Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (31 μέλη και 225 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χθεσινη απογευματινη επισκεψη στην νανσυ απο φυλης 40.εφυγα με θετικές εντυπώσεις αν και δεν το περίμενα.το μονο πραγμα που με χάλασε ήταν η καθαριοτητα του χώρου.θα ακολουθήσει κριτικη.   
τουλαχιστον η ιδια ηταν καθαρη;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
Διδυμου 16α δυο κοπελες,η εντυπωσιακη ξανθια λιλιαν και νομιζω η αντζελα από αγκυρας 12,χωρις να ειμαι σιγουρος.Κοντο ξανθο μαλλι και πολλα πιασιματα
Πηγα για τη βικτωρια και μονο σημερα,και ετσι αποφασισα να κινηθω καταρχην σε σπιτια που είναι συγκοινωνουντα δοχεια με το 16,οσον αφορα τις κοπελες.Ετσι..
Αλκαμενους
113 βαλερια,ηταν στο δωματιο,και αν καταλαβα καλα,πληρη όλα..αφου η υπηρεσια μου ειπε,ότι σε λιγο αδειαζει ένα
117 καρολινα,ξανθια βαμενη τωρα,φυσιολογικοτατο  κορμι ,όχι στεγνο αλλα με τις καμπυλες του
Εδώ να πω κατι για την λεπτη μελαγχροινη υπηρεσια..μου λεει,είναι η καρολινα,την ξερετε?
Νομιζω ναι,της λεω,μια μελαγχροινη? Και ετοιμαζομαι να φυγω
Τα εχει βαψει τωρα μου λεει..ε καλα τοτε ,λεω,να τη δω,μηπως κανω καποιο λαθος
Βγαινοντας η κοπελα,που δεν τη πολυθυμουνα,μου λεει την εχετε δει δεκα φορες.
Πως είναι δυνατον της λεω,αφου σ αυτό το σπιτι,ζητημα να εχω ερθει τρεις με τεσσερις φορες στο τριμηνο..Κοινως να πουν τις μαλακιες τους…Αυτά κανετε ,της λεω,και σε λιγο καιρο,θα φοβομαστε να ρθουμε να δουμε τις κοπελες
Μετα λεμε για τους δημοσιους υπαλληλους..οπως εχω δει οι αλλοδαπες υπηρεσιες ,και κυρως οι ρωσσιδες,εχουν σηκωσει πολύ ψηλα τον αμανε..
Περγαμου
27 οροφος η ξανθια προgilf μαριαννα,αξιοπρεπης παρουσια
27 ισογειο δυο κοπελες,η ολγα από αγκυρας 12,για τους λατρεις των  XXL  γυναικων,και η γλυκια μελαγχροινη τατιανα,επισης πληθωρικη,αλλα καμια σχεση με τη πρωτη
Φυλης
84β αντριαννα,το σεξι μελαγχροινο πιπινι
86α λωρα,η ξανθια κοπελα που πηρε ο αμαντεους
Σημερα,σε σχεση με την προηγουμενη φορα που την ειδα και ηταν χαμογελαστη,ειχε αρκετα μελαγχολικη και βαριεστημενη  διαθεση,και αυτό ,όχι εξ επιτηδες,εβγαινε φυσικα
Διδυμου
7α ντενισα,εντυπωσιακη,και σημερα μου αρεσε πολύ περισοτερο καθως ειχε βαψει τα μαλλια της σε πιο καστανη αποχρωση.H κοπελα,και μπραβο της,ειναι υπευθυνη για την αναζωογονηση της φυλης σε μεγαλο βαθμο,τοσο απο πλευρας εμφανισης κοριτσιων,οσο και απο πλευρας ποιοτητας χωρου.Για μενα,μαζι με την ιζαμπελα απο φυλης 59 παλιοτερα και 67 τωρα,ειναι οι βασικες αιτιες που ειδα τη φυλης μετα απο πολυ καιρο,με πιο αισιοδοξη διαθεση.Μ εντυπωσιασε η ευγενεια της και η συμπεριφορα της,αλλα η σκεψη ενός απροσωπου σεξ,ακομη και με μια δυνατη συμμετοχη από μερους της,με απετρεψε απ το να περασω.Αποδειξη ότι στο..
7β η βερονικα από φυλης 134 ισογειο,που δεν εχει καμια σχεση εμφανιακα,καθως είναι μελαγχροινη με κοιλιτσα,και μοιαζει σαν μια στρογγυλη καβλωτικη μπαλιτσα,πλησιαζοντας προς το μερος μου,αγκαλιαζοντας με,φιλωντας με στο λαιμο τρυφερα,ψιθυριζοντας μου διαφορα,και πιανοντας με το χερι της,το πουλι μου,με καβλωσε σχεδον αυτοματα,διατηρωντας τη στυση μου για λιγο ακομη βγαινοντας από τη πορτα
Καμια καταθεση ωστοσο,καθως από τη μια πλευρα με γαργαλαγε το κατω κεφαλι,και από την άλλη ψυχικα και σωματικα,δεν υπηρχε η διαθεση.Κατι αναλογο,χωρις να θελω να φανω κυνικος,που θελεις κατι να φας,χωρις να εχεις πολύ ορεξη,και σκεφτεσαι καποιο φαγητο που σου αρεσει ,για να σου την ανοιξει
Για σημερα αυτο τ ωραιο φαγητο ηταν η βικτωρια,όπως κατι αναλογο ισχυε και την προηγουμενη βδομαδα στις δυο καταθεσεις που εκανα,,αλλα σημερα δεν τη πετυχα
Y.Γ
εξαιρετικές ενημερώσεις από προφέσσορ, Φανούρη, Αμαντέους και λοιπούς!!!
Να ευχαριστησω και γω με τη σειρα μου,τα μελη (δεν αναφερομαι στους ενημερωτες) ,που μπαινουν καθε σαββατοκυριακο στο σαιτ,και αυξανουν την επισκεψιμοτητα

Επισκέπτης
εγώ πάντως , όσο μουνάρα και να είναι η γυνή , δεν μπαίνω στο δωμάτιο παρά μόνο αν συνοδεύεται και από την ανάλογη ευγένεια της υπηρεσίας. Συνειδητή επιλογή.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγώ πάντως , όσο μουνάρα και να είναι η γυνή , δεν μπαίνω στο δωμάτιο παρά μόνο αν συνοδεύεται και από την ανάλογη ευγένεια της υπηρεσίας. Συνειδητή επιλογή.
και εγω το ιδιο :thumbsup: :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
ενημέρωση τώρα απο Φυλής και πέριξ για την δεύτερη βάρδια απο τα λίγα που μπήκα ,
ο σημερινός σκοπός της βόλτας να δω κάποια απο τις καινούργιες(Λώρι , Ντανιέλα , Ηλέκτρα)αλλά
καμία δεν δούλευε , τιμήθηκε η Νανσι(Φ40)η κοπέλα πρέπει να έχει αγαπημένο της ήρωα τον Superman
και τον κάνει πολύ καλά μέσα αλλά στο σέξ δεν το έχει...(θα ακολουθήσει κριτική)

Φυλής 40 Νάσι ξανθοκάστανη κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονιοκό σώμα 4άρια πεσμένα βυζιά , ακα και κώλο(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 54β Πάολα ξανθοκάστανη λεπτή με μικρό βυζί τατού χαμηλα στη μέση και πεταλούδα στον δεξί ώμο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 56 Κωνσταντίνα ξανθιά ψηλή με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Αννα/Ιλόνα ξανθιά με ωραία πράσινα μάτια λεπτή 2άρι στητό βυζί ωραίο κορμί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Ραμόνα μελαχρινή μαυριδερή με πιασηματάκια 2άρι βυζί στρογγυλο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 Σόνια ξανθιά κανονικό σώμα ωραί κώλο 2άρι ωραίο βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Ανναμαριά ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο
Φυλής 84α Αντριάννα μελαχρινό πιπίνη κοντό κανονικό σώμα ωραία 2άρια βυζιά τουρλωτό κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Ντανιέλα(η Σοφία/Ελενα/Ρομπέρτα)καστανή λεπτή ωραίο κορμί 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 86β Ανέλα ξανθιά λεπτή με 2άρι σιλικονάτο βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Χριστίνα καστανή μαλλι μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραιο κώλο , μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Τζούλι(α)μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί ωραίο κώλο , με κώλο.
Φυλής 69α Αννα καστανή κοτνή κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Χριστίνα μελαχρινή παχουλή με 2άρια βυζιά , με κώλο.
Φυλής 71α Μιράντα το μπισκοτάκι καστανή λεπτή 2άρι στητό βυζί ωραίο κωλαράκι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μαρία μελαχρινή κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7α Ντενίσα καστανή ψιλόλιγνη μουνάρα με μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7β Ντάνα καστανή με μαυρες ανταυγίες μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2άρι βυζί πίρσινγκ κάτω απο τα χείλη ,απλό πρόγραμμα.
Διδυμου 18α Φωτεινή ξανθιά χοντρή με 4άρια , με ακα και τελειωτικό στα βυζία .
Διδύμου 18β Αλιόνα ξανθιά γκίλφ κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,ακα τελειωτικό.
Διδύμου 20 Αέξάνδρα ξανθιά κοντή με μικρό βυζί , τατού χαμηλά στη μέση , με ακα τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω Ελενα η Facebook μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Αννα ξανθοκάστανη κανονικό σώμα 2άρια πεσμένα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Ειρήνη μελαχρινή χοντρή με ωραίο πρόσωπο μικρό βυζί , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 25β Ανκα πανέμορφη ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό στητό τριγωνικό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αντριάννα μελαχρινή κοτνή με ίσια μαλλιά μέχρι λίγο κάτω απο τους ώμους μαυριδερή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 Αλίνα ξανθό μιλφογκίλφ(απο Φ27β π΄πανω πιο παλιά)χοντρή με 2άρια πεσμένα βυζιά , με ακα και κώλο.
Φωκαίας 19 Μαρίνα καστανά σκούρα μακριά μαλλιά κανονικό ωράιο σώμα σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Ελένη μελαχρινή με γυαλιά κανονικό σώμα 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
καλό βραδυ προς το παρόν...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραία και αναλυτική ενημέρωση μύστη μου,αισθητή η απουσία σου απο το φόρουμ,και σύντομα καλός πολίτης!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Καλησπερα συναγωνιστες.. Επιστρεφω στον ιντερνετικο αγωνα μετα απο κανα λιγους μηνες αποχης λογω μηδαμινου χρονου.. Ενα 9μηνο με πολυ καψωνι, σπασιμο νευρων, σκληρο τραμπουκισμα, χιλιαδες καμψεις, αλματα, τρεξιμο, ατελειωτα χιλιομετρα πορεια με φορτο, κρυο, βροχες, απειρες ωρες σκοπιας και ελαχιστο υπνο επιτελους εφτασε στο τελος.. Οσοι εχουν υπηρετησει σε μαχημες μοιρες καταδρομων καταλαβαινουν.. Εκτος απο σκληρες μαχες σε αερα και βουνα στις εξοδους μου εδινα σκληρες μαχες και στην πολυαγαπημενη μας ρομαντικη πιατσα.. Καποιες απο αυτες ηταν οι εξης

Καλα γαμησια σε ολους

μπέμπα respect.....λίγες μέρες σου έμειναν , το καλός πολίτης θα το πούμε απο κοντά  ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
την ομορφη καλησπερα μου,,παρενθεση φανταστικοι συναγωνιστες...αλλα ξερετε κανα πορνιδιο που να μοιαζει στη τζουλια αλεξανδρατου....Εχω μια συζητηση με συναγωνιστη εταιρο γιαυτο το θεμα...τα φωτα σας.
Τα σεβη μου.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
την ομορφη καλησπερα μου,,παρενθεση φανταστικοι συναγωνιστες...αλλα ξερετε κανα πορνιδιο που να μοιαζει στη τζουλια αλεξανδρατου....Εχω μια συζητηση με συναγωνιστη εταιρο γιαυτο το θεμα...τα φωτα σας.
Τα σεβη μου.

Σουκερά σε είδα στην πιάτσα χτες.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Παρακαλώ όσοι εντοπίζετε μπουρδελάκια που ακόμα δεν επιτρέπουν την είσοδο σε ξένους, να το αναφέρετε στις ενημερώσεις! Μπράβο επίσης σε όσους γράφουν ενημερώσεις και μάλιστα τόσο καλές. Να είστε καλά παιδιά και να προσέχετε. "Φιλική" συμβουλή: Μην τις γλύφετε ρε εκεί που μπαίνει πλέον ο κάθε άπλυτος αρρωστιάρης...(Έλληνας ή ξένος). Ευχαριστώ!

Φτάσαμε στο σημείο να αναφέρουμε αυτά που ΔΕΝ δέχονται ξένους, αντί για αυτά που δέχονται.  :S

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καλησπερα συναγωνιστες.. Επιστρεφω στον ιντερνετικο αγωνα μετα απο κανα λιγους μηνες αποχης λογω μηδαμινου χρονου.. Ενα 9μηνο με πολυ καψωνι, σπασιμο νευρων, σκληρο τραμπουκισμα, χιλιαδες καμψεις, αλματα, τρεξιμο, ατελειωτα χιλιομετρα πορεια με φορτο, κρυο, βροχες, απειρες ωρες σκοπιας και ελαχιστο υπνο επιτελους εφτασε στο τελος.. Οσοι εχουν υπηρετησει σε μαχημες μοιρες καταδρομων καταλαβαινουν.. Εκτος απο σκληρες μαχες σε αερα και βουνα στις εξοδους μου εδινα σκληρες μαχες και στην πολυαγαπημενη μας ρομαντικη πιατσα.. Καποιες απο αυτες ηταν οι εξης

σε καλωσορίζω πίσω στον πορνοστίβο. Όντως η Αννούλα στο Φ69 έχει γίνει μέτρια πολύ. Και εγώ την έχω κόψει, πολύ γκρίνια και λίγο σέξ. Κρίμα το κορμί...Την Μάγια την έχω πάρει δύο φορές αλλά και τις δύο ψιλοχάλια. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν μιλούσε Ελληνικά/Αγγλικά και την δεύτερη φορά παρόλο που είχε περάσει καιρός.

Κολωνου 47 Τερεζα η Βραζιλιανα.. Για οσους δεν τη γνωριζουν προκειται για την πιο τρομακτικη και σιχαμερη πορνη που παιζει μπαλλα τα τελευταια χρονια.. Απευθυνεται μονο σε πολυ σκληρους καλτ χυστες και σε ανωμαλους... ΑΥτο το γαμησι ηταν κερασμενο απο το φιλο μου τον Φουρναρη και το αφιερωνω στο φιλο μου τον Στρατηλατη που της ειχε ιδιαιτερη αδυναμια..

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φτάσαμε στο σημείο να αναφέρουμε αυτά που ΔΕΝ δέχονται ξένους, αντί για αυτά που δέχονται.  :S

δυστυχώς ναι... :P

113 βαλερια,ηταν στο δωματιο,και αν καταλαβα καλα,πληρη όλα..αφου η υπηρεσια μου ειπε,ότι σε λιγο αδειαζει ένα

η Βαλέρια τιμάει το 20άρι. Πλήρη απόσβεση για να μήν πώ ότι την κλέβεις...

117 καρολινα,ξανθια βαμενη τωρα,φυσιολογικοτατο  κορμι ,όχι στεγνο αλλα με τις καμπυλες του
Εδώ να πω κατι για την λεπτη μελαγχροινη υπηρεσια..μου λεει,είναι η καρολινα,την ξερετε?
Πως είναι δυνατον της λεω,αφου σ αυτό το σπιτι,ζητημα να εχω ερθει τρεις με τεσσερις φορες στο τριμηνο..Κοινως να πουν τις μαλακιες τους…Αυτά κανετε ,της λεω,και σε λιγο καιρο,θα φοβομαστε να ρθουμε να δουμε τις κοπελες

αν είναι η αδύνατη μελαχρινή τσατσά με κάνει εντύπωση αυτή είναι πολύ ευγενική συνήθως...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Αλκαμενους
Μετα λεμε για τους δημοσιους υπαλληλους..οπως εχω δει οι αλλοδαπες υπηρεσιες ,και κυρως οι ρωσσιδες,εχουν σηκωσει πολύ ψηλα τον αμανε..
 Στο Αλκαμένους 117, δέχθηκα και εγώ την ίδια φραστική επίθεση απο την υπηρεσία. Αν περάσεις σου συμπεριφέρεται ευγενικά, αν οχι σου λέει να φύγεις , οτι την έχεις ξαναδεί γιατί να περιμένεις ή σε πιέζει να περάσεις αφού νομίζει αυτή οτι την έχεις δει πριν μέρες και δεν έχεις δικαίωμα να την ξαναδείς και άλλα πολλά. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται οτι έτσι διώχνει πελάτες. Την περασμένη εβδομάδα 17.15 πήγα για την Καρολίνα και μου είπε οτι θα έλθει σε δέκα λεπτά. Εργαζόταν ακόμα η πρωινή κυρία. Της ζήτησα να δω την πρωινή και αν μου αρέσει να περάσω και με απέπεμψε ! Μάλλον θέλει ψυχίατρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom