Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (26 μέλη και 205 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
Διδυμου
7α ρομπερτα,χαριτωμενο  πιπινι,γλυκο προσωπο,καστανα μαλλια,καλο σωμα διχως όμως την σεξουαλικοτητα που θα προσδοκουσα,οσον αφορα το πισω συστημα,βλεποντας τη απο πισω
7β βερονικα,η μελαγχροινη γεματουλα κοπελα από φυλης 134 ισογειο.Ωστοσο είναι αρκετα τρυφερη και αισθησιακη,και σημερα που με πλησιασε και την αγκαλιασα ψιθυριζοντας μου διαφορα,ομολογω ότι μ ερεθισε αρκετα
8α αλεξανδρα,μελαγχροινο πιπινι που εχω δει και άλλες φορες εκει.Την εχει παρει ο πυραυλος,χωρις όμως να εκτοξευτει από ικανοποιηση
8β ανιτα η ξανθια κοπελα από αλκιβιαδου 16γ
16α δυο κοπελες,μια ξανθια μεταmlf ,η ολγα(όχι αυτή από αγκυρας 12),η οποια ειχε ξαπλωσει στον καναπε,απλωνοντας τις μπουταρες της και την κωλαρα της,πρικαλωντας αρκετες συγκινησεις..Δευτερη κοπελα η μαρια,καστανη mlf,ουτε εξαιρετικη,ουτε κακη
Φυλης
74
Αριστερα αννα το μελαγχροινο κοντοπουτανο με το σφριγηλο κορμι
Δεξια ρομπερτα,ισχνο αδυνατο σκουρομςλαγχροινο κοριτσακι
84β αντριαννα,το μελαγχροινο τσουπωτο πιπινι
67 ιζαμπελα,το μαυρο αλογο
69β τανια,επιστροφη.Για την τανια πηγα σημερα,αλλα οσο περιμενα στο σαλονι,ημουν σε διλημμα αναμεσα σ αυτή και την ιζαμπελα διπλα.Περιμενα πρωτα να τη δω,καθοτι ελειπε σε διακοπες και δεν ηξερα πως  θα ηταν εμφανισιακα.Τελικα βγαινοντας από το δωματιο,η εικονα ηταν πολύ καλυτερη απ αυτό που περιμενα.Μαλλια ξανθα μακρια που της πανε,αλλα κυριως το κορμι της σ εξαιρετικη κατασταση,εχει χασει και δυο με τρια κιλα,αν και ποτε δεν ειχε προβλημα
Εδωσα αμεσως  το εικοσαρικο και όταν η κοπελα μπηκε στο δωματιο αρχισαμε τις περιπτυξεις.Συνηθως αναβω αμεσως αλλα καταλαβα ότι θα χρειαστει και ένα ωραιο στοματικο.Ομως στη διαρκεια των περιπτυξεων,βαζοντα ςτο ποδι της στο πεος μου,και τριβοντας το με το εσωτερικο του μηρου της,η ανυψωση ηταν γεγονος και η εγκεφαλικη καβλα χτυπησε κοκκινο.Αφου επαναληφθηκε αυτό,καθως της ειπα ότι μου αρεσε,ενώ συγχρονως  χαιδευε το σωμα μου με τα χερια της,περασαμε στο στοματικο και κατοπιν τρεις στασεις,ολες πολύ ωραια.Πισωκολλητα,αρχικα με το σωμα πιο χαμηλα,και κατοπιν πιο ψηλα με τα χερια της ν ακουμπουν τον τοιχο,ιεραποστολικα και τελος ορθιοι στον τοιχο οπου τελειωσα.Πολυ καλη εμπειρια σημερα και το ευχαριστηθηκα και πολυ

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέος σαν μέλος , αλλά διαβάζω το sight  εδώ και πάνω από 2 χρόνια.Πριν από 3 εβδομάδες πήρα την ντιάνα από αλκαμένους 117 στην απογευματινή βάρδυα. Από εμφάνιση είναι συμπαθητική .Πέρασα αρκετά καλά,αν και δεν γνωρίζει γρι ελληνικά , οπότε με την συννενόηση είχαμε ένα θέμα.Δοκίμασε να πάρει πίπα με πολύ χέρι , αλλά της το τράβηξα και το τέλος ήρθε με cim.Σίγουρα θα ξαναπερνούσα.
Μήπως κάποιος από σας γνωρίζει τίποτε για την μικαέλα από φυλής 136;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χθες κατά τις 21.00 είχα όρεξη για αδυνατούλι, είχα και μια δουλίτσα κάτω και τα συνδύασα. Αναφέρω μόνο αυτά που μου καναν εντύπωση.
Μαραθωνος 59. Καινούριο (κατα τα λεγόμενα της τσατσάς, μελαχροινό αρκετά καλό σώμα έκανε 30 min στο συναγωνιστή αλλά περίμενε άλλος ένας οπότε άλλα 30 min βαριόμουν να περιμένω. Αλεξάνδρα το όνομά της. Έχει κανείς δεδομένα??
Κωνστ/πολεως 166 κα. Η Άννα, πολύ ωραίο γνωστό μουνί αλλά χθες είχε ένα τουπέ, φοβήθηκα για ξεπέτα. Ίσως έπρεπε να μπω.
Φυλής 71παν. καστανό μέτριο ύψος ωραίο μαζε,ένο σωματάκι. Αυτή είναι η Μιράντα???

Κόσμος φυλής και γενικά Αθήνα μηδέν
εχω αναφερει σε πολες συντομες ενημερωσεις μου οτι οποτε εχω περασει φυλης μια βολτα συγκεκριμενα ωρες μεσημεριανες πρωινες περιπου ζητημα ειναι να κανουμε 3-4 ατομα τ

σαρκα γυρω γυρω φυλης και φωκαιας... η τσατσαδες/τσατσοι εξω απο τα σπιτι αραζουν και προσπαθουν να ψαρεψουν κοσμο

εαν τους προτρεψεις να περασεις μεσα να σου παρουσιασουν και αν δεν περασεις πεφτει καζουρα και σε αντιμετωπιζουν σαν να εχεις κανει κανα εγκλημα.. το θεμα ειναι οι τιμες...

Η μιση μπουρδελκοινωνια εχει λεφτα, η μιση δεν εχει... και επεισης μην ξεχναμε τους αγαπουληδες που συντηρουν περισσοτερο απο εμας.. το 20ρικο προσπαθουν να το συντηρουν με επιπλεον προγραματα, οπως πρωκτικο και ελευθερο στοματικο.. σε λιγο θα αυξησουν και τα λεπτα διαμονης στο δωματιο... ετσι οπως παει.. για να δωσει 20 ο αλλος να πιασουν τοπο...

Επισκέπτης
εχω αναφερει σε πολες συντομες ενημερωσεις μου οτι οποτε εχω περασει φυλης μια βολτα συγκεκριμενα ωρες μεσημεριανες πρωινες περιπου ζητημα ειναι να κανουμε 3-4 ατομα τ

σαρκα γυρω γυρω φυλης και φωκαιας... η τσατσαδες/τσατσοι εξω απο τα σπιτι αραζουν και προσπαθουν να ψαρεψουν κοσμο

εαν τους προτρεψεις να περασεις μεσα να σου παρουσιασουν και αν δεν περασεις πεφτει καζουρα και σε αντιμετωπιζουν σαν να εχεις κανει κανα εγκλημα.. το θεμα ειναι οι τιμες...

Η μιση μπουρδελκοιωνια εχει λεφτα, η μιση δεν εχει... και επεισης μην ξεχναμε τους αγαπουληδες που συντηρουν περισσοτερο απο εμας.. το 20ρικο προσπαθουν να το συντηρουν με επιπλεον προγραματα, οπως πρωκτικο και ελευθερο στοματικο.. σε λιγο θα αυξησουν και τα λεπτα διαμονης στο δωματιο... ετσι οπως παει.. για να δωσει 20 ο αλλος να πιασουν τοπο...

το φαινόμενο που περιγράφεις σταμ , με μερικούς τσάτσους -τσάτσες να σε προπυλακίζουν (ελαφρά) αν δεν περάσεις στο δωμάτιο , είναι αρκετά παλιό.Παλιά ψάρωνα και τους απαντούσα.Τώρα πλέον δεν χαλιέμαι... :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Η μιση μπουρδελκοιωνια εχει λεφτα, η μιση δεν εχει... και επεισης μην ξεχναμε τους αγαπουληδες που συντηρουν περισσοτερο απο εμας.. το 20ρικο προσπαθουν να το συντηρουν με επιπλεον προγραματα, οπως πρωκτικο και ελευθερο στοματικο.. σε λιγο θα αυξησουν και τα λεπτα διαμονης στο δωματιο... ετσι οπως παει.. για να δωσει 20 ο αλλος να πιασουν τοπο...

το φαινόμενο που περιγράφεις σταμ , με μερικούς τσάτσους -τσάτσες να σε προπυλακίζουν (ελαφρά) αν δεν περάσεις στο δωμάτιο , είναι αρκετά παλιό.Παλιά ψάρωνα και τους απαντούσα.Τώρα πλέον δεν χαλιέμαι... :grin:
ναι ισως ειναι παλιο διοτη ειμαι μικρος και δεν ξερω εαν πριν αρκετα χρονια το ξανακαναν..

αλλα δεν μπορω να εξηγησω πραγματικα τι συμβαινει...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
παντα καλτσα σε μπουρδελο ... σιγα μη πατησω εκει ξυπολητος ... ασε που μολις δω την τανα αν βγαλει παπουτσια και πατησει κατω τη συχαθηκα αμεσως  :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παντα καλτσα σε μπουρδελο ... σιγα μη πατησω εκει ξυπολητος ... ασε που μολις δω την τανα αν βγαλει παπουτσια και πατησει κατω τη συχαθηκα αμεσως  :headbang: :headbang:
γιατι αμα ανεβει στο κρεβατι με τα παπουτσια;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σταμ σιγα και τσιμπας στις μαλακιες που σου λενε :S

Επισκέπτης
ναι ισως ειναι παλιο διοτη ειμαι μικρος και δεν ξερω εαν πριν αρκετα χρονια το ξανακαναν..

αλλα δεν μπορω να εξηγησω πραγματικα τι συμβαινει...
συμβαίνει ότι τα περισσότερα από αυτά τα άτομα είναι τρομερά αγχωμένα και πιεσμένα από άνωθεν και ο εκνευρισμός τους βγαίνει στους πελάτες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμ σιγα και τσιμπας στις μαλακιες που σου λενε :S
οχι.. γουσταρω γενικα καραμουζιασμα γιατι οταν εγω βριζω ασχημα οταν φευγω πχ να πατε στο διαολο καριολιδες,δε γαμιεσαι κολογρια κλπ δεν μπορει να βγει να με κυνηγησει να μου ζητησει τον λογο γιατι εβρισα γιατι ειναι εν ωρα εργασιας  :s&m_3:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οχι.. γουσταρω γενικα καραμουζιασμα γιατι οταν εγω βριζω ασχημα οταν φευγω πχ να πατε στο διαολο καριολιδες,δε γαμιεσαι κολογρια κλπ δεν μπορει να βγει να με κυνηγησει να μου ζητησει τον λογο γιατι εβρισα γιατι ειναι εν ωρα εργασιας  :s&m_3:
οταν θα ξαναπας τυπε προσεχε μην κλειδωσει την πορτα η τσα2

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παντα καλτσουλα παιδες .... και λεω να καθιερωσω σεντονακι δικο μου απο δω και περα (οπως καποιος συναγωνιστής εχει κανει ηδη) για τι μετα με τρωει η κολοτρυπιδα μου .... λες κι εχει κολοδακτυλα ....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παντα καλτσουλα παιδες .... και λεω να καθιερωσω σεντονακι δικο μου απο δω και περα (οπως καποιος συναγωνιστής εχει κανει ηδη) για τι μετα με τρωει η κολοτρυπιδα μου .... λες κι εχει κολοδακτυλα ....
και μαξιλαροθηκη!

Επισκέπτης
αγαπητέ ν.σμύρνη μήπως γνωρίζεις τι έχει γίνει η μικαέλα από φυλής 136;

tarzanbig

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
0
Την 23η Μαιου κατά τις 1.40πμ, στον οικο Κων/λεως 166Β,  εξερχομενος από το δωματιο μετα από συνουσιασμο με την Ευα, ηταν στο σαλονι εξω από το κουζινακι, ορθιοι 2 αστυνομικοι μοτοσυκλετιστες.
Δεν μου μιλησαν και εφυγα αμεσως.
Εξω από το σπιτι ηταν αλλοι 2 συναδελφοι τους.
Περασα μετα από 2-3 παλι απεξω, ειχαν αποχωρησει, η λαμπα ηταν ανοικτη.

Αναφορικα με την Ευα, από τις καλλιτερες στο 20αρικο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.829
Πόντοι
22.785
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Womanaholic τό κρέμασες τό κορίτσι . έλεος άγόρι μου μέ τίποτε δέν είσαι εύχαριστημένος ??

Εχεις γράψη περί τίς 60 κριτικές , καί τίποτα δεν σού άρέση ....... ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟοοοο ΟΛΙΓΟΝ !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom