Πριν από λιγο στη φυλης
Διδυμου 16α δυο κοπελες,η εντυπωσιακη ξανθια λιλιαν και νομιζω η αντζελα από αγκυρας 12,χωρις να ειμαι σιγουρος.Κοντο ξανθο μαλλι και πολλα πιασιματα
Πηγα για τη βικτωρια και μονο σημερα,και ετσι αποφασισα να κινηθω καταρχην σε σπιτια που είναι συγκοινωνουντα δοχεια με το 16,οσον αφορα τις κοπελες.Ετσι..
Αλκαμενους
113 βαλερια,ηταν στο δωματιο,και αν καταλαβα καλα,πληρη όλα..αφου η υπηρεσια μου ειπε,ότι σε λιγο αδειαζει ένα
117 καρολινα,ξανθια βαμενη τωρα,φυσιολογικοτατο κορμι ,όχι στεγνο αλλα με τις καμπυλες του
Εδώ να πω κατι για την λεπτη μελαγχροινη υπηρεσια..μου λεει,είναι η καρολινα,την ξερετε?
Νομιζω ναι,της λεω,μια μελαγχροινη? Και ετοιμαζομαι να φυγω
Τα εχει βαψει τωρα μου λεει..ε καλα τοτε ,λεω,να τη δω,μηπως κανω καποιο λαθος
Βγαινοντας η κοπελα,που δεν τη πολυθυμουνα,μου λεει την εχετε δει δεκα φορες.
Πως είναι δυνατον της λεω,αφου σ αυτό το σπιτι,ζητημα να εχω ερθει τρεις με τεσσερις φορες στο τριμηνο..Κοινως να πουν τις μαλακιες τους…Αυτά κανετε ,της λεω,και σε λιγο καιρο,θα φοβομαστε να ρθουμε να δουμε τις κοπελες
Μετα λεμε για τους δημοσιους υπαλληλους..οπως εχω δει οι αλλοδαπες υπηρεσιες ,και κυρως οι ρωσσιδες,εχουν σηκωσει πολύ ψηλα τον αμανε..
Περγαμου
27 οροφος η ξανθια προgilf μαριαννα,αξιοπρεπης παρουσια
27 ισογειο δυο κοπελες,η ολγα από αγκυρας 12,για τους λατρεις των XXL γυναικων,και η γλυκια μελαγχροινη τατιανα,επισης πληθωρικη,αλλα καμια σχεση με τη πρωτη
Φυλης
84β αντριαννα,το σεξι μελαγχροινο πιπινι
86α λωρα,η ξανθια κοπελα που πηρε ο αμαντεους
Σημερα,σε σχεση με την προηγουμενη φορα που την ειδα και ηταν χαμογελαστη,ειχε αρκετα μελαγχολικη και βαριεστημενη διαθεση,και αυτό ,όχι εξ επιτηδες,εβγαινε φυσικα
Διδυμου
7α ντενισα,εντυπωσιακη,και σημερα μου αρεσε πολύ περισοτερο καθως ειχε βαψει τα μαλλια της σε πιο καστανη αποχρωση.H κοπελα,και μπραβο της,ειναι υπευθυνη για την αναζωογονηση της φυλης σε μεγαλο βαθμο,τοσο απο πλευρας εμφανισης κοριτσιων,οσο και απο πλευρας ποιοτητας χωρου.Για μενα,μαζι με την ιζαμπελα απο φυλης 59 παλιοτερα και 67 τωρα,ειναι οι βασικες αιτιες που ειδα τη φυλης μετα απο πολυ καιρο,με πιο αισιοδοξη διαθεση.Μ εντυπωσιασε η ευγενεια της και η συμπεριφορα της,αλλα η σκεψη ενός απροσωπου σεξ,ακομη και με μια δυνατη συμμετοχη από μερους της,με απετρεψε απ το να περασω.Αποδειξη ότι στο..
7β η βερονικα από φυλης 134 ισογειο,που δεν εχει καμια σχεση εμφανιακα,καθως είναι μελαγχροινη με κοιλιτσα,και μοιαζει σαν μια στρογγυλη καβλωτικη μπαλιτσα,πλησιαζοντας προς το μερος μου,αγκαλιαζοντας με,φιλωντας με στο λαιμο τρυφερα,ψιθυριζοντας μου διαφορα,και πιανοντας με το χερι της,το πουλι μου,με καβλωσε σχεδον αυτοματα,διατηρωντας τη στυση μου για λιγο ακομη βγαινοντας από τη πορτα
Καμια καταθεση ωστοσο,καθως από τη μια πλευρα με γαργαλαγε το κατω κεφαλι,και από την άλλη ψυχικα και σωματικα,δεν υπηρχε η διαθεση.Κατι αναλογο,χωρις να θελω να φανω κυνικος,που θελεις κατι να φας,χωρις να εχεις πολύ ορεξη,και σκεφτεσαι καποιο φαγητο που σου αρεσει ,για να σου την ανοιξει
Για σημερα αυτο τ ωραιο φαγητο ηταν η βικτωρια,όπως κατι αναλογο ισχυε και την προηγουμενη βδομαδα στις δυο καταθεσεις που εκανα,,αλλα σημερα δεν τη πετυχα
Y.Γ
εξαιρετικές ενημερώσεις από προφέσσορ, Φανούρη, Αμαντέους και λοιπούς!!!
Να ευχαριστησω και γω με τη σειρα μου,τα μελη (δεν αναφερομαι στους ενημερωτες) ,που μπαινουν καθε σαββατοκυριακο στο σαιτ,και αυξανουν την επισκεψιμοτητα