω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος, γεματούτσικο κορμί. ΦΟΥΛ.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η Πατρίτσια με την κωλάρα και τις χοντρές μπουτάρες με την κυτταρίτιδα σε ΦΟΥΛ.
Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Η Τζούλια από Φωκαίας 17, μελαχρινά μαλλιά, baby face, μικρό στήθος, ωραίο κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Διδύμου 7 αριστερά: Η μολδαβή Ηλέκτρα˙ μία πολύ όμορφη νεαρή ξανθιά με το ίσιο μαλλί της να κατεβαίνει λίγο κάτω απ' τους ώμους, μικρό στήθος, ωραίο κορμί. Σε απλό.
Διδύμου 16: Δύο κοπέλες: Η Λίλιαν˙ μία χαμογελαστή milf, με όμορφο πρόσωπο, ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, χυμώδες κορμί. «ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός από κώλο» και η Σύλβια˙ επίσης milf με κοντό ίσιο ξανθό μαλλί, μικρό στήθος, "δεμένο" κορμί με το ίδιο πρόγραμμα.
Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Κλασικά η 35χρονη βουλγάρα Σύλβια σε ΦΟΥΛ.
Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ουκρανή milf Αλιόνα.
Διδύμου 20: Η Αννα˙ με σγουρό καστανόμαυρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί. Απλό.
Ελλης 3: Η θηριώδης Ιζαμπέλα. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Αχαρνών 85: Η Ελένη˙ μία milf με μαύρο κοντό ίσιο μαλλί, μέτριο πρόσωπο, αλλά ωραίο σώμα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα και χαλαρωτικό μασάζ.
Αγκύρας 1: Η μελαχρινή αψηλή Μαριάνα (εγχειρισμένη τραβεστί) ΚΩΛΟΣ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 30.
Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η milfoΕλένη˙ μία χοντρούλα, ασχημούλα χαμογελαστή ξανθιά, με το μπουκλωτό μαλλί της ν' αγγίζει τους ώμους και ωραίο μεγάλο στήθος. Απλό και 69 στα 20.
Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Αλεξάνδρα˙ μία ξανθιά με το μαλλί της να φτάνει κάτω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

εφευγε το ματι της προς τα εξω??δηλαδη τι θελει να πει ο ποιητης φιλε φανουρη
Οτι μάλλον ήταν αλλήθωρη φίλε KING_JAMES. :grin:

μπραβο φανουρη ωραια η ενημερωση σου
Σ' ευχαριστώ!

άρχισε να κανει και ακα :think: :think:
Κώλο. Κάποιοι/ες (υπηρέτες, υπηρεσίες) όταν λένε φουλ εννοούν μόνο κώλο, όπως σου είπε και ο Σμύρνης, φίλε KJ.

[...]
Βέργας 6Β σταθερή επίσης ξανθιά milf, ψιλογεματούλα.
[...]
Είχε κοντά μαλλιά; Αν ναι, ήταν η Σοφία.
Επ' ευκαιρία, πολύ καλή ενημέρωση!  ;)

εξαιρετικές ενημερώσεις από προφέσσορ, Φανούρη, Αμαντέους και λοιπούς!!!
Ευχαριστώ απ' τη μεριά μου!

επίσης και η δικιά σου....η αλήθεια είναι ότι κοιμάμαι το πολύ 5 ώρες την ημέρα ,
10-11 ώρες στην δουλεία και όλες τις υπόλοιπες θέλω να της έχω γεμάτες....
τώρα που ακόμα μπορώ....
:thumbsup:

Επίσκεψη σήμερα στο Μετάξι (...) και (...) αμέσως μετά σε Φυλής και Φωκαιάς [...]
Ωραία ενημέρωση φίλε fystiki!
"Χορταστική!"

[...] δε θα δώσω ονόματα/διευθύνσεις και περιγραφές τόσο γιατί το επίπεδο κλασσικά πλην κάποιων λίγων εξαιρέσεων (...) είναι αρκετά κάτω του μετρίου συν ότι είναι σχεδόν οι (γ)ίδιες και οι (γ)ίδιες, δεν ρωτάω κιόλας γιατί μου είναι τουλάχιστον εντελώς αδιάφορες οι περισσότερες (...) τα προγράμματα που ανακοινώνονται μου είναι σχεδόν αδιάφορα γιατί δεν κάνω ούτε ακάποτα (τσιμπούκια εννοείται) ούτε 69 ούτε φιλιά στο στόμα και ιδιαίτερα γλωσσόφιλα πλην του πρωκτικού και του ελεύθερου τελειωτικού, γι αυτό δεν αναφέρω πουθενά για πρόγραμμα γιατί δεν τους δίνω σημασία...!
Πέρυσι στην κριτική του φίλου SKOH είχα κάνει ένα σχόλιο www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:35124/]εδώ[/url], οπότε θα συμφωνήσω με τον Προφέσσορ πως «...θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεις και τις ειδικές περιπτώσεις στην ενημέρωση σου. Να μην αποκλείεις αυτές που θεωρείς μπάζα γιατί κάποιοι συνάδελφοι μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια περίπτωση. Επίσης και το πρόγραμμα που προσφέρει η κοπέλα ενδιαφέρει πολλούς. »

[...]
Φ.134Β υπόγειο, δε θυμάμαι Τζέσικα να 'ταν Τερέζα ή και τίποτα από τα δύο
[...]
Εάν ήταν μία ξανθούλα με μικρό στήθος τότε μάλλον επρόκειτο για την Τζέσικα.

[...]
Κολώνου 47 κάτω Χρύσα μελαχρινό γιουβαρελάκι , παχουλή κοντή με μικρό βυζί ,απλό στα 10 και [...]
:2funny:...άκου «γιου-βαρελάκι» :2funny:
Καλό το λογοπαίγνιο! :thumbsup:

[...] Ελλή μελαχρινή γυφτοπούλα κανονικό σώμα άβυζι ,απλό στα 10 [...]
Α μάλιστα! Ελλη ήταν τ' όνομά της! Η τσατσά σε μένα την είχε αναφέρει με το υποκοριστικό της (Ελίτσα) και επειδή μου είχε ξενίσει, στη δική μου ενημέρωση είχα βάλει το διακριτικό (sic) δίπλα στη λέξη για να τονίσω ότι έτσι είχε ειπωθεί.

[...]
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά Μαρία ξανθοκάστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους 4άρια βυζιά ,ακα και κώλο στα 10 ευρώ.
[...]
Χα, χα, χα...Εκεί όταν λένε ΦΟΥΛ, εννοούν ΦΟΥΛ!
Ωραίος!

[...]
Απίστευτη ιστορία:
[...]
Πραγματικά απίστευτη!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπραβο φανουρη τα παντα ολα,λεω και εγω δεν θα κανεις την καθιερωμενη σαββατιατικη τσαρκα σου

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μπράβο στον Φανούρη για πολλοστή φορά!

Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η Μαργαρίτα˙ νεαρή «Είμαι από Τσεχία» με ίσιο καστανό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεγάλο στήθος, ψηλή με ωραίο κορμί και ένα ταττού στα πλευρά, ερωτικό κώλο, χυτές ποδάρες. Απλό (ισπανική, χαλαρωτικό μασάζ) στα 20 ευρώ. Υπήρχε και η δυνατότητα για ντουζ. Πληρώθηκε...

την πέτυχα χτές αλλά προσπέρασα. Φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αναμένω κριτική!

Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Βερόνικα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κορμί με πιασιματάκια και δύο ταττουάζ: ένα "x" στο αριστερό βυζί και ένα τρίμπαλ στη μέση. Απλό στα 20.

ξέρω ποια λές αλλά νόμιζα ότι δούλευε πρωϊ.  :huh: τουλάχιστον εγώ την έχω δεί πρωί.

Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο) η ρουμάνα τασμπουκαλού Αλεξάνδρα από Μεταξουργείο (Ακομινάτου 2, Κολωνού 11 όροφος)˙ μία μελαχρινή νεαρή με ίσια μαύρα μαλλιά που έφταναν κάτω απ' τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Απλό στα 20.

λοιπόν αντιλαμβάνομαι ότι πήρα αυτή χτες αλλά στο δίπλα σπιτάκι. Μάλιστα με είπε ότι δουλεύει εκεί το απόγευμα. Θυμήθηκα ότι την είχα δει παλαιότερα στην Ακομηνάτου και μου είχε κάνει καλή εντύπωση.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Ηρθαν οι επενδύσεις απο την Κίνα   :2funny: :2funny: :2funny:
Στην οδο Βέργας 3 τα μεσάνυχτα εχει Κινέζα στο αριστερο(μπενοντας) σπιτι, μια μελαχρινη με 2αρακι βυζί με ακάποτο τελειωτικο στο πρόγραμμα αλλα κομοδίνο και η πιπα της καπως αερόπιπα και άβουλη στο σεξ φαινεται πως ειναι πρωτάρα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ηρθαν οι επενδυσεις απο την Κινα   :2funny: :2funny: :2funny:
Στην οδο Βεργας 3 τα μεσανυχτα εχεις Κινεζα στο αριστερο(μπενοντας) σπιτι, μια μελαχρινη με 2αρακι βυζι με ακαποοτο τελειωτικο στο προγραμμα αλλα κομοδινο και η πιπα της καπως αεροπιπα και αβουλη στο σεξ φαινεται πως ειναι πρωταρα

Oι  κινεζοι  δεν  επενδυουν μονο  σε  λιμανια  και  αεροδρομια  αλλα  και  στη 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  του  ΕΛΛΗΝΑ  ..................

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
αυτή την στιγμή στη Διδύμου....

Διδύμου 7α Ντενίσα η ψιλόλιγνη μουνάρα με το μικρό στητό βυζί και την κορμάρα , με το μαλλί πια καστανό και ίσιο είναι πιο ωραία ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7β μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά , με πιασηματάκια 2άρι βυζί κοιλίτσα τατοού χαμηλά στη μέση και ένα χ στο αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Αλεξάνδρα μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Ανίτα ξανθιά με ωραία πιασημτάκια 2.5άρι βυζί ,απλό(δεν ανακοινώθηκε άκα)και τελειωτικό στα βυζιά.
Διδύμου 16α Βικτορια μελαχρινή κανονικό σφιχτό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,με ακα και Σύλβια ξανθιά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , με ακα , κάνουν και παρτούζα.
Διδύμου 18 Σύλβια ξανθιά με μαύρες ανταυγίες μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλή με 4άρια βυζιά , ακα τελειωτικό και κώλο.
Διδύμου 18 Αντριάνα η τρομακτική γκίλφ με την περούκα , ακα τελείωτικό.
Διδύμου 20 Αννα μελαχρινή λεπτή με μικρό σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο , με ακα , η ατάκα της υπηρεσίας με τα γυαλιά , Αννα η σερβιτόρα...σερβίρει ηδονή!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
λοιπόν συνέχεια live ενημέρωσης....

Φυλής 66α Γιάννα η μελαχρινή μουνάρα , κανονικό σώμα 2άρια βυζιά ωραία κωλάρα τατού στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστρά Αννα καστανοκκόκινα μαλλιά κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζ΄, με κώλο.
Φυλής 59 κατω Στεφανία καστανή ψηλή μ 1.5 αρι βυζί και μφάλη χωρταστική κωλάρα τατού στην σπονδυλική στήλη , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Αλξάνδρα το τσουτσούνι ξανιά λεπτή άβυζι , απλό πρόγραμμα και Χρστίνα καστανή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί τατού στο αφαλό ,απλό πρόγραμμα , κανυν και παρτούζα.
Φυλής 80 Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικοατα βυζιά , ωραίο κωλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α Τζούλια καστανη κοντή κανονικό σώμα 2.5άια βυζιά τατού πίρσινγκ , μ κώλο και τλιωτικό στα βυζιά.
Φυλής 84β Αντριάννα μελαχρινό ππίνι κοντό κανονικό σώμα 2άρια στητά βυζιά ωραίο πεταχτώ κωλαράκι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Λάουρα καστανή νταρντάνα μ 3άρια βυζιά και αφρατη κωλάρα , με κώλο και τελειωτικό στα βυζιά .
Φυλής 67 Τζούλι(α) μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 69β Τάνια ξανθοκάστανό μιλφάκι κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραία κωλάρα ,με ακα.
Φυλής 71β Εμμυ ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κωλο.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
φαντάζομαι η γνωστή εκεί με το αλιωμένο/σπασμένο πρόσωπο... ε όχι και όμορφο πρόσωπο... εμένα μου την είχε πει στη δεύτερη και τελευταία φορά που την είδα γιατί δεν πέρασα και έφυγα γιατί δε μου άρεσε αλλά δικαιώθηκα συνολικά αλλά αφού πέρασες εσύ ok όλα τ' άλλα είναι περιττά!

Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): «Πίτσος!...Εμπιστοσύνη!» Απλό στα 20.
είναι είναι...!

Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η ρουμάνα Ανδριάνα˙ επίσης νεαρή με όμορφο πρόσωπο, ίσια μαύρα μαλλιά κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί, ελαφρώς ά-κωλη. Απλό στα 20. Στάθηκε μπροστά στην πόρτα για να μη φύγω.
και εδώ έχω τις ενστάσεις μου ως προς το όμορφο πρόσωπο αλλά ok γούστα είναι αυτά! και σε μένα αλλά όπως φαίνεται και σε όλους ή σχεδόν όλους αυτήν την ηλίθια δεν ξέρω και αν είναι τακτική που ακολουθεί αλλά είναι εκνευριστικό να μη σε αφήνει να φύγεις... δεν ξέρω αλλά απορώ όσες το κάνουν νομίζουν πως θα εξελιχθεί σε θετικό για αυτές; (ρητορικό φυσικά το ερώτημα)

Φυλής 86 δεξιά (όροφος): Η Λώρα˙ μία πολύ όμορφη ξαθούλα με το ίσιο μαλλί της πισαμένο σε αλογοουρά, μικρό στήθος, ωραίο κορμί με μία δερματοστιξία δεξιά στο βουβώνα. Απλό.
εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα φίλε Τζούρα και δε πιστεύω πως θα διαφωνούσε κάποιος που έχει δει την συγκεκριμένη πως όχι μόνο πρόκειται για μία όμορφη κοπέλα αλλά για ένα αγγελικό πρόσωπο και συνολικά η Λώρα/Λώρη είναι αυτό που λέμε μπουμπούκι! δεν έτυχε να έχω ακούσει ακόμα για αυτήν τίποτα στο δωμάτιο παρόλο που είναι γύρω στις 2 εβδομάδες εκεί... θα δοκιμαστεί πάντως με την πρώτη ευκαιρία!

Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η όμορφη Ανέλα˙ ξανθούλα με ίσιο μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μεσαίο στήθος, καλοσμιλεμένο κορμί. Απλό.
μέτριο πρόσωπο για μένα αλλά σε πάω γιατί είσαι καλό παιδί και από το να αδικίσεις μία κοπέλα από την κακή έννοια την αδικείς από την καλή, βέβαια και πάλι γούστα είναι αυτά αλλά ισχύει αυτό που είπα, ότι είσαι καλό παιδί! :P

Φυλής 66 αριστερά: Η Μαίρη˙ μία μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, μακρύ μαλλί αρκετά κάτω απ' τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος, κάπως φαρδύ κώλο και γεμάτα μπούτια. Απλό.
αυτή είναι η πόντια που λένε;

Ωραία ενημέρωση φίλε fystiki!
"Χορταστική!"
ευχαριστώ φίλε Φανούρη αλλά εσύ βρίσκεσαι σε άλλο επίπεδο ενημέρωσης, δηλαδή κορυφαίο! επ' ευκαιρίας συγχαρητήρια για ακόμη μία κορυφαία ενημέρωση!

Πέρυσι στην κριτική του φίλου SKOH είχα κάνει ένα σχόλιο www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:35124/]εδώ[/url], οπότε θα συμφωνήσω με τον Προφέσσορ πως «...θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεις και τις ειδικές περιπτώσεις στην ενημέρωση σου. Να μην αποκλείεις αυτές που θεωρείς μπάζα γιατί κάποιοι συνάδελφοι μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια περίπτωση. Επίσης και το πρόγραμμα που προσφέρει η κοπέλα ενδιαφέρει πολλούς. »
έχεις απόλυτο δίκιο και διάβασα το σχόλιο σου, απλώς ποτέ δεν έδινα σημασία σε ότι άκουγα γιατί εκτός του ότι δε με ενδιέφεραν τα προγράμματα δεν έδινα ενημερώσεις τόσα χρόνια, τώρα θα προσπαθήσω να έχω το νου μου,η δύναμη της συνήθειας χεχε!

Εάν ήταν μία ξανθούλα με μικρό στήθος τότε μάλλον επρόκειτο για την Τζέσικα.
άμα σου πω δε θυμάμαι καν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Στην οδο Βέργας 3 τα μεσάνυχτα εχει Κινέζα στο αριστερο(μπενοντας) σπιτι, μια μελαχρινη με 2αρακι βυζί με ακάποτο τελειωτικο στο πρόγραμμα αλλα κομοδίνο και η πιπα της καπως αερόπιπα και άβουλη στο σεξ φαινεται πως ειναι πρωτάρα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
συγχαρητήρια στον Προφεσσόρα για μια ακόμα εξαιρετική ενημέρωση.
Ευχαριστώ!

είναι αυτή που αν δεν περάσεις ειρωνεύεται;

Ειρωνεύεται,κλείνει πόρτες και δεν σε αφήνει να βγεις αν δεν περάσεις μαζί της γενικά τα γνωστά που κάνουν όσες δεν έχουν δουλειά.

φαντάζομαι οτι αναφέρεσαι στην κοπέλα που βρίσκεται στο εξώφυλλο του κουτιού "Γάλα Βλάχας":
Αναφερόμουν γενικώς! Πάντως θα μπορούσε να είναι και αυτή που προτείνεις!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τη νελυ απο φυλης 71 οροφος ξερετε που μπορω να τη βρω ;;  :think:

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η βικυ απο κολωνου ειναι στην 3η βαρδια στο Φυλης 61?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπας και ειναι καμια απο καζακσταν τυπε? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom