Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (23 μέλη και 271 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ααααα, θα σε μαλώσω Άρχοντα.   :bottom:

Εν μέσω ίωσης και τριγυρνάς στα μπουρδέλα ? ? ?
Μέγα σφάλμα ! ! !  :woldman:

α) Θα μας κολλήσεις τα κορίτσια μας
β) Θα μας κολλήσεις και εμάς
γ) Έτσι όπως είναι ο οργανισμός σου εξασθενημένος και ευάλωτος, θα κολλήσεις και εσύ τίποτα χειρότερο και θα σε κλαίμε . . . . . .   :priest:
Kαλα,μη νομιζεις οτι ημουν τοσο σοβαρα,ελαφρυς πονολαιμος αλλα κυριως εντονη καταβολη δυναμεων,τριτη,τεταρη και πεμπτη
Δικιο εχεις,και μακαρι να μπορουσαμε να ελεγχουμε τις καταθεσεις,αλλα δεν ειμαστε κομπιουτερ
Απλα μου εκανε εντυπωση,και γι αυτο το αναφερω στα ποστ,(επειδη πιστευω ενδιαφερει η ψυχολογικη κατασταση ενος μπουρδελιαρη),πως ειναι δυνατον να συνδυαζονται,απο τη μια να μη μπορω να παρω τα ποδια μου,και απο την αλλη ,η εντονη αναγκη για καταθεση,επιλεγμενα μονο,για την τανια στο 69 τη τεταρτη το πρωι,και για τη νταιανα στο 136 τη πεμπτη το μεσημερι
Το περιεργο ειναι οτι μετα τη καταθεση στη νταιανα,ο οργανισμος αρχισε ν ανακαμπτει,τοσο που το απογευμα ημουν ηδη  καλα απο πλευρας δυναμεων,και τη παρασκευη,ειχα επανελθει σχεδον σε φυσιολογικα πλαισια
Παμε και στο αλλο σου ποστ,για να μη σπαμαρω μονο,για την ηλεκτρα απο διδυμου 7,τη ξανθια κοπελα με τ ωραιο σωμα" Μου εχει αναφερθει ο billy13 ιδιωτικα και πολυ συγκεκριμενα,εχει βρεθει μαζι της τρεις φορες μεσα στην εβδομαδα.Ειναι ωραια κοπελα,αλλα μου αφησε να καταλαβω οτι στ αγωνιστικα,δεν ιδρωνει πολυ τη φανελα.
Κατι σαν εγκεφαλικο δεκαρι δηλαδη,που σου δινει τη πασα,στη συγκεκριμενη περιπτωση,την εμφανιση,αλλα το γκολ πρεπει να προσπαθησεις εσυ για να το βαλεις,και μαλιστα σε συγκεκριμενο χρονο απ οτι καταλαβα που δε ξεπερνα το δεκαλεπτο
.Εμφανισιακα παντως ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει
Υ.Γ Οσον αφορα το ποστ σου απολυτε,το μαυρο στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να παει σε μενα,εγω δεν λειτουργησα σωστα στη συγκεκριμενη περιπτωση,αλλα οταν την ειδα ,δεν ειχα τη ψυχραιμια να τη ρωτησω αν θα εργαζεται και τις επομενες μερες εκει
Παντως η αληθεια ειναι,οτι αλλη η ατμοσφαιρα στο ευνειδων,μεγαλυτερη ανεση,καλυτερο περιβαλλον,περισσοτερη ησυχια,και αλλη στο φυλης 80 :(.Δεν ειναι για φυλης αυτο το μωρο.. :(
Υ.Γ Psolara,μακαρι να γραφεις πιο συχνα στο θρεντ

Επισκέπτης
Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

Aπό ποιούς φίλε? Από τους προμότoρες και τους μυθομανείς που κατέκλυσαν το site? Αλλά και αυτοί να μην ήταν, που πάντα θα είναι, είναι λογικό να αραιώσει ο κόσμος για πολλούς λόγους. Οικονομική κατάσταση, συνθήκες υγιεινής που ούτε σε ζώα δεν αρμόζουν, μέτριο επίπεδο γυναικών, (ειδικά όταν ακούς για Θεές και πας και βλέπεις την δίδυμη αδελφή του Γολιάθ, τρελαίνεσαι...), ανύπαρκτοι έλεγχοι για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών αλλά και των εκδιδόμενων κοριτσιών, ελεύθερη είσοδος πλέον σε όλες τις φυλές που όσο και να το κάνουμε μερικές φυλές, τι να κάνουμε δηλαδή, από καθαριότητα και υγεία είναι άστα να πάνε. Και δυστυχώς ναι, το 20αρικο είναι πολύ πλέον για όλη αυτή την κατάσταση...

Για άλλη μια φορά απόλυτα σωστός και εύστοχος!  :thumbsup:

Επισκέπτης
ξανθιά? Άντα ή Ανκα?

Ρώτησα την τσατσά 2 φορές και μου απάντησε ξεκάθαρα, ''Άντα'' από Ρουμανία.Αν δεν ξέρει η ίδια η τσατσά πως λένε την κοπέλα που δουλεύει, είναι πρόβλημά της!
Η κορασίδα μέσα στο δωμάτιο δεν πολυμιλούσε, εγώ βέβαια την βούτηξα και την ξεπάτωσα.  :zfuck:
Διαβάζοντας περιγραφές από κριτικές για την απογευματινή βάρδια, για το Φωκαίας 25Β, προφανώς είναι η Άνκα η Πολωνέζα.
Ώραίο μουνί αλλά μέτρια σε υπηρεσίες.Θέλει πολλή δουλειά για να καθιερωθεί, γιατί προσόντα εμφανησιακά τα διαθέτει.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Πριν από λιγο στη φυλης
Διδυμου 7α ηλεκτρα,πολύ ωραιο σεξι κορμι,ξανθια κοπελα και αποκαλυψη του billy 13
Φυλης
59 αντινα
80 ντανιελα,η μελαγχροινη σεξι ρουμανα με την οποια εχω περασει επανελλημενως στο ευνειδων 5
Να πω την αμαρτια μου,εγινα και ρεζιλι,καθως με το που την ειδα,εδωσα το εικοσαρικο να περασω,αν και σημερα περασα από φυλης,απλα για να δω την ηλεκτρα και τη ντανιελα
Τελικα η κοπελα μπηκε στο δωματιο,και με το που ξεκινησε να μου τριβεται,της ζητησα ν αναβαλουμε τη συνευρεση και να τη κανουμε αυριο,κατι που το εννοω.
Σκεφτηκα ότι εν μεσω ιωσης που είναι προς το περας της,και με δυο καταθεσεις χτες και προχτες,θα επρεπε να δωσω στον εαυτο μου λιγο χρονο ξεκουρασης
Τελικα αφου με κατσαδιασε η υπηρεσια,και με το δικιο της,αν και η συγκεκριμενη ξανθια υπηρεσια δεν είναι καλη, μου επεστρεψε το εικοσαρικο.Η κοπελα απο την αρχη δεν ειχε προβλημα,αφου οσες φορες την εχω δει ευνειδων,την εχω παρει,και με ξερει
134 οροφος αντριαννα,η μελαγχροινη σχετικα ψηλη λεπτη κοπελα
Τις αγωνιστικές ευχές μου για καλή ανάρρωση και ταχεία επάνοδο στο στίβο!!!

Επισκέπτης
Στην βόλτα στις 23 - 05 το απόγευμα ξέχασα να αναφέρω ότι στο Φωκαίας 24 δέχονται και Πακιστανούς.Συγκεκριμένα με το που μπήκα μέσα, είδα στο βάθος του σαλονιού μία μπουχέσα, ξανθιά, νομίζω Φωτεινή, να κωλοτρίβεται με 3 μπιχλοβρωμιάρηδες Πακιστανούς, που θα 'χαν τουλάχιστον 2 μήνες να πλυθούν.Αφού η τσατσά μου παρουσίασε την δίποδη κλανιόλα, την ξέχεσα κανονικά για όλες αυτές τις κωλόφαρες που βάζουν στα μπουρδέλα που δεν ξέρει κανείς τι μικρόβια και αρρώστιες - δεν έχουν εμβολιστεί ποτέ στη ζωή τους -  κουβαλάνε.
Το δικό μου το εικοσάευρο, όσοι τσάτσοι και πουτάνες ακολουθούν αυτή την τακτική στη Φυλής, θα το βλέπουν με το κυάλι του πειρατή!
ΥΓ: Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια δεν έβαζαν ούτε Αλβανούς (η 1η γενιά των μεταναστών ήταν τίγκα στην ηπατίτιδα και όχι μόνο, από το μολυσμένο νερό της Αλβανίας), αλλά ούτε και όλους αυτούς τους μπασταρδορώσους από τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ.Για Πακιστανούς και Αφρικανούς δεν το συζητούσαν καν.
Ειδικά στην Μονής Προδρόμου στο 16Β, υπήρχε στην εξώπορτα μεταλλική πινακίδα που έγραφε ''VETEM GREEK'' - ''ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''.
Η μόνη λύση, για τα μπουρδέλα που δεν λογαριάζουν την υγεία μας, είναι μαύρο δαγκωτό.Να μην βλέπουν τα φράγκα μας ΠΟΤΕ.
Και μην πιστεύετε τα παραμύθια που γράφουν εδώ μέσα ορισμένοι ψεύτες για Θεές πουτάνες.Είναι καραγκιόζηδες.
Βαφτίζουν θεές τις μετριότητες.
Ακολουθήστε το ένστικτό σας και τα μάτια σας και μόνο, για την κατάθεση του εικοσάευρου.
Άντε και καλό Σαββατοκύριακο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Στην βόλτα στις 23 - 05 το απόγευμα ξέχασα να αναφέρω ότι στο Φωκαίας 24 δέχονται και Πακιστανούς.Συγκεκριμένα με το που μπήκα μέσα, είδα στο βάθος του σαλονιού μία μπουχέσα, ξανθιά, νομίζω Φωτεινή, να κωλοτρίβεται με 3 μπιχλοβρωμιάρηδες Πακιστανούς, που θα 'χαν τουλάχιστον 2 μήνες να πλυθούν.Αφού η τσατσά μου παρουσίασε την δίποδη κλανιόλα, την ξέχεσα κανονικά για όλες αυτές τις κωλόφαρες που βάζουν στα μπουρδέλα που δεν ξέρει κανείς τι μικρόβια και αρρώστιες - δεν έχουν εμβολιστεί ποτέ στη ζωή τους -  κουβαλάνε.
Το δικό μου το εικοσάευρο, όσοι τσάτσοι και πουτάνες ακολουθούν αυτή την τακτική στη Φυλής, θα το βλέπουν με το κυάλι του πειρατή!
ΥΓ: Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια δεν έβαζαν ούτε Αλβανούς (η 1η γενιά των μεταναστών ήταν τίγκα στην ηπατίτιδα και όχι μόνο, από το μολυσμένο νερό της Αλβανίας), αλλά ούτε και όλους αυτούς τους μπασταρδορώσους από τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ.Για Πακιστανούς και Αφρικανούς δεν το συζητούσαν καν.
Ειδικά στην Μονής Προδρόμου στο 16Β, υπήρχε στην εξώπορτα μεταλλική πινακίδα που έγραφε ''VETEM GREEK'' - ''ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''
Η μόνη λύση, για τα μπουρδέλα που δεν λογαριάζουν την υγεία μας, είναι μαύρο δαγκωτό.Να μην βλέπουν τα φράγκα μας ΠΟΤΕ.
Και μην πιστεύετε τα παραμύθια που γράφουν εδώ μέσα ορισμένοι ψεύτες για Θεές πουτάνες.Είναι καραγκιόζηδες.
Ακολουθήστε το ενστικτό σας και τα μάτια σας και μόνο, για την κατάθεση του εικοσάευρου.
εχει πέσει πολυ πείνα. 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Kαλα,μη νομιζεις οτι ημουν τοσο σοβαρα,ελαφρυς πονολαιμος αλλα κυριως εντονη καταβολη δυναμεων,τριτη,τεταρη και πεμπτη
Δικιο εχεις,και μακαρι να μπορουσαμε να ελεγχουμε τις καταθεσεις,αλλα δεν ειμαστε κομπιουτερ

Παμε και στο αλλο σου ποστ,για να μη σπαμαρω μονο,για την ηλεκτρα απο διδυμου 7,τη ξανθια κοπελα με τ ωραιο σωμα" Μου εχει αναφερθει ο billy13 ιδιωτικα και πολυ συγκεκριμενα,εχει βρεθει μαζι της τρεις φορες μεσα στην εβδομαδα.Ειναι ωραια κοπελα,αλλα μου αφησε να καταλαβω οτι στ αγωνιστικα,δεν ιδρωνει πολυ τη φανελα.

Καλά, αυτό το παιδί "ερωτεύεται" εύκολα. Μην δει κάνα μεζεδάκι, πέφτει με τα μούτρα . . . .. ..  :tooth:
Τελικά, ξέρει κανείς αν τα Διδ. 7 ανήκουν στην αλυσίδα των Φ.54/56/66 ?
Επίσης, τα δωμάτια τα μεγάλωσαν ? Πως είναι ο ανακαινισμένος χώρος τους ?

Πάντως, καλό θα είναι να συγκρατούμε και λίγο τις ορμές μας, για το καλό όλων μας.
Όπως απαιτώ από τις κοπέλες να νοιάζονται/σέβονται την υγεία τους/μας, το ίδιο απαιτώ και από τους Συναγωνιστές!
Επίσης, μια ίωση μπορεί να έχει διαφορετική ένταση και συμπτώματα στον καθένα, ανάλογα την δύναμη του οργανισμού.

Γιαυτό προσοχή και σύνεση.  :woldman:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
22:45 απόψε Φωκαίας 27ημιυπόγειο,μόλις είχα χύσει τις βυζάρες της Μαρίνας.
Φωνές και μπουκέτα στο σαλόνι με ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ,μαλάκας ΓΕΡΟΞΟΥΡΗΣ με καπελάκι είπε στην γριά τσατσά(κανά 60φεύγα και ευγενική κυρία) ότι ήθελε να την πηδήξει,στη μέση μπήκε η Μαρίνα και τον τραμπούκισε φωνάζοντάς του πολλές φορές ''Τι είπες ρε?΄΄ ενώ τον έσπρωχνε,ανέλαβε να ΄΄καθαρίσει΄΄  ''ντουλάπα'' Έλληνας του μαγαζιού και εκτός από τα μπουκέτα τον έστειλε κάτω από τα σκαλοπάτια ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ με ατάκες''μουνόπανο τσακίσου΄΄.
Ξεφτιλίστηκες Κωλόγερε
+
πιθανών να ήταν η μάνα του.

Επισκέπτης
Ειδικά στην Μονής Προδρόμου στο 16Β, υπήρχε στην εξώπορτα μεταλλική πινακίδα που έγραφε ''VETEM GREEK'' - ''ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ''.
Ακολουθήστε το ένστικτό σας και τα μάτια σας και μόνο, για την κατάθεση του εικοσάευρου.
ορθότατα ομίλησες.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
12 το μεσημέρι φυλής. Ούτε βόμβα νετρονίου να είχε πέσει.Κόσμος μηδέν , κτίρια άθικτα. Εξαιρούνται βέβαια οι νταβατζήδες και οι πρεζέμποροι. Σε όλα τα μπουρδέλα που μπήκα , εκτός από 2 , οι κορασίδες εξέρχοντο άμεσα (πελάτηηηηης!!!)γιατί προφανώς το να ξύνεις το αιδίο σου είναι μεν μια ευγενής απασχόληση (μάλλον), αλλά προφανώς δεν γεννά ευρώ. Τέλος πάντων , καταγράφω παρακάτω μερικά πράγματα που υπέπεσαν στην αντίληψή μου:
α) Λαβύρινθος: Ωραίας φάτσας μελαχροινή με πλούσιο στήθος ,με μερικά κιλάκια παραπάνω, γαμεύσιμη. Δεν την έχω ξαναδεί και δίστασα να βγάλω το 20 ευρω χωρίς πληροφόρηση. Ξέρει κανείς τίποτα;
β) Φωκαίας 19 : Κλασσικά η ρωξάνη με μια κοντή αδιάφορη.
γ) Φυλής 67: τσάτσος  ο κυρ παναγιώτης από το 109.(Ευγενέστατος , όπως πάντα). Η κορασίς , ψηλή , ρουμανόφατσα , ωραίο πίσω σύστημα αλλά άβυζη .Σε ερώτησή μου για το όνομά της , στράβωσε , και πέταξε μια μαλακία . Έλα όμως που στράβωσα και γώ και δεν έχει εικοσάρι από εμένα (χέχέχέ).
δ)Φυλής 71α: Κοντή , βυζαρού.
ε) Φυλής 71β: Αδιάφορη.
στ) Φυλής 109α: Μαρίνα. Παλιά καραβάνα, ωραία γκόμενα , αλλά ρε παιδί μου , το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς!
ζ) Φυλής 109β: Άννα "πίτσος" . Σε σχετική ερώτησή μου μου είπε ότι cim  τέλος. Να την πιστέψω;
η) Φυλής 136: Νταιάνα. Εντυπωσιακή Μιλφ , όπως την περιγράφουν τα παιδιά εδώ. Είμουν έτοιμος να βγάλω το 20ρι , αλλά σπάστηκα χοντρά γιατί τα δύο πάκια που περίμεναν στο σαλόνι , η υπηρεσία δεν τα έδιωξε ! (ούτε μεταξουργείο να ήμουν). Ως εκ τούτου , από εμένα κόκκινη.
Αυτά εν ολίγοις. Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...
Πολύ ωραία ενημέρωση με χιουμοριστικο κ συνάμα καυστικό σχολιασμό...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

Aπό ποιούς φίλε? Από τους προμότoρες και τους μυθομανείς που κατέκλυσαν το site? Αλλά και αυτοί να μην ήταν, που πάντα θα είναι, είναι λογικό να αραιώσει ο κόσμος για πολλούς λόγους. Οικονομική κατάσταση, συνθήκες υγιεινής που ούτε σε ζώα δεν αρμόζουν, μέτριο επίπεδο γυναικών, (ειδικά όταν ακούς για Θεές και πας και βλέπεις την δίδυμη αδελφή του Γολιάθ, τρελαίνεσαι...), ανύπαρκτοι έλεγχοι για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών αλλά και των εκδιδόμενων κοριτσιών, ελεύθερη είσοδος πλέον σε όλες τις φυλές που όσο και να το κάνουμε μερικές φυλές, τι να κάνουμε δηλαδή, από καθαριότητα και υγεία είναι άστα να πάνε. Και δυστυχώς ναι, το 20αρικο είναι πολύ πλέον για όλη αυτή την κατάσταση...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H βόλτα πραγματοποιήθηκε στην πρωινή βάρδια σε Φυλής και Μεταξουργείο.Έγιναν συνολικά 3 καταθέσεις οι οποίες ήταν σε στανταράκια μου.
Ξεκίνημα απο το Αλκιβιάδου 16Α όπου ήταν η Ραμόνα,νέα κοπέλα κοντή,λευκή,γεματούλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Αδιάφορη προσφέρει γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Το Αλκιβιάδου 16Β ήταν κλειστό ενώ στο 16Γ δούλευε η Ειρήνη απο το μεσαίο μαγαζί.
Στο Διδύμου 20 η μιλφ Άννα λεπτή,μαυρισμένη με σολάριουμ, με μικρά σιλικονάτα βυζιά και καστανόμαυρο μαλλί.
Τα Διδύμου 7 όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί άνοιξαν μετά την ανακαίνιση τους. Στο δεξιό δούλευε κοπέλα μετρίου αναστήματος,λευκή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,βυζάρες και βουκολικά χαρακτηριστικά. Πάνω απο το στήθος της φέρει τατού ένα Η καλλιγραφικό.Απλό πρόγραμμα με ισπανικό και 69 και μέτριας εμφανίσεως.
Στο αριστερο δούλευε η παλιά καραβάνα Ελληνίδα μιλφ Βίκυ. Δουλεύει σταθερά εδώ και μία 15ετία και είναι γνωστή κυρίως απο τα ιδρύματα Ρεμούνδου 21 όροφος,      Φυλής 54 ισόγειο  αλλά και στο Κων/πολεως 166 προσφάτως όπου είχε επανεμφανιστεί αδυνατισμένη και με πιο όμορφο σώμα. Μετά απο την παύση που έκανε και απο το τελευταίο ίδρυμα σήμερα την συνάντησα και έχει προσθέσει πάλι κιλά περισσότερα απο παλιότερα.Φορούσε ολόσωμο. Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα ενώ παλιότερα έκανε και πρωκτικό. Εμφάνιση Βίκης: κατσαρά καστανά μαλλιά,γεματούλα,με βυζάρες και φορούσε μαύρο ολόσωμο.
Στο Φυλής 40 έγινε η πρώτη συνεύρεση με την Σάρα γνωστή και απο τα ιδρύματα Φυλής 69Α&Β, Φυλής 66Δ και Φυλής 71 όροφος που είναι αλυσίδα. Πρόκειται για κοπέλα λεπτή, μελαχρινή,με μαύρα λιτά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Ελεύθερο στοματικό και όπως πάντα ήταν αρκετά καλή.
Τα Φώκαιας 17,19,25Α&Β ήταν κλειστά.Στο Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν κλασσικά η Ειρήνη αδιάφορη για μένα εμφανισιακά.Στο ισόγειο ήταν η μιλφ Αλίνα,Ρωσίδα γεματούλα με ξανθά μαλλιά, γνωστή απο αυτά τα μαγαζιά και κυρίως υπόγειο όπου δούλευε, Διδύμου 8 ισόγειο,Αλκιβιάδου 16Α αλλά και Κων/πολεως 166 ισόγειο.Αδιάφορη κοπέλα εμφανισιακά και γυρολόγος γενικά. Στον όροφο ήταν η Μαρία,κοντή,με ξανθά κοντά μαλλιά,λεπτή. Αν κατάλαβα καλά απο τις περιγραφές αυτή πρέπει να λέει ο φίλος ότι έχει κονδυλώματα.
Απέναντι στο Φώκαιας 24 ήταν η Γαβριέλλα που δούλευε στα 27άρια.Πρόκειται για κοπέλα μελαχρινή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους, αθίγγανη με πιασίματα. Προσφέρει απλό πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 το δεξιό ήταν η Λώρα Ρωσίδα που παλιότερα όταν είχε πρωτοεμφανιστεί παρουσιάζονταν ώς Τσέχα. Πρόκειται για μιλφ,κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών που εμφανίζεται με ολόσωμο πάντα για να κρύβει προφανώς την χαλάρωση.Δεν έχει τύχει να υτην δοκιμάσω ακόμα.
Στο Φυλής 69 ισόγειο ήταν η Τάνια, μιλφ παλιά πλέον,με ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πεταχτή κωλάρα.Προσφέρει ελεύθερο στοματικό και ένα βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι απο τότε που εμφανίστηκε δουλεύει σταθερά στο μαγαζί αυτό χωρίς να έχει δουλέψει σε κανένα άλλο.Το έχετε παρατηρήσει;
Στο Φυλής 80 ήταν η Μαρία η Πόντια την οποία σήμερα η υπηρεσία μου την παρουσίασε σαν Μαριλία.Το σπιτάκι αυτό έχει μακράν παράδοση στο να βαφίζει τις κοπέλες Μαρίες και Άννες.Η Μαρία η Πόντια δουλεύει απογεύματα και στο Φυλής 71 ισόγειο, έχει λεπτή φωνούλα,μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα και χαρακτηριστικό της σημείο είναι ο πεταχτός της ποπός. Μέσα κάνει τα βασικά.
Τα Φυλής 65 ισόγειο και όροφος κλειστά.Στο Φυλής 86 ισόγειο ήταν κλασσικά η Λάουρα,ψηλή νταρντάνα,με κωλάρα, ελαφρώς γεματούλα,με καστανόξανθα μαλλιά και πρωκτικό στο πρόγραμμα της. Στον όροφο ήταν η καινούρια κοπέλα απο την Μολβαδία, μου διαφεύγει το όνομα της, Λώρα πρέπει να μου την είπε η υπηρεσία στο σαλόνι.Σήμερα την είδα για πρώτη φορά. Πρόκειται για κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μακριά καστανόξανθα μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,μικρά τατού στην κοιλιακή της χώρα.Εμφανισιακά μοιάζει με την μικρή βοσκοπούλα. Αρκετά επικοινωνιακή με τα βλέμματα που ανταλάσσει με τους πελάτες και ας μην μιλάει ελληνικά.Απλό πρόγραμμα.
Νοστιμούλα κοπέλα που ίσως πρέπει να την δοκιμάσω παρόλο που δεν τα πολυεμπιστεύομαι τα 84&86.
Στο Φυλής 84 όροφος ήταν η Ανδριάννα.Νεαρή κοπέλα,με βυζάρες,λευκό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά. Σαλονάρει με αυτοπεποίθηση αλλά δεν είναι το ίδιο ελκυστική με την Μολδαβή.
Τα Φυλής 73 υπόγειο και Φυλής 92Β ή αλλιώς νέο υπόγειο κλειστά με τα φώτα αναμμένα.
Στο Μαγνησίας 1 με υπηρεσία την Βίκυ την Καζακστανή ήταν η μιλφ Τζούλια η πορνοστάρ απο τα Αλκαμένους 117, αλλά και το Βέργας 3 δεξιό προσφάτως.
Στο Καλύμνου 48 έκανα μία στάση στην Σοφία, ένα άλλο στανταράκι που έχω καθώς υπάρχει μεταξύ μας χημεία.Η Σοφία είναι Ρωσόφωνη, λεπτή,με καστανά κοντά μαλλιά και δεν εργάζεται καθημερινά αλλά μόνο τα Σάββατα πρωινά.
Στο Καλύμνου 36 στην πρωινή βράδια εργάζεται η μιλφ Λαρίσα,ψηλή με καστανά μαλλιά, χάνει λίγο στο πρόσωπο.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Παλιότερα ήμουν πελάτης της. Η Λαρίσα μετά την αποχώρηση της απο το σπιτάκι αυτό έκανε στα μπουρδέλα Φυλής 54, Διδύμου 16, Κολωνού 47 όροφος σύντομα περάσματα ενώ στην συνέχεια πήγε σε στούντιο.Τώρα εδώ και ένα χρόνο περίπου εργάζεται πρωινή βάρδια στο σπιτάκι αυτό.
Στο Πιπίνου 36 στο μανάβικο δίπλα ήταν η Σόνια. Κοπέλα κοντή, κανονικών κιλών προς το γεμάτο,με καστανά κατσαρά μαλλιά κάτω απο τους σώμους,με πρόσωπο αδιάφορο και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 134 υπόγειο ήταν η Κλαούντια,κανονικών κιλών με μαύρα λιτά μακριά μαλλιά και όμορφο μωρό.Την είχα πάρει παλιότερα στον όροφο και είχα περάσει καλά.
Η Κλαούντια δηλώνει Βουλγάρα και κάνει απλό πρόγραμμα με 69.Το ισόγειο κλειστό. Ο όροφος είχε μία καινούρια,ψηλή,με καστανόμαυρο μαλλί έως τους ώμους,γαμψή μύτη και όχι τόσο όμορφο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Μεταξουργείο τώρα στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο η Γεωργία η αλλιώς Τζώρτζια γνωστή απο το υπόγειο κυρίως αλλά και το 22 ισόγειο.Κοντή,λεπτή,μελαμψή,με μαύρα πιασμένα μαλλιά,τραχύ πρόσωπο,αθίγγανη και κάπως μονοκόμματο κορμί.Στο σαλόνι πλέον ανακοινώνεται μόνο πρωκτικό.Το 20 υπόγειο και τα 22 κλειστά.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 ισόγειο ήταν η υπέρβαρη Πάολα αδελφή της Βερόνικα.
Στο Ιάσωνος 37 όροφος εμφανίστηκε Ελληνίδα, υπέρβαρη,μιλφ γύρω στα 35 με απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο κοπέλα κοντή.λεπτή,με ξανθά μαλλιά έως τους ώμους περίπου. Την έχω πετύχει προσφάτως και άλλες 2 φορές εκεί.Στον όροφο η παλιά καραβάνα μιλφ Ρωσίδα Μαρία απο τα Μεγ Αλεξάνδρου 28, Ιάσωνος 31 υπόγειο αλλά και Κολωνού 15 αριστερά.Γεματούλα με ξανθά καρέ μαλλιά και λευκό δέρμα.
Στο Ιάσωνος 27 υπόγειο κλασσικά η κοντούλα,ξανθιά,ελαφρώς γεματούλα με τις βυζάρες.Ανακοινώθηκε απλό με ισπανική ενώ παλιά έλεγαν και για πρωκτικό.
Το Λεωνίδου 28 όροφος ήταν κλειστό.
Στο Κολωνου 27 ισόγειο καινούρια κοπέλα λεπτή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,μέτριας εμφανίσεως εμφανίστηκε με στριγκάκι στο σαλόνι.Απλό πρόγραμμα.Στο υπόγειο παρόλο που μπήκα δεν θυμάμαι τι είδα.Μάλλον κάτι αδιάφορο θα είχε προφανώς.Στον όροφο ήταν η Έρρικά Αλβανίδα γυρολόγος.
Στο Ιάσωνος 30 όροφος ανέβηκα και εγώ να ελέγξω τις καινούριες παρουσίες.Η πρώτη ήταν λεπτή,λευκή,με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,βλέμμα αμήχανο και ένα τατού ξεθωριασμένο πίσω στην μέση.Αυτή ήταν η Σιμόνα; Η δεύτερη είχε μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,ήταν λίγο πιο αδύνατη απο την άλλη και στο σαλόνι ήταν πιο χαμογελαστή απο την πρώτη. Όλα τα δωμάτια ήταν πιασμένα αλλά μάλλον τα είχε η πρώτη κοπέλα όλά.Και για τις δύο ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά πήγα και ολοκλήρωσα για τρίτη φορά με την μιλφ Μαρίνα απο τον Καύκασο. Σήμερα φορούσε ένα κατάλευκο δαντελωτό σύνολο.                  Στο πρόγραμμα της έχει προσθέσει και το πρωκτικό στο δεκάρικο και έτσι σήμερα το δοκίμασα και αυτό.Η Μαρίνα να τονίσω οτι είναι για ειδικά γούστα συνεπώς στους περισσότερους αποκλειέται να αρέσει.
Καλό Σαββατοκύριακο!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στον όροφο ήταν η καινούρια κοπέλα απο την Μολβαδία, μου διαφεύγει το όνομα της, Λώρα πρέπει να μου την είπε η υπηρεσία στο σαλόνι.Σήμερα την είδα για πρώτη φορά. Πρόκειται για κοπέλα λεπτή,με λευκό δέρμα,μακριά καστανόξανθα μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,μικρά τατού στην κοιλιακή της χώρα.Εμφανισιακά μοιάζει με την μικρή βοσκοπούλα. Αρκετά επικοινωνιακή με τα βλέμματα που ανταλάσσει με τους πελάτες και ας μην μιλάει ελληνικά.Απλό πρόγραμμα.
Νοστιμούλα κοπέλα που ίσως πρέπει να την δοκιμάσω παρόλο που δεν τα πολυεμπιστεύομαι τα 84&86.

Ο όροφος είχε μία καινούρια,ψηλή,με καστανόμαυρο μαλλί έως τους ώμους,γαμψή μύτη και όχι τόσο όμορφο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.

Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο κοπέλα κοντή.λεπτή,με ξανθά μαλλιά έως τους ώμους περίπου. Την έχω πετύχει προσφάτως και άλλες 2 φορές εκεί.
σωστά την είπες Λώρα/Λώρη

η Αντριάννα η οποία δεν είναι και τόσο καινούρια, συνηθίζει να μην σε αφήνει να φύγεις κάτι που εκτός από ανόητο είναι και πολύ κουραστικό... τόσο τους κόβει!

η νεαρή Λόλα η οποία όσες φορές την έχω πετύχει είναι και κάπως ψυχρή/βαρεμένη...

συγχαρητήρια για την ωραία ενημέρωση...!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
σωστά την είπες Λώρα/Λώρη

η Αντριάννα η οποία δεν είναι και τόσο καινούρια, συνηθίζει να μην σε αφήνει να φύγεις κάτι που εκτός από ανόητο είναι και πολύ κουραστικό... τόσο τους κόβει!

η νεαρή Λόλα η οποία όσες φορές την έχω πετύχει είναι και κάπως ψυχρή/βαρεμένη...

συγχαρητήρια για την ωραία ενημέρωση...!
Να είσαι καλά!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Παλιά υπήρχαν και ταμπελάκια απέξω σε πολλά μπουρδέλα που έλεγαν "only Greek". Τώρα πια, έχω πολύ καιρό να δω να διώχνουν από τα μπουρδέλα ξένους...Ούτε απ'τη Φυλής, ούτε από τη Διδύμου, ούτε από τους γύρω δρόμους. Συγγνώμη αν ακούγεται άσχημο αλλά από θέμα υγείας και μόνο με δυσαρεστεί. Δεν είναι καθόλου δύσκολο τις μέρες μας να διατηρείς ένα μπουρδελάκι αξιοπρεπές και καθαρό. Κι επιτέλους, βγάλτε αυτά τα ψεύτικα λουλουδάκια και τους κισσούς από τα σαλόνια και τα δωμάτια, έλεος! Ούτε η γιαγιά μου δεν είχε τέτοια!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Παλιά υπήρχαν και ταμπελάκια απέξω σε πολλά μπουρδέλα που έλεγαν "only Greek". Τώρα πια, έχω πολύ καιρό να δω να διώχνουν από τα μπουρδέλα ξένους...Ούτε απ'τη Φυλής, ούτε από τη Διδύμου, ούτε από τους γύρω δρόμους. Συγγνώμη αν ακούγεται άσχημο αλλά από θέμα υγείας και μόνο με δυσαρεστεί.
εχει πεσει πολυ αναδουλειά ;) ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εχει πεσει πολυ αναδουλειά ;) ;)
Η πλάκα είναι ότι αυτές νομίζουν ότι μόνο λόγω κρίσης ο κόσμος αραίωσε απ'τα μπουρδέλα. Ότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να προσφέρουν ούτε από ποιότητα κοριτσιών ούτε από άποψη χώρου. Όλα είναι εντάξει! Πάντα οι άλλοι φταίνε. Το κράτος, η κρίση, η κοινωνία, τα ΜΜΕ, ποτέ εμείς...Λόγω τιμής, στην επόμενη που θα πάω, όταν πάω, θα έχω μαζί μου σεντόνι και απολυμαντικό για τα χέρια. Κι άμα θέλει. Να μην τη λούσω ολόκληρη μη σου πω. Θα σας πω εντυπώσεις να γελάσουμε, γιατί εγώ σοβαρά θα το κάνω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στραβώσουν ή θα το δουν για αστείο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Η πλάκα είναι ότι αυτές νομίζουν ότι μόνο λόγω κρίσης ο κόσμος αραίωσε απ'τα μπουρδέλα. Ότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να προσφέρουν ούτε από ποιότητα κοριτσιών ούτε από άποψη χώρου. Όλα είναι εντάξει! Πάντα οι άλλοι φταίνε. Το κράτος, η κρίση, η κοινωνία, τα ΜΜΕ, ποτέ εμείς...Λόγω τιμής, στην επόμενη που θα πάω, όταν πάω, θα έχω μαζί μου σεντόνι και απολυμαντικό για τα χέρια. Κι άμα θέλει. Να μην τη λούσω ολόκληρη μη σου πω. Θα σας πω εντυπώσεις να γελάσουμε, γιατί εγώ σοβαρά θα το κάνω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα στραβώσουν ή θα το δουν για αστείο.
καντο αν πραγματικα το εννοείς :2funny: :2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
καντο αν πραγματικα το εννοείς :2funny: :2funny: :2funny:
Μα είναι πια απαραίτητο νομίζω αφού μπαίνει ο καθένας και η καθαριότητα είναι άγνωστη λέξη. Αλλά δεν θα δώσω και 50 φίλε μου για τα αυτονόητα. Sorry...Λες και την καθαριότητα στα studios δεν την απολαμβάνουν κι οι εργαζόμενες, αλλά μόνο εμείς. Εξάλλου νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, κι άλλοι συναγωνιστές κουβαλάνε δικό τους σεντόνι!! :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom