Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (33 μέλη και 231 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Μετάξι τώρα 1η βαρδια

Κολωνού
30Α κλειστό
30Β οι αντικαταστάτριες της ξινής Ιωάννας άξιες μαθήτριες της 2 μελαχρινές η μία μέτριο ξινό πρόσωπο 2αρι στηθάκι χαλαρό η άλλη πιο ψηλή πιο όμορφη κ ένα κλικ ξινάδα λιγότερη
32Β η ξανθιά πληθωρική που είνμαι τελευταία εκεί
48 η Καίτη 1,90 και τουλάχιστον 100 κιλά ... για εμένα που είμαι 65 τίθεται και θέμα ασφάλειας

Ιάσωνος
37Α μία μέτρια καστανή με σγουρό μαλλί '80s
30 υπόγειο αδύνατη μελαχρινή καρέ μαλλάκι με ακα και στα 15 κώλο
33 Μαίρη is back, κατάθεση άμεσα και λήξις τσάρκας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επισκεψη σημερα στη νταιανα/τζενη φυλης 136,μια καταθεση που τριγυρνουσε στο μυαλο μου καιρο,και κυριως μετα απο τη κριτικη του womanalcoolic
Παρολο που εδω και δυο μερες,λογω ιωσης ,η καταβολη δυναμεων ειναι πολυ εντονη,η επιθυμια για συνευρεση ειναι εντονη και μη αντιστρεπτη
Ετσι μετα απο τη τανια χτες φυλης 69,καταθεση και σημερα,καταθετοντας παραλληλα και τη τελευταια ικμαδα δυναμεων που μου εχει αφησει η ιωση
Παρολο που δεν ειχε η συναντηση την ενταση και τη δυναμικη των αλλων επισκεψεων,εν τουτοις οι κολπικες και κοιλιακες συσπασεις της  νταιανας απο ενα σημειο και μετα,εδειξαν οτι κατι καλο εχω κανει με τη συγκεκριμενη κοπελα
Κυριως ιεραποστολικα και ορθια στον τοιχο ,στον αγωνιστικο τομεα,οπου στη τελευταια σταση ηρθε και το τελειωμα
Μελανο σημειο,αν και δεν μ ενοχληδσε ιδιαιτερα σημερα,η μελαγχροινη υπηρεσια,η οποια με την αλλαγη τακτικης οσον αφορα το χρονο παραμονης,εχει καταφερει δυστυχως να περασει ανεπιστρεπτι,η περιοδος των χαλαρων και ανετων απο πλευρας χρονου,συνευρεσεων με τη νταιανα

gerpan200

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η φωτεινή από Κολωνού 53 τι ώρες δουλευει και αν δουλεύει και σε άλλο σπιτάκι ξέρει κανένας;

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
image.jpg

Επαναλαμβάνω την προειδοποίηση για Φωκαίας γωνία με Αχαρνών, αριστερά όπως κατεβαίνουμε, στο υπερυψωμένο ισόγειο. Η κοντή ξανθιά που δουλεύει πρωινή βάρδια με τσάτσο τον κύριο Άρη έχει γρομπαλάκια, πιθανώς κονδυλώματα, στον κόλπο της. Εγώ έβγαλα εξανθήματα στο στόμα μετά από συνεύρεση μαζί της. Ακόμα δεν ξέρω τι είναι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
image.jpg

Επαναλαμβάνω την προειδοποίηση για Φωκαίας γωνία με Αχαρνών, αριστερά όπως κατεβαίνουμε, στο υπερυψωμένο ισόγειο. Η κοντή ξανθιά που δουλεύει πρωινή βάρδια με τσάτσο τον κύριο Άρη έχει γρομπαλάκια, πιθανώς κονδυλώματα, στον κόλπο της. Εγώ έβγαλα εξανθήματα στο στόμα μετά από συνεύρεση μαζί της. Ακόμα δεν ξέρω τι είναι.
τυπε εγλυψες η οχι? :think: :think:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Σεντονάκια, το σεντόνι που ξαπλώνεις είναι καθαρό. Το δέρμα της πουτάνας δεν είναι.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Σεντονάκια, το σεντόνι που ξαπλώνεις είναι καθαρό. Το δέρμα της πουτάνας δεν είναι.

Μακαρι να μπορουσα να την εβαζα να εκανε ντουζακι πριν .αλλα δε γινεται στα μπουρδελα .............
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να ξαπλωνω στα ψωλόχια του καθενος ( πακη και μη πακη )  και να κολλανε στη πλατη μου ή στο κολο μου .......Εσενα μπορει να σε φτιαχνει αυτο ....εμενα οχι αδερφε..........

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
προσεξτε μαγκες ... γιατι σαν ανθρωποι ζηταμε πολλα, γκομενες,λεφτα,δουλεια,καλη ζωη, καλοπεραση

αλλα οταν δεν εχεις την υγεια σου ενταξει αυτα δεν εχουν καμια αξια πραγματικα...

υγεια παν απο ολα.. προσοχη το τι κανετε και μην παραδινεστε στην καυλες σας...

ο μεγαλυτερος εχθρος στο σεξ που σε βλαπτει ειναι η μεγιστη καυλα και ετσι ρισκαρεις...

προσοχη...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τα μαξιλάρια τι τα κάνεις;

Επίσης αν έχει χύσια το σεντόνι, δε θα ποτίσουν και το δικό σου σεντόνι;

Τρίτον ο νιπτήρας που πλένεις τον πούτσο σου έχει τα μικρόβια των προηγούμενων που έπλυναν τον πούτσο τους.

Μην το αναλύσουμε πολύ, αλλά δε νομίζω ότι γλιτώνεις και πολλά με το σεντόνι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
προσεξτε μαγκες ... γιατι σαν ανθρωποι ζηταμε πολλα, γκομενες,λεφτα,δουλεια,καλη ζωη, καλοπεραση

αλλα οταν δεν εχεις την υγεια σου ενταξει αυτα δεν εχουν καμια αξια πραγματικα...

υγεια παν απο ολα.. προσοχη το τι κανετε και μην παραδινεστε στην καυλες σας...

ο μεγαλυτερος εχθρος στο σεξ που σε βλαπτει ειναι η μεγιστη καυλα και ετσι ρισκαρεις...

προσοχη...
πεστα σταμουλη γιαυτο σε παω :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ενταξει δεν φταινε μονο η πελατες

φταινε τα μουνια η νταβατζηδες, φταινε η πονηρες και βρωμογριες τσατσαδες και γενικα πολλα πραγματα..

καταρχας  μαλακα ρουμανοαλβανε νταβατζη κανε εξετασεις στην κοπελα, κανε ελεγχο ,κανε κατι.. αλλα τι μιλας ...

σε βλαχαδερα που κατεβηκαν απο τα βουνα και πλουτισαν με τα λεφτα μας? το μονο κινητρο τους ειναι τα λεφτα...

πολλες πουστιες παρατηρω τελευταια.. και πολυ ψεμα γενικα..

μεταξουργειο κυκλοφοορυν 3-4 εγχειρισμενη και κανενας δεν μιλαει, η τσατσαδες δεν λενε και τιποτα...

οπως και φυλης περσυ, ελεχγος μηδεν...

τελοσπαντων, ανοιχτα τα ματια... δεν ειμαστε σε καιρο να αρωστησουμε... διοτη με το κρατος διαλυμενο θες χοντρη τσεπη για θεραπειες απο τετοιες αρωστιες...

και συγκεκριμενα προσοχη εσεις η πιρφοροι που ζητατε ακαποτο σεξ...αιντε... ΑΙΝΤΕ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ενταξει δεν φταινε μονο η πελατες

φταινε τα μουνια η νταβατζηδες, φταινε η πονηρες και βρωμογριες τσατσαδες και γενικα πολλα πραγματα..

καταρχας  μαλακα ρουμανοαλβανε νταβατζη κανε εξετασεις στην κοπελα, κανε ελεγχο ,κανε κατι.. αλλα τι μιλας ...

σε βλαχαδερα που κατεβηκαν απο τα βουνα και πλουτισαν με τα λεφτα μας? το μονο κινητρο τους ειναι τα λεφτα...

πολλες πουστιες παρατηρω τελευταια.. και πολυ ψεμα γενικα..

μεταξουργειο κυκλοφοορυν 3-4 εγχειρισμενη και κανενας δεν μιλαει, η τσατσαδες δεν λενε και τιποτα...

οπως και φυλης περσυ, ελεχγος μηδεν...

τελοσπαντων, ανοιχτα τα ματια... δεν ειμαστε σε καιρο να αρωστησουμε... διοτη με το κρατος διαλυμενο θες χοντρη τσεπη για θεραπειες απο τετοιες αρωστιες...

και συγκεκριμενα προσοχη εσεις η πιρφοροι που ζητατε ακαποτο σεξ...αιντε... ΑΙΝΤΕ...
σωστα σταμουλη...εδω στο μεταξι συναγωνιστης ρωταει αν δεχεται το καταστημα πακιδες και απαντησε οχι...και λεω εγω στανταρ.....και οταν βγηκε απο το δωματιο ο πακιστανος γελαγα μια ωρα....ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποῦ ἐκατήντησεν ἡ κοινωνία... αἱ πόρναι... ψεύδονται.
το ξερω κυριε οτι η πορνες εχουν την ψευτια στο αιμα αλλα οχι και να ειναι τρανς η αλλη και να μην το λεει η γρια..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τυπε,τωρα που ειπες για πακια... θυμηθηκα σε ενα βιντεο του δημητρακη που κραζει τους ελληνδες που δεν πανε να γαμησουν με ενα 10ρικο και πανε μπουζουκια και κλαμπ και δεν κανουν τιποτα...και οι πακιστανοι πανε και γαμανε με 10 ευρω και ο ελληνας δεν το χει..

ρε μηπως εχει τελικα δικιο ο μεγιστος?  :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom