Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 412 άτομα (48 μέλη και 364 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εσυ ρε φίλε τι κόσμο περιμένεις να έχει 12 μεσημερι
πέρυσι και σε βάθος εξαετίας ,όσο δηλαδή είμαι τακτικός θαμώνας στη φυλής , δεν υπήρχε περίπτωση σε κάθε μπουρδέλο να είμαι με άλλους δύο συναγωνιστές στην αναμονή στο σαλόνι , ακόμη και 12 το μεσημέρι. Τώρα νέκρα!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 28262.jpg
    28262.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 24

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
πέρυσι και σε βάθος εξαετίας ,όσο δηλαδή είμαι τακτικός θαμώνας στη φυλής , δεν υπήρχε περίπτωση σε κάθε μπουρδέλο να είμαι με άλλους δύο συναγωνιστές στην αναμονή στο σαλόνι , ακόμη και 12 το μεσημέρι. Τώρα νέκρα!
φιλε μου μετα τον χαμο με το αιντς ξεκοψαν παρα πολλοί.εκαναν ολοι λες και ανακαλυψαν την αμερικη!!!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
λάθος: να μην είμαι...
δηλαδη πριν απο ποσά  χρονιά  ειχε πολυ κοσμο στην φυλης??σε ρωτάω γιατι εγω αρχισα να παω στην φυλης απ το 2007 και πανω απο 15 ατομα σε σαλονι δεν εχω πετυχει.φανταζομαι οτι το καλοκαιρι του 2004 θα γινοταν πανικος στην φυλης καθε βραδυ.

Επισκέπτης
:pipa2: :pipa2:
δηλαδη πριν απο ποσά  χρονιά  ειχε πολυ κοσμο στην φυλης??σε ρωτάω γιατι εγω αρχισα να παω στην φυλης απ το 2007 και πανω απο 15 ατομα σε σαλονι δεν εχω πετυχει.φανταζομαι οτι το καλοκαιρι του 2004 θα γινοταν πανικος στην φυλης καθε βραδυ.
το 1997 , που πρωτοπήγα , μετά από καταδρομική στο diamonds and pearls (από τα πρώτα κυριλέ στριπτιζάδικα της αθήνας) περιμέναμε να γαμήσουμε πάνω από μία ώρα . ( o tempora , o mores).

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:pipa2: :pipa2:το 1997 , που πρωτοπήγα , μετά από καταδρομική στο diamonds and pearls (από τα πρώτα κυριλέ στριπτιζάδικα της αθήνας) περιμέναμε να γαμήσουμε πάνω από μία ώρα . ( o tempora , o mores).
αλλες εποχες τοτε ;) ;) ;)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αυτά εν ολίγοις. Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

σωστός.... ετσι πρεπει με τη συμπεριφορά μας θα στρωσουν και θα εχουμε ξεσκαρταρισμα!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
αλλες εποχες τοτε ;) ;) ;)
το 97 φιλε ηταν μονο ρωσιδια 2μετρα .... δεν πιστευαμε οτι γαμαμε τετοια μνια.... και συμπεριφορα αριστη.... και τωρα τα γυφτάκια θα μας δειξουν οτι εχουν αξια?

Επισκέπτης
το 97 φιλε ηταν μονο ρωσιδια 2μετρα .... δεν πιστευαμε οτι γαμαμε τετοια μνια.... και συμπεριφορα αριστη.... και τωρα τα γυφτάκια θα μας δειξουν οτι εχο :pipa2:υν αξια?
φίλε , δυστηχώς για μένα , το έζησα αυτό που λες. Βλέπω το σημερινό κατάντημα και μου τη βαράει. Αλλά που θα πάει ... Θα ξαναγυρίσει ο τροχός . (ελπίζω...)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον επιστημονικη φαντασια μου φαινεται να ξαναρθουν ... εχουν τωρα ολο το χρημα (άξια βεβαια) και τ μονο που μας μενει ειναι να παντρευτουμε καμια... :kissass2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.735
Πόντοι
46.232
Απογευματινή βόλτα στη Φυλής.
Αρκετά κλειστά, στα υπόλοιπα πουτάνες γνωστές και μη εξαιρετέες.

Καταγαμήθηκε ξανθό, πανέμορφο Ρουμάνικο, λευκόσαρκο με τέλειες αναλογίες πιπίνι, που άκουγε στο όνομα Άντα.
Χρώμα οφθαλμών μπλε.Όχι πάνω από 25 χρονών.Φρέσκια στη δουλειά κατά τη δήλωση της αλοδαπής τσατσάς.
Αν δεν βελτιωθεί σε υπηρεσίες θα υποπέσει στην κατηγορία ΙΚΕΑ & ΣΙΑ ΟΕ.
Φωκαίας 25Β για τους ενδιαφερόμενους.
ξανθιά? Άντα ή Ανκα?

Επισκέπτης
:pipa2:
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον επιστημονικη φαντασια μου φαινεται να ξαναρθουν ... εχουν τωρα ολο το χρημα (άξια βεβαια) και τ μονο που μας μενει ειναι να παντρευτουμε καμια... :kissass2:
υπάρχει βέβαια και η άλλη εκδοχή. Μέσω της εφεύρεσης των  studio τα καλά μουνιά μετανάστευσαν στο πενηντάρικο , και συνήθως μέσα οι υπηρεσίες τους είναι αρκετά καλές. Εγώ πρωσοπικά , πενηντάρικα δεν μπορώ να δίνω , από ιδεολογία και μόνο , σε κάθε τυχαία που ήρθε να κάνει την τύχη της εδώ. Ίσως τα τριάντα ευρώ , για  studio, και υπό τις παρούσες συνθήκες να ήταν μια τίμια λύση που θα με ωθούσε να επισκέπτομαι τα  studio  με μεγαλύτερη συχνότητα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

[/quote]
Aπό ποιούς φίλε? Από τους προμότoρες και τους μυθομανείς που κατέκλυσαν το site? Αλλά και αυτοί να μην ήταν, που πάντα θα είναι, είναι λογικό να αραιώσει ο κόσμος για πολλούς λόγους. Οικονομική κατάσταση, συνθήκες υγιεινής που ούτε σε ζώα δεν αρμόζουν, μέτριο επίπεδο γυναικών, (ειδικά όταν ακούς για Θεές και πας και βλέπεις την δίδυμη αδελφή του Γολιάθ, τρελαίνεσαι...), ανύπαρκτοι έλεγχοι για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών αλλά και των εκδιδόμενων κοριτσιών, ελεύθερη είσοδος πλέον σε όλες τις φυλές που όσο και να το κάνουμε μερικές φυλές, τι να κάνουμε δηλαδή, από καθαριότητα και υγεία είναι άστα να πάνε. Και δυστυχώς ναι, το 20αρικο είναι πολύ πλέον για όλη αυτή την κατάσταση...

Επισκέπτης
Πάντως , αναδουλειά , αναδουλειά , αλλά το υφάκι υφάκι. Μου φαίνεται ότι τους χρειάζεται λίγη κρίση παραπάνω , έτσι για να σπάσει και άλλο ο τσαμπουκάς τους. Το οργανωμένο μπουκοτάζ , σε όλες τις σωστές κοινωνίες , και ρίχνει τις τιμές , και βελτιώνει το επίπεδο των προσφερώμενων υπηρεσιών. Είδωμεν...

Aπό ποιούς φίλε? Από τους προμότoρες και τους μυθομανείς που κατέκλυσαν το site? Αλλά και αυτοί να μην ήταν, που πάντα θα είναι, είναι λογικό να αραιώσει ο κόσμος για πολλούς λόγους. Οικονομική κατάσταση, συνθήκες υγιεινής που ούτε σε ζώα δεν αρμόζουν, μέτριο επίπεδο γυναικών, (ειδικά όταν ακούς για Θεές και πας και βλέπεις την δίδυμη αδελφή του Γολιάθ, τρελαίνεσαι...), ανύπαρκτοι έλεγχοι για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών αλλά και των εκδιδόμενων κοριτσιών, ελεύθερη είσοδος πλέον σε όλες τις φυλές που όσο και να το κάνουμε μερικές φυλές, τι να κάνουμε δηλαδή, από καθαριότητα και υγεία είναι άστα να πάνε. Και δυστυχώς ναι, το 20αρικο είναι πολύ πλέον για όλη αυτή την κατάσταση...
σε όσα λες , εγκρίνω και επαυξάνω...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες,
τα σπιτάκια στη Ρεμούνδου 21 είναι ανοιχτά? γιατί εδώ κ βδομάδες που παιρνάω με τη μηχανί κατά τις 8 το απόγευμα που γυρνάω από δουλειά, είναι μονίμως κλειστά. Μόνο το Ρεμούνδου 20 το απέναντι είναι ανοιχτό.

Επίσης η Νταιάνα από Φ136 μόνο πρωινά δουλεύει?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο στη φυλης
Διδυμου 7α ηλεκτρα,πολύ ωραιο σεξι κορμι,ξανθια κοπελα και αποκαλυψη του billy 13
Φυλης
59 αντινα
80 ντανιελα,η μελαγχροινη σεξι ρουμανα με την οποια εχω περασει επανελλημενως στο ευνειδων 5
Να πω την αμαρτια μου,εγινα και ρεζιλι,καθως με το που την ειδα,εδωσα το εικοσαρικο να περασω,αν και σημερα περασα από φυλης,απλα για να δω την ηλεκτρα και τη ντανιελα
Τελικα η κοπελα μπηκε στο δωματιο,και με το που ξεκινησε να μου τριβεται,της ζητησα ν αναβαλουμε τη συνευρεση και να τη κανουμε αυριο,κατι που το εννοω.
Σκεφτηκα ότι εν μεσω ιωσης που είναι προς το περας της,και με δυο καταθεσεις χτες και προχτες,θα επρεπε να δωσω στον εαυτο μου λιγο χρονο ξεκουρασης
Τελικα αφου με κατσαδιασε η υπηρεσια,και με το δικιο της,αν και η συγκεκριμενη ξανθια υπηρεσια δεν είναι καλη, μου επεστρεψε το εικοσαρικο.Η κοπελα απο την αρχη δεν ειχε προβλημα,αφου οσες φορες την εχω δει ευνειδων,την εχω παρει,και με ξερει
134 οροφος αντριαννα,η μελαγχροινη σχετικα ψηλη λεπτη κοπελα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.735
Πόντοι
46.232
Παίδες,
τα σπιτάκια στη Ρεμούνδου 21 είναι ανοιχτά? γιατί εδώ κ βδομάδες που παιρνάω με τη μηχανί κατά τις 8 το απόγευμα που γυρνάω από δουλειά, είναι μονίμως κλειστά. Μόνο το Ρεμούνδου 20 το απέναντι είναι ανοιχτό.

Επίσης η Νταιάνα από Φ136 μόνο πρωινά δουλεύει?
και στα δυο σου ερωτήματα ναι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom