Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (4 μέλη και 121 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
Φωκαίας 27Α υπόγειο η ξανθιά Ουκρανόφατσα Βικτώρια. Πεσμένα βυζιά, αλλά φιλότιμη, καβλιάρα, γλωσσόφιλα και πολύ καλή και βαθιά ακά πίπα.
Στιγμές τρόμου με τη λήξη της συνεδρίας δυστυχώς...
η κοπέλα μέσα είναι σκέτη τσόντα....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε μαν, έπρεπε να την κάνεις.
Παραπάνω από €20 δεν κοστίζει η υγεία σου;

Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη -πού χρήμα για αγορές άλλωστε σήμερα-, αλλά, όσες φορές μου έτυχε (και ήταν κάμποσες) έγινα Λούης.
τόσες πολλες φορες σου εχει τυχει τυπε;

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
τόσες πολλες φορες σου εχει τυχει τυπε;
Τσεκάρω, μαν.
Και επειδή καμιά φορά 69ρίζω κιόλας, παίρνω τα μέτρα μου.
Υπόψιν ότι τα γαμημένα τα ΣΜΝ κολλάνε και από σεντόνια κλπ κλπ, οπότε δεν αξίζει το ρίσκο.
Μας έχουν χαλαρά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τσεκάρω, μαν.
Και επειδή καμιά φορά 69ρίζω κιόλας, παίρνω τα μέτρα μου.
Υπόψιν ότι τα γαμημένα τα ΣΜΝ κολλάνε και από σεντόνια κλπ κλπ, οπότε δεν αξίζει το ρίσκο.
Μας έχουν χαλαρά.
παλια σου ειχε τύχει σκηνικό σαν του τύπου;ή τώρα πρόσφατα;

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
παλια σου ειχε τύχει σκηνικό σαν του τύπου;ή τώρα πρόσφατα;
Διαχρονικά.
Γι' αυτό αποφεύγω το Μετάξι, κατόπιν επανειλημμένων κρυοσμάτων, που προέκυψαν από σχετικές κλινικές εξετάσεις.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Σχετικά με το θέμα των φίλων πάραπάνω, είχα γράψει καί εγώ πριν μέρες για μολύνσεις που έπαθαν φίλοι , όπως ισχυρίζονται κόλησαν κάποια δερματίτιδα όχι από τις γυναίκες αλλά από τα σεντόνια των σπιτιών γενικά από την κλινοστρωμνή. Τα σπίτια ήσαν κάποιο από την Μαγνησίας καί το άλλο τέρμα θεός Φυλής μετά την Αγ.Μελετίου. Μεγάλη φαγούρα, σπυριά σε χέρια πόδια κοιλιά πλάτη καί περί τα 200,-ευρώ αλοιφές κορτιζόνης καί χαπάκια ,ο καθένας.Καί όλα αυτά όχι από την κοπέλα αλλά από κάποιους βρωμερούς καί άπλυτους "επισκέπτες" Την διαπίστωση την έκαναν γιατροί στο Συγγρού.SERAPIS.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σχετικά με το θέμα των φίλων πάραπάνω, είχα γράψει καί εγώ πριν μέρες για μολύνσεις που έπαθαν φίλοι , όπως ισχυρίζονται κόλησαν κάποια δερματίτιδα όχι από τις γυναίκες αλλά από τα σεντόνια των σπιτιών γενικά από την κλινοστρωμνή. Τα σπίτια ήσαν κάποιο από την Μαγνησίας καί το άλλο τέρμα θεός Φυλής μετά την Αγ.Μελετίου. Μεγάλη φαγούρα, σπυριά σε χέρια πόδια κοιλιά πλάτη καί περί τα 200,-ευρώ αλοιφές κορτιζόνης καί χαπάκια ,ο καθένας.Καί όλα αυτά όχι από την κοπέλα αλλά από κάποιους βρωμερούς καί άπλυτους "επισκέπτες" Την διαπίστωση την έκαναν γιατροί στο Συγγρού.SERAPIS.
τουλαχιστον δεν ηταν κατι σοβαρο κ.serapis

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Συμπληρώνοντας amadeus_gr και xilnik,

Φωκαίας 27Α υπόγειο η ξανθιά Ουκρανόφατσα Βικτώρια. Πεσμένα βυζιά, αλλά φιλότιμη, καβλιάρα, γλωσσόφιλα και πολύ καλή και βαθιά ακά πίπα.
Στιγμές τρόμου με τη λήξη της συνεδρίας δυστυχώς...

www.imagebam.com/image/e77592255531122] [/URL]
Όταν μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο είχα ανεβάσει κριτική με τίτλο ''Παρτούζα με κατσαρίδα''...

Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο...

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ο τυπος ανεφερε περιστατικο στη φωκαιας :-
Δεν είναι εκτός Σένγκεν η Φωκαίας, μάγκα.
Μια χαρά περνάν τα σύνορα τα ΣΜΝ.
Τελευταίο κρούσμα για μένα στο Φ109.
Το σπορ έχει ρίσκο...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έναν τύπο που είχα συναντήσει τυχαία παλιά στο Συγγρού, (είχα πάει και εγώ για εξετάσεις τότε) μου είχε πει ότι είχε κολλήσει Λειχήνες από τα σεντόνια των ξενοδοχείων που επισκεπτόταν.  Αφού γνωριστήκαμε και τα λέγαμε μου λέει, θα σε πάω σε ένα που ξέρω κάτι καλές και με πήγε στο ξενοδοχείο Meditaranee στην Βερανζέρου. Παρόλο που ο μαλακάς είχε τρελαθεί στην φαγούρα εκεί ξαναπήγε στο καπάκι.
Το γαμημένο μου λέει δεν κόβεται. Το χοτέλι αυτό πρέπει να έχει κλείσει εδώ και δέκα χρόνια.

:bigdick:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μαν, έπρεπε να την κάνεις.
Παραπάνω από €20 δεν κοστίζει η υγεία σου;

Δεν το λέω για να πουλήσω μούρη -πού χρήμα για αγορές άλλωστε σήμερα-, αλλά, όσες φορές μου έτυχε (και ήταν κάμποσες) έγινα Λούης.

Πάνω στην κάβλα δε λειτουργεί 100% το μυαλό. Δεν της τον έχωσα πάντως. Τώρα άμα κολλήσω από σπόντα, κόλλησα. Υπάρχουν και χειρότερες ασθένειες από τα κονδυλώματα, που δεν είναι δυνατόν να τις διαπιστώσεις στο κρεβάτι. Απορώ γιατί έχει αφήσει έτσι τον εαυτό της; Δεν την ενοχλούν αυτά τα πράγματα μέσα της; Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για κοντή ξανθιά στο Φωκαίας 27, το γωνιακό, στο υπερυψωμένο ισόγειο, με τσάτσο έναν με φέσι στο κεφάλι. Πρωινή βάρδια.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Boobs alert!

Τζούλια, Τροφωνίου 13 άνω, απόγευμα.
Νεαρά.
Jumbo sizing boobs.
Πρόσωπο ευχάριστο.
Σώμα με παραπανίσια κιλά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάνω στην κάβλα δε λειτουργεί 100% το μυαλό. Δεν της τον έχωσα πάντως. Τώρα άμα κολλήσω από σπόντα, κόλλησα. Υπάρχουν και χειρότερες ασθένειες από τα κονδυλώματα, που δεν είναι δυνατόν να τις διαπιστώσεις στο κρεβάτι. Απορώ γιατί έχει αφήσει έτσι τον εαυτό της; Δεν την ενοχλούν αυτά τα πράγματα μέσα της; Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για κοντή ξανθιά στο Φωκαίας 27, το γωνιακό, στο υπερυψωμένο ισόγειο, με τσάτσο έναν με φέσι στο κεφάλι. Πρωινή βάρδια.
:S :S :S :S :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom